پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
آقا رضا زیاد داده نداره ولی با همین داده ها 530 تومان به نظر میرسه مقاومت مهم در بازه های زمانی کم است ..
آقا رضا خودت نظرت رو بگو و همچنین از شما خواهشمندم سوالتون مخاطب خاصی نداشته باشد چون اینجا جندین نفر هستند که کارشون عالیست و بنده احساس میکنم چند روزی هست تایپیک حالت یه طرفه گرفته. من باید کمتر بنویسم/:.ph34r-smiley.:/
................
یکی از سهامهایی که امروز حق تقدمش پذیره نویسی شد فولای بود .فولای 300 تومان را بشکند میتواند رشد خوبی داشته باشد ..البته سهامدار عمده فروشنده است باید دید عکس العملش چکونه است؟
.................................................. ...............................
تمحرکه 210 را نشکند ،برخواهد گشت نمودار قشنگی برخلاف گزارش 6ماهش دارد
......
ثباغ و ثتران هر دو از جاماندکان هستند و بزودی جبران خواهند کرد
در اصل توسط رضاکریمی پست شده است
View Post
آقا رضا خودت نظرت رو بگو و همچنین از شما خواهشمندم سوالتون مخاطب خاصی نداشته باشد چون اینجا جندین نفر هستند که کارشون عالیست و بنده احساس میکنم چند روزی هست تایپیک حالت یه طرفه گرفته. من باید کمتر بنویسم/:.ph34r-smiley.:/
................
یکی از سهامهایی که امروز حق تقدمش پذیره نویسی شد فولای بود .فولای 300 تومان را بشکند میتواند رشد خوبی داشته باشد ..البته سهامدار عمده فروشنده است باید دید عکس العملش چکونه است؟
.................................................. ...............................
تمحرکه 210 را نشکند ،برخواهد گشت نمودار قشنگی برخلاف گزارش 6ماهش دارد
......
ثباغ و ثتران هر دو از جاماندکان هستند و بزودی جبران خواهند کرد
نظر