آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

همونطور که گفته ام، تکنیک فقط به معنای چارتیست بودن نیست و خیلی وقتها اندیکاتورهایی را میشود ساخت که خودش نوعی تکنیکه، مثل روابط بین سهم ها یا corelation

واتی- شیران، وتوصا- فایرا، خودرو-ورنا،وساپا- ونوین- وساخت، وبصادر-وخارزم، و خیلی سهم های از این دست که با حرکت اولی، دومی هم واکنش نشون میده تو اکثر مواقع که خودش نوعی شاخص و تکنیکه، نمودار و چنگال و بشقاب هم نمیخواد

همچنین نوسانگیری به معنای خرید یک سهم و 20 درصد گین گرفتن ازش نیست که مثلاً 4 یا 5 روز وقت بخواد! بعضی وقتها مثل همین امروز که بازار سراسر مثبت بود، خیلی سهم ها یکی یکی حرکت میکنند و میشه سوییچ کرد و خودم تو یک روز 12 درصد هم نوسان گرفته ام، اما نه حجم بالا. کلا نوسانگیری با حجم بالا استراتژی و شرایط خاص خودش رو داره

پتانسیل و محاسبه یک چیزه، آمادگی و مجهز بودن یک چیز، بالفعل کردن و محقق شدن چیز دیگر!

اگه یهو برق رفت چی؟ اینترنت قطع شد؟ کامپیوتر هنگ کرد، مزاحمی ایجاد مزاحمت کرد و از این موانع هم کم پیش نمیاد و گاه یک سوتی زحمات یک ماه و حتی بیشتر را به باد فنا میده

به این ریسک ها بسته شدن ناگهانی سهم ها که خیلی هم رایجه را هم اضافه کنید، مثل فایرا که ناغافل بسته، سرمایه درگیره، نه گزارش میده و خبری از توش میاد بیرون، ولی وتوصا داره جورش رو میکشه و 10 درصدی نوسان داد و حجم بالایی معامله شد که میتونه نشان از خبرای خوب برای سهم باشه، اما محاسبات مذکور دچار اخلال میشه و یک ماه و شاید بیشتر از برنامه عقب میافتیم، پس شناخت سهم ها، شناوری، نقدشوندگی و اتفاقات لحظه ای و خارج از کنترل، مثل ریزش نفت، خیزش طلا و دلار و حوادث غیر مترقبه هم بهش اضافه کنید و الخ

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 303

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      با سلام
      ببخشید بنده نظر میدم و پا از گلیم خود درازتر میکنم.به نظرتان در سبدتان خیلی زیاد سهم ندارید؟
      البته برای سرمایه بالای 500 میلیون شاید بد نباشه. و حالت دوم چند سهم اصلی دارید و مابقی درصد کم باشند که یه استراتژی سبد چیدن است
      باز پوزش از دخالت .
      خکستر اتفاقا از سهم هایی بود که واقعا معاملات خوبی داشت این هفته و بنده بررسی داشتم.
      لزوما همفکری به این معنی نیست که تمام سبدها مشابه باشند خیر..به فرض مثال چندتا سهم پالایش میشود،ممکنه دوستی یک سهم مشترک داشته باشد دوستی دیگر سبدی کاملا مشابه
      ارادت
      بالاي ٦٠ درصد سبد خگستر - شيران ونفت و ثاباده
      مابقي درصدشون كمه و هدف بيشتر تست استراتژي معاملاتي بوده كه از شانس ما بازار مثبت شد و همه سبد سرسبز شد ( به جز وصنعت) و نشد كه تست كنيم استراتژي جديد خودمونو !

راستي اگه دو هفته ديگه بازار مثبت باشه فكر كنم تو همين ماه به نزديكاي ٧٠ درصد سود برسين ها -:)

راستي يه سوال ، فرض كن يكي دو روز نميتوني تو ساعات معاملاتي باشي چيكارميكني؟

ممنون از توجهتون

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Using Tapatalk

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

دوستان، با آرزوی موفقیت برای همگی، پیشنهادی دارم مبنی بر اینکه یک جمع بندی از اوضاع کلی کشور و اقتصادش بکنیم که ناغافل رکبی مثل پارسال نخوریم

با توجه به تحریم ها و رکود عمیق ناشی از اون، سالهای 91-92 رفتند به خاطره ها و هر چند میشه شرایط نسبتاً مشابهی براش توی سالهای 95-96 تصور کرد، ریسک سیستماتیک بازار الان خیلی بالاست، منجمله ادامه دار بودن تعدیل های منفی سبک و سنگین تو کلیت بازار

الان پالایشی ها 6 ماهی هست که بسته اند و دلیل اصلیش هم جلوگیری از ریزش شاخصه، چون اگر حتی گزارشهای بدی هم نداشته باشند و بودجه هاشون را محقق کرده باشند، اما بدلیل سود کلانی که تو دوره اخیر برده اند، فروشنده زیاد دارند و این یعنی ریزش شاخص و مهندسی شاخص هم لزوماً دستکاری قیمتی نیست، همین بسته نگاه داشتن پالایشی ها یعنی مهندسی

از طرفی گزارش های 6 ماهه عمدتاً منفی و دورنمای انتهای سال نیز بهتر نخواهد بود، بویژه برای سهم های زیان ده مثل خودرویی ها که دارند تازه توی سقف هم معامله میشوند (نمودارهای تعدیل شده ملاک هستند، نه قیمت های 10-20 سال پیش که مثلا خودرو 4000 تومان هم بوده و ....)

قدرت اقتصادی مردم به شدت آسیب دیده، سرمایه داران کلان هم وابسته به خرید مردم عادی، سودی از این میان نصیبشون نمیشه

پس تولید ماشین روزی 1000 تا اصلاً، فروش چی؟ صادرات با چه مکانیسمی که سوئیفت تحریمه؟ چین رو آیا حریفیم که ماشین فول اپشن زده از پراید ارزون تر؟

کلیت صنایع تعطیلند و ورشکسته، بخش نفت و گاز سرمایه های 400-500 میلیارد دلاری میطلبه و تلفات استحصال و استخراج انقدر بالاست که یه جورایی آفتابه خرج لحیمه

همه ما شرایط را میدانیم و نیازی به تکرار مکررات نیست و پاشنه آشیل این سناریو، فقط و فقط مذاکراته

حالا ما دو سناریو بیشتر نداریم

یا توافق میشه، یا نه و کش آمدن حالت سوم تلقی نمیشه، چون اینبار هم گفته اند از تمدید خبری نیست

به نظر دوستان چه صنایع منتفع و متضرر میشوند در هر سناریو؟

من نظر خودم رو گفته ام و با توجه به اتفاقات روز، واقعاً امیدواری برای توافق، روز به روز تغییر میکنه، یه روز کاملا امیدوار و فرداش کاملا برعکس

اسید پاشی ها سیگنال بسیار پر خطری بود برای مذاکرات و به نظرم کار جناح مخالف دولته که از لغو تحریم ها واهمه دارند که برای همه اظهر من الشمسه و دیگه دستشو رو شده (دلواپسان)

الان دارن پرونده مهدی هاشمی رو باهاش بازی در میارن

بهش، موسوی و کروبی را هم دارند اضافه میکنند، امروز وزیر پیشنهادی رو پوزش رو زدند، برای حسن نصرالله اسلحه میفرستند، برای کره شمالی گلریزون راه انداخته اند و هر روز یه بامبول جدید و همه اینها یک معنی داره، مذاکره باید به بن بست برسه

نظر دوستان چیست؟

با سپاس از همگی

نظر

• mesbah1989
          Banned
          • Oct 2014
          • 403

فباهنر رکیش شپدیس چطورند حیدر خان برای کوتاه مدتی؟؟؟

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

دارویی ها عمدتا دچار واگرایی مثبت شدن...
            یک هفته دیکه گیج بزنن واگرایی مثبت تشدید و احتمال نوسان تپل هست...
            در این گروه یک سهم به نظزم با بازدهی حداقل 80% با دید یکساله وجود داره...
            در حال تکمیل تحقیقات میدانی هستم!! تموم شد اعلام می کنم...
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mesbah1989
              Banned
              • Oct 2014
              • 403

دکیمی یا داسوه یا ددام کدوم ؟؟؟

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

اقا حیدر این اسیا و البرز تو کدوم دسته از قرار میگیرند....با تشکر
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• aliabfa
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 147

دوست عزیز ،دحاوی توی بازار توافقی رو هم مد نظر داشته باشین.
                  در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

نظر

• masoud ramezani
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 587

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                    لطفا تیپیکو رو هم بررسی کنید/:.Heart.://:.wubsmiley.:/

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط alvand پست شده است View Post
                      جناب حیدر
                      با توجه به وضعیت جدید اقتصاد کشور بنظر جنابعالی آیا امکان رسیدن به سود 200 درصدی تا انتهای سال 94 هست؟
                      با سلام
                      قبلا کفتم صعود بازار دلیل بنیادی ندارد وقتی بازار اینگونه رشدمیکند یک حباب بزرگ تشکیل خواهد شد و سپس یه عده متضرر ....بنده شخصا فکر میکنم تا همین چند ماه آینده آن حباب بزرگ تشکیل خواهد شد و به سال 94 نخواهد رسید.
                      ارادت
                      در اصل توسط cliff پست شده است View Post

راستي يه سوال ، فرض كن يكي دو روز نميتوني تو ساعات معاملاتي باشي چيكارميكني؟

ممنون از توجهتون

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      لازم نیست روزانه معامله کنیم ولی بازار روزانه باید رصد بشه حالا شده در چند دقیقه با موبایل این کار رو میشه انجام داد.
                      در اصل توسط Nay پست شده است View Post

به نظر دوستان چه صنایع منتفع و متضرر میشوند در هر سناریو؟

با سپاس از همگی
                      با سلام در صورت عدم توافق عملا هیچ صنعتی منتفع نخواهد شد و قطعا باید از بازار خروج کرد.
                      در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
                      فباهنر رکیش شپدیس چطورند حیدر خان برای کوتاه مدتی؟؟؟
                      در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
                      دکیمی یا داسوه یا ددام کدوم ؟؟؟
                      شما لطف کن نظر خودتون رو بگید اینجا تایپیکی یک طرفه نیست بعد اگر اشکالی وارد باشد دوستان خواهند گفت
                      در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      اقا حیدر این اسیا و البرز تو کدوم دسته از قرار میگیرند....با تشکر
                      دوست من
                      با قله ی یک سال گذشته و کف قیمتی امسال بسنجید.

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

جالب است قیمتها قبل از اذر بالا میرود این سبب میشود انموقع خیلی در سود باشند و و اذر قیمتها در کف نباشد
                        در اذر بودجه94مجلس میرود یحتمل دلار را بالا می بنرد با این وضع نفت
                        انموقع صنایع پترو ...که الان خوراکشان با دلار2600است ضرر میکنند ...
                        خودرو و دارو و پالایشگاه چون بر اساس دلار 2600 قیمت بندی شدند سود می برند

طرح تحولم میرود مجلس و یحتمل50درصد دیگر بر قیمتها اضافه میشود
                        منتها بدون اضافه شدن یارانه...
                        هفته دیگرهم انتخابات سنا انجام شد ان شا الله دموکراتها پاکساز ی میشوند ...
                        با این ترفند سعودی امریکایی احتمال توافق بیشتر میود بدون تحریم 30درصد قیمت نفت را کشیدند پایین تا فشار برای توافق بیشتر شود....
                        تاکنون تنها حجت مذاکرات سخنان هاشمی است که توافقات خوبی داشته است و یک ماه قبل به نظرم گفت اینجا هم زدند و نوشتم...هاشمی در جهان غرب اعتبارش بیش از رهبر ایران است و او میداند انچه دیگران نمی داند...الباقی اخبار توهم و گمانه زنی است
                        بزودی هم تکلیف انتخابات سنا مشخص میشود و دموکراتها را یحتمل بریزندبیرون
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

با سلام خدمت دوستان

جمع واقعا صمیمی و خوبی تشکیل شده

یه پیشنهاد داشتم و اون این که هر هفته در لابلای این که دوستان سهام خودشون رو معرفی میکنن...یه گروه (مثلا دارو) رو هم همگی بررسی کنیم و هر کسی نظرشو درباره اون گروه و سهامش بگه اینجوری بعد از چند هفته گروه ها رو هم بررسی کردیم و یه دید عالی با بانکی از اطلاعات بدست اوردیم...و خواهشا این که همه نظراتشون رو بگن چون یه ایراد کوچیکی که من دیدم این هستش که دوستان همه رو سهام انتخابی نظر نمیدن

با تشکر
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                            جالب است قیمتها قبل از اذر بالا میرود این سبب میشود انموقع خیلی در سود باشند و و اذر قیمتها در کف نباشد
                            در اذر بودجه94مجلس میرود یحتمل دلار را بالا می بنرد با این وضع نفت
                            انموقع صنایع پترو ...که الان خوراکشان با دلار2600است ضرر میکنند ...
                            خودرو و دارو و پالایشگاه چون بر اساس دلار 2600 قیمت بندی شدند سود می برند

طرح تحولم میرود مجلس و یحتمل50درصد دیگر بر قیمتها اضافه میشود
                            منتها بدون اضافه شدن یارانه...
                            هفته دیگرهم انتخابات سنا انجام شد ان شا الله دموکراتها پاکساز ی میشوند ...
                            با این ترفند سعودی امریکایی احتمال توافق بیشتر میود بدون تحریم 30درصد قیمت نفت را کشیدند پایین تا فشار برای توافق بیشتر شود....
                            تاکنون تنها حجت مذاکرات سخنان هاشمی است که توافقات خوبی داشته است و یک ماه قبل به نظرم گفت اینجا هم زدند و نوشتم...هاشمی در جهان غرب اعتبارش بیش از رهبر ایران است و او میداند انچه دیگران نمی داند...الباقی اخبار توهم و گمانه زنی است
                            بزودی هم تکلیف انتخابات سنا مشخص میشود و دموکراتها را یحتمل بریزندبیرون
                            سلام

این تالارها و تاپیکها، یک کلاس درس واقعی برای اهلشه

شما تحلیل های بسیار واقع بینانه ای دارید

میخوام بپرسم که جریان اسید پاشی ها (برام خیلی مهمه و نشانه خیلی بدیه که چنین اقدامی کرده اند و به نظرم بوی یک کودتای دیگه مثل 88 بلند شده) به نظر شما از کجا ناشی میشه و قصدشون چیه؟

من میتونم یه جورایی ربطش بدم به توافقات ولی هدف اصلیش ناکارآمد کردن و ضربه های اساسی به جنبش اصلاحاته

نظرتون را میخوام مبسوط داشته باشیم

با سپاس فراوان

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                              با سلام خدمت دوستان

جمع واقعا صمیمی و خوبی تشکیل شده

یه پیشنهاد داشتم و اون این که هر هفته در لابلای این که دوستان سهام خودشون رو معرفی میکنن...یه گروه (مثلا دارو) رو هم همگی بررسی کنیم و هر کسی نظرشو درباره اون گروه و سهامش بگه اینجوری بعد از چند هفته گروه ها رو هم بررسی کردیم و یه دید عالی با بانکی از اطلاعات بدست اوردیم...و خواهشا این که همه نظراتشون رو بگن چون یه ایراد کوچیکی که من دیدم این هستش که دوستان همه رو سهام انتخابی نظر نمیدن

با تشکر
                              سلام محمد جان بنده کاملا طرفدار خرد جمعی هستم ولی اینکه چگونه میشود راهکار شما را عملی کرد؟

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                در حال حاضر چند دسته سهام در بازار داریم:

1. سهامی که نزدیک سقف سال 92 است و یا این سقف را رد کرده است.این سهام از فیلترینگ بنده معمولا عبور نمیکنند.مانند لبنی ها-اکثر قطعات خودرو و برخی خودرویی ها -برخی ساختمانی ها-برخی تک سهم ها -
                                در این گروه آدم هایی وجود دارند که تعصب به خرج میدهند و این تعصب باعث عقب افتادن از بازار خواهد شد.:)

2.سهامی که 50 درصد افت خود را جبران کرده اند "سهام در نیمه راه" مانند برخی دارویی ها-برخی ساختمانی ها-برخی سرمایه گذاری ها-

3.سهامی که هنوز از کما خارج نشده اند و یا خارج شده اند ولی سهامداران ایین سهام باور ندارند به محض مثبت شدن فروشنده هستند"سهام ابتدای راه" -بنده دنبال اینگونه سهام هستم.
                                4.سهامی که زیاد افت نکرده اند و بازار بدنبال اینگونه از سهام نیست پس ما هم بدنبال اینگونه سهام نمیرویم-پتروشیمی-برخی معادن و برخی فلزی ها
                                اصلاح:
                                این رو در مورد بند 1 اشتباه نوشتم اصلاح میکنم سقف قیمتی اگر رد شود ممکن است خرید شود:)

نظر

در حال کار...
                                X