کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نوشته اصلی توسط ائلچی وقتی ریکس می کنی سونجوخ رو هم باید در کنارش با سینه ای باز پذیرا باشی! (قانون صفحه 39 )
نه حد ضرر براش میزارم، به شخصه فکر نمی کنم بازی تموم شده باشه.
........................................
با سلام خدمت ائلچی بزرگ همراه با سلاح سونجوخ.
ائلچی جان یه سوالی داشتم از خدمتتون . لطف کنید ریکس را برای من تازه کار تعریف کنید.
ببخشید وقت شمارا گرفتم. حد ضرر را هم تعریف کنید ممنون میشم.
چون من بمپنا را چند وقت پیش خرید کردم .دقیقا رو قیمت 1215 تومان یادم رفت حد ضرر براش تعین کنم.
قیمت سهم تا 1135تومان پائین امد. فقط شانس اوردم برگشت. حالا اگر حد ضرر میدونستم خوب میشد.
ایا حد ضرر نقطه خرید محسوب نمیشود. چون خیلی ها دران نقط خرید کردن. و سود خوب. بازم معذرت
دوست عزیز معنی حد ضرر رو الان متوجه شدید؟ اگر متوجه نشدید به قیمت کرمان نگاه کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
سلام
بنظرم شاخص نهایتا 200 واحد دیگه اصلاح بشه بعدش با فارس سبزش میکنن
ولی بازار هم با شاخص سبز بشه یا نه باید صبر کرد و دید
موافقین و مخالفین اعلام رای بفرمایند/.:biggrinsmiley.:/
سلام و صبح همگی بخیر
mahzad من هم چند دقیقه دیر رسیدم و الا قاسم میخریدم(این داستانه اول وقت بود)......همینطوری حسی میگم که نگرانه قاسم نباش! :)
ممنون دوست خوبم خودم هم حس خوبی بهش دارم ولی باز نمیدونم چرا بعضی از عرضه های اولیه رشدهای نجومی کنند توی تشخص آنها موندم ولی چون شرکت خودکفایی آزادگان در آذرماه هم دو تا دیگه از زیر مجموعه هایش رو وارد بورس میکنه باید جو خوبی برای قاسم بوجود بیاره
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
نظر