کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وسکاب رنج 400 تایی صفش کردند از صبح زیر نظر داشتمش ولی نخریدم ..خبری شد؟
این هم مثل اعتلا، لبالب سقف کانال نزولی معامله میشد و یه تست عبور زده
من هنوز معتقدم که شائبه اخبار رانتی تو این وضعیت بازار توی این رالی اخیر، فقط توهمه
پول هوشمندی که با حمایت سازمان بورس داره نوسان میگیره، از نظر من واقعی ترین سناریو است
نموداری یه جور کاپ زده که گود نیست و لب کانال نزولی، دسته هم ساخته و کلاسیک بخواهیم بگیم، شاید نهایت 15 تومان بره بالا (با توجه به عمق فنجان)
شاید خیلی ها فکر میکنند پول خیلی بزرگی وارد بازار شده، اما من حس میکنم در حدود 200-300 (و حتی کمتر) میلیارد بیشتر نیومده، فقط گردشش عالی و هوشمندانه هست
جو مذاکرات هم متشنجه، به قول خارجکی ها، unwind میشه همه بافته ها
جناب رحمتی کساپا رو برای چه علتی فروختید ؟؟؟............من 294 خریدم هست چه کنم ؟؟؟
سهم خوبیست.....تعدیل دارد و افزایش سرمایه.... من موقتی خروج کردم(چک داشتم باید پاس میکردم)....انشاءاله دوباره بر میگردم
===============
بررسی علل تحقق زیان بالاتر از پیش بینی "کساپا"
شرکت سایپا شیشه در گزارش عملکرد 6 ماهه اول سال جاری 376 ریال زیان اعلام کرده است در حالیکه پیش بینی شرکت برای کل سال مالی جاری 335 ریال بوده؛ بدین ترتیب شرکت تا این مدت 112 درصد از بودجه برآوردی خود را پوشش داده است.
شرکت سایپا شیشه در گزارش عملکرد 6 ماهه اول سال جاری 376 ریال زیان اعلام کرده است در حالیکه پیش بینی شرکت برای کل سال مالی جاری 335 ریال بوده؛ بدین ترتیب شرکت تا این مدت 112 درصد از بودجه برآوردی خود را پوشش داده است.
در همین راستا، سرپرست سهام شرکت سایپا شیشه در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز در خصوص تحقق 112 درصدی زیان بودجه شرکت مذکور اظهار داشت: با توجه به شرایط کشور به نظر می رسد "کساپا" در سال جاری، زیان های برآورد شده را پوشش بدهد تا شرایط تحقق سود در سال 94 مهیا گردد.
کاظم لو شرایط اقتصادی و سیاسی حاکم بر کشور را از دلایل مهم افزایش زیان برآوردی شرکت سایپا شیشه عنوان کرد و گفت: در 6 ماهه اول سال جاری میزان تولید و فروش محصولات "کساپا" نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش قابل توجهی مواجه شده است.
در پایان شایان ذکر است، شنیده ها حاکی از مذاکرات شرکت سایپا شیشه با "خساپا" در راستای افزایش سرمایه شرکت مذکور می باشد.
این هم مثل اعتلا، لبالب سقف کانال نزولی معامله میشد و یه تست عبور زده
من هنوز معتقدم که شائبه اخبار رانتی تو این وضعیت بازار توی این رالی اخیر، فقط توهمه
پول هوشمندی که با حمایت سازمان بورس داره نوسان میگیره، از نظر من واقعی ترین سناریو است
نموداری یه جور کاپ زده که گود نیست و لب کانال نزولی، دسته هم ساخته و کلاسیک بخواهیم بگیم، شاید نهایت 15 تومان بره بالا (با توجه به عمق فنجان)
شاید خیلی ها فکر میکنند پول خیلی بزرگی وارد بازار شده، اما من حس میکنم در حدود 200-300 (و حتی کمتر) میلیارد بیشتر نیومده، فقط گردشش عالی و هوشمندانه هست
جو مذاکرات هم متشنجه، به قول خارجکی ها، unwind میشه همه بافته ها
من که نقد شدم، و با شما موافقم..سازمان فقط برای از زیر فشار انتقاد خارج شدن در مورد عدم تامین مالی بنگاه ها داره اینطور بازارگردانی میکنه تا عرضه اولیه ها رو به سرانجام برسونه
4 تا کد آنلاین دارم و با همون ها سراغ عرضه اولیه میرم و انشالله کفایت میکنه
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
اینجا باید 2 تا اعتراف بکنم
حقوقی چرخشگر خیلی با معرفت بود که حقش رو 150 فروخت! (بازم زیاد خوشبین نیستم بهش شایدم هم حقا مال خودش بود :D)
سونجوقی که از کرمان خوردم 2 تا بخیه برام خرج برداشت !
افتاد . با بنز که نه . با تستشون >:)
بنظرتون ائلچی با آخرین سونجوخ زنده مونده یا توی کماس ؟ پی
2 تا از دنده هام از گلوم زده بیرون . تو خود بخوان حدیث این سونجوخ را.
صبحی پای سیستم نبودم رفته بودم واسه حق چرخشگر به امید اینکه زیر 100 بهمون بدن ولی شرافت حقوقی مانع کار شد.امروز فهمیدم افراد بی شرف بعضی وقتا چقدر مفیدن (مفیدا؟) :D
نظر