آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

قچار فروشنده بسیار دارد اگر صف بشه واقعا کار بزرگی را انجام داده=))

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
      حیدر جان کاپ اخلاق به شما تعلق میگیره ، چون وضع بازار خرابه هدیه نقدی نداریم فقط همین مقام رو به عنوان هدیه معنوی به شما تقدیم می کنیم :D باشد که همه ی دوستان این رویه رو در پست زدن در پیش بگیرن !

پ.ن : الان نظرم به امضات جلب شد ، یه رسیدگی به امضاتم بکن ;)
      امضام رو کلا پاک کردم;;)
      ...............
      بازار ضعیف شده . احتمالا فردا با منفی شروع کنیم .
      بلوک زنی مشمئز کننده است قسمت اعظم بازار منفیه..شاخص مثبت. نمیخواند شاخص به زیر 70 بره ....
      .............
      از سهامی که نظرم رو جلب کرد ونفته..که منفی هایی که این روزها وو عدم حمایت از سهمیکه نقدینگی در آن فوران میکرد!

نظر

• Vishkia
        عضو عادی
        • Oct 2014
        • 205

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        خوب این نظرمو بالا بیارم ..چون در مورد دلار اشتباه کردم . ;)
        سعی ما باید بر کاهش ضریب خطا باشه و نمیتوانیم ادعا کنیم نظرات ما همیشه درست درمیاد چون در آن صورت سرمایه ی ما از مولتی میلیارد هم رد خواهد شد درحالیکه اینگونه نیست و علت اصلی آن ضریب خطای بالاست
        آفرین به این طرز تفکر. امیدوارم همه به این شکل عمل کنیم.

نظر

• mamadzar
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 396

امضام رو کلا پاک کردم;;)
          ...............
          بازار ضعیف شده . احتمالا فردا با منفی شروع کنیم .
          بلوک زنی مشمئز کننده است قسمت اعظم بازار منفیه..شاخص مثبت. نمیخواند شاخص به زیر 70 بره ....
          .............
          از سهامی که نظرم رو جلب کرد ونفته..که منفی هایی که این روزها وو عدم حمایت از سهمیکه نقدینگی در آن فوران میکرد!
          در مورد ضعیف بودن بازار و مشمئز بودن این بلوک زنیا کاملا باهات موافقم ، ولی به نظرم بازار دیگه این شدت منفی رو نداشته باشه ، چون خیلی سهما به حمایتای سنگینشون نزدیک شدن .

از طرفی خودرو به عنوان سهمی که بازار فعلا یه چشمش بهشه فکر نمی کنم که دیگه قرار باشه تا مثلا 220 پایین بره !
          یه نکته هم که بیشتر حسیه و واقعا نمیشه بهش استناد کرد اینه که توی ریزش های شدید معمولا وقتی دیگه همه نا امید شدن و هیچ کی دیگه حرف از برگشت بازار نمی زنه ، بازار بر میگرده .

ولی در کل به نظرم یه بازاری شبیه بازار تابستون داشته باشیم و بیشتر باید دلخوش به نوسان های نهایتا 10درصدی بود تا یه مدت . و البته احتمال اینکه برآیند این نوسان ها رو به پایین باشه زیاده .
          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• cliff
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 303

آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

حيدر جان واقعا جيگر داري تو اين بازار خريد مي كني

نميدونم سرمايت چقدره،. اگه صلاح ميدوني حدودشو بگو واسه اين ميخوام بدونم چقدر وارد كنم

حدوديم بگي كافيه البته اگه صلاح ميدوني، مثلا بالاي ٥٠ ميليون يا بين ٥٠ و ١٠٠ يا بالاي ١٠٠ و يا بالاي ٢٠٠

ممنون
            آخرین ویرایش توسط cliff؛ 2014/12/02, 17:48. دلیل: اصلاح
            Using Tapatalk

نظر

• Vishkia
              عضو عادی
              • Oct 2014
              • 205

ظاهرا نفت خیال پایین اومدن داره و در این صورت فردا دلار رشد و شاخص بازار سهام افت خواهد کرد. خدا همه رو از فشار فروش عزیزان در امان نگه دارد!

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                حيدر جان واقعا جيگر داري تو اين بازار خريد مي كني

نميدونم سرمايت چقدره،. اگه صلاح ميدوني حدودشو بگو واسه اين ميخوام بدونم چقدر وارد كنم

حدوديم بگي كافيه البته اگه صلاح ميدوني، مثلا بالاي ٥٠ ميليون يا بين ٥٠ و ١٠٠ يا بالاي ١٠٠ و يا بالاي ٢٠٠

ممنون
                سلام

در مورد جگر داشتن:
                بنده متناسب با بازار میزان سرمایم رو کم و زیاد میکنم و همیشه سرمایه اولیه ثابت نیست مثلا اول سال عددی بود پارسال عددی بود مهر عددی بود الان عددی است. در حال حاضر سهام شاخص ساز ندارم
                در مورد سرمایه درگیر متاسفانه قابل گفتن نیست و میزان سرمایه را از اسرار هر سرمایه گذار میدانم . حتی نزدیک ترین افراد به بنده هم نمیدانند چه خبره;) پوزش :) بهرحال هر کس اصولی دارد شاید هم غلط باشد.
                ........................

بازار بدتر از اول امسال که نیست هست؟(اوایل تایپیک رو مطالعه کنید ) شخصا کلا در یک سال گذشته حدودا دو هفته از بازار کامل خروج کردم و در بقیه سال بودیم .
                و بازار همیشه تک سهم های نابی دارد که با همان تک سهم ها میتوان بار خود را بست.سالی سه تا تک سهم داشته باشیم فقط یکی از این سه تا را تشخیص بدهیم تمام است.امسال مثلا سمگا-ثنوسا-حق وگردش و خودش-حسینا-فاذر -کرمان و ... بودند که کافی بود فقط یکی از این سهام را شناسایی کنیم. مثلا الان قاسم پلنگ چی کم داره؟:D
                و علاوه بر این نوسان هم همیشه وجود دارد به فرض مثال امروز سشرق نوسانی در حد 5% خالص داد .قبول دارم نوسان اینگونه با سرمایه بالا ممکن نیست ولی با 10 میلیون هم این نوسان گرفته بشه میشود نیم میلیون سود که عدد خیلی خوبی برای یک روز است .
                دوستان هم اگر نظری تجربه ای دارند خوشحال میشم بیان شود.اگر ابهامی بود هم لطفا بگویید شفاف بشه.
                ارادت
                آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/12/02, 22:44.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

سهام کم ریسک برای بازده معقول:
                  ومعادن-کچاد--
                  پارسان-خراسان-زاگرس-پاکشو-شاراک-کرماشا-فارس
                  رکیش-رتاپ-سیستم-
                  سیدکو-سکارون-سشرق-
                  پکویر-پکرمان-
                  غبشهر-
                  پخش-سبحان-دپارس
                  همراه
                  ثغرب

نظر

• s.ana
                    عضو جدید
                    • Oct 2014
                    • 6

آقا حیدر دکیمی و غاذر را اضافه کنید چون نمیزارم زیر 800 واون یکی زیر 500 بیاد

نظر

• Vishkia
                      عضو عادی
                      • Oct 2014
                      • 205

سلام

در مورد جگر داشتن:
                      بنده متناسب با بازار میزان سرمایم رو کم و زیاد میکنم و همیشه سرمایه اولیه ثابت نیست مثلا اول سال عددی بود پارسال عددی بود مهر عددی بود الان عددی است. در حال حاضر سهام شاخص ساز ندارم
                      در مورد سرمایه درگیر متاسفانه قابل گفتن نیست و میزان سرمایه را از اسرار هر سرمایه گذار میدانم . حتی نزدیک ترین افراد به بنده هم نمیدانند چه خبره;) پوزش :) بهرحال هر کس اصولی دارد شاید هم غلط باشد.
                      ........................

بازار بدتر از اول امسال که نیست هست؟(اوایل تایپیک رو مطالعه کنید ) شخصا کلا در یک سال گذشته حدودا دو هفته از بازار کامل خروج کردم و در بقیه سال بودیم .
                      و بازار همیشه تک سهم های نابی دارد که با همان تک سهم ها میتوان بار خود را بست.سالی سه تا تک سهم داشته باشیم فقط یکی از این سه تا را تشخیص بدهیم تمام است.امسال مثلا سمگا-ثنوسا-حق وگردش و خودش-حسینا-فاذر -کرمان و ... بودند که کافی بود فقط یکی از این سهام را شناسایی کنیم. مثلا الان قاسم پلنگ چی کم داره؟:D
                      و علاوه بر این نوسان هم همیشه وجود دارد به فرض مثال امروز سشرق نوسانی در حد 5% خالص داد .قبول دارم نوسان اینگونه با سرمایه بالا ممکن نیست ولی با 10 میلیون هم این نوسان گرفته بشه میشود نیم میلیون سود که عدد خیلی خوبی برای یک روز است .
                      دوستان هم اگر نظری تجربه ای دارند خوشحال میشم بیان شود.اگر ابهامی بود هم لطفا بگویید شفاف بشه.
                      ارادت
                      جناب حيدر عزيز
                      با سلام و تشكر از اينكه سوالات رو با صبر و حوصله جواب ميدي، چند تا سوال برام پيش اومده كه فكر ميكنم پاسخ شما ميتونه راهنماى خوبى براى خيلى از ما باشه. ممنون ميشم در صورت تمايل جواب بدي.
                      ١- ميانگين سود شما در سه ماهه اول و دوم امسال چند درصد بوده؟
                      ٢- شما كدوم از اون تك سهم هايى رو كه نام بردى تونستى تشخيص بدى و دليلت براى شناسايى اون سهم چى بود؟
                      ٣- اگه اعتقاد دارى قاسم هم ميتونه يكى از اون تك سهماى ناب باشه چه دليلى براش دارى؟

Sent from my iPad using Tapatalk

نظر

• mahzad
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 898

سلام

در مورد جگر داشتن:
                        ........................

ارادت
                        با سلام
                        دوست عزیز مشکل ما این که این سهم های تاپ و پربازده رو نمیتونیم شناسایی کنیم مثلا کرمان روی 450 در یک لیست از سهام از یه سایت معرفی شد و یا همین حسینا رو وقتی عرضه اولیه بود 200 گرفتیم با سود 100 درصدی فروختیم چیزی نبود سود واقعی رو کسانی بردند که بعد از 100 درصد رشد با تعداد بالا وارد شدند یا همین قاسم البته من با توجه به یک سری از مسائل تشخیص دادم توی صف هم رفتم ولی فقط 10 درصد سبدم رو روی 12761 خرید کردم یا وقتی صف رو دادند شما خریدید پرسیدم بر چه اساسی شما گفتید شانسی !!!!!!!!!
                        90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• Nikooravesh
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 282

بهترین زمان برای خرید سهام هایی که ممکن هفته آینده این قیمتها نباشه برید سراغ سهامهایی که فردا تو حمایت جواب مثبت بدن وتوشه عالیه ولی شاید قفل بمونه پس برید سراغ وبانک 490تا 500 تومنی _ وخارزم 154 _ ولیز 216_ ولغدر 230_ واتی 410_ شیران 800_ ثعمرا 240 تا 235 کف قیمت_ سیدکو 160 سفارس 268_خگستر 400_ وساخت 480

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                            جناب حيدر عزيز
                            با سلام و تشكر از اينكه سوالات رو با صبر و حوصله جواب ميدي، چند تا سوال برام پيش اومده كه فكر ميكنم پاسخ شما ميتونه راهنماى خوبى براى خيلى از ما باشه. ممنون ميشم در صورت تمايل جواب بدي.
                            ١- ميانگين سود شما در سه ماهه اول و دوم امسال چند درصد بوده؟
                            ٢- شما كدوم از اون تك سهم هايى رو كه نام بردى تونستى تشخيص بدى و دليلت براى شناسايى اون سهم چى بود؟
                            ٣- اگه اعتقاد دارى قاسم هم ميتونه يكى از اون تك سهماى ناب باشه چه دليلى براش دارى؟
                            Sent from my iPad using Tapatalk
                            1. میانگین سه ماهه اول حدودا 30% بود که قسمت بزرگش را سمگا و یه سهم دیگر(الان حضور ذهن ندارم و باید مراجعه کنم) جورشو کشیدند
                            در سه ماهه دوم هم ضرر کردم و 10-15% اون سود پرید چرا؟نوسان گیری در شرایطی که تمرکزکافی نداشتم و درگیری شخصی زیاد بود.حیف شد/:.sadsmiley.:/
                            2. شناسایی تک سهم ها آن هم بدون رانت کار دشواری است و اینکه شناسایی کردم یا نه ؟باید بگم با کمک دوستان اینجا دو سه تاشو شناسایی کردیم.( به همین خاطر بنده طرفدار خرد جمعی هستم ) ولی نمیتوان توقع داشت تمام موج را با سهم همراهی کنیم این نگاه ایده آلی است.
                            3. قاسم را واقعا هنوز بهش اطمینان ندارم و باید ادامه ی بازی رو دید . و دلیلی ندارم.
                            در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
                            با سلام
                            دوست عزیز مشکل ما این که این سهم های تاپ و پربازده رو نمیتونیم شناسایی کنیم مثلا کرمان روی 450 در یک لیست از سهام از یه سایت معرفی شد و یا همین حسینا رو وقتی عرضه اولیه بود 200 گرفتیم با سود 100 درصدی فروختیم چیزی نبود سود واقعی رو کسانی بردند که بعد از 100 درصد رشد با تعداد بالا وارد شدند یا همین قاسم البته من با توجه به یک سری از مسائل تشخیص دادم توی صف هم رفتم ولی فقط 10 درصد سبدم رو روی 12761 خرید کردم یا وقتی صف رو دادند شما خریدید پرسیدم بر چه اساسی شما گفتید شانسی !!!!!!!!!
                            دوست گرامی
                            شانسی که عرض شد واقعا جدی بود .
                            و هنوز از سهم مطمئن نیستم و خریدش هم پرریسک حساب میشه . در پست قبل که گفتم قاسم . منظور بازدهی بود که تا الان داده و ادامه ی مسیر هنوز واضح نیست

نظر

• cliff
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 303

سلام

در مورد جگر داشتن:
                              ........................

ارادت
                              ممنون حيدر جان

لطف كردي، مشكل من دقيقا اينه كه بفرض براي سرمايه ١٠٠ تومن بهتره سبد چند تا سهم داشته باشه

گاهي اوقات يه سهمي بنظرم واسه نوسان خوبه ولي حجم معاملاتش يه جوريه ميترسم اگه بخوام خروج كنم داستان بشه، مثل كمنگنز تو ماه قبل ، تو سود بودم ولي نشد بموقع خارج شم. براي خروج بايد رنج منفي ميزدم كه بدلايلي اينكارو نكردم

ضمنا وپترو و والبر هم تو واچينگ باشه بد نيست بنظرم
                              Using Tapatalk

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

1. میانگین سه ماهه اول حدودا 30% بود که قسمت بزرگش را سمگا و یه سهم دیگر(الان حضور ذهن ندارم و باید مراجعه کنم) جورشو کشیدند
                                در سه ماهه دوم هم ضرر کردم و 10-15% اون سود پرید چرا؟نوسان گیری در شرایطی که تمرکزکافی نداشتم و درگیری شخصی زیاد بود.حیف شد/:.sadsmiley.:/
                                2. شناسایی تک سهم ها آن هم بدون رانت کار دشواری است و اینکه شناسایی کردم یا نه ؟باید بگم با کمک دوستان اینجا دو سه تاشو شناسایی کردیم.( به همین خاطر بنده طرفدار خرد جمعی هستم ) ولی نمیتوان توقع داشت تمام موج را با سهم همراهی کنیم این نگاه ایده آلی است.
                                3. قاسم را واقعا هنوز بهش اطمینان ندارم و باید ادامه ی بازی رو دید . و دلیلی ندارم.

دوست گرامی
                                شانسی که عرض شد واقعا جدی بود .
                                و هنوز از سهم مطمئن نیستم و خریدش هم پرریسک حساب میشه . در پست قبل که گفتم قاسم . منظور بازدهی بود که تا الان داده و ادامه ی مسیر هنوز واضح نیست
                                اگر روزی به دانش در فزودی
                                ز نادان کم روزی تر نبودی

به نادانان چنان روزی رساند
                                که عاقل اندر آن روزی بماند

بخت و دولت به کار دانی نیست
                                جز به تایید آسمانی نیست

نظر

در حال کار...
                                X