کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نه نی عزیز
احساسی نیست صحبتم. معیارم قیمتی هم بگیریم قیمت های قبل از رشد سال 92 ..بعضی سهام چند روزی منفی باشند میرسند به اونجا که به نظرم اونجا ترسی ندارد. و اون کف ها کف های آبکی نیستند که به راحتی شکسته شود باز کل بازار منظورم نیست سهام با معیاری که عرض شد
این بر میگرده به نظر می عزیز
وقتی بازار بترسه، کف معنی نداره، ترس یعنی چسبیدن کلاه تا اونو لا اقل باد نبره. فرض کن داره سیل میاد، ماشین 1 میلیاردی چنده، یه درخت بلند پیدا میکنی میری بالاش!
فعلاً که 10 درصد بازار دست فارسه و بسته است
نزدیک 20 درصد بازار هم پالایشی ها که بسته هستند
میمونه این خورده سهم ها که تو صف فروش قفل میشن و خود بخود ریزشی در کار نیست مگر اینکه برند تو گره
این چند روزه بازار همینه و از اوایل دی باید قدری آروم بشه
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
آخرین شنیده ها از رئیس جدید سازمان بورس دوشنبه 1393/09/24 9:42
بر اساس شنیده ها بازگشایی نماد پالایشگاه ها شرط رئیس جدید بورس برای قبول مسولیت مدیریت است. ظاهرا بعد از بازگشایی پالایشگاه ها و ریزش شاخص بورس تحویل داده می شود تا دوباره بازی افزایش شاخص رخ دهد. عجب داستانی است است شاخص. شاخص را حذف کنید تا بورس بدون شاخص درست کار کند.
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
خداییش سه سال ../:.wacsmiley.:/
من سهم رو به دید یک هفته هم نمیخرم:D
بعد از کلی منت کشی و پاچه خواری ارباب(خانمم) راضیش کردم سکه هامونو بفروشیم.... و به جاش کگاز بخریم....
سبد من هم بلند مدت داره هم میان مدت هم کوتاه مدت و هم نوسانگیری...
راستش اولین باری که این تاپیک رو دیدم من هم تعجب کردم که کسی یعنی میتونه یه هفته ای سهم بخره یا نه!!!
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
بعد از کلی منت کشی و پاچه خواری ارباب(خانمم) راضیش کردم سکه هامونو بفروشیم.... و به جاش کگاز بخریم....
سبد من هم بلند مدت داره هم میان مدت هم کوتاه مدت و هم نوسانگیری...
راستش اولین باری که این تاپیک رو دیدم من هم تعجب کردم که کسی یعنی میتونه یه هفته ای سهم بخره یا نه!!!
سکه هات رو چند فروختی دیروز عصر 1 میلیون فتح شد به نظرم تعویض رو میشد از نظر زمانی برد جلوتر
نظر