آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • argo
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 745

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
    پله ای شروع به خرید کنید

حکمت
    و ثتران
    ثتران ١٦٠ ميرزه پله اي از ١٨٠ شروع بخريد كنيد
    پي نوشت
    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 303

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      شاخص کل تا زمانیکه بالای عدد 71100-71300 تثبیت نشده روند نزولی دارد

با این حال نمودار میگویند وارد چرخه ی فرسایشی نزولی بلند مدت(بیش از یک سال) شده ایم و آنچنان امیدی نیست!
      سلام
      اين مساله شانس نوسانگيري موفق رو كاهش ميده

مساله مهم ديگه اينه كه گول كاهش احتمالي قيمت خوراك پترو هارو نخورين، قيمت محصولات پترو انقدر افت كرده كه اين كاهش قيمت بايد در حال ٥٠ درصد باشه تا اين شركتها بتونن تو كوتاه مدت ارزش خريد داشته باشن

البته شپديس تو هفته اي كه گذشت بازدهي خوبي داشت، نديدم كسي تو اين تاپيك شكارش كرده باشه

موفق باشيد
      Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
        سلام

مساله مهم ديگه اينه كه گول كاهش احتمالي قيمت خوراك پترو هارو نخورين، قيمت محصولات پترو انقدر افت كرده كه اين كاهش قيمت بايد در حال ٥٠ درصد باشه تا اين شركتها بتونن تو كوتاه مدت ارزش خريد داشته باشن

البته شپديس تو هفته اي كه گذشت بازدهي خوبي داشت، نديدم كسي تو اين تاپيك شكارش كرده باشه

موفق باشيد
        بله دقیقا در مورد نوسانگیری هم باید محتاط بود و با وسواس بالا سهم انتخاب شود .

نظر

• meysam.jalali
          عضو عادی
          • Mar 2014
          • 250

در اصل توسط argo پست شده است View Post
          ثتران 160 ؟ دوست عزیز شما طنز نویش هستی ؟
          [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• Trader7
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 940

پله ای شروع به خرید کنید

حکمت
            و ثتران
            فعلا شب ها اردر بذار تا تو خواب شاید قیمت هایی که مدنظرت هستش بتونی بخری :D/:.yead.:/

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

دوستان بحث های حاشیه ای ممنوع

نظر

• mahzad
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 898

آقاحیدر عزیز به نظرتون بالاس حرکتش رو شروع کرده و یا مثل قبل فقط نوسان است مقداری از این سهم رو دارم ولی اضافه نکردم منتظر یک حجم بالا در سهم بودم با توجه به شفاف سازی در کدال در مورد برنده شدن در مناقصه صف خرید شد
                90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
                  آقاحیدر عزیز به نظرتون بالاس حرکتش رو شروع کرده و یا مثل قبل فقط نوسان است مقداری از این سهم رو دارم ولی اضافه نکردم منتظر یک حجم بالا در سهم بودم با توجه به شفاف سازی در کدال در مورد برنده شدن در مناقصه صف خرید شد
                  فعلا احتمالا تا حدود 1180-1200 بره بعد از آن باید قدرت موج را سنجید

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

اتفاقا تو يك فروم نوشتم تاپيكو رو از ٤٢٠ شروع بخريد ميكنيم قيمت هنوز زير ٥٠٠ رو نديده بود
                    يا بانك صادرات رو نوشتم از ٨٠ موقعيكه هنوز بالاي صد بود و كسي فكر نميكرد زير صد بياد
                    چه برسه به اينكه ٩٠ بخاد بخره
                    صبر كني طنزمون تعبير ميشه
                    من فقط عدد ورقم رو ميبينم
                    تو تاپيك قاسم هم به دوستان گفتم قاسم رو هزار خوب انداختن چه برسه حالا كه نزديك ٢٠٠٠ است
                    ولي افرادي بودن كه ٢٠٠٠ رو فرصت خريد ديدن
                    ورنا كه هيچ موقع دست سهامدار سود نميده رو من شش ماه پيش ١٠٠ خريدم تو بازار خراب و شاخص افتضاح تا ١٦٠ رفت چون عدد و رقم رو ديدم نه جو يا داستان سرايي رو
                    انشالله سود كني من نظرمو گفتم چون ميبينم خيلي ها رو حساب ارزندگي هر چي داشتن رو تو بورس از دست دادن
                    آخرین ویرایش توسط argo؛ 2014/12/26, 19:04.
                    پي نوشت
                    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                      سلام

موفق باشيد
                      سلام
                      البته کلی گویی در این مورد صحیح نیست.
                      همونطوری که خودتون هم حتمن واقف هستید،پترویی ها دو نوع خوراک دارن که جای توضیحش اینجا نیست.
                      برای مثال، شازند، با خوراک مایع نرخ نفتا رو بالای 800 دلار دیده که این چند وقت زیر 500 دلار بوده قیمتش
                      از طرفی همین پترویی هایی که میفرمایین نرخ تسعیر ارز رو حدود 3000 دیدن که از این ناحیه و به شرط موندن دلار در این قیمت،تعدیل سود دارند.
                      مسئله ی بعدی هم افزایش صادرات پتروشیمی در این مدت بوده و افزایش بیشترش در صورت توافق هسته ای...
                      افت قیمته تولدات پتروشیمی هم به اندازه ی افت قیمت نفت نبوده و من اینو چند وقت پیش از تو یه سایت اجنبی! دیدم!......
                      حالا اگر دوستان از نرخ جدید اینروزا اطلاع دارن،ممنون میشم ما هم آپ دیت کنن
                      آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2014/12/26, 19:22.
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

مخاطب خاصی ندارم و خدایی ناکرده به دوستان جسارت نباشه، ولی بازار هر وقت مریضه همین داستانا هم هست. میشه اسم این بیماری رو با توجه به کاربر عزیزی که توو این فروم داریم گذاشت، سندرومه شبندری!;)
                        با یک روز مثبت حزم و احتیاط رو نمیشه فراموش کرد و با 30 درصد افتِ بازار نمیشه به سادگی وعده ی شاخص 50 یا 60 هزارتایی رو داد!
                        دوستان میدونن که شاخص 60 هزارتایی در صورت عدم بازگشایی نمادهای پترو-پالایشی و افت محسوسشون،به معنی سقوط آزاد قیمت سهام دیگه ست!
                        خودمونیم،چند وقت پیش بعضی از دوستان اصرار داشتن اسم این تاپیک به "120"درصدی تغییر پیدا کنه ولی توافق عاقلانه ی ما باعث موندنه همین عنوانِ 70 درصد شد. الان هم من به همین 70 درصد راضی ام و اصلن شاید برای خیلی از ما رویایی باشه!
                        امیدوارم فرداهای نزدیک نیایم و تقاضا کنیم حیدر عنوان تاپیکو به 10 درصد یا 20 درصد تغییر بده،که البته همون روز هم ما با تحریم و وتو در شورای امنیت سازمان ملل باهاش مخالفت میکنیم!
                        ...............
                        پ.ن:
                        به هر حال سهام به یه قیمتای جذابی میرسن و یا رسیدن که باعث میشن توو اون قیمت نمونن و ارزش ریسک داشته باشن...
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• meysam.jalali
                          عضو عادی
                          • Mar 2014
                          • 250

اتفاقا تو يك فروم نوشتم تاپيكو رو از ٤٢٠ شروع بخريد ميكنيم قيمت هنوز زير ٥٠٠ رو نديده بود
                          يا بانك صادرات رو نوشتم از ٨٠ موقعيكه هنوز بالاي صد بود و كسي فكر نميكرد زير صد بياد
                          چه برسه به اينكه ٩٠ بخاد بخره
                          صبر كني طنزمون تعبير ميشه
                          من فقط عدد ورقم رو ميبينم
                          تو تاپيك قاسم هم به دوستان گفتم قاسم رو هزار خوب انداختن چه برسه حالا كه نزديك ٢٠٠٠ است
                          ولي افرادي بودن كه ٢٠٠٠ رو فرصت خريد ديدن
                          ورنا كه هيچ موقع دست سهامدار سود نميده رو من شش ماه پيش ١٠٠ خريدم تو بازار خراب و شاخص افتضاح تا ١٦٠ رفت چون عدد و رقم رو ديدم نه جو يا داستان سرايي رو
                          انشالله سود كني من نظرمو گفتم چون ميبينم خيلي ها رو حساب ارزندگي هر چي داشتن رو تو بورس از دست دادن
                          دوست عزیز ثتران رو نمیشه با قاسم و ورن و .... مقایسه کرد شرکت سال به سال داره اوضاش بهتر میشه
                          [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• Trader7
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 940

دوستان در ره آورد 365 چه جوری میشه تحلیل ها و تنظیماتی که انجام دادیم رو ذخیره کنیم؟

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

زیر مجموعه های فارس و پتروشیمی جم بدلیل اینکه با کمبود خوراک در آن نواحی همراه بودیم گاها زیر 50%ظرفیت اسمی تولید داشتند.
                              اینها تعدیل های خوبی با راه اندازی فازهای پارس جنوبی خواهند داشت...من اگر 30 هزار میلیارد تومان داشتم کل فارسو میخریدم:O

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                زیر مجموعه های فارس و پتروشیمی جم بدلیل اینکه با کمبود خوراک در آن نواحی همراه بودیم گاها زیر 50%ظرفیت اسمی تولید داشتند.
                                اینها تعدیل های خوبی با راه اندازی فازهای پارس جنوبی خواهند داشت...من اگر 30 هزار میلیارد تومان داشتم کل فارسو میخریدم:O
                                میتونی با جناب شبندر مشارکت کنی و بخری .
                                60 به 50 خوبه ؟

نظر

در حال کار...
                                X