کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
ساعت3.14 بامداد...همه جا امن امان است....صابر 789 رفت خوابید...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
اره عمو حیدر...فکر کنم تو گزارشش 270 بود....خلاصه تا همون 20 میلیارد معروف
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
[QUOTE="heydar";605394]کهرام افزایش سرمایه دارد؟ چیزی تو کدال ندیدم[/QUOTE]
[B][URL="http://codal.ir/Reports/FirstEPSEstimateProduct.aspx?LetterSerial=jmUj9Jgi bsHCsw%2ftTJDf6w%3d%3d"]http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...ftTJDf6w%3d%3d[/URL]
زیان 82 ريالی تبدیل به سود 53 ريال شد.
شرکت اعلام نموده است: "در نظر دارد در سال 1394 به پيشنهاد هيئت مديره از محل تجديدارزيابي داراييهاي ثابت به مبلغ 200،647 ميليون ريال اقدام به افزايش سرمايه نمايد."
لازم به ذکر است هر گونه افزايش در سرمايه شرکت منوط به اخذ مجوزهاي قانوني لازم از سازمان بورس و اوراق بهادار خواهد بود.[/B]
شرکت اعلام نموده است: "در نظر دارد در سال 1394 به پيشنهاد هيئت مديره از محل تجديدارزيابي داراييهاي ثابت به مبلغ 200،647 ميليون ريال اقدام به افزايش سرمايه نمايد."
لازم به ذکر است هر گونه افزايش در سرمايه شرکت منوط به اخذ مجوزهاي قانوني لازم از سازمان بورس و اوراق بهادار خواهد بود.
وقتی این عددو میاره یعنی کارا حسابرسیش انجام شده....در زمینه تجدید دارایی دارم دکترا میگیرم....اقا شبلی باز شد بخر.....نون خفنی توشه
کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 0874/الف/94 مورخ 1394/101/29اين مديريت، چهارشنبه مورخ 1394/02/02 تعداد 750،000،000 سهم معادل 5 درصد از سهام شركت بهمن دیزل(سهامي عام) براي اولين بار پس از پذيرش در بازار دوم فرابورس ايران در نماد خدیزل عرضه مي گردد. براي اطلاع از جزئيات بيشتر مي توانيد به اطلاعيه مذكور واقع در وب سايت رسمي شركت فرابورس ايران به نشاني www.ifb.ir مراجعه فرمائيد. مديريت بازار فرابورس ايران
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
نظر