کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
یه مقدار دبالک خریدیم....اینم مثل دیروز کترام....مشکوک میزنه....تو واچینگ باشه ضرر نداره....والا...بلا
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
یه مقدار خکاوه 1365 به قبلیها اضافه شد. خدا بخیر کنه
لذت تماشای صف خفناور
خوشا به حالت....چشمون خشک شد صف بال بالکو ببینیم....نشد.......@};-
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خوشا به حالت....چشمون خشک شد صف بال بالکو ببینیم....نشد.......@};-
ایشاله که مال شما هم صف خوبی بشه.
بنظرم تا تیرماه باید روی دو دسته سهم ها تمرکز کرد. یکی اونایی که شایعه افزایش سرمایه خوب از محل تجدید و سود انباشته دارن، اون یکی هم سهمهایی که خوب نوسان میدن. اگر سهمی جمع این دو تا رو داشت بنظرم بیشترین گین رو در کوتاه مدت/ میان مدت/ بلند مدت و تا قیام قیامت خواهد داد مثل خکاوه :D. البته خفناور سهم بلند مدتیه و گین خوبی هم خواهد داد. یه جورایی پیغمبر سبده ( همون میخ سبد )
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر