اخبار پالایشگاهی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : اخبار پالایشگاهی

نوبت به پالایشگاهها هم رسید
    حرکت گروه آغاز شد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

فقط یه خبر از تجدید ارزیابی این گروه بیرون بیاد
      هیچ کدوم از سهام پالایشگاهی گیر نمیاد
      به نظرم از الطاف حقوقی در عرضه روزانه باید استفاده کرد
      شبندر به عنوان لیدر گروه (شاه بندر)
      شپنا در مقاوم صدراعظم
      و بقیه گروه در معیت شبندر و شپنا
      وقتی یه 50 درصد رشد کنن تازه بازار میاد دنبال اینها
      این گروه واقعا از رشد بازار عقب افتاده و باید جبران کنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

الان یه نگاه دقیق تر به تمام سهام گروه پالایشی کردیم تقریبا همه از رشد بازار عقب هستند یعنی اینها قیمت سهامشون از سال 96 حدودا 3-2 برابر شده و شاخص کل از 80 هزار شده شده 710 هزار یعنی حدودا 9 برابر
        الان اگر سهام این گروه از قیمت‌های امروز 3 برابر بشن تازه عقب افتادگی خودشون از بازار را جبران کردن
        عجیب ولی واقعی
        این حقوقی ها واقعا دارن لطف میکنن این روزها سهم میفروشن
        یه روز نفروشن اینها حجم مبنا را هم پر نمیکنن
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 914

جناب تمام لطفا اگر براتون مقدور هست تحلیل و نموداری از شپنا می گذارید سپاسگزارم از لطف شما

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
            جناب تمام لطفا اگر براتون مقدور هست تحلیل و نموداری از شپنا می گذارید سپاسگزارم از لطف شما
            در تاپیک خودم قرار میدم
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

سلام
              افت قیمت نفت، بر پالایشی ها برای فردا چطور می بینید؟
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

نفت بنزین و پالایشگاهها
                در حال حاضر قیمت بنزین در کشور 1500 تومان و 3000 تومان است
                و اگر قیمت جهانی نفت به صفر هم برسد باز هم قیمت بنزین در ایران زیر 1500و 3000 تومان نخواهد آمد پس با خیال راحت سهامداری کنید هر چه نفت ارزانتر خوارک پالایشگاهها ارزان تر و قیمت فروش بنزین ثابت(پالایشگاهها فقط مصرف داخل را تامین می‌کنند) ??
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                  سلام
                  افت قیمت نفت، بر پالایشی ها برای فردا چطور می بینید؟
                  بیشتر تاثیر کاهش قیمت نفت روی پتروشیمی هاست که صادرات میکنن
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

کد خبر : ۷۷۱۸۷۵تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶
                    روی خط خبر » گفتگوی 18:30
                    جزئیات واگذاری سهام شرکت‌های دولتی
                    رئیس سازمان خصوصی سازی: در روش جدید واگذاری، سهام بهترین شرکت‌های دولتی را با تخفیف ۲۰ درصدی فقط به افراد حقیقی واگذار می‌کنیم.
                    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
                    علیرضا صالح در گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت: در روش جدید واگذاری، شرکت‌های دولتی از طریق‌ای تی اف (صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس) واگذار می‌شوند. برای اولین بار است که این روش به کار گرفته می‌شود و ما اجازه تاسیس صندوق را از مجلس گرفته ایم و مصوبات آن را هم هیئت وزیران تصویب کرده است و اساسنامه اش هم تصویب شده است.

رئیس سازمان خصوصی سازی هدف از واگذاری به این صورت را گسترش مالکیت در سطح عمومی به منظور تامین عدالت اجتماعی ذکر کرد و گفت: در روش واگذاری از طریق صندوق سرمایه گذاری، ما سهام به مردم نمی‌دهیم بلکه واحد و یا یونیت می‌دهیم، چون وقتی صندوق شکل بگیرد بلوک مدیریت سهام به آن تخصیص می‌یابد که دارای مزیت مشارکت بهتر در تعیین هیئت مدیره و مدیریت است و هر فرد می‌تواند تا ۲ میلیون تومان واحد بخرد. و اگربیشتر بخواهد باید صبر کند تا مهلت واگذاری تمام شود و آنوقت بدون تخفیف و بر اساس قیمت تابلو اقدام کند.

معاون وزیر اقتصاد افزود: هر صندوق هم ترکیبی از چند شرکت است که ما بهترین شرکت هایمان را انتخاب می‌کنیم تا ریسک سرمایه گذاری مردم پایین‌تر بیاید.

صالح گفت: در بحث قیمت گذاری، متوسط قیمت سهام شرکت‌ها را در یک ماه قبل از آگهی پذیره نویسی با ۲۰ درصد تخفیف در نظر می‌گیریم.

او افزود: چنین صندوقی نیاز به بازارگردانی دارد برای همین قیمت هر واحد که ۱۰ هزار تومان در نظر گرفته شده به علاوه ۵۰۰ تومان محاسبه می‌شود که این ۵۰۰ تومان همان رقمی است که صرف بازارگردانی می‌شود.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: اساسنامه و امیدنامه صندوق به زودی در کدال بورس منتشر خواهد شد و مردم با مطالعه آن می‌توانند اقدام به خرید کنند.

او با تاکید بر این که واحد‌ها فقط به افراد حقیقی واگذار می‌شود گفت: در گام اول پذیره نویسی با کد ملی افراد و به صورت غیر حضوری صورت خواهد گرفت و بعد از آن کد بورس برای کسانی که کد بورسی ندارند صادر خواهد شد.
                    صالح درخصوص زمان واگذاری ها نیز گفت:

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• rezasatari
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 557

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      فقط یه خبر از تجدید ارزیابی این گروه بیرون بیاد
                      هیچ کدوم از سهام پالایشگاهی گیر نمیاد
                      به نظرم از الطاف حقوقی در عرضه روزانه باید استفاده کرد
                      شبندر به عنوان لیدر گروه (شاه بندر)
                      شپنا در مقاوم صدراعظم
                      و بقیه گروه در معیت شبندر و شپنا
                      وقتی یه 50 درصد رشد کنن تازه بازار میاد دنبال اینها
                      این گروه واقعا از رشد بازار عقب افتاده و باید جبران کنه
                      سلام جناب تمام يادمه دونفر از اقايون بين شبندر و شراز از لحاظ سود دهي و ارزش كل كل داشتند و يكيشون شبندر رو شاه بندر و اون يكي شراز رو عروس پالايشگاهها ميناميدند خدا خيرشون بده من تك سهم شراز شدم و از 400 تا 2200 يه كله تو 6 ماه رفت اما در مجموع يكساله گين شبندر بهتر بود شما اسم اين اقايون رو يادتون هستش

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                        سلام جناب تمام يادمه دونفر از اقايون بين شبندر و شراز از لحاظ سود دهي و ارزش كل كل داشتند و يكيشون شبندر رو شاه بندر و اون يكي شراز رو عروس پالايشگاهها ميناميدند خدا خيرشون بده من تك سهم شراز شدم و از 400 تا 2200 يه كله تو 6 ماه رفت اما در مجموع يكساله گين شبندر بهتر بود شما اسم اين اقايون رو يادتون هستش
                        نه متاسفانه
                        ولی همیشه لیدر یه گروه بیشتر از بقیه بازدهی میده حتی اگر سودسازی کمتری داشته باشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

اینقدر شتران و شپنا را در منفی با نسبتهای خوب خریدن که بالاخره شتران هم مثبت شد
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

من شخصا فقط شبندر میخرم
                            ولی به تابلو معاملاتی سهام پالایشی نگاه کنید متوجه میشید در این گروه در این دقایق دارن چیکار میکنن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arsenal2009
                              عضو فعال
                              • Jun 2015
                              • 356

نسبت های خرید شتران و شاوان بسیار عالی هست . شاوان بر عکس بقیه گروه که متعادل و مثبت بودند منفی کامل خورد امروز. نکته مهم در مورد شاوان این هست که آخرین افزایش سرمایه سهم سال ۸۶ بوده است! و بعد از اون هیچ افزایش سرمایه ای نداده.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
                                نسبت های خرید شتران و شاوان بسیار عالی هست . شاوان بر عکس بقیه گروه که متعادل و مثبت بودند منفی کامل خورد امروز. نکته مهم در مورد شاوان این هست که آخرین افزایش سرمایه سهم سال ۸۶ بوده است! و بعد از اون هیچ افزایش سرمایه ای نداده.
                                کلا این گروه در بحث افزایش سرمایه خیلی خپل تشریف دارن
                                اگر سال قبل وزارت مجبورشون نمی‌کرد اون افزایش سرمایه ای که شبندر و شپنا زدن از انباشته را هم نمیزدن
                                انشالله بعد از واگذاری به صندوق این گروه تازه آزاد میشن و شاید شروع کنن به تجدید کردن دارایی ها
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X