کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نفت 69.8 دلار
یه قدم دیگه مانده تا سقف 70 دلار سوراخ کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این گروه اول تابستان با کرک اسپرد 1-2 دلاری و پی به ای های 65-100 سه برابر قیمتهای فعلی معامله میشدن
و حالا با کرک اسرد 6-7 دلاری و پی به ای های 5-7 یک سوم قیمتهای تابستان معامله میشن
نوع سرمایه گذاری در ایران شبیه سیرک شده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
نامه بانک صادرات
مقرر گردید بخشی از سهام شرکتهای پالایش نفت تهران، پالایش نفت تبریز، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، سرمایهگذاری ملی ایران، تولید تجهیزات سنگین هپکو، ایران ترانسفو، بیمه البرز، بیمه اتکایی امین و ایران خودرو جمعاً به ارزش 180 هزارمیلیارد ریال به صورت یک سوم نقد و مابقی ارزش آن بابت تسویه بخشی از مطالبات از دولت طی چهار مرحله به این بانک انتقال یابد.
سلام.
این دقیقا پرسش من هم هست.
و احساس میکنم کمتر کسی پاسخش را میداند.
(یک مقدار باید رانت داشت که پاسخ را دانست. حالا عرض میکنم مشخص میشود منظورم چیست.)
نکتههایی که به ذهنمان میرسد را فهرست کنیم ببینیم چیزی از دلش در میآید؟ یا نه؟
۱- به این که چند فروخته مربوط میشود. (ارزان باشد به نفع بانکها است. وگرنه نه.)
۲- به این مربوط میشود که زمان فروش توافقهایی پنهان هم صورت گرفته باشد یا نه؟ (مانند این که تا فلان مدت بانکها اجازه فروش این سهام را نداشته باشند. و بسیاری از توافقهای محتمل دیگر.)
۳- به این مربوط میشود که سیاست بانکها چه باشد؟ این بسیار مهم است. (نگهداری؟ فروش سهام؟ فروش به شرکتهای بزرگ؟ بالا بردن قیمت و فروش تدریجی سهام به مردم؟ سرمایهگذاری در این شرکتها و بهبود آنها (و سپس نگهداری یا فروش آنها)؟) تصمیم بانکها هرچه باشد من احساس خوبی در این موضوع دارم که طی نکتههای زیر عرض میکنم:
۴- اگر بانک بخواهد با این دارایی مانند یک مغازهدار (یا بساز بفروش) رفتار کند باید یک مقدار این دارایی را بزک دوزک کند و دستی به سر و رویش بکشد و قیمتش را بالا ببرد. کوتاهمدت یا بلند مدت. بسته به تصمیم بانک. این خیلی عالی است. هم برای پالایشگاهیها و هم برای بانکها.
۵- در کل همواره بازار به تغییرات مدیریتی خوشبین است. چه این دارایی در سبد بانکیها بماند چه این که این دارایی به شرکتهای چندرشتهای معظمی مانند پارسان و فارس و شستا و ... در نهایت فروخته شود.
۶- این تغییر مدیریتی هر چه نباشد مفیدترین نکتهاش این است که دارایی از دست «دولت» درآمد. و دولت یعنی: فشلترین مدیریت ممکن! یعنی مسئولینی که حقوق میگیرند. ولی حقوقشان ربطی به بهرهوریشان ندارد! (بیشتر ربط به رابطههایشان دارد! اگر دزدی نکنند.) این بهترین مژده ممکن برای (دیگر) سهامداران پالایشگاهها است! از این به بعد شرکت صاحب دارد! مدیر دارد! مدیر واقعی! (البته باز بستگی به بانکهای تجارت و صادرات دارد! که اینها هم... دولتی هستند! :D ولی باز کمتر دولتی هستند. و اگر جایی گند بزنند دو تا سهامدار تو مجمع بلند میشوند سرشان یک دادی میکشند و از این شاید مقداری بترسند و حیا کنند!/:.yead.:/ و مهمتر این که ممکن است مدیریت را دست هلدینگهای زیرمجموعهشان که تخصصی برای این کار ساخته شدهاند بسپارند. یا بهتر از همه این که این دارایی را به همان هلدینگهای بزرگ مانند فارس بفروشند.)
۷- پالایشگاهها دارایی بدی نیستند! بهترین داراییها روی این سرزمین (بلکه شاید در این کره خاکی) یکیاش همین پالایشگاهها است! دارایی مولد و تپل. سودساز و سود تقسیم کن! عالی تر از عالی.
در کل این موضوع بد ارزیابی نمیشود. از سوی دیگر در جستار روند کجاست هم نشان دادیم که فرآوردههای نفتی ممکن است یکی دو روزه جمع شوند! (صف فروششان جمع شود.)
این موضوع را به فال نیک میگیریم.
با آرزوی مسدودیت دائمی کانال سوئز./:.tonguesmiley:.//:.happysmiley:./ (شوخی.)
دیروز در خساپا هم حقوقی خوب خرید. ولی در مجموع که نگاه میکنی دارد یکی به نعل و یکی به میخ میزند. یک روز میخرد یک روز میفروشد و روند را (تلاش میکند تا) پا در هوا نگه دارد. مانند دیگر حقوقیهای بزرگ بازار.
تصویر نمودارش را هم بگذارم:
چندتا مقاومت (ایستا) پیش رویش هست. اصطلاحا کپ کرده. میخواهد تصمیمگیری کند ببیند با اینها چه کار باید بکند؟
--------------------------------
این شاخص فراوردههای نفتی است:
(نمیدانم به آسانی قابل مشاهده است یا این که زیادی خط کشیدهام؟ به هر روی...)
از این خط زرد (خط زرد رنگ افقی کلفت روی عدد ۴ میلیون واحد) هم میتواند برگردد و برگشتش میتواند به بازار کمک کند. میشود حدودا افت یک یا دو روز کاری دیگر. البته اگر با همین دستفرمان افت کند.
خریدهای حقوقی در شپنا و شتران را هم نگاه میکردم خوب بود. در شتران اگر اشتباه نکنم صف فروش را برداشتند یا جوری خرید کردند که امروز میتواند این صف برداشته شود. هر چند شپنا یکی از وحشتناکترین صفهای فروش دیروز را از آن خود کرده بود. البته این هم با خریدهای عالی حقوقی همین یکی دو روزه میتواند رو به راه شود. ببینیم چه میشود.
پس اینجا و گوشهی ذهنم یادداشت کنم: احتمال دارد فرآوردههای نفتی همین امروز و فردا منجی بازار شوند.
----------------------------------
اکنون که نمادها و شاخصهای بزرگ دارند شش و هشت میزنند و ول هستند و مقداری هم دارند افت میکنند، شاید یک مقدار شاخصها و نمادهای کوچک خودی نشان دهند. بهویژه این که فشار فروش هم یک مقدار از روی بازار برداشته شده.
این شاخص زراعت است که دو سه روزی هست من دارم روی تابلو زیر نگرش میگیرم. بد کار نمیکند. ببینیم:
دارد روی همین خط افقی آهسته و پیوسته برای خودش رشد آرامی را تجربه میکند.
این شاخص ماشینآلات است که یکی دو روز کاری دیگر جا برای رشد دارد و سپس با یک مقاومت نهچندان مهم سر و کله میخواهد بزند: https://i.vgy.me/DBcvsI.png
خوب.
یک مقدار ابتدا هر سه صف شدند (شبندر ۶ میلیون و شتران ۳ میلیون و شپنا ۵۰ میلیون).
ولی اکنون که ساعت ۹ و ۲۰ دقیقه است صف هر سه برداشته شده است.
حقوقی در شپنا نزدیک ۲۰ میلیون سهم خرید داشته که رقم خوبی است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من تنها نگاهم به این سه تا است و از باقی خبر ندارم. (معمولا هم اصل کاری همین سه تا هستند.)
در حال حاضر هر کدام ویژگی خاص خودشان را دارند!
شتران بهترین اقبال تابلو را دارد.
شبندر بهترین نمودار را دارد.
شپنا بهترین خرید حقوقی را دارد.
بازار چه خوشش بیاد چه نیاد
بازار این گروه و خصوصا شپنا را به عنوان پرچم دار بازار نگاه میکنه
اگر بخوان بازار حرکت بدن باید شپنا و بقیه گروه را صف خرید کنن
خدا خواست و ما توانستیم
خوب.
یک مقدار ابتدا هر سه صف شدند (شبندر ۶ میلیون و شتران ۳ میلیون و شپنا ۵۰ میلیون).
ولی اکنون که ساعت ۹ و ۲۰ دقیقه است صف هر سه برداشته شده است.
حقوقی در شپنا نزدیک ۲۰ میلیون سهم خرید داشته که رقم خوبی است.
نبض بازار پالایشی
--------------------
در حال حاضر شبندر صف فروش دارد. (همین الان صف فروشش برچیده شد.)
شتران ۳٫۵ درصد مثبت است.
پالایش و شپنا هم روی صفر تابلو داد و ستد میشوند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کانال سوئز باز شد ولی نفت بجای افت بیشتر مجدد برگشت روی 64 دلار ظاهرا قصدی برای افت بیشتر نداره
خدا خواست و ما توانستیم
?رویترز با اشاره به تخلیه روزانه 650 هزار بشکه نفت ایران تنها در 19 روز ابتدایی ماه مارس نوشت: پکن در ماه جاری میلادی یک حجم زیاد دیگری از نفت ایران را دریافت خواهد کرد.
?نزدیک به یک میلیون بشکه نفت ایران در روز در این ماه به چین میرسد. این حجم، تقریبا نیمی از حجمی است که عربستان در دو ماه نخست امسال به چین صادر کرد.
«محمد حسین» هستم.
صادرات نفت ایران، به روزانه 2 میلیون و 300 هزار بشکه نفت افزایش یافت!
✔️ براساس گزارش رویترز؛ ایران درماه مارس روزانه 2 میلیون و 300 هزار بشکه نفت صادر کرده که نسبت به فوریه، (بهمن) 210 هزار بشکه فراتر بوده و بالاترین میزان افزایش عرضه در میان اعضای اوپک به شمار می رود.
----------------------------------------------
افزایش قیمت نفت در بازار جهانی
?به گزارش رویترز، دلیل رشد امروز قیمت نفت در بازار جهانی، برگزاری نشست اعضای گروه اوپک پلاس است.
گروه اوپک پلاس متشکل از اعضای اوپک و چند کشور تولید کننده نفت دیگر به سرکردگی روسیه است و قرار است این گروه طی ساعات آتی درباره تداوم روند پایین نگهداشتن عرضه نفت به بازار جهانی که چند سالی است در جریان است، تصمیم گیری کند.
?بازار انتظار دارد تا در نشست جاری این گروه شاهد اجماع اعضا بر ادامه اجرای توافق کاهش عرضه نفت به بازار جهانی باشیم.
امید بازار به بهبود اوضاع اقتصادی در اروپا و آمریکا هم مزید بر علت افزایش قیمت نفت در بازار جهانی در معاملات امروز بوده است.
_فارس
«محمد حسین» هستم.
از ماه می تا ماه جولای به صورت داوطلبانه ماهانه ۲۵۰ ، ۳۵۰ و نهایتاً ۴۰۰ هزار بشکه به تولیدات نفت خود افزایش خواهیم داد.
-------------------------------------
موافقت اعضای اوپکپلاس با افزایش تدریجی عرضه نفت
✔️ وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو اوپکپلاس امروز در پانزدهمین نشست وزیران نفت و انرژی این ائتلاف از طریق ویدئو کنفرانس با افزایش تولید روزانه ۳۵۰ هزار بشکهای تولید برای ماه مه، ۳۵۰ هزار بشکهای برای ماه ژوئن و ۴۵۰ هزار بشکهای برای ماه ژوئیه موافقت کردند.
✔️ بر اساس این تصمیم، مقدار کاهش تولید اعضای اوپک پلاس در ماه مه ۲۰۲۱ به ۶ میلیون و ۵۵۰، در ماه ژوئن امسال به ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه و در ماه ژوئیه سال جاری میلای به ۵ میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه در روز میرسد.
✔️ در نشست امروز اعلام شد کاهش داوطلبانه روزانه یک میلیون بشکهای عربستان بهصورت تدریجی در سه ماه مه، ژوئن و ژوئیه به ترتیب ۲۵۰ هزار بشکه در روز، ۳۵۰ هزار بشکه در روز و ۴۰۰ هزار بشکه در روز وارد بازار میشود و در ماه ژوئیه رقم کاهش داوطلبانه تولید این کشور به صفر خواهد رسید.
«محمد حسین» هستم.
نظر