پاسخ : چشم سوم بازار
درود آرمین جان
ببخشید دیر جواب دادم
ابتدا عرض کنم که بنده خودمو در سطحی نمیبینم که در مورد همه نمادهای بازار نظر بدم
و در این سایت اساتیدی بسیاری هستن که میتونن شمارو بیشتر راهنمایی کنن،استاد شریعت ،مصری پور، مهروز، محلوجی وحید جان محمدرضای عزیز و خیلی دیگه از بزرگواران
اما در مورد سهم هایی که گفتی خکار رو خودم دارم،برای دومین بار ورود پیدا کردم و با توجه به جو گروه نگه دارشو مناسب میدونم اما برای خرید فعلا نظری ندارم
روی 340 یک مقاومت داره که احتمالا چهارشنبه بشکنه(با توجه به صف خرید امروز)

مقاومت های دیگه هم بنظرم محدوده380 و 400 باشه
وبشهر که بستست،تعدیل خوبی بود که البته به فروش زیر مجموعه ها(صافولاد)مربوط میشد
من رو سهم فعال نبودم دوستایی که دارن قیمت 450 رو قیمت بازگشایی میدونن
در مورد حخزر هم که دیتای تکنیکال نداره
اما چیزی که این سهمو جالب کرده نسبت تعداد خریدار به فروشنده است که معمولا 1 به 3 است
در معاملات امروز چیزی حدود 1 به 5!
این یعنی یکسری دارن سهمو جمع میکنن حالا کی بخواد حرکت کنه بستگی به بازیگراش داره
در اصل توسط arminfar پست شده است
View Post
ببخشید دیر جواب دادم
ابتدا عرض کنم که بنده خودمو در سطحی نمیبینم که در مورد همه نمادهای بازار نظر بدم
و در این سایت اساتیدی بسیاری هستن که میتونن شمارو بیشتر راهنمایی کنن،استاد شریعت ،مصری پور، مهروز، محلوجی وحید جان محمدرضای عزیز و خیلی دیگه از بزرگواران
اما در مورد سهم هایی که گفتی خکار رو خودم دارم،برای دومین بار ورود پیدا کردم و با توجه به جو گروه نگه دارشو مناسب میدونم اما برای خرید فعلا نظری ندارم
روی 340 یک مقاومت داره که احتمالا چهارشنبه بشکنه(با توجه به صف خرید امروز)

مقاومت های دیگه هم بنظرم محدوده380 و 400 باشه
وبشهر که بستست،تعدیل خوبی بود که البته به فروش زیر مجموعه ها(صافولاد)مربوط میشد
من رو سهم فعال نبودم دوستایی که دارن قیمت 450 رو قیمت بازگشایی میدونن
در مورد حخزر هم که دیتای تکنیکال نداره
اما چیزی که این سهمو جالب کرده نسبت تعداد خریدار به فروشنده است که معمولا 1 به 3 است
در معاملات امروز چیزی حدود 1 به 5!
این یعنی یکسری دارن سهمو جمع میکنن حالا کی بخواد حرکت کنه بستگی به بازیگراش داره
نظر