چشم سوم بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : چشم سوم بازار

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
    با درود خدمت جناب هکتور عزیز
    دوست گرامی ، خواستم نظر شما را در مورد ، خکار ، وبشهر ، حخزر بدانم
    با احترام
    ارادتمند آرمین فروهر
    درود آرمین جان
    ببخشید دیر جواب دادم
    ابتدا عرض کنم که بنده خودمو در سطحی نمیبینم که در مورد همه نمادهای بازار نظر بدم
    و در این سایت اساتیدی بسیاری هستن که میتونن شمارو بیشتر راهنمایی کنن،استاد شریعت ،مصری پور، مهروز، محلوجی وحید جان محمدرضای عزیز و خیلی دیگه از بزرگواران

اما در مورد سهم هایی که گفتی خکار رو خودم دارم،برای دومین بار ورود پیدا کردم و با توجه به جو گروه نگه دارشو مناسب میدونم اما برای خرید فعلا نظری ندارم
    روی 340 یک مقاومت داره که احتمالا چهارشنبه بشکنه(با توجه به صف خرید امروز)

مقاومت های دیگه هم بنظرم محدوده380 و 400 باشه

وبشهر که بستست،تعدیل خوبی بود که البته به فروش زیر مجموعه ها(صافولاد)مربوط میشد
    من رو سهم فعال نبودم دوستایی که دارن قیمت 450 رو قیمت بازگشایی میدونن

در مورد حخزر هم که دیتای تکنیکال نداره
    اما چیزی که این سهمو جالب کرده نسبت تعداد خریدار به فروشنده است که معمولا 1 به 3 است
    در معاملات امروز چیزی حدود 1 به 5!
    این یعنی یکسری دارن سهمو جمع میکنن حالا کی بخواد حرکت کنه بستگی به بازیگراش داره

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط hector پست شده است View Post
      اخابر

یک گزینه خوب از شاخص سازها برای بالا بردن شاخص
      قابل توجه دوستان سازمان!

معتقدم سجاد جان اخابر رو خریدن رو قیمت 255 الی 250 کم ریسک هست و طبق همون روش خودم تا 270 بی مشکل هست...ازش نوسان می گیرم با اجازه

:D

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

کدام خودروساز بیشترین افت تولید را داشته است؟

آفتاب: براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید انواع خودروی سواری در شرکت بنیان توسعه صنعت خودرو در فروردین ماه امسال با افت 100 درصدی از 430 دستگاه در فروردین ماه 92 به صفر رسیده است.

در این مدت تولید انواع خودروی سواری در گروه بهمن نیز با کاهش 78 درصدی از 59 دستگاه در فروردین ماه 92 به 13 دستگاه کاهش یافته است.

در مقابل تولید انواع خودروی سواری در گروه صنعتی ایران خودرو با افزایش 155.2 درصدی از 6102 دستگاه در فروردین ماه 92 به 15 هزار و 574 دستگاه افزایش یافته است.

تولید انواع خودروی سواری در شرکت پارس خودرو نیز با رشد 36 درصدی از 3273 دستگاه در فروردین ماه 92 به 4450 دستگاه افزایش یافته است.

تولید انواع سواری در گروه خودروسازی سایپا نیز با رشد 23.7 درصدی از 12 هزار و 568 دستگاه به 15 هزار و 547 دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، فروردین ماه امسال تولید انواع سواری در شرکت کرمان موتور با رشد 360.3 درصدی از 529 دستگاه در فروردین ماه 92 به 2435 دستگاه افزایش یافته است.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

به به به،درود وتبریک بنده رو بپذیر سجاد جان،هکتورِ دنیای تکنیکال.../:.Heart.:/

انشالله که از مطالب خوب خودت و دوستت استفاده ی میبریم،فقط یه سوالی،اسم دوستت وحید نصیریه؟!
          تمام سال من بی تو...

نظر

• afshar
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1039

سلام و عرض تبریک بابت تاپیک پربارتون هکتور عزیز
            ایشالله بتونیم ازمطالب ارزشمندتون نهایت بهره رو ببریم
            موفق باشید/:.Heart.:/
            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              به به به،درود وتبریک بنده رو بپذیر سجاد جان،هکتورِ دنیای تکنیکال.../:.Heart.:/

انشالله که از مطالب خوب خودت و دوستت استفاده ی میبریم،فقط یه سوالی،اسم دوستت وحید نصیریه؟!
              درود بر محمد رضای عزیز،خیلی ارادت داریم قربان،همیشه تحلیل های خوبتو میخونم و افتخار که به ما سر بزنی @};-
              مارو از مطالبت بی بهره نذار
              در مورد دوستم هم نه،ایشون تکنیکال کار هستن،اون آقا وحید نصیری که میفرمایید بنیادی کار میکنن فک کنم
              خدمت ایشون هم ارادت داریم

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
              سلام و عرض تبریک بابت تاپیک پربارتون هکتور عزیز
              ایشالله بتونیم ازمطالب ارزشمندتون نهایت بهره رو ببریم
              موفق باشید/:.Heart.:/
              سلام بر جناب افشار عزیز،خیلی ممنون قربان
              مطالب شما رو هم پی گیری میکنم،امیدوارم جوی به وجود بیاد تا بتونیم به خوبی نظراتمون رو به هم اتقال بدیم /:.Heart.:/

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

خکمک

روند بلند مدت سهم صعودی است لیکن بنظر واگرایی منفی در حال وقوع است لذا کسانی که برای کوتاه مدت وارد سهم شدند مراقب باشند

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

خشرق

نظر

• BETA
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 447

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    اخابر

یک گزینه خوب از شاخص سازها برای بالا بردن شاخص
                    قابل توجه دوستان سازمان!

سلام.تبریک هکتور جان…/:.Heart.:/
                    نقطه سوم چنگالت رو رو چه حسابی انتخاب کردی؟پیوت ماژوره؟ خط رونده؟ prz? استاتیک یا داینامیک ساپورته؟ از کجا میدونی پایین تر نمیاد؟جسارته دوست عزیز ولی گمان میکنم از نظر مفهومی این چنگال درست نباشه…یعنی لازمه تو این نقطه سوم چرخشی اتفاق بیافته مث نمودار خکمک تا اعتبار چنگال بالا بره…فک میکنم اگه چنگال نزولی حرکت قبلی رسم بشه مستدل تره...ممکن بنده اشتباه کنم..بیشتر خواستم عرض سلام و خدا قوت داشته باشم../:.Heart.:/
                    آخرین ویرایش توسط BETA؛ 2014/05/28, 12:45.
                    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• BETA
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 447

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

با سلام خدمت دوستم جناب beta

بیشتر از هر چیزی برای موفقیت در معاملات با هر روش تحلیلی که بازار رو تحلیل میکنی

چه بنیادی چه تکنیکال و چه تحلیل بین بازاری و تحلیل اماری و حجمی

بهتر به این نتیجه برسی که در این موقعیت معاملاتی که هستی قدرت دست خریدارها است یا فروشنده ها

و شما میخواهی بخری یا باید بفروشی یا باید به نقطه مورد نظر ت برسه

درک این مطلب میتونه راهگشا برای موفقیت هات باشه

چون بهت ارادت دارم یک مطلبی نوشتم اونم بدون نقل قول حالا اگر بازم ازت تحلیل ببینم

بازم نکته های عرض میکنم

و اطمینان دارم که تحلیل گر خوبی میشی چون روحیه یادگیری خوبی داری

موفق و پر سود باشی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• محمد20
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 165

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                          سلام betaجان اون خط های قرمز چنگال اندروزه؟
                          آخرین ویرایش توسط محمد20؛ 2014/05/28, 21:12.

نظر

• BETA
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 447

ممنون از حسن توجه شما..من این تحلیل و با عجله انجام دادم.. و پر از اشکال و ایراده ... تو ماشین با اینترنت موبایل به سختی اپ کردم..;;) و نشد توضیحات و ارایه بدم… نکته فوق العاده فوق العاده مهمی و اشاره کردین نوام جان…تخمین قدرت خریدار و فروشنده ..تحلیل باید هر چهار عنصر price/pattern/time/momentom رو در نظر داشته باشه تا در نهایت تخمینی از قدرت و ضعف خریدار و فروشنده داشته باشه..اینجا بنده الگوی هارمونیک گارتلی و با دو سناریو محتمل اش با تکنیک چنگال با افست ۵۰ درصد که در الگوهای abc کاربرد داره ترکیب کردم..ابی گارتلی نزولی و سبز گارتلی صعودی به همراه prz شون…سهم تو منطقه ی برزخ بین صعود و نزوله..نکته ای که اینجا میخام عرض کنم که در کنار مومنتوم و حجم میتونه به ما کمک کنه ایا این سطح حمایت شکسته میشه یا نه... توجه به ریتم کند یا تندی بازوهای هارمونیک و نقاط پ.ماژوره یعنی توجه به شتاب که تومان عامل قیمت و زمان رو در بر میگیره.. متاسفانه علیرغم اهمیت زیاد این مهم ولی خیلی مغفوله ..تحلیلهای تکنیکال مرسوم توجهی به این مساله ندارن و بجز استاد ازادی و شاگردانشون این نوع نگاه و جایی دیگه ندیدم..ماینر تو چارت های تحلیلی و ورک شاپشون از ابزار کندل شماری استفاده میکنن ولی توضیحی نمیدن..توجه به این مساله در کنار نگاه قیمتی و مرسوم به چارت میتونه کیفیت تحلیل و بالا ببره و نگاه ملموس تر و غیرانتزاعی تری از حال وهوای سهم به تحلیلگر بده..و تخمینی از قدرت و ضعف فروشنده و خریدار مورد اشاره شما داشته باشیم..توجه به نسبتهای مختلف مکدی هم میتونه راهگشا باشه…
                            نوام عزیز بنده نواموز عرصه تحلیل تکنیکالم و این محیط ها و حضور بزرگواران با تجربه ای مث شما برای رفع اشکال و نقص های علمی بنده غنیمته.../:.Heart.:/
                            آخرین ویرایش توسط BETA؛ 2014/05/30, 13:58.

نظر

• محمد20
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 165

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                              ممنون از حسن توجه شما..من این تحلیل و با عجله انجام دادم.. و پر از اشکال و ایراده ... تو ماشین با اینترنت موبایل به سختی اپ کردم..;;) و نشد توضیحات و ارایه بدم… نکته فوق العاده فوق العاده مهمی و اشاره کردین نوام جان…تخمین قدرت خریدار و فروشنده ..تحلیل باید هر چهار عنصر price/pattern/time/momentom رو در نظر داشته باشه تا در نهایت تخمینی از قدرت و ضعف خریدار و فروشنده داشته باشه..اینجا بنده الگوی هارمونیک گارتلی و با دو سناریو محتمل اش با تکنیک چنگال با افست ۵۰ درصد که در الگوهای abc کاربرد داره ترکیب کردم..ابی گارتلی نزولی و سبز گارتلی صعودی به همراه prz شون…سهم تو منطقه ی برزخ بین صعود و نزوله..نکته ای که اینجا میخام عرض کنم که در کنار مومنتوم و حجم میتونه به ما کمک کنه ایا این سطح حمایت شکسته میشه یا نه... توجه به ریتم کند یا تندی بازوهای هارمونیک و نقاط پ.ماژوره یعنی توجه به شتاب که تومان عامل قیمت و زمان رو در بر میگیره.. متاسفانه علیرغم اهمیت زیاد این مهم ولی خیلی مغفوله ..تحلیلهای تکنیکال مرسوم توجهی به این مساله ندارن و بجز استاد ازادی و شاگردانشون این نوع نگاه و جایی دیگه ندیدم..ماینر تو چارت های تحلیلی و ورک شاپشون از ابزار کندل شماری استفاده میکنن ولی توضیحی نمیدن..توجه به این مساله در کنار نگاه قیمتی و مرسوم به چارت میتونه کیفیت تحلیل و بالا ببره و نگاه ملموس تر و غیرانتزاعی تری از حال وهوای سهم به تحلیلگر بده..و تخمینی از قدرت و ضعف فروشنده و خریدار مورد اشاره شما داشته باشیم..توجه به نسبتهای مختلف مکدی هم میتونه راهگشا باشه…
                              نوام عزیز بنده نواموز عرصه تحلیل تکنیکالم و این محیط ها و حضور بزرگواران با تجربه ای مث شما برای رفع اشکال و نقص های علمی بنده غنیمته.../:.Heart.:/

سلام خدمت بتای عزیز
                              بتا جان تازه مبحث چنگال اندروز و فیلمشو که نوام عزیز (با اون فیلمها و کتاباش حق استادی به گردن من دارن) تو تاپیکش گذاشته رو دیدیدم متوجه نشدم نقطه A خط میانیت کجاست و حتی نقطه C هکتور عزیز رو تو نمودار اخابر نحوه انتخابشو متوجه نمیشم ؟
                              این چنگال با افست 50 درصد با چنگال اندروز فرق داره؟
                              شرمنده اگه سوالام زیاد شد

نظر

• BETA
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 447

سلام.. محمد جان..یه پی دی اف خوب در این باره دارم پیداش کنم برات میفرستم.

نظر

در حال کار...
                                X