چشم سوم بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : چشم سوم بازار

کاما

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

فارس

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

درود
        خوب یک نگاهی به بازار فردا داشته باشیم
        با توجه به معاملات آخر وقت روز چهارشنبه به نظر میاد بازار فردا با منفی شروع بشه اما هیچ چیز صد در صد نیست
        اگر مایل به نوسان گیری هستید فردا با نگاه به معملات خودرو متوجه خواهید شد که روز نوسان هست یا نه
        گروه روی با توجه به بالا رفتن قیمت های جهانی روی احتمالا با افزایش تقاضا رو به رو خواهد شد
        گروه خودرو همچنان در انتظار برای تعیین و تکلیف قیمت گذاری خودرو خواهد ماند،هرچند با در نظر گرفتن قدرت پول هر سناریویی برای نماد خودرو وبه تبعش کل گروه میشه متصور بود
        گزارشات گروه دارو به نوعی توجه تحلیل گران بنیادی رو به خودش جلب کرده و یکی از قوی ترین گزارش ها مربوط به این گروه است
        گروه ساختمونی با لیدری وساخت باید دید فردا چه می کند انتظار نوسان از این گروه هم می رود،آیا وساخت با توجه الگوی سرو شانه کف 360 رو خواهد دید؟

حال بررسی سناریوهای مختلف برای نوسان
        1_بازار با منفی شروع بشه و به مثبت میل کند این بهترین حالت برای دوستان نوسان گیر خواهد بود،با نگاه به چند نماد تقریبا میشه تشخیص داد که بازار بر خواهد گشت یا نه
        2_بازار منفی باز شود و در آخر وقت نیز همچنان منفی باشد خروج در آخر وقت به منظور استفاده از منفی های احتمالی یکشنبه شاید گزینه بدی نباشد
        3_بازار مثبت آغاز شود و به منفی میل کند باز هم استراتژی فروش در بالاترین قیمت برای استفاده از یکشنبه خواهد بود
        4_بازار مثبت شروع و مثبت تمام شود در این حالت از تماشای بازار لذت خواهیم برد!

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

سلام سجاد جان،دیدم صحبت از ساختمونی ها کردی،اینو ببین:

نظرت چیه؟

راستی یه نگاه به شاخص کانه فلزی بنداز،ببینم واقعا ترسناک شده یا من توهم زدم!!!!احتمال یه ریزش حدودا 35% به نظرم برای شاخصشون وجود داره!!!!اونم برای گروهی که ومعادن و کگل و کچاد توش هستن،برای گروهی که حداقل کروی و کاماش عمرا 35% بریزن!خیلی عجیب و غریبه!!!

شاخص فلزات اساسی هم تا حدودی شبیه اش هست و ترسناک شده!!!

باید برم سر کار و فرصت ندارم بقیه ی چارت ها رو اپلود کنم اما تو شاخص ها پتروشیمی و رایانه از همه قشنگ تر هستن به نظرم و بعد از اونها بانک و سرمایه گذاری و لیزینگ رو میشه بهشون امیدوار بود...

ترسناک ترین شاخص هم که برای همین کانه فلزی بود...

یا علی
          تمام سال من بی تو...

نظر

• عادل عطایی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 331

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

نظرت چیه؟

راستی یه نگاه به شاخص کانه فلزی بنداز،ببینم واقعا ترسناک شده یا من توهم زدم!!!!احتمال یه ریزش حدودا 35% به نظرم برای شاخصشون وجود داره!!!!اونم برای گروهی که ومعادن و کگل و کچاد توش هستن،برای گروهی که حداقل کروی و کاماش عمرا 35% بریزن!خیلی عجیب و غریبه!!!

باید برم سر کار و فرصت ندارم بقیه ی چارت ها رو اپلود کنم اما تو شاخص ها پتروشیمی و رایانه از همه قشنگ تر هستن به نظرم و بعد از اونها بانک و سرمایه گذاری و لیزینگ رو میشه بهشون امیدوار بود...

یا علی
            شاخص کانه فلزی تو مکدی تایم روزانه واگرایی زده. معمولا وقتی برگشت قیمتی به خاطر واگرایی باشه احتمال پولبک بودن کاهش پیدا میکنه.
            اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

نظرت چیه؟

یا علی
              درود بر محمد رضای عزیز
              دقیقا منظورتو متوجه نشدم،منظورت اینه که الان تو سقف کانال نزولیه کوتاه مدته؟
              یا منظورت خط روند صعودی بلند مدتیه که رسم کردی؟

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                شاخص کانه فلزی تو مکدی تایم روزانه واگرایی زده. معمولا وقتی برگشت قیمتی به خاطر واگرایی باشه احتمال پولبک بودن کاهش پیدا میکنه.
                جناب عطایی انشالله که همینطور میشه که شما فرمودید،ولی در مجموع به جز کاما و کروی( که به خاطر قیمت جهانی روی داستانشون فرق میکنه) تا وقتی که شاخص گروه نرفته بالای خط قرمز رنگ و تثبیت نکرده ورود که هیچ،حتی نگهداری هم برای دوستانی که از قبل این سهم ها رو داشتن جایز نیست به نظر من،کلا چارت ترسناکیه...

نرم افزارم یه مقداری قاط زده،ببخشید اگه چارت ناقصه...

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                درود بر محمد رضای عزیز
                دقیقا منظورتو متوجه نشدم،منظورت اینه که الان تو سقف کانال نزولیه کوتاه مدته؟
                یا منظورت خط روند صعودی بلند مدتیه که رسم کردی؟
                ارادت سجاد جان،منظورم اینه که شرایط این گروه خیلی خیلی مبهمه،از طرفی خط روند اصلی صعودی بلند مدت (خط ممتد قرمز رنگ)رو شکسته و عملا اگه فردا نتونه دووم بیاره میشه حرکت فعلیش رو پولبک دونست،از طرفی از یه خط روند درونی به خوبی برگشته (خط چین ابی رنگ)...

در مجموع برای صعود کار خیلی سختی رو در پیش داره این گروه! از حوالی 700 تا 750 علاوه بر سقف کانال نزولی کوتاه مدت،پولبک به خط صعودی بلند مدت و تمرکز تعداد زیادی کندل مویینگ سه ماهه رو هم داریم!!!!

یعنی اگه این شاخص بتونه بره بالای 750 کاری کرده کارستون!هرچند تازه بعد از اینهمه مقاومت تو محدوده ی 800 هم با دو کف و دو موینگ شش ماهه و یکساله درگیر میشه!!

با اینکه ساختمونی ها نوسانات خیلی خوبی رو میدن معمولا اما کلا ازشون خوشم نمیاد راستش! :D
                تمام سال من بی تو...

نظر

• عادل عطایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 331

جناب عطایی انشالله که همینطور میشه که شما فرمودید،ولی در مجموع به جز کاما و کروی( که به خاطر قیمت جهانی روی داستانشون فرق میکنه) تا وقتی که شاخص گروه نرفته بالای خط قرمز رنگ و تثبیت نکرده ورود که هیچ،حتی نگهداری هم برای دوستانی که از قبل این سهم ها رو داشتن جایز نیست به نظر من،کلا چارت ترسناکیه...
                  با سلام مجدد.
                  این چارت چند تا نکته منفی داره و چند تا نکته مثبت. نکته مثبت یکی واگرایی هست و یکی دیگه شکسته شدن سقف کانال نزولی. ( من از مفید که دیدم شکسته بود)نکته منفیش هم همون الگوی سر و شونه و هم چنین شکست خط روند صعودی بود. همون جور که فرمودید شکستن یا نشکستن خط روند قرمز رنگ هست که تکلیف رو مشخص میکنه، و واگرایی میتونه یه محرکی برای شکستن این خط باشه در کنار عوامل دیگه. اگه نشکوند هم که دیگه واویلا.
                  به قول نیما آزادی از بزرگترین تحلیلگرای تکنیکال ایران " تحلیل تکنیکال ضمانت اجرایی ندارد."

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

با سلام مجدد.
                    این چارت چند تا نکته منفی داره و چند تا نکته مثبت. نکته مثبت یکی واگرایی هست و یکی دیگه شکسته شدن سقف کانال نزولی. ( من از مفید که دیدم شکسته بود)نکته منفیش هم همون الگوی سر و شونه و هم چنین شکست خط روند صعودی بود. همون جور که فرمودید شکستن یا نشکستن خط روند قرمز رنگ هست که تکلیف رو مشخص میکنه، و واگرایی میتونه یه محرکی برای شکستن این خط باشه در کنار عوامل دیگه. اگه نشکوند هم که دیگه واویلا.
                    به قول نیما آزادی از بزرگترین تحلیلگرای تکنیکال ایران " تحلیل تکنیکال ضمانت اجرایی ندارد."
                    جناب عطایی از همفکریتون بسیار سپاسگذارم،کاملا باهاتون موافقم و دقیقا منظور منم همین بود که شما فرمودید...فقط تو بیانش یه مقدار مشکل داشتم که شما زحمتش رو کشیدی /:.Heart.:/

راستی در مورد ساختمونی ها هم یه چیزی رو اضافه کنم،منظور من این نبود که اینا میریزن و نابود میشن و این حرفا...بیشتر تاکیدم بر این بود که برای بالا رفتن خیلی خیلی مشکل دارن...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• عادل عطایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 331

جناب عطایی از همفکریتون بسیار سپاسگذارم،کاملا باهاتون موافقم و دقیقا منظور منم همین بود که شما فرمودید...فقط تو بیانش یه مقدار مشکل داشتم که شما زحمتش رو کشیدی /:.Heart.:/

راستی در مورد ساختمونی ها هم یه چیزی رو اضافه کنم،منظور من این نبود که اینا میریزن و نابود میشن و این حرفا...بیشتر تاکیدم بر این بود که برای بالا رفتن خیلی خیلی مشکل دارن...
                      جناب مرادی با عرض سلام و ارادت.
                      یک نکته دیگه این که الگوی سر و شونه وقتی معتبر هست که بین شونه چپ و سر واگرایی دیده بشه، و نبود واگرایی اعتبار الگوی سر و شونه رو کمتر میکنه. الان که باز نمودار رو دیدم واگرایی بین شونه چپ و سر در تایم روزانه و هفتگی دیده نمیشد.
                      اگه پرحرفی شد از شما و جناب هکتور عذرخواهی میکنم.

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

جناب مرادی با عرض سلام و ارادت.
                        یک نکته دیگه این که الگوی سر و شونه وقتی معتبر هست که بین شونه چپ و سر واگرایی دیده بشه، و نبود واگرایی اعتبار الگوی سر و شونه رو کمتر میکنه. الان که باز نمودار رو دیدم واگرایی بین شونه چپ و سر در تایم روزانه و هفتگی دیده نمیشد.
                        اگه پرحرفی شد از شما و جناب هکتور عذرخواهی میکنم.

خوندش بد نیست
                        http://irolympiad.com/index.php?act=...&productId=143

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                          با درود
                          نوام عزیز ، کم لطفی میکنید ، خواندنش عالیست .
                          ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

درود بر دوستان
                            خوب خداروشکر که روند بازار خوب شده و دیگه از اون فروش های هیجانی خبری نیست
                            خوشحالم که دوستان رو خندون میبینم،امیدوارم ضرر همه جبران بشه

در مورد بازار
                            نکته مثبت امروز گزارشات خوب پالایشی ها بود که امیدوارم شبندر هم گزارش خوبی به بازار ارائه بده و بازار به صعود خودش ادامه بده
                            در مورد قندی ها افزایش نرخ داشتیم(زیاد از این گروه خوشم نمیاد)
                            هنوز رو پترو ها مثبت هستم به نظر یک صعودی خواهند داشت،چارتهای قشنگی هم دارن
                            یک خبر دیگه ای هم که این روزها در موردش صحبت میشه طرح خروج از رکود،که خبرها ضد و نقیض در موردش
                            اما مثل اینکه قرار تدابیری اتخاذ بشه تا شرکت ها سود کمتری در مجامع تقسیم کنن
                            که به نظر میرسه به نفع سهامدار خرد نیست،البته این طرحیه که باید بلاخره اجرا بشه و بنفع کشور
                            مثل تمام کشورهای پشرفته دنیا

فردا صحبت از اینه که خودرو نوسان میده!دنبال میکنیم
                            دارویی ها هم گزینه های خوبی میتونن باشن

بریم صحبت های جناب نیلی رو در مورد این طرح خروج از رکود گوش بدیم
                            پایش شبکه یک رو دنبال کنید
                            ارادت

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

درود
                              چه میکنه این قیمت جهانی روی هم اکنون 2413 دلار
                              شرکت های رویی با درنظر گرفتن دلار 2650 و روی 2000 دلار(کاما 1900)چقدر میتونن تعدیل بدن؟
                              البته اگر تو این قیمت ها تثبیت شه چون میانگین قیمت تو طول سال مهم

Alle Infos zum Zink London-Preis (ISIN: XC0005705584): Aktueller Kurs, historischer Kursverlauf, Nachrichten und Forum
                              آخرین ویرایش توسط hector؛ 2014/07/28, 13:58.

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

مرادی جان سلام .
                                میگن آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت .
                                دیگه سال 92 و فضای خالی چارت که فیبو های آسمانی فقط رو بوم خالی بودن تموم شد . :)
                                دیگه فضایی برای ذوق هنری تریدرها روی بوم نمونده .

همه شاخصها درگیر انواع پیوت و ترند نزولی و کانال نزولی و مقاومت هستن :)
                                در مجموع گروه ساختمان تو این دو هفته بد نبوده .
                                دیگه انتظار حرکتهایی مانند اونچه پارسال گذشت تا سالها برای بورسبازا بیشتر یک رویا خواهد بود .
                                و روزهای سخت تر هنوز نیومده . :)

نظر

در حال کار...
                                X