چشم سوم بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : چشم سوم بازار

درود
    در مورد بازار یک نکته که میخوام به اون اشاره کنم و خیلی ملموس،کنار رفتن خودرو از لیدری بازار
    حتی خودرو لیدر گروه خودشم نیست،نگاه ها به خودرو بسیار کم شده،کما این که میبینید خیلی از هم گروهی ها امروز مثبت بودن و خود خودرو منفی بود
    شکربن تو واچم بود،میخواستم بعد مقاومت وارد بشم که فعلا فرصت ورود نداده
    خموتور 180،خمحرکه،وتوشه تو منفی امروز هم میتونه جالب باشه
    واتی هم هنوز منتظریم به حمایت برسه یا مقاومت رو بشکونه

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

در اصل توسط hector پست شده است View Post
      درود
      در مورد بازار یک نکته که میخوام به اون اشاره کنم و خیلی ملموس،کنار رفتن خودرو از لیدری بازار
      حتی خودرو لیدر گروه خودشم نیست،نگاه ها به خودرو بسیار کم شده،کما این که میبینید خیلی از هم گروهی ها امروز مثبت بودن و خود خودرو منفی بود
      شکربن تو واچم بود،میخواستم بعد مقاومت وارد بشم که فعلا فرصت ورود نداده
      خموتور 180،خمحرکه،وتوشه تو منفی امروز هم میتونه جالب باشه
      واتی هم هنوز منتظریم به حمایت برسه یا مقاومت رو بشکونه
      خمحرکه داره میره فعلا 15 درصد بازدهی از این سهم گرفتم
      تازه حرکتش شروع شد

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

درود
        بنا ندارم تو فروم بحث سیاسی کنم اما خوب سیاست و اقتصاد از هم جدا نیست
        از این که استیضاح جناب دکتر فرجی دانا رای آورد بسیار ناراحت شدم،و البته خودمون رو به خاطر داشتن همچین نماینده هایی مقصر میدونم
        باشد که در انتخابات بعد مجلس شرکت کنیم و افرادی لایق و باسواد بدون حب و بغض سیاسی رو به نمایندگی انتخاب کنیم
        واقعا این مجلس و عمکردش در تاریخ جاودانه خواهد شد

نظر

• masoud ramezani
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 587

درود
          بنا ندارم تو فروم بحث سیاسی کنم اما خوب سیاست و اقتصاد از هم جدا نیست
          از این که استیضاح جناب دکتر فرجی دانا رای آورد بسیار ناراحت شدم،و البته خودمون رو به خاطر داشتن همچین نماینده هایی مقصر میدونم
          باشد که در انتخابات بعد مجلس شرکت کنیم و افرادی لایق و باسواد بدون حب و بغض سیاسی رو به نمایندگی انتخاب کنیم
          واقعا این مجلس و عمکردش در تاریخ جاودانه خواهد شد
          نماینده که نیستن(>:) هستن)
          .............................................
          خدا بخیر بگذرونه

نظر

• hector
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1764

درود
            چند تا پیام قشنگ در مورد دکتر فرجی دانا و استیضاح دیروز برام اومده که به اشتراک گذاشتنش و موندنش تو آرشیو مطالب اینجا خالی از لطف نیست
            هر چند به سیاست هایی که دولت در مورد بورس در پیش گرفته منتقدم و معتقدم دولت ناخواسته وارد بازی شده که هم به خودش هم به سهامدارا آسیب میرسونه
            لیکن در کل به دولت اعتقاد دارم و امیدوارم بتونه به خوبی به جلو بره،در انتخابات مجلس هم به امید خدا اشخاص لایق را به کرسی مجلس خواهیم نشاند

دکتر فرجی دانا سخنان خود در مجلس را با این بیت از شعر حافظ به پایان رساند:
            وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
            که در طریق ما کافری است رنجیدن
            کنجکاو شدم این شعر را کامل بخوانم دیدم حضرت حافظ در ابیاتی دیگر از این غزل میفرماید:
            عنان به میکده خواهیم تافت زین مجلس
            که وعظ بی عملان واجب است نشنیدن
            مبوس جز لب ساقی و جام می حافظ
            که دست زهدفروشان خطاست بوسیدن

سال 1369 بعد از زلزله بزرگ رودبار و منجیل خبری منتشر شد که مدتی خبر داغ رسانه های آن زمان شد بااین مضمون که « یکی از دانشجویان شاغل به تحصیل در کانادا تمام پس اندازوبخشی ازداراییهای خود را برای کمک به زلزله زدگان ارسال کرده است» آن دانشجو که نه تنها در مقطع لیسانس شاگرد اول دوره خود بود بلکه بالاترین معدل را در تاریخ دانشکده فنی پس از شهید چمران داشته است.این در حالیست که همزمان با تحصیل حضوری فعال در جبهه های جنگ داشته است. در سابقه جبهه ای او همین بس که سردار علی فضلی در سال جاری در جلسه ای با موضوع راهیان نور عنوان کرده که از افتخارات من این است که در مقطعی از جنگ دکتر فرجی دانا فرمانده من بود.
            او پس از اتمام دوره دکتری از دانشگاه واترلو کانادا به کشور بازمیگردد وبه عنوان هیات علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران مشغول به امر تدریس میگردد .... فردی که دیروز استیضاح شد

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

خموتور:به نظرم تو 180 میتونه گزینه خوبی باشه حمایت خیلی خوبی تو این محدوده داره

نظر

• ابوذر
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 614

درود
                چند تا پیام قشنگ در مورد دکتر فرجی دانا و استیضاح دیروز برام اومده که به اشتراک گذاشتنش و موندنش تو آرشیو مطالب اینجا خالی از لطف نیست
                هر چند به سیاست هایی که دولت در مورد بورس در پیش گرفته منتقدم و معتقدم دولت ناخواسته وارد بازی شده که هم به خودش هم به سهامدارا آسیب میرسونه
                لیکن در کل به دولت اعتقاد دارم و امیدوارم بتونه به خوبی به جلو بره،در انتخابات مجلس هم به امید خدا اشخاص لایق را به کرسی مجلس خواهیم نشاند

دکتر فرجی دانا سخنان خود در مجلس را با این بیت از شعر حافظ به پایان رساند:
                وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
                که در طریق ما کافری است رنجیدن
                کنجکاو شدم این شعر را کامل بخوانم دیدم حضرت حافظ در ابیاتی دیگر از این غزل میفرماید:
                عنان به میکده خواهیم تافت زین مجلس
                که وعظ بی عملان واجب است نشنیدن
                مبوس جز لب ساقی و جام می حافظ
                که دست زهدفروشان خطاست بوسیدن

سال 1369 بعد از زلزله بزرگ رودبار و منجیل خبری منتشر شد که مدتی خبر داغ رسانه های آن زمان شد بااین مضمون که « یکی از دانشجویان شاغل به تحصیل در کانادا تمام پس اندازوبخشی ازداراییهای خود را برای کمک به زلزله زدگان ارسال کرده است» آن دانشجو که نه تنها در مقطع لیسانس شاگرد اول دوره خود بود بلکه بالاترین معدل را در تاریخ دانشکده فنی پس از شهید چمران داشته است.این در حالیست که همزمان با تحصیل حضوری فعال در جبهه های جنگ داشته است. در سابقه جبهه ای او همین بس که سردار علی فضلی در سال جاری در جلسه ای با موضوع راهیان نور عنوان کرده که از افتخارات من این است که در مقطعی از جنگ دکتر فرجی دانا فرمانده من بود.
                او پس از اتمام دوره دکتری از دانشگاه واترلو کانادا به کشور بازمیگردد وبه عنوان هیات علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران مشغول به امر تدریس میگردد .... فردی که دیروز استیضاح شد
                سابق همشهریها به کمک هم میامدند ولی این سیاست باعث شد لاریجانی که نماینده قم است (بچه قم هم است )پشت دکتر فرجی دانا را خالی کند (دکتر فرجی هم بچه قم است )

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

درود
                  شاخص گروه سیمان در حمایت معتبری قرار دارد،یک بررسی داشتم
                  منتظر بودم تا گزارش سپاها و سفارس بیاد تا ببینیم تعدیل مثبت یا منفی!گزارش سپاها اومد تعدیلش منفی بود سفارس هم باید ببینیم تعدیلش چطوری میشه
                  اما تا خبر خوبی نیاد یا نماد های گروه پوشش مناسب ندن ورود به این گروه ریسک داره
                  آخرین ویرایش توسط hector؛ 2014/08/23, 17:49.

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

درود خدمت دوستان بزرگوار
                    در مورد بازار صحبت جدیدی نیست بازار همچنان کسل کننده دنبال میشه،نقدینگی تو بازار کمه . فقط یکسری سهم های کوچک خوب معامله میشن
                    میشه سهم های خوبی هم پیدا کرد،اما باید شش دانگ بود
                    خمحرکه خوب جایی شکار شد،باز هم میشه سهم های خوب پیدا کرد
                    امروز یک نوسان با روانشناسی بازار از قچار گرفتم خرید بمو قعی بود
                    واچینگ فعلی من:واتی،بسویچ،شدوص

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

خموتور:به نظرم تو 180 میتونه گزینه خوبی باشه حمایت خیلی خوبی تو این محدوده داره

درود خموتور خیلی خوب پیش رفت
                      خرید 185 میتونست تا الان یک سود 20 درصدی بهتون برسونه،البته هنوز راه داره
                      بسویچ عالی بود
                      وتوکا و رتکو در واچینگ

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

درود
                        این روزها بازم بازار حالو روز خوشی نداره
                        کمبود نقدینگی کاملا حس میشه،و وقتی یک خبر بد میاد بازار زود واکنش نشون میده و افت میکنه
                        وقتی هم همه چی آرومه که شاخص سازها درجا میزنن و یک سری سهم کوچک حرکت میکنن
                        اما بازم میشه سهم های خوب پیدا کرد
                        همچنان رو رتکو مثبتم،با توجه به گزارش خودرو احتمالا فردا بازار خوب باشه،خود خودرو رو گزینه خوبی برای خرید میبینم
                        خموتور رو همچنان دارم و سهامداری میکنم،یکسری سهم دیگه هم مد نظر دارم که در صورت تصمیم نهایی خرید میکنم

نظر

• hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

درود
                          بازار این روزها باز خیلی ها رو داره اذیت میکنه،و خیلی از لحاظ روحی روزای خوبی ندارن
                          امیدوارم به زودی از این اوضاع بیاد بیرون
                          بنظرم بازار هنوز مثل ماه های گذشته بحرانی نشده،هنوز تعداد سهم هایی که مثبت میخورن یا منفی نمیخورن کم نیست
                          اما بی تدبیری مسئولین الان داره خودشو نشون میده،حالا که سهم های کوچک اصلاح خوبی کردن و میخوان شروع به حرکت کنند سهم های بزرگی که بهشون اجازه اصلاح ندادن دارن اصلاح میکنن
                          و این بازار رو خراب کرده،از اون جایی که باب شده شاخص رو نگاه کنیم منفی شاخص خیلی هارو میترسونه در صورتی که شاید سبدشون هم مثبت باشه
                          منفی امروز فارس و خوردن حجمش در آخرین دقیقه معمای امروز بود
                          هدف چی بود؟آیا مسولین سازمان هم در پی این هستن که شاخص رو بکشونن پایین؟
                          یا این که میخوان روند اصلاح سهم های بزرگ رو تسریع کنن تا از لحاظ زمانی انقدر بازار تحت فشار نباشه
                          احتمالا به زودی حجم مبنا هم کم بشه و این میتونه به اصلاح سهم های بزرگ کمک کنه
                          روی سهم ها هم بخوایم صحبت کنیم روی لابسا مثبتم،بنظرم بالای 525 تثبیت بشه حرکت خوبی میکنه
                          رتکو باید منتظر موند مقاومت استاتیک خودشو بشکونه یا تا حمایت خودش اصلاج کنه
                          باید منتظر خبر ها هم بود تا ببینیم جنس تعدیل ها چطوریه
                          تعدیل مثبت پکویر خبر خوبی بود برای گروه لاستیک،افزایش نرخ شوینده ها،صحبت هایی در مورد افزایش نرخ اوره داخلی هم هست که در صورت اومدن خبر میشه به بعضی از نمادهای گروه پترو بویژه خراسان چشم داشت

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

درود
                            بازار این روزها باز خیلی ها رو داره اذیت میکنه،و خیلی از لحاظ روحی روزای خوبی ندارن
                            امیدوارم به زودی از این اوضاع بیاد بیرون
                            بنظرم بازار هنوز مثل ماه های گذشته بحرانی نشده،هنوز تعداد سهم هایی که مثبت میخورن یا منفی نمیخورن کم نیست
                            اما بی تدبیری مسئولین الان داره خودشو نشون میده،حالا که سهم های کوچک اصلاح خوبی کردن و میخوان شروع به حرکت کنند سهم های بزرگی که بهشون اجازه اصلاح ندادن دارن اصلاح میکنن
                            و این بازار رو خراب کرده،از اون جایی که باب شده شاخص رو نگاه کنیم منفی شاخص خیلی هارو میترسونه در صورتی که شاید سبدشون هم مثبت باشه
                            منفی امروز فارس و خوردن حجمش در آخرین دقیقه معمای امروز بود
                            هدف چی بود؟آیا مسولین سازمان هم در پی این هستن که شاخص رو بکشونن پایین؟
                            یا این که میخوان روند اصلاح سهم های بزرگ رو تسریع کنن تا از لحاظ زمانی انقدر بازار تحت فشار نباشه
                            احتمالا به زودی حجم مبنا هم کم بشه و این میتونه به اصلاح سهم های بزرگ کمک کنه
                            روی سهم ها هم بخوایم صحبت کنیم روی لابسا مثبتم،بنظرم بالای 525 تثبیت بشه حرکت خوبی میکنه
                            رتکو باید منتظر موند مقاومت استاتیک خودشو بشکونه یا تا حمایت خودش اصلاج کنه
                            باید منتظر خبر ها هم بود تا ببینیم جنس تعدیل ها چطوریه
                            تعدیل مثبت پکویر خبر خوبی بود برای گروه لاستیک،افزایش نرخ شوینده ها،صحبت هایی در مورد افزایش نرخ اوره داخلی هم هست که در صورت اومدن خبر میشه به بعضی از نمادهای گروه پترو بویژه خراسان چشم داشت
                            سلام دوست عزیز

به نظرم باید توجهمون رو از شاخص کل به شاخص گروه ببریم

شاخص کل دروغه

مثلا شاخص سیمانی ها رو که می بینی مریضی داد میزنه

اما مثلا شاخص رایانه رو می بینیا انگار انگیزه و رشد درونش هست یا همین لاستیک

به نظرم توجه مردم از شاخص کل به شاخص های دیگر رفته و همه فهمیدن دروغه...حتی در کارگزاری افرادی که تازه اومدن اینو فهمیدن

بازارم به نظرم خوبه...شکر

خدافظیییییییی

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

درود
                              دو هفته ای میشه بخش اساسی سرمایه رو بخاطر مسائل غیر بورسی خارج کردم
                              چند روزی نبودم،وضع بازار رو که مشاهده می کنید،چیز زیادی رو از دست ندادم
                              تسویه اعتباری سالیانه،سیاست های دولت بحث های سیاسی و غیره رو که مورد بررسی قرار میدی،شاید برای خرید این روزها خوب نباشه
                              شاید برای فروش هم دیر باشه،اما با توجه به شرایط به نظر میرسه خرید در اواخر شهریور میتونه گزینه بهتری باشه،شاید شاهد افزایش نرخ ها در مهرماه هم باشیم
                              من بخش نقد رو احتمالا آخر شهریور خرید میکنم،فکر نکنم بازار چندان بالایی تا آخر شهریور داشته باشه
                              در مورد سهم ها هم فعلا سهمی برای نوسان مد نظرم نیست تا ببینیم اوضاع بازار چطوری میشه

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

درود
                                فاذر:بنظرم این سهم دیگه باید از این جا ها برگرده،اکثر سهامدار ای بالای یک درصد هم در این سهم در ضرر هستند
                                دوستان بنیادی هم بر این نظر هستن که سهم تو این محدوده دیگه ریسک چندانی نداره

نظر

در حال کار...
                                X