انشالا با واگذاري معدن يه تحليل كامل از اثرات اين واگذاري ميزارم...بيشترين تاثير رو كروي هست
توسعه معادن و فلزات ( ومعادن )
Collapse
X
-
اين اطلاعات كلي از معدن هست
معدن سرب و روی انگوران و كارخانه توليد سربو روي انگوران در (دندي) در استان زنجان بزرگترین تولید کننده سرب و رویايران و بزرگترین معدن سرب و روی خاورميانه است. مالک معدن سرب و روی انگورانشركت تهيه و توليد مواد معدني ايران و کارخانه تولید سرب و روی دندی شركت كاسيمين است.
معدن سرب و روی انگوران واقع در شهرستان ماهنشان و در ۱۳۵ کیلومتری جنوب غربی شهر زنجان واقع شده است.این معـدن در موقعیت ۳۶درجه و ۳۷ دقیقه شمالی و ۴۷ درجه و ۲۴ دقیقه شرقی واقع است. نزدیکترین روستا به معدن روستای قلعه جوق با جمعیت ۲۰۰ نفر و نزدیکترین شهر به آن دندی با جمعیت دو هزار نفر می باشد. راه اصلی دسترسی ( زنجان، دندی، معدن ) دارای مسافتی در حدود ۱۲۰ کیلومتر است.اختلاف درجه حرارت در شبانه روز و همچنین بین فصول سرد و گرم در محل معدن زیاد است. تعداد شاغلین مجتمع معدنی انگوران به طور متوسط ۵۰۰ نفر می باشد.میزان ذخایر معدن انگوران در قسمت روباز هشت میلیون تن و در بخش زیرزمینی چهار میلیون تن روی با عیار بالا است. با احتساب استخراج سالانه یک میلیون تن ماده معدنی عمر باقی مانده معدن انگوران ۱۲ سال دیگر تمام می شود. معدن "انگوران" ازنظر عیار بالای فلز محتوی، از معادن نادر در جهان است. کاربردهای فلز سرب: استاندارد وزن، ضرب سکه، مجسمه سازی، دیوارهای ضد آب و آستری سازی، زیور آلات، لنگر سازی و مهرسازی و نیز در قرن بیستم، با ظهور خود رو، مواد شیمیایی و صنایع ماشینی، کاربرد سرب بعنوان افزودنی نرم کننده سوخت، آلیاژ های بلبرینگ و لوله کشی، باتری های ذخیره کننده و ابزارهای شیمیایی گسترش فراوان یافت. کاربردهای مدرن این عنصر شامل اسلحه سازی، تولید شیشه، عایق صدا و محافظ تشعشات در نیروگاه های اتمی می باشد. فلز روی پس از مس و آلومینیوم از مهمترین و پرمصرف ترین فلزات غیرآهنی است و به خاطر خواص مطلوب آن در صنایع متعدد مورداستفاده قرار می گیرد. کاربرد روی، بیشتر گالوانیزه و آلیاژهای مختلف است.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
من نمیفهمم چرا بازار ومعادن یا حقشو نمیخره، همونطور که نمیفهمم چرا باید 7 دقیقه دنبال این تاپیک تو اعماق تاریخ بگردم. به هر حال برای یاداوری بد نیست:
ومعادن مالک 97 در صد فولاد صبانوره با قیمت تمام شده 1025 ریال.
فولاد صبانور به احتمال 90% هفته دیگه عرضه اولیه میشه.
سود هرسهم کنور برای سال 90، 2116 ریال. در مجمع پیش رو قراره 30% هم تقسیم کنه.
پیش بینی سود هر سهم کنور برای 91، 2762 ریال.
فقط اثر همین یک واقعه رو روی eps و nav ومعادن باید سهمو یه تکون اساسی بده. ضمن اینکه پرتفوی بورسی ومعادن هم هیچ مشکلی نداره. (به غیر از شهیدقندی که تو ضرره) انصافا کمتر شرکت سرمایه گذاری با پرتفوی ومعادن پیدا میشه. ضمن اینکه تو پرتفوی غیر بورسی ومعادن چندتا مثل کنور پیدا میشه.
ما هم به تبعیت از بازار ومعادنو نمیخریم و در آینده نزدیک تو صف خرید میخریم.مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postمن نمیفهمم چرا بازار ومعادن یا حقشو نمیخره، همونطور که نمیفهمم چرا باید 7 دقیقه دنبال این تاپیک تو اعماق تاریخ بگردم. به هر حال برای یاداوری بد نیست:
ومعادن مالک 97 در صد فولاد صبانوره با قیمت تمام شده 1025 ریال.
فولاد صبانور به احتمال 90% هفته دیگه عرضه اولیه میشه.
سود هرسهم کنور برای سال 90، 2116 ریال. در مجمع پیش رو قراره 30% هم تقسیم کنه.
پیش بینی سود هر سهم کنور برای 91، 2762 ریال.
فقط اثر همین یک واقعه رو روی eps و nav ومعادن باید سهمو یه تکون اساسی بده. ضمن اینکه پرتفوی بورسی ومعادن هم هیچ مشکلی نداره. (به غیر از شهیدقندی که تو ضرره) انصافا کمتر شرکت سرمایه گذاری با پرتفوی ومعادن پیدا میشه. ضمن اینکه تو پرتفوی غیر بورسی ومعادن چندتا مثل کنور پیدا میشه.
ما هم به تبعیت از بازار ومعادنو نمیخریم و در آینده نزدیک تو صف خرید میخریم.
نظر
-
در اصل توسط nasr پست شده است View Postدوستان واساتیدمحترم سهام جایزه ناشی از افزایش سرمایه ومعادن جه وقت قابلیت خرید وفروش دارد.
با تشکر
خلاصه کلام اینکه تا مجمع سالیانه شرکت و یا کمی قبل از آن قابل خرید و فروش نیست. و من توصیه میکنم با این سهم بمانید که ارزشش را دارد و تا مجمع حداقل 500تومن را خواهد دید.
نظر
-
شرکت مالک بیشتر از 1/208/000/000 سهم فملی هست
فملی با صادرات بالای 1 میلیاردی با نرخ دلار آزاد ،سودش به بالای 100 تومن هم میرسه(50 تومن تعدیل مثبت)
یعنی بیشتر از 20 درصد تعدیل مثبت سهم فقط بابت تاثیر افزایش نرخ ارز رو فملی!
ومعادنو بزارین تو سبد بلند مدت با خیال راحت
سال دیگه 600 تومن بفروشین
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postشرکت مالک بیشتر از 1/208/000/000 سهم فملی هست
فملی با صادرات بالای 1 میلیاردی با نرخ دلار آزاد ،سودش به بالای 100 تومن هم میرسه(50 تومن تعدیل مثبت)
یعنی بیشتر از 20 درصد تعدیل مثبت سهم فقط بابت تاثیر افزایش نرخ ارز رو فملی!
ومعادنو بزارین تو سبد بلند مدت با خیال راحت
سال دیگه 600 تومن بفروشین
فک میکنم الان 1000 درصد رشد کرده با افزایش سرمایه هایی که داده . نمیدونم حساب نکردم شاید بیشتر از 1000درصد یعنی ما این چند سال فقط وقتمون رو تلف کردیم///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postومعادن یادمه 200 تومن بود سال 85 .........
فک میکنم الان 1000 درصد رشد کرده با افزایش سرمایه هایی که داده . نمیدونم حساب نکردم شاید بیشتر از 1000درصد یعنی ما این چند سال فقط وقتمون رو تلف کردیم
واقعا همینطوره میثم جان
نمیدونم آدم به خودش چی بگه
البته فقط ومعادن نیستریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
ای کاش مهلت حق هایش تمدید شود .
یعنی من دارم خواب می بینم .
بالاخره تویک حق تقدم دارم به سود می رسم .
خداییش ومعدن درحمایت از سهم خودش وزیر مجموعه هایش همیشه به خوبی عمل کرده است .
نه مرده خواره ونه حق سهامدار حقیقی خور
سهامداری باهاش همیشه خوب بوده است .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر