کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته تو اون یکی تاپیک ومعادن کلی نوشتم هفته پیش که مدیران عزیز زحمت کشیدند و تاپیک 27 صفحه ای را حذف کردند و تاپیک 12 صفحه ای را نگه داشتند!!!!!!!!!!رو 560 سوار شدیم هفته پیش و یادمه به یه دوست تازه وارد هم اکید توصیه کردم سوار شه و البته یکی هم اومد گفت ومعادن سقوط داره که !!!!!!!!!این سهم 800 تومان میشه به راحتی تعدیل هم داره خوبش هم داره
درود بر سروران عزیز؛
همان طور که بارها ذکر کردم دوره بازگشت سرمایه در حوزه معدن کمتر از 3 ساله و نمونه بارزش شرکت هایی مثل کگل و فملی و... که طی 1-2 سال گپ افزایش سرمایه رو پر می کنند... لذا اصلا بعید نیست سهامدارشون هم همچین وضعیتی داشته باشه و گپ بخواد پر کنه و برسه به قیمت های حدود 900 تومان
من الان تو كف شركت گهر زمين ( گوهر زمين) از زير مجموعه هاي ومعادنم؛ البته ومعادن 20درصدش رو داره ولي اين 20 درصد فك كنم اندازه 5 تا كنور باشه؛ سال اينده و از 6 ماه ي دوم خيلي از گوهر زمين خواهیم شنيد؛ و البته اگه بيارنش تو بورس گزينه خوبي براي خريده(-:
ومعادن نباید زیر 600 تومان معامله شود . اگر زیر 600 برود میتواند تا محدوده 510 تومان پایین برود . کلا جو بازار مناسب نیست مگر اینکه خبرهای خوبی بیاید و یا شاهبندر بتواند جلوی ریزش بازار را بگیرد.
نظر