کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """
بهترین راه همینه که تا می تونیم به نمایندگان تماس بگیریم جوری که از این همه تماس به ستوه بیان.... همه با هم باید مجلس رو بیدار کنیم فراموش نکنیم اجرای صحیح قانون و نظارت بر عملکرد دولت به دست نماینده هاست....
اسم این حرکت رو می گذاریم جنبش بیداری مجلس برای پیگیری عدم تحقق وعده های بورس دولت....
از امشب کار همه ما زیاد میشه... اگر دنبال سرمایتون هستید خواب ممنوع میشه... سایت های همه نمایندگان رو پیدا کنید و لینک ها رو بگذارید... شماره تماسهاشون رو اس ام اس بارون کنید و زنگ بزنید و مراتب اعتراض خودتون رو اعلام کنید...
خواهشا همه همکاری کنیم و در انجمن های مختلف پخش کنید... چیزی ازمون کم نمیشه اگر به صورت قانونی به دنبال حقوق ضایع شده خود باشیم...
علی لاریجانی 09121483006
رسایی 09123954156
مرندی 09121163968
حداد عادل 09391997399
نوباوه 09121096553
نبویان09127584450
مهدی کوچک زاده 09121208692
نادران 09122965082
توکلی 09121273532
زاکانی 09123209886
بنده دیرزو برای کلیه نمایندگان فوق SMS دادم. از دفتر اقای حداد عادل تماس گرفتند و مفصل نکاتی رو که میدونستم گفتم. امروز هم با صحرایی و خواجه نصیر صحبت کردم. این دو نفر اخری که مستاصل بودند. نمیخوام فاز بد بدم ولی اینطوری که صحبت میکردن مثل اینکه جلسه با وزیرها خیلی هم راهگشا نبوده. فقط باید از طریق نماینده ها وارد بشیم و این طیب نیا رو سر جاش بنشونیم. وزیر صنعت که با افتخار میگه ایران خودرو سایپا 2000 میلیارد دارای فروختن. کدوم دارایی؟ سهام رو توی پیک به سهامدار بدبخت قالب کردن و در رفتن. قصد برگردوندن پولو هم ندارن.
با سلام :: قصد نداشتم این نامه را علنی کنم ولی ظاهرا" چاره ای ندارم و دلم هم بحال خودم می سوزد و هم بحال افرادی که سرمایه هایشان دارد روزانه 4 درصد کم می شود ::
از مدتها قبل همراه چند تن از دوستان مشغول تنظیم نامه مفصلی به برخی از مسئولین کشور بودیم ::: این نامه مفصل را تکمیل کنید و مواردی که بذهن شما می رسد اضافه کنید :: خواهش می کنم متن نامه را که مفصل هست حتما" بخوانید :: متن نامه را پیوست کرده ام : به چند تن از نمایندگان هم پیامک ارسال کردم :: دوستان عزیز کمی حوصله کنید و متن مفصل نامه را بخوانید
دکتر حسن کامران نماینده ی اصفهان وعضو کمسیون امنیت ملی 09131050905. 2-خانم نیره اخوان نماینده ی اصفهان و همسر دکتر کامران 09121482319
3-عطاءالله سلطانی نماینده ی رزن و رییس کمیته ی آموزش وپرورش مجلس 09183148494
4-امیر خجسته نماینده ی مردم همدان09181111507
پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """
: قصد نداشتم این نامه را علنی کنم ولی ظاهرا" چاره ای ندارم و دلم هم بحال خودم می سوزد و هم بحال افرادی که سرمایه هایشان دارد روزانه 4 درصد کم می شود ::از مدتها قبل همراه چند تن از دوستان مشغول تنظیم نامه مفصلی به برخی از مسئولین کشور بودیم ::: این نامه مفصل را تکمیل کنید و مواردی که بذهن شما می رسد اضافه کنید :: خواهش می کنم متن نامه را که مفصل هست حتما" بخوانید :: متن نامه را پیوست کرده ام : به چند تن از نمایندگان هم پیامک ارسال کردم ::
دوستان عزیز کمی حوصله کنید و متن مفصل نامه را بخوانید
پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """
: قصد نداشتم این نامه را علنی کنم ولی ظاهرا" چاره ای ندارم و دلم هم بحال خودم می سوزد و هم بحال افرادی که سرمایه هایشان دارد روزانه 4 درصد کم می شود ::
از مدتها قبل همراه چند تن از دوستان مشغول تنظیم نامه مفصلی به برخی از مسئولین کشور بودیم ::: این نامه مفصل را تکمیل کنید و مواردی که بذهن شما می رسد اضافه کنید :: خواهش می کنم متن نامه را که مفصل هست حتما" بخوانید :: متن نامه را پیوست کرده ام : به چند تن از نمایندگان هم پیامک ارسال کردم ::
دوستان عزیز کمی حوصله کنید و متن مفصل نامه را بخوانید
نظر