گروه مپنا ( رمپنا )
Collapse
X
-
-
بلوک 5،5 درصدی مپنا روی میز فروش
سهام غیرمدیریتی شرکت مپنا سوم اردیبهشت ماه از طریق بازار اول بورس واگذار میشود.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سازمان خصوصی سازی به وکالت از شرکت سرمایهگذاری کارکنان مپنا قصد دارد تا در روز سوم اردیبهشت ماه بلوک غیر مدیریتی شرکت مپنا را از طریق بورس تهران به فروش برساند.
به این ترتیب قرار است 5،54 درصد از سهام مپنا به عنوان سهام غیر مدیریتی معادل 552 میلیون و 684 هزار و 872 سهم به صورت یکجا و نقد در بازار اول بورس عرضه شود.
قیمت پایه این سهم به قیمت پایانی روز قبل از عرضه تعیین شده و قرار است توسط شرکت کارگزاری بانک سپه عرضه شود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
خب با این حساب سهم ماکزیمم 3-2 روز دیگه میتونه درجا بزنه
چون روز سوم قراره معامله بلوکی انجام بشه و قیمت پایه هم مربوط میشه به کلوز روز دوشنبه
به شخصه بعید میدونم هفته آینده مپنا روی این قیمتها معامله بشه
خیلی از دوستان میدونن که بنده اهل تبلیغ سهم نیستم و حرفی که میزنم با پشتوانه تحلیل هستش
روزی رو می بینم که خیلیها به دنبال خرید مپنا در صفهای خرید چند 10 میلیونی به انتظار عرضه باشند
مپنا اگر پتانسیلش بیشتر از شبندر 110 تومنی نباشه،کمتر نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postخب با این حساب سهم ماکزیمم 3-2 روز دیگه میتونه درجا بزنه
چون روز سوم قراره معامله بلوکی انجام بشه و قیمت پایه هم مربوط میشه به کلوز روز دوشنبه
به شخصه بعید میدونم هفته آینده مپنا روی این قیمتها معامله بشه
خیلی از دوستان میدونن که بنده اهل تبلیغ سهم نیستم و حرفی که میزنم با پشتوانه تحلیل هستش
روزی رو می بینم که خیلیها به دنبال خرید مپنا در صفهای خرید چند 10 میلیونی به انتظار عرضه باشند
مپنا اگر پتانسیلش بیشتر از شبندر 110 تومنی نباشه،کمتر نیست
سلام
شما از این بابت مطمئن هستید؟
اگه حاشیه سود مپنا رو بدیم به شندر میدنیید چه اتفاقی میفته ؟ سود هر سهم شبندر میشه 470 تومن ........... هر پتانسیلی آزاد بشه رو حاشیه سود تاثیر داره........ مبلغ فروش شبندر بیش از 10 برابر مپناست
این قیاسی که کردید بیشتر جنبه احساسی داره نه دلیل منطقی ..
مهمترین پتانسیل این سهم بورس انرژی هست ولی این پتانسیل دیر آزاد میشه و اگه سهم پی به ای بگیره نمیتونه سریع بشکوندش اما روند کوتاه مدت سهم شاید بیشتر به خاطر همون معامله بلوکی باشه نه پتانسیل هایی که دیر آزاد میشه ....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post[/COLOR][/B]
سلام
شما از این بابت مطمئن هستید؟
اگه حاشیه سود مپنا رو بدیم به شندر میدنیید چه اتفاقی میفته ؟ سود هر سهم شبندر میشه 470 تومن ........... هر پتانسیلی آزاد بشه رو حاشیه سود تاثیر داره........ مبلغ فروش شبندر بیش از 10 برابر مپناست
این قیاسی که کردید بیشتر جنبه احساسی داره نه دلیل منطقی ..
مهمترین پتانسیل این سهم بورس انرژی هست ولی این پتانسیل دیر آزاد میشه و اگه سهم پی به ای بگیره نمیتونه سریع بشکوندش اما روند کوتاه مدت سهم شاید بیشتر به خاطر همون معامله بلوکی باشه نه پتانسیل هایی که دیر آزاد میشه ....
دوست گرامی
دیگه بعد از 10 سال فعالیت در بورس،میدونم که دارم چی مینویسم
احساسی ؟؟!!
اول اینکه من حرفی از حاشیه سود نزدم
بعدم حاشیه سود شبندر چه ربطی به حاشیه سود مپنا داره
وقتی دو شرکت از دو صنعت غیر مشابه هستند،نمیشه حاشیه سود اونها رو بهم تعمیم بدیم
شبندر چرا 7 برابر شد ؟
به خاطر سود آتی سهم و توانایی افزایش سودآوری
مپنا هم به همین دلیل به قیمتهای بالایی خواهد رسید
وقتی داریم از آینده سهم حرف میزنیم باید به دنبال پیش بینی سود آتی سهم باشیم
خب من تارگت هم میتونم بدم
ولی دلیلی نمی بینم
چون وفتش نیست
من از 180-170 دارم پیشنهاد به خرید مپنا و فاذر میدم
فاذر که قیمتش مشخصه
مپنا هم قیمتش مشخص میشه
و البته اینا تازه صعودشون شروع شده و حالا حالاها رشد میکنن
صبر میکنیم تا به وقتشآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/04/20, 20:16.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
ممنون
شما گفتید پتانسیل این سهم رو کمتر از شبندر نمیبینم من هم مثل شما فکر کردم و دیدم که این دوتا از لحاظ صنعت مشابه نیستند و نمیشه مقایسه کرد پس دنبال یه نقطه مشترک بین این دوتا گشتم که به نظرم اومد حاشیه سود برای مقایسه مناسب تره تا چیز دیگه
در مورد آینده صحبت کردن خوبه به خصوص اگه سودهای آتی که ازش صحبت میکنید تضمین شده باشه یعنی بازار انحصاری داشته باشه که این بازار کار همیشه باشه
خوب شما پتانسیلهای سهم رو که باعث میشه سود آتی سهم زیاد بشه نام ببرید تا ما هم استفاده کنیم و بدونیم که کدوم پتانسیلها هست که میتونه سود سهم رو تا 100-150 تومن افزایش بدهبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postممنون
شما گفتید پتانسیل این سهم رو کمتر از شبندر نمیبینم من هم مثل شما فکر کردم و دیدم که این دوتا از لحاظ صنعت مشابه نیستند و نمیشه مقایسه کرد پس دنبال یه نقطه مشترک بین این دوتا گشتم که به نظرم اومد حاشیه سود برای مقایسه مناسب تره تا چیز دیگه
در مورد آینده صحبت کردن خوبه به خصوص اگه سودهای آتی که ازش صحبت میکنید تضمین شده باشه یعنی بازار انحصاری داشته باشه که این بازار کار همیشه باشه
خوب شما پتانسیلهای سهم رو که باعث میشه سود آتی سهم زیاد بشه نام ببرید تا ما هم استفاده کنیم و بدونیم که کدوم پتانسیلها هست که میتونه سود سهم رو تا 100-150 تومن افزایش بده
عجله نکنید
به وقتش پتانسیل مپنا نه تنها برای شما،بلکه برای کل بازار نمایان خواهد شد
من ترجیح میدم به جای بحث کردن،صبر کنم
چون دلیلی نمی بینم که حتما باید دیگران هم مثل من فکر کنندافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
اینکه نشد
اینکه بیایم و تو یه خط بگیم مپنا پتانسیلش زیاده اونوقت پتانسیل مپنا که زیاد نمیشه
ما هم میدونیم که بورس انرژی وزنه سنگین مپناست و مپنا چیزی مازاد بر این نداره که بخواد رو کنه اما همین هم قابل تحلیل نیست و فقط میدونیم که سودی برای مپنا میسازد اما از میزان آن نه...
سهم نیازمند تحلیل هست وقتی تحلیل نباشه چیز دیگه ای باید خلاء این بی تحلیلی رو پر کنه
بعد از تحلیل باید صبر کنیم نه قبل از تحلیل کردن ....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postممنون
خوب شما پتانسیلهای سهم رو که باعث میشه سود آتی سهم زیاد بشه نام ببرید تا ما هم استفاده کنیم و بدونیم که کدوم پتانسیلها هست که میتونه سود سهم رو تا 100-150 تومن افزایش بده
باسلام وعرض ادب
با اجازه جناب بهنام
ببخشید در گفتگو های شما دوستان عزیز مداخله میکنم وصرفا جهت اطلاع عرض میکنم
مطالبات شرکت مپنا تا پایان اسفند ماه 3000میلیارد تومان .........برای هر سهم چقدر میشه؟
فروش برق 9نیروگاه در آينده ای نچندان دور قیمت صادراتی برق از 24الی 40سنت از همین محل چقدر میتونه سود سازی داشته باشه ؟
نقدینگی شرکت مپنا بین الملل که یکی از 40زیر مجموعه مپناست 513میلیون یورو ودر سال 90با تقسیم 22درصدی سود ودر سال 91 با تسعیر و با فرض 22درصدی چقدر
بر سود شرکت اصلی تاثیر گذار خواهد بود ؟؟؟؟؟؟
فقط این چند مورد را محاسبه فرمایید تا به عمق فرمایشات جناب بهنام برسید ............
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postاینکه نشد
اینکه بیایم و تو یه خط بگیم مپنا پتانسیلش زیاده اونوقت پتانسیل مپنا که زیاد نمیشه
ما هم میدونیم که بورس انرژی وزنه سنگین مپناست و مپنا چیزی مازاد بر این نداره که بخواد رو کنه اما همین هم قابل تحلیل نیست و فقط میدونیم که سودی برای مپنا میسازد اما از میزان آن نه...
سهم نیازمند تحلیل هست وقتی تحلیل نباشه چیز دیگه ای باید خلاء این بی تحلیلی رو پر کنه
بعد از تحلیل باید صبر کنیم نه قبل از تحلیل کردن ....
اما آخرش به این نتیجه رسیدم که لازم نیست چیزی بنویسمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
طیب جان ممنون
هزینه ها و مالیات هم به تناسب زیاد میشه
این 9 نیروگاه همان وزنه ی سنگین یا بهتره بگیم اهرم سودآوری مپناست که دیر آزاد میشه شما الان عنایت کنید و میزان فروش برق رو با همون 40 سنت و افزایش خوراک نیروگاه ها رو حساب کنید ببینید چقدر سود میسازه
این نیروگاه ها الان چه مقدار برق صادر میکنند
یک هاله ای از سود دیده میشه و یک حدسی زده میشه اما خود سود هنوز دیده نمیشه به همین خاطر هست که فقط وعده از سود داده میشه سودی که در این مملکت بی ثبات یک شبه با یک تصمیم میتونه به باد فنا بره ...
بلند مدت سهم که کسی به طور دقیق نمیتونه تحلیل کنه .......... این خاصیت شرکت های پیمانکاری هست که به دلیل نوع فعالیتشون، سودآوریشون به طور نسبی قابل تخمن نیست و سود گرفتن از این گروه نیاز به دانش تکنیکال و رانت دارد .....
کوتاه مدت هم برمیگرده به معامله بلوکی .....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postخیلی فکر کردم که چی در جواب شما بنویسم
اما آخرش به این نتیجه رسیدم که لازم نیست چیزی بنویسم
من قصد ایجاد تنش نداشتم و فقط از شما تحلیل خواستم و به دلیل اینکه تحلیلتون رو کامل نمیدیدم اینطوری شد....
به هر حال امیدوارم که این سهم پتانسیل های خودشو آزاد کنه و دوستان از این سهم سود خوبی ببرند.....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام وعرض ادب
با اجازه جناب بهنام
ببخشید در گفتگو های شما دوستان عزیز مداخله میکنم وصرفا جهت اطلاع عرض میکنم
مطالبات شرکت مپنا تا پایان اسفند ماه 3000میلیارد تومان .........برای هر سهم چقدر میشه؟
فروش برق 9نیروگاه در آينده ای نچندان دور قیمت صادراتی برق از 24الی 40سنت از همین محل چقدر میتونه سود سازی داشته باشه ؟
نقدینگی شرکت مپنا بین الملل که یکی از 40زیر مجموعه مپناست 513میلیون یورو ودر سال 90با تقسیم 22درصدی سود ودر سال 91 با تسعیر و با فرض 22درصدی چقدر
بر سود شرکت اصلی تاثیر گذار خواهد بود ؟؟؟؟؟؟
فقط این چند مورد را محاسبه فرمایید تا به عمق فرمایشات جناب بهنام برسید ............
...علی کرمی بحث خوبی رو شروع کرد و البته از تو انتظار بجایی داشت....
....خود من از 273 تا 280 مبلغ زیادی مپنادارم.....
....خوشحال میشم یه براوردی از قیمت و دورنمای سهم ارایه بدی تا وضعیتشو درست ببینیم....
....البته یکی از بزرگترین ریسک های سهم حضور قوی و پرحرارت طیب عزیز و گرامی در سهمه که خودش 4 واحد ریسک سیستماتیک میارزه....
...طیب خان دوست داریم....صدرا نشه قربان....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postشما بزرگوارید دوست عزیز
من قصد ایجاد تنش نداشتم و فقط از شما تحلیل خواستم و به دلیل اینکه تحلیلتون رو کامل نمیدیدم اینطوری شد....
به هر حال امیدوارم که این سهم پتانسیل های خودشو آزاد کنه و دوستان از این سهم سود خوبی ببرند.....
تحلیلهای من همین جوریه
و خب فعلا با همین تحلیلهایی که از نظر شما کامل نیست،روی فاذر بالای 100% و روی مپنا بالای 50% در سود هستم
حالا هر کسی دوست داشته باشه میخونه
هر کسی هم دوست نداشته باشه،ازش رد میشهآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/04/20, 23:34.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....بهنام ....
...علی کرمی بحث خوبی رو شروع کرد و البته از تو انتظار بجایی داشت....
....خود من از 273 تا 280 مبلغ زیادی مپنادارم.....
....خوشحال میشم یه براوردی از قیمت و دورنمای سهم ارایه بدی تا وضعیتشو درست ببینیم....
....البته یکی از بزرگترین ریسک های سهم حضور قوی و پرحرارت طیب عزیز و گرامی در سهمه که خودش 4 واحد ریسک سیستماتیک میارزه....
...طیب خان دوست داریم....صدرا نشه قربان....
وقتی من میام و یه پست مینویسم که مپنا پتانسیل سودآوریش بالاست،حتما روی یه حسابی دارم اینو میگم
بالاخره این جوری نیست که ما بیایم اینجا و رو هوا یه چیزی بگیم
خب حالا برای اینکه معلوم بشه این سهم چقدر پتانسیل داره،یه راه ساده وجود داره
صبر ...
تا اینجاش که صبر رو مپنا برام گین 50 درصدی داشته
حالا بازم صبر میکنیم
هر کسی هم دوست داره بخره و چندین ماه سهامداری کنه تا ببینه چی میشه
قبلا هم گفتم از نظر بنده مهمترین سطحی که سهم در آینده باید ازش عبور کنه 400-380 تومنه
380 میشه معادل پیک 450 تومنی شهریور 89
و البته این سطح رو میشکنه و وارد یه فاز صعودی جدید میشه که اهدافش باشه به وقتشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر