گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید نصیری
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 594

بررسی سهم چیزی از ارزشهای سهم رو کم نمیکنه و روند قیمتی سهم رو مختل نمیکنه و فقط یکم اطلاعات ما رو بالا میبره ......

هیچ میدونستید که توی بورس خیلی از شرکتا حساب سازی می کنند و مپنا تو حساب سازی صورت های مالی ید طولایی داره و این به جهت پر پیچ و خم بودن شرکت هست که اندی زیر مجموعه داره و یکی از دلایلی که مپنا سود مجمع رو کامل پرداخت نمیکنه همین حساب سازیاش هست این مطلبو عزیزی به من گفت صحت این مسئله رو دوستان میتونند پیگیر باشند شاید دروغی بیش نباشد...

مشتری پر و پا قرص مپنا کسی نیست به جز دولت و این مشکلی هست که بترانس و مپنا دارند و دارند با یه مشتری بی پول و قلدر سر و کله میزنند که از این به بعد هم بی پولتر میشه ....

از دارایی های سهم چیزی به سهامدار جماعت نمیرسه همونطور که از دارایی های صدرا چیزی به سهامداراش نرسید .....

شرکتای پیمونکاری سودسازیشون بسته به پروژه ای هست که انجام میدند یک سال ممکنه پروژه باشه و سود سهم به 200 تومن برسه یک سال هم ممکنه پروژه نباشه و سودی نسازه با این عدم قطعیت شرکتهای پیمونکاری من موندم که چطور تو بورس راهشون دادند یک سال قیمت سهم 1200 سال بعد 100 تومن .....

من که به خاطر ندارم ولی گویا پلوله اینطوری بوده و از عرش به فرش اومده

ریسکهایی که شرکتهای پیمونکاری میتونند داشته باشند با نگاهی به صدرا و پلوله مشخص میشه و اثری که البته با تاخیر روی شرکت اثر میزاره ......

صنعت پیمانکاری در ایران توان رقابت با رقبای خارجی ندارد .....

میبینید که از نظر من آماتور عدم قطعیت های زیادی وجود داره که مانع سرمایه گزای در این صنعت میشه

برگ برنده ای که به سهامدار اطمینان سرمایه گذاری می دهد تبدیل شرکت از صنعت پیمانکاری به یک صنعت خدماتی تولید برق است که یک سود ثابت برای سهم ایجاد می کند ... بنیاد سهم جای زیادی برای بررسی دارد چون در حال تغییر تحول اساسی است و از یک سود فرار به یک سود ثابت میرسد
    آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/04/21, 00:13.
    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ahmad m
      ستاره دار(2)
      • Aug 2012
      • 968

اوضاع شرکت خوبه با صدرا مقایسه کردن سهم از انصاف بدوره

آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/04/21, 00:43.
      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• نون و قلم
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 122

سازمان خصوصيسازي در نظر دارد سهام دو شركت مپنا و تراكتورسازي ايران را به صورت بلوكي در بازار بورس اوراق بهادار به فروش رساند.

بر اين اساس، سازمان خصوصيسازي به وكالت از شركت سرمايهگذاري كاركنان مپنا تعداد 9 ميليارد و 975 ميليون سهم از سهام شركت مپنا در قالب بلوك 54/5 درصدي را در روز سوم ارديبهشت از طريق عرضه در بازار اول بورس به فروش رساند.
        قيمت عرضه سهام مزبور معادل قيمت پاياني روز قبل از عرضه تعيين شده است.
        همچنين تعداد 53 ميليون و 135 هزار سهم معادل 9/5 درصد از سهام شركت تراكتورسازي ايران نيز به صورت بلوكي و از طريق عرضه در بورس اوراق بهادار به فروش خواهد رسيد.
        زمان عرضه مزبور مشخص نيست و در روزهاي آتي اعلام خواهد شد.

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2116

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          مهربان عزیز
          وقتی من میام و یه پست مینویسم که مپنا پتانسیل سودآوریش بالاست،حتما روی یه حسابی دارم اینو میگم
          بالاخره این جوری نیست که ما بیایم اینجا و رو هوا یه چیزی بگیم
          خب حالا برای اینکه معلوم بشه این سهم چقدر پتانسیل داره،یه راه ساده وجود داره
          صبر ...
          تا اینجاش که صبر رو مپنا برام گین 50 درصدی داشته
          حالا بازم صبر میکنیم
          هر کسی هم دوست داره بخره و چندین ماه سهامداری کنه تا ببینه چی میشه
          قبلا هم گفتم از نظر بنده مهمترین سطحی که سهم در آینده باید ازش عبور کنه 400-380 تومنه
          380 میشه معادل پیک 450 تومنی شهریور 89
          و البته این سطح رو میشکنه و وارد یه فاز صعودی جدید میشه که اهدافش باشه به وقتش
          سلام پیش بینی شما متین است درامد خوب شرکت را از مخارجی که برای کارکنان مپنا خارج از عرف دولت میکند میتوان حدس زد باشما موافقم

نظر

• alibati
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 126

من امروز هم یه مقدار مپنا خریدم روی 260 دیگه امید به خدا ببینیم چی میشه از 283 تا 260 خریدم
            البته اقا بهنام از اوایل صعود سهم وارد شدند و خب به نسبت ما که روی این قیمتها خرید کردیم ریسک فری هستند
            حالا ما چون برای میان مدت این سهم رو خریدیم صبر می کنیم ببینیم چی میشه امیدوارم صف خرید میلیونی برای این سهم ببینیم

نظر

• space_mohamad
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 313

در اصل توسط alibati پست شده است View Post
              من امروز هم یه مقدار مپنا خریدم روی 260 دیگه امید به خدا ببینیم چی میشه از 283 تا 260 خریدم
              البته اقا بهنام از اوایل صعود سهم وارد شدند و خب به نسبت ما که روی این قیمتها خرید کردیم ریسک فری هستند
              حالا ما چون برای میان مدت این سهم رو خریدیم صبر می کنیم ببینیم چی میشه امیدوارم صف خرید میلیونی برای این سهم ببینیم
              به نظر من میبینید ....
              ریسک خریدتون هم کمه ! کمتر که فکر نکنم بشه (مقاومت خوبی روی 260 درست کرده ) . اگه هم بشه حداکثر تا 250 میاد ...
              حقوقی هم که داره مثل ...... جمع میکنه :D
              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• نون و قلم
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 122

به نظر من آخرای نزول سهمه
                دیگه باید صعودشو شروع کنه البته یکی دو هفته دیگه چون فکر کنم با عرضه بلوکی یه مدت همین قیمتها معامله بشه

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

دوست گرامی
                  کار بسیار پسندیده ای انجام دادین و در آینده نزدیک نتیجه این کار رو خواهید دید
                  مپنا بالاتر از 290 تومن رو ندیده و همچنین بالاترین خرید شما 283 تومن بوده
                  اما ...
                  فرض می گیریم که قیمت خرید شما 300 تومن هست
                  در حال حاضر هم سهم بالای 2 میل روی 260 تومن صف فروش داره
                  اما اطمینان داشته باشید که خیلی زود ورق بر میگرده
                  تنها یک توصیه دوستانه برای شما دارم
                  روند کوتاه مدت سهم رو کلا فاکتور بگیرید
                  چون روند کوتاه مدت مقطعی و گذراست
                  اگر قصد خرید دارید،از صف فروش بردارید
                  در غیر این صورت یه مدت کوتاه به سایر کارهای روزمره بپردازید و بی جهت به خودتون استرس وارد نکنید
                  صف خرید میلیونی که سهله
                  به وقتش این سهم بالای 50 میل صف خرید خواهد داشت
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• alibati
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 126

دوست گرامی
                    کار بسیار پسندیده ای انجام دادین و در آینده نزدیک نتیجه این کار رو خواهید دید
                    مپنا بالاتر از 290 تومن رو ندیده و همچنین بالاترین خرید شما 283 تومن بوده
                    اما ...
                    فرض می گیریم که قیمت خرید شما 300 تومن هست
                    در حال حاضر هم سهم بالای 2 میل روی 260 تومن صف فروش داره
                    اما اطمینان داشته باشید که خیلی زود ورق بر میگرده
                    تنها یک توصیه دوستانه برای شما دارم
                    روند کوتاه مدت سهم رو کلا فاکتور بگیرید
                    چون روند کوتاه مدت مقطعی و گذراست
                    اگر قصد خرید دارید،از صف فروش بردارید
                    در غیر این صورت یه مدت کوتاه به سایر کارهای روزمره بپردازید و بی جهت به خودتون استرس وارد نکنید
                    صف خرید میلیونی که سهله
                    به وقتش این سهم بالای 50 میل صف خرید خواهد داشت
                    درود
                    خب من یادم هست که اولین بار که از شما پرسیدم شما این سهم رو برای بازه میان مدت معرفی کردید
                    و خب من هم برای میان مدت خرید کردم و با سهم می مونم چون در ابتدای کار هستم سرمایه زیادی وارد نکردم
                    و نکته دیگه اینکه پلکانی خرید کردم و الان حدود 90 درصد سبدم این سهم هست
                    تازه اگه بیاد روی 250 میشه می خوره به 23 درصد فیبو که با توجه به صعودی که داشته اصلاح منطقی به نظر میرسه
                    236 تومن 38 درصد فیبو
                    220 تومن 50 درصد فیبو
                    206 تومن 61 درصد فیبو

استرسی ندارم و صبرم هم زیاده
                    به امید موفقیت

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

درود
                      خب من یادم هست که اولین بار که از شما پرسیدم شما این سهم رو برای بازه میان مدت معرفی کردید
                      و خب من هم برای میان مدت خرید کردم و با سهم می مونم چون در ابتدای کار هستم سرمایه زیادی وارد نکردم
                      و نکته دیگه اینکه پلکانی خرید کردم و الان حدود 90 درصد سبدم این سهم هست
                      تازه اگه بیاد روی 250 میشه می خوره به 23 درصد فیبو که با توجه به صعودی که داشته اصلاح منطقی به نظر میرسه
                      236 تومن 38 درصد فیبو
                      220 تومن 50 درصد فیبو
                      206 تومن 61 درصد فیبو

استرسی ندارم و صبرم هم زیاده
                      به امید موفقیت
                      درود بر شما
                      بله،درسته
                      تا آشنایی کامل با بازار بورس باید با یه سرمایه حداقلی کار کنید
                      و خرید پلکانی شما هم کار خیلی خوبی بوده
                      سهم پایینی نداره
                      کف سهم رو همین 260 می بینم که چند بار بهش واکنش نشون داده
                      امروزم صف فروشش در دو نوبت جمع شد
                      خب اگر استرس ندارین و صبرتون هم زیاده،برای شما یک پیشنهاد متفاوت دارم
                      معاملات روزانه خودش،خیلی نکات داره
                      باید خودتون تجربه کنید و پی به نکاتش ببرید
                      میتونین با خیال راحت روند سهم رو دنبال کنید و در عین حال با خیلی از مواردی که به روانشناسی بازار مربوط میشه،آشنا بشین
                      تحلیل یک سهم فقط بررسی سود شرکت یا رسم چند نمودار نیست
                      مهمتر از همه اینا نحوه معاملات سهم و توجه به روانشناسی بازار هست
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• sinashavandi
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 364

درود بر شما
                        بله،درسته
                        سهم پایینی نداره
                        خب اگر استرس ندارین و صبرتون هم زیاده،برای شما یک پیشنهاد دارم
                        میتونین با خیال راحت روند سهم رو دنبال کنید و در عین حال با خیلی از مواردی که به روانشناسی بازار مربوط میشه،آشنا بشین
                        آفا بهنام این منفی هایی که این روزا داره میخوره به نظر من بخاطر اینه ک می خوان قیمت پایانی سهم رو تا روز قبل عرضه ی بلوکی پایین بکشن تا هنگام معامله ی بلوکی سود هنگفتی به جیب بزنن رشد این سهم قطعا پس از عرضه ی بلوکی خواهد بود
                        نظر شما در این مورد چیه؟

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                          آفا بهنام این منفی هایی که این روزا داره میخوره به نظر من بخاطر اینه ک می خوان قیمت پایانی سهم رو تا روز قبل عرضه ی بلوکی پایین بکشن تا هنگام معامله ی بلوکی سود هنگفتی به جیب بزنن رشد این سهم قطعا پس از عرضه ی بلوکی خواهد بود
                          نظر شما در این مورد چیه؟
                          بله،درسته
                          چه بسا اگر بحث معامله بلوکی نبود،سهم قیمتهایی متفاوت از قیمت کنونی داشت
                          بارها شنیدم که میگن بازار اشتباه نمیکنه
                          اما این جمله از اساس اشتباهه
                          چون بازار گاهی اوقات اشتباهات فاحشی میکنه
                          و خب این سیکل همیشه در بازار وجود داشته و البته باز هم خواهد بود
                          میتونم حداقل 20 مورد از این اشتباهات رو در جهت مثبت یا منفی شرح بدم
                          فروش مپنا هم یکی از همون اشتباهاته که فقط باید ازش بهره برد
                          وقتی یه سهم رو مفت میفروشن،فقط باید در نقش خریدار ظاهر شد
                          سعی میکنم تا عصر در یک پست مفصل،چند مورد از این اشتباهات رو شرح بدم
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

حدسیات بنده میگه اگر زیر260 معامله شود میتوان در محدوده 240 تا 245 تومان خرید.

نظر

• alibati
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 126

درود بر شما
                              بله،درسته
                              سهم پایینی نداره
                              خب اگر استرس ندارین و صبرتون هم زیاده،برای شما یک پیشنهاد متفاوت دارم
                              درود
                              من متوجه پیشنهادتون نشدم ؟ منظورتون نوسان گیری بود ؟
                              البته من خیلی از فاندامنتال بورس سر در نمیارم اما در مورد تکنیکال +فاندامنتال + روانشناسی
                              به نظرم در کنار هم نتیجه میده
                              مثلا من امروز حجم کمی فارس و شبندر خریدم در بهترین قیمت امروز
                              و این به خاطر تجربه ای بود که از اولین خریدم داشتم
                              یه نگاه به چارت داشته باشیم تا قدرت تکنیکال رو ببینیم
                              دو مرحله برخورد با خط روند
                              آخرین ویرایش توسط alibati؛ 2013/04/21, 10:50.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

درود
                                من متوجه پیشنهادتون نشدم ؟ منظورتون نوسان گیری بود ؟
                                البته من خیلی از فاندامنتال بورس سر در نمیارم اما در مورد تکنیکال +فاندامنتال + روانشناسی
                                به نظرم در کنار هم نتیجه میده
                                مثلا من امروز حجم کمی فارس و شبندر خریدم در بهترین قیمت امروز
                                و این به خاطر تجربه ای بود که از اولین خریدم داشتم
                                یه نگاه به چارت داشته باشیم تا قدرت تکنیکال رو ببینیم
                                دو مرحله برخورد با خط روند
                                به هیچ وجه دنبال نوسانگیری نباشید
                                تنها معاملات سهم رو دنبال کنید
                                معاملات 15 دقیقه گذشته پر از نکته بود
                                حجم بالای معاملات
                                صف فروش چند باره سهم
                                قدرت خریدار و جمع آوری چندین باره صف فروش
                                اهمیت سطح حمایتی 260 تومن
                                و ...
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X