گروه صنايع بهشهرايران ( وصنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : گروه صنايع بهشهرايران ( وصنا )

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    درود

در صورتهای مالی 12 ماهه که منتشر شد بر خلاف انتظار دیدیم که عملکرد کوارتر چهارم رو تقریبا صفر در نظر گرفتند! عملا همون عملکرد 9ماهه و تحقق سود حدود 97 تومنی رو برای عملکرد سالانه اعلام کردند.

ظاهرا اعتراضات زیاد بوده...شایدم سازمان گیر داده ...خلاصه این گزارش دهی مالی گندش بالا آمده!

حالا هم مجبور شدند بگن چون صورتهای مالی آماده نیست!!!!! پس مجمع رو لغو کردند!

ظاهرا میخوان صورتهای مالی رو درست کنند...و دلیل اصلیه صف خرید هم این مساله هست به نظرم!

ظاهرا داستان هنوز ادامه دارد!

متاسفانه ما بجز از صورتهای مالی نمیتونیم بفهمیم چه خبره در شرکت

صورتهای مالی هم یک دو نکته داشت که حدس میزنم دلیل این وضعیت همین باشه.

ظاهراً اون قرارداد CDK واردات قطعات خودرو. 250 میلیارد دادن واسه واردات با سود تضمینی حداقل 30 درصد. تضامین هم یک ملک (به ارزش حدود 330 میلیارد به رهن وصنا درامده) و یک چک بانکی به همین مبلغ شرکت گرفته بوده. که ظاهرا سررسید شده و CDK تعهدات رو عمل نکرده و قاعدتا باید با ضبط تضامین شرکت حسابش رو میگرفته. ولی در گزارش اعلام شده بود که مدیرعامل قبلی بدون اجازه هیئت مدیره ، رهن ملک مربوطه رو از یک سال تبدیل کرده به 10 سال! این معنی اش اینه که قرارداد رو تمدید کرده یه جورایی! احتمال قریب به یقین دلیل اینکه ییهو مدیرعامل رو عوض کردند و این میرعباسی رو گذاشتند همین مساله بوده باشه!

احتمالا به دلیل اتفاقات مشابه! و گندی که مدیرعامل قبلی زده، در کوارتر آخر هیچ عملکردی ثبت نکردند و عملا همون سود 9 ماهه به عنوان سود سالیانه اعلام شد. در صورتی که رویه سالهای قبل بیشترین سودسازی در کوارتر آخر بود که اینا صفر در نظر گرفتند!

اینها داستانهایی هست که من از گزارشهای مالی فهمیدم. اینکه در مجمع امروز چه بحثهایی شده ....من بیخبرم...
    ولی همچنان ریسک میکنم و با وصنا میمانم
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در ضمن تصور میکنم مجمع اصلی قاعدتا همین 22 فروردین محسوب بشه. یعنی کسانی که الان سهامدار وصنا هستند عملا در مجمع شرکت کرده و سود به آنها تعلق میگیرد. چون در اعلامیه زمانبندی تقسیم سود نوشته کسانی که 22ام سهامدار هستند!
      مجمع فوق العاده که در اردیبهشت قراره برگزار بشه فقط میزان این سود رو اعلام میکنه!
      -------------------------------

البته الان که فکر میکنم نمیشه اینجوری:D

.چون اینجوری قیمت تعدیل شده هنوز معلوم نیست.!

پس مجمع دیروز مالیده کلهم...
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در ضمن دوستان دقت کنید که مجمع اصلی همین 22 فروردین محسوب میشه. یعنی کسانی که الان سهامدار وصنا هستند عملا در مجمع شرکت کرده و سود به آنها تعلق میگیرد
        مجمع فوق العاده که در اردیبهشت قراره برگزار بشه فقط میزان این سود رو اعلام میکنه!!
        درود
        فکر نکنم چون باید سود سهم از قیمت سهم کسر شود در بازگشایی و بازگشایی هم بشکل حراج باشد بدون دامنه

جز اینکه نماد متوقف باشد تا مجمع بعدی

که بنظرم نماد باز نکنند بهتر است
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط توپ4گوش پست شده است View Post
          درود
          فکر نکنم چون باید سود سهم از قیمت سهم کسر شود در بازگشایی و بازگشایی هم بشکل حراج باشد بدون دامنه

جز اینکه نماد متوقف باشد تا مجمع بعدی

که بنظرم نماد باز نکنند بهتر است
          آره حق با شماست. منم بعدش همین موضوع یادم آمد:D

ولی چون در اعلامیه زمانبندی نوشتن کسانی که 22 ام سهامدار باشند سود تعلق میگیره

احتمالا حدس شما هم درست باشه و تا مجمع اردیبهشت نماد را باز نکنند که بهتر هم هست که باز نکنند:D

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            در مجمع امروز شرکت بدلیل برخی ابهامات صورتهای مالی تصویب نشد و مقرر شد تا آخر اردیبهشت مجمع دیگری برگزار شود!
            درمورد چرایی تغییر جدول زمانبندی پرداخت سود بعد از توقف نماد هم سوال شد و اعلام کردند که شرکت قبلا سود را از سجام پرداخت نمیکرد که باتوجه به الزامی شدن واریز از سجام جدول را تغییر دادیم!
            باتوجه به مضی زمان اعلامی و رسیدن به اواخر ماه، عملا مجمع تا اخر اردیبهشت برگزار نمیشه.
            این چندروزه البته تقاضای خوبی روی سهم اومده که ممکنه خبرهایی از رفع مشکلات باشد که اطلاعی ندارم.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

وصنا با یک کرور ابهام! بالاخره بسته شد تا پس فردا بره مجمع!

امیدواریم بعد از چند بار لغو اینبار دیگه به نتیجه ای برسه.

عملا گزارش دهی وصنا از زمستان پارسال یه جورایی رو هواست! شرکت معمولا در هر فصل حدود 100-120میلیارد تومن سود اعلام میکرد...ولی ییهو از تابستان پارسال دیگه سودی شرکت شناسایی نمیکنه!
                آخرین کوارتر سال مالی پارسال تقریبا سودی شناسایی نکرد.... حتی در گزارش سه ماهه امسال هم سود تقریبا صفر بود! لابد شش ماهه هم همینه دیگه! مگه میشه مگه داریم! خیلی جالبه! :D

ظاهرا دست به دامن حسابرسی ویژه شدند...ببینیم در مجمع این گزارش ویژه به چه نتیجه میرسه

سود سال گذشته (منتهی به 30/9/1400) مطابق آخرین گزارش ارائه شده 1012 ریال هست. اگر یادمون باشه EPS پارسال حدود 120تومن بود ولی 100تومن محقق شد که همچنان با اما و اگر همراهه و تا گزارش مالی در مجمع تصویب نشه قاعدتا قطعی نیست!

نکته بسیار مهم دیگه سود امسال هست که 659ریال اعلام شده. سوال من این هست که این رقم از کجا آمده؟ اصلا مگر تا زمانی که سود نقدی پارسال مشخص نباشه ، مگه میشه سود 1401 رو اعلام کنند؟!!!!

تا مشخص نشه سود انباشته چقدر هست چطوری این 659 ریال رو حساب کردن؟!! فقط این عدد در سایتهای بورس هست ولی هیچ گزارشی که نشون بده این عدد از کجا آمده وجود نداره!

پس فردا احتمالا بالاخره میفهمیم که سود پارسال چقدره...چقدرش تقسیم میشه...سود امسالش چقدره ؟ CDK چی شد؟

ارزندگی وصنا به شدت تحت تاثیر این ابهامات سنگین قرار گرفته... در حالی که تصور من این بوده و هست که حتی با در نظر گرفتن بدترین سناریوها باز هم قابل توجه هست!

خلاصه پس فردا یه چیزایی معلوم میشه:D که احتمالا قراره شوک بشیم :D

منم که عاشق هیجان:D
                آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/07/03, 23:05.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

نکته بسیار مهم دیگه سود امسال هست که 659ریال اعلام شده. سوال من این هست که این رقم از کجا آمده؟ اصلا مگر تا زمانی که سود نقدی پارسال مشخص نباشه ، مگه میشه سود 1401 رو اعلام کنند؟!!!!

تا مشخص نشه سود انباشته چقدر هست چطوری این 659 ریال رو حساب کردن؟!! فقط این عدد در سایتهای بورس هست ولی هیچ گزارشی که نشون بده این عدد از کجا آمده وجود نداره!
                  درود

659 ریال که در سایت تی اس ای آمده سود محقق شده در 12ماه اخیر است بصورت TTM
                  درواقع بعد از گزارش 3ماهه و شناسایی تقریبا سود صفر، الان سود محقق شده 9ماه از سال مالی قبل بعلاوه سود 3ماهه سال جدیدش شده این عدد.

گزارش حسابرس ویژه هم چند ساعت پیش در کدال قرار گرفت که کلی ابهام و اما و اگر و... داخلش هست ...! من که بخاطر ابهامات و نامشخص بودن وضعیت بیشتر سهمم را قبلا خارج شدم منتها کیس جالبیه برا دنبال کردن!

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    درود

659 ریال که در سایت تی اس ای آمده سود محقق شده در 12ماه اخیر است بصورت TTM
                    درواقع بعد از گزارش 3ماهه و شناسایی تقریبا سود صفر، الان سود محقق شده 9ماه از سال مالی قبل بعلاوه سود 3ماهه سال جدیدش شده این عدد.

گزارش حسابرس ویژه هم چند ساعت پیش در کدال قرار گرفت که کلی ابهام و اما و اگر و... داخلش هست ...! من که بخاطر ابهامات و نامشخص بودن وضعیت بیشتر سهمم را قبلا خارج شدم منتها کیس جالبیه برا دنبال کردن!
                    درود
                    خوب مگه سود انباشته در این سود 659 ریالی لحاظ نمیشه؟

الان طبق مصوبات مجمع که صورتهای مالی تصویب شد و با کسر سود نقدی 27تومنی امسال، سود انباشته قابل انتقال به امسال 3,679,900 ریال هست.

فقط همین سود انباشته را تقسیم به سرمایه 5میلیاردی بکنیم میشه به ازای هر سهم 734 ریال! اونوقت این 659 ریال فقط عملکردیه 12ماه اخیر هست بدون سود انباشته؟

یعنی واسه سود سال آینده وصنا 74تومن سود انباشته داره و سود عملکردی اش هم قاعدتا باید اضافه بشه به این دیگه. اینجوریه یعنی؟!

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 1656

امروز تا جایی تونستیم واردشدیم عالی صفش کردن /:.Heart.:/
                      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 1656

خریدامروزتومنفی 2 عالی بودمجبورشدم وجامی ردکنم بخاطرش

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

وصنا قرار بود پروژه مروارید فروش بره...

امروز فردا قرار بود معلوم بشه مزایده اش مشتری داشته یا نه

فروش بره احتمالا چند روزی صف خرید میشه.

حالا یکی نیس بگه ملک اش رو نفروشه سال دیگه گرون تر میشه خوب

اصن یه وضعیه! :D

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

? پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

? سرمایه فعلی : 5,000,000,000,000 ریال

? میزان افزایش سرمایه : 3,500,000,000,000 ریال

? درصد افزایش سرمایه : 70%

? موضوع افزایش سرمایه : اصلاح ساختار مالي

? محل تامین افزایش سرمایه :

▪ سود انباشته

? بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط مجتبی مصلحMTM پست شده است View Post
                              ? پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

? سرمایه فعلی : 5,000,000,000,000 ریال

? میزان افزایش سرمایه : 3,500,000,000,000 ریال

? درصد افزایش سرمایه : 70%

? موضوع افزایش سرمایه : اصلاح ساختار مالي

? محل تامین افزایش سرمایه :

▪ سود انباشته

? بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد

البته پول از شرکت خارج نشه...اونم شرکت سرمایه گذاری معلومه بهتره ...ولی بهتره واسه آینده!

اشکال کار اینه که این روزا یه هفته بعد این مملکت معلوم نیست!

اینه که پارسال 230 میلیارد...امسالم 350 میلیارد یعنی جمعا 580میلیارد از انباشته رو بجای تقسیم نقدی و سود کوتاه مدت تپل سهامدار!!!.... اینجوری زدن به .... گاو! :D

حالا اگر همین رو تقسیم نقدی میکردن تقریبا قیمت سهم باید سود نقدی میدادن! اونوقت کل پرتفوی اش از بانک اقتصاد نوین اش گرفته تا بقیه دارایی هاش هم اشانتیون!!!

ولی با این سیاست فعلا حواله شد به آینده!! وگرنه حساب کتابای ما سال گذشته غلط نبوده!! الانم نیست! فقط دارایی حواله شده به آینده ی کوفتی :D

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 1656

کامل خارج شدیم

نظر

در حال کار...
                                X