کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افشای الف امروز وصنا
مدیریت قند با قیمت تمام شده ۴.۵ میلیارد تومان و به قیمت ۱۱۳.۵ میلیارد تومان فروش رفته. سود ۱۰۹ میلیارد و به ازای هر سهم ۱۳۴ ریال سود خالص شناسایی میشه
برنامه واگذاری ونوین مدیرعامل گفت اجرا میشه
پروژه مروارید هم میخوان واحدهای رو پیشفروش کنن
دوباره وصنا میره به شرایطی که قیمت سهم کمتر از سود سالیانه بشه
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
واگذاری ونوین اگر اجرایی بشه ۱۳۰ تومن به ازای هر سهم سود شناسایی میشه. فعلن تا یکی دو هفته خبرش کافیه که وصنا رو بالا ببره.
و پیش فروش مروارید و مرتب خودرو و ... اینا هم که مثل قبل بگیر نگیر هست
ولی سودآوری سبد وصنا هم برای رشد قیمت کفایته بنظرم.
امیدوارم اینبار وصنا انتظارات رو برآورده کنه
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
با اینکه رشد خوبی داشته ولی بنظرم هنوز پتانسیل رشد بالایی داره نسبت به متوسط بازار
اخبار بنیادی خوبی داره که موتور محرکه صعود رو روشن نگه میداره
بشرطی که کلیت بورس در روند صعودی باشه
ونوین رشد عالی داشته و بانکها هنوز پتانسیل رشد خوبی دارن بخصوص با داستان ارز و ....
ونوین که داره چاق میشه قراره وصنا مزایده اش بزاره که مشتری پاش نشسته. فقط ونوین برای قیمت فعلی وصنا کفایته!
بدلیل مشکل مدیریتی که چند سال قبل براش پیش آمد قیمت سهم افت عجیبی کرد. بیش فروش شد در حد لالیگا.
بنابراین بسیار برای جو بازار این روزها جذاب هست. به همین خاطر این روزها هر روز صف خریدش سنگینتر میشه
نظر