امروز رو 273 از خجالت همشون در اومدم
گروه صنايع بهشهرايران ( وصنا )
Collapse
X
-
-
يماز شماره عضويت: 4070 عضو شده در: شنبه، 13 بهمن 1386-0:52 پست: 516 ونوبن یکشنبه 41% افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی میده وصنا 588 میلیون
سهم 118 تومنی داره که تبدیل میشه به 830 میلیون سهم 83 تومنی .
غبشهر هم که مرحله اول تعدیلش اومد روی کدال و 903 تومن اعلام کرد و 210%
هم قراره از اندوخته توی یک مرحله افزایش سرمایه بدهد .
توی صورت پرتفوی وصنا اگر مشاهده کنید در یکی دو ماه قبل با پول حاصل از فروش
بخشی از غبشهر سهام تاپیکو فارس پارسان شرانل خریداری کرده که همگی تقریبا
صف خرید هستند .
9 ماهه 65 تومن سود ساخته یعنی امسال حداقل 90 تومن سود میسازه .
با این همه پتانسیل الان باید قیمت سهم حداقل 350 تومن باشد ولی متاسفانه
در پست قبلی گفتم یک گروهی که متصل به بدنه شركت هستند سهام رو توی
دست گرفتند و اجازه رشد نمیدن ولی این وضعیت موقتی است باید صبور بود .نقل قول از سایت همسایه دقیقا درست می فرمایند بعد از اینکه در 285صف خرید شد حقوقی
شروع به عرضه کرد پیگیری کردم به همین نتیجه رسیدم از کجا بعدا میگم نتیجه میخواهند قیمت سهم را کنترل وپس از جمع اوری سهم از سهامداران بی اطلاع در زمان مقتضی رشد قیمت را شروع کنند البته از بعضی مراجع بلحاظ دستکاری قیمت موضوع در حال پیگیری جدی میباشد _________________
نظر
-
سقف تاریخی 304وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سقف تاریخی شکسته شد.
با این بازی جدید گروه بانکی، وصنا هم وارد فاز جدیدی میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
65 تومن 9 ماهه ساخته بود توی مهرماه هم 5.7 تومن دیگه سود شناسایی کرد. تا الان 70 تومن سود محقق شده
p/e بازار 6.7 ء اما همون 5 فرض کنیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Post92/6/2این تاریخ را به یاد آورید92/9/30سود همانگونه عرض شد 80تومان حداقل اعلام میگردد مس باهنر اتشفشان
بورس در ان تاریخ دوستان را نیز ملاقات خواهم کرد
نظر
-
نقل قول از جناب باربد
صبح فرصت نشد کامل پستم را ارایه دهم
ما الان یک قلک داریم که روزانه داره پر و پر تر میشه
اسمش وصنا است و این قلک حداکثر دو تا 4 ماهه دیگه باید جواب سهامدارانش را بدهد
در پست بالا به سود 716 ریالی وصناتا 1 آبان اشاره کردم
ولی دقت کنید وصنا 3567000 سهم غبشهر داشته با تمام شده 487 تومان که داره اینها را میفروشه
اگر فرض بگیریم همه را با قیمت میانگین 4800 تومان بفروشه (که داره بالاتر میفروشه)
یعنی به ازای هر سهم غبشهر 4300 تا 4400 تومان سود نصیبش میشه
فرض را بر میانگین 4350 تومان میگذارم
یعنی از این محل
15516450000 تومان سود خواهد ساخت یعنی حدودا به ازای هر سهم 20 تومان سود
پس نتیجتا با فروش غبشهر هایش سود شرکت به بالای 91 تومان تعدیل خواهد شد
حالا سود تاپیکو باشد برای بعدا
حالا شما بگو شرکتی که تا ماه آینده سودش حداقل میشه 910 ریال چند می ارزد ؟......
نظر
-
تاپیک وخارزم و وبوعلی رو از صفحه سوم اوردم بالا این رو هم از صفحه چهارم /:.nono.:/کشته مرده این بازارم با این تحلیلاش سهم ده ماهه 711 ریال ساخته دوره مالیش هم 30/9مجمع هم ماه 12 اون وقت بازار میره برای سهام زیان ده صف میبنده:.thumbsupsmileyanimمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
1-وصنا به ازای هر سهم 70 تومان سود انباشته داره 2-سود امسال حداقل 90 تومان3-پی به ای گروه 6/6 4- دوره مالی 9/30 5-مجمع ماه 12 6-چهار میلیارد تومان ذخیره کاملا اضافی در حسابها که بایست برگشت شود 7-سهامدار هشت درصدی ونوین و.........پیدا کنید قیمت سهم را؟؟؟؟؟؟من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
-
چهار میلیارد تومان ذخیره تو حسابهاش داره این در حالیکه 65 درصد سبدش همین ونوینه حسابرس اگه فشار بیاره میبایست حداقل قسمتی از این ذخیره رو بابت ونوین برگشت بده(تمامشده ونوین برای وصنا 84 تومانه)من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
نظر