شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

اوراق اختیار فروش فولاد کویر = 1600 تومان

سررسید = 1399/10/02

امروز عده ای کویر ح رو 1000 تومان هم فروختند

بابا با زبون بی زبونی می گند سهم 1600 میارزه بعد یه عده گرخیدند کویر ح 1000 می فروشند

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام و درود

به غیر از سهام پترویی فلزی چند رشته ای و معدنی بقیه بازار رو قشنگ چروندند حتی به تفاله اش هم رحم نمی کنند

از 7-8 ماه قبل در خصوص سهام بادکرده که صرفا بر اساس تجدیدارزیابی های چند هزار درصدی و از این جور بحث ها 10-20

برابر رشد کرده بودند هشدار داده بودیم ولی جرات نداشتیم اسم اون سهم ها رو بیاریم

هر چند ماهم در یکی دوتا از این سهم ها گیر افتادیم ولی سهام خوب هم زیاد خریدیم

یه روز اسم یه سهم بادکرده رو گفتیم چنان حمله ای به ما شد که نگو و نپرس

اگر فضا مجازی نبود با بیل و کلنگ به ما حمله می شد

حالا کجا هستند این دوستان که سنگ این جور سهام ها به سینه می زدند

بارها گفتیم سهمی بخرید که اگر بازار ریخت با سود مجمع دو سه ساله به پول تون برسید

مثلا اگه جم پیلن 8000 بخرید بریزه بشه 5000 تومان با سه سال مجمع رفتن زیان تون جبران می شه

ولی اگه خگستر 1300 تومان خریده باشید که الان شده 500 تومان ----- 800 تومان هر سهمی ضرر

این سهمی 1 تومان سود می ده 80 سال باید صبر کنی تا به پولتون برسید

باور کنید بیش از 90 درصد مردم نمی دونند تجدیدارزیابی یعنی چه ؟

از نظر من تجدیدارزیابی های چند هزار درصدی یعنی آب بستن به تعداد سهام شرکت ها

انگار یک کیلو شیر رو که 8000 تومان ارزش داره 9 کیلو آب بهش قاطی کنی و دوباره همان 8000 تومان به ملت بندازی
      آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/09/23, 12:43.

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

پیشنهاد بررسی شتوکا
        دلایلی که به ذهن من می رسه:
        دلاری بودن مواد اولیه داخلی و وارداتی
        افزایش نرخ های فروش متناسب با نرخ مواد اولیه(البته با یک تاخیر زمانی چون خریدار عمده محصولات شرکت فولاد است که معمولا نرخ محصولات بعد از تاخیر بروزرسانی میشه)
        افزایش شدید نرخ دلار و احتمال دلار 30 تومن در سال 1400
        سود شرکت با دلار 30 تومن سال بعد حدود 750 تومن محاسبه کردم(البته شاید محاسبات و مفروضات من صحیح نباشن)
        Honesty is the best policy

نظر

• sajad05
          عضو عادی
          • May 2020
          • 59

با سلام خدمت استاد گرامی جناب شفاف سازی.

ممنون میشویم نظرتان را در مورد قانونی که صبح امروز شنبه برای ممنوعیت نوسانگیری روزانه ابلاغ گشت را بفرمایید.

سپاس

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط sajad05 پست شده است View Post
            با سلام خدمت استاد گرامی جناب شفاف سازی.

ممنون میشویم نظرتان را در مورد قانونی که صبح امروز شنبه برای ممنوعیت نوسانگیری روزانه ابلاغ گشت را بفرمایید.

سپاس
            درود
            به نظر من این اطلاعیه صرفا محدویت فروش رو اعمال می کنه

به فرض مثال شما 10.000 تا .خارزم از روز قبل دارید

10.000 تا دیگه امروز می خرید سهام می شه 20.000 تا

حالا شما فقط می توانید 10.000 سهمی که از روز قبل داشتید رو بفروشید

بعد از فروش حالا باز شما به هر تعداد که خواستید می توانید بخرید ولیکن دیگه نمی توانید از اون سهمی چیزی بفروشید

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام و درود

شغدیر :

80% افزایش فروش شهریور نسبت به متوسط 5 ماهه اول و صف خرید

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

با سلام

خرید مجدد کویرح

ورود پله اول به شلرد = اوره 290 دلاری + ارز نیمای 2300 تومانی + شروع تولید و صادرات از نیمه دوم سال

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

بعد از مدت ها افزایش نرخ متانول :

متانول CFR چین هر تن = 206 دلار

متانول فوب کره جنوبی هر تن = 260 دلار

متانول CFR هندوستان هر تن = 188 دلار

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                    با سلام و درود

شغدیر :

80% افزایش فروش شهریور نسبت به متوسط 5 ماهه اول و صف خرید

جهش خوب گزارش ماهانه شغدیر هم نسبت به سال قبل و هم نسبت به 5 ماهه اول

ثبت رکورد جدید فروش و نرخ فروش در شهریور

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام و احترام

تجدید ارزیابی 1000 - 2000 درصدی هم بعضی از قیمت ها هضم نمی کنه

اصلا کل فروش شرکت سود باشه و شرکت بهای تمام شده نداشته باشه بازهم قیمت بعضی از سهم منطقی نیست

هر چند اینا با جریان پول و چاشنی تجدید ارزیابی رشد خواهند کرد 5 ماه دیگه 6 ماه دیگه و بعد از اون سهم باد کرده و بدون سود مجمع تا 7-8 سال به کما خواهند رفت

پس از خیلی از این سهام ها دوری کنیم و بریم سراغ رشد نکرده و یا کمتر رشد کرده
                      با سلام و درود

هر چقدر هم که بگیم ما زرنگیم و .... فایده ای نداره

آخرش می بینیم در مقابل بعضی ها هیچی نیستیم

ختور در یکسال 2400 درصد بازدهی

تفسیر قیمت ها به نظر من از دو حالت خارج نیست :

بلا نسبت شما دوستان یا اونایی در قیمت های پایین می فروختند هیچی حالیشون نبود

و یا اینایی که تو این قیمت های می خرند هیچی حالیشون نیست

✅ بلوک ۶٠ درصدی هپکو خریدار نداشت

بلوک ۶٠.٧٢ درصدی شرکت هپکو که امروز(یکشنبه) توسط سازمان خصوصی سازی در فرابورس ایران عرضه شد، مشتری نداشت...

بلوک ۶٠.٧٢ درصدی سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین - هپکو در حالی امروز(یکشنبه) توسط سازمان خصوصی‌سازی به قیمت پایه هر سهم ١١۵٩ ریال به‌صورت نقد و اقساط در فرابورس عرضه شد، که خردیاران اقبالی به آن نشان ندادند...

? ادامه مطلب ...

@bourse24ir

با سلام. و درود

واقعا در بورس ما چه خبره

ارزش بازار. تپکو به 6600 میلیارد تومان رسید

در حالیکه برای بلوک ان روی 115 تومان مشتری نیست انهم. قسطی

برای خود سهم بالای 300 تومان صف خرید صد میلیونی می چینند

ارزش بازار تپکو از وخارزم بالاتر رفته حتی از هلدینگ سفارس و از خیلی شرکت های دیگه که سود دارند و چندین برابر این شرکت دارایی

از نظر من قیمت بلوکی و قیمت تابلو هپکو 20 تومان هم نمی ارزه

شما برید بخرید و سود کنید

نون سود کردن تو این سهم ها واقعا خوردن نداره. اخرش می دونید که این

سهم رو با قیمت های کذایی می کنید تو پاچه عده زیادی بدبخت و بیچاره

20 سال گریه و زاری و اه و ناله .... اقا من خونه ام فروختم هپکو خریدم

اقا من ماشینم و فروختم هپکو خریدم

اقا من پول جهاز دخترم رو دادم هپکو

گفتند پولوتون چند ماه چند برابر میشه

این بنده خداها که از بورس چیزی سر در نمیارند

خلاصه وظیفه اخلاقی بود که بگم هپکو عین بمب اتم می مونه

با سلام و درود

دوستان در دام شرکت هایی که افزایش سرمایه سنگین از تجدید ارزیابی های 1000 درصدی 2000 درصدی

دادند نیافتید

ببنید من از کی گفتم اون از تپکو که 50 - 60 تومان هم نمیارزه و تا 460 تومان متاسفانه بردند بالا و فروختند به ملت

و الان 306 تومان صف فروشه

این تازه الانش و متاسفانه باید عرض کنم این سهم ها تا 20 - 30 سال اینده مهمان شما سهامداران خواهند بود تا کل پول تون صفر بشه

و بازهم متاسفانه یکی دیگه از این شرکت ها به نام غگل

اقا اینا دارند همینجوری کاغذ چاپ می کنند و به نام سهام به ملت می فروشند

شرکتی که عمده دارایی هاشو به قیمت روز تجدید ارزیابی کرده باید به قیمت 100 تومانی برسه

مگر این شرکت غگل چقدر فروش داره چقدر سود داره ....

دارایی ها ی اونم که تجدید ارزیابی شده به قیمت 100 تومان 6 میلیارد سهم منتشر شد

ماهی 100 میلیارد فروش در نظر بگیریم ( دو برابر فروش فعلی ) سالانه می شود 1.200 میلیارد تومان

با 25 درصد حاشیه سود می شود 300 میلیارد تومان که سود هر سهم می شود 40 - 50 تومان

این دیگه پی به ای 10 که نمی گیره

من تازه فروش و سود رو خیلی بالا گرفتم وگرنه با فروش کنونی در نظر بگیرم سود هر سهم به 20 تومان هم نمی رسه

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      با سلام خدمت جناب شفاف سازی
                      خب جناب شفاف سازی من به عنوان کسی که تازه دارم یه سری تجربه های جدیدی رو توی بورس کسب می کنم
                      (چون یک سال هست که توی بورسم)
                      متوجه شدم که همین سهام هستند که باعث میشه سرمایه آدم یهویی به مبلغ قابل توجهی برسه
                      همین تپکو واسه کسانی که به موقع ورود کردند و به موقع خروج زدند کلی سود داشته.
                      جناب مهدی1400 نزدیک 300-400 شایدم 500 درصد از این سهام سود کردند. خب این نتیجه هست که عالیه
                      حالا ما هر چی هم بیاییم این مسائل رو بررسی کنیم در نهایت برای منی که تازه وارد بورس شدم
                      و میخوام اول سرمایه ام رو به مبلغ قابل توجهی برسونم دوست دارم این سهام رو
                      هر چند تا حالا نصیبم نشده. اما واقعا خیلی سودهاشون وسوسه انگیزه.

با سلام و درود

وظیفه اخلاقی ما بود هر از گاهی این موارد رو گوشزد کنیم باشد که مورد استفاده بعضی از دوستان قرار بگیره

خوب خیلی ها 300 - 400 درصد سود کردند

اما خیلی ها هم بالای 300 بالای 400 تپکو خریدند صد ها میلیون سهم معامله شد خوب تکلیف این بنده خدا ها چی میشه

یک اسکناس 1000 تومانی 1000 تومان ارزش داره و نمی شه اونو 2000 تومان یا 3000 تومان فروخت

خوب هر سهمی هم برای خودش یه ارزشی داره

باید سود کنیم اما سود واقعی نه سودی که یه سهم 100 تومانی رو 400 به خلق ال... بفروشیم
                      با سلام و درود

نمونه ای از نوشته های اینجانب که طی یکسال قبل در خصوص سهام بادکرده تذکر داده شد

کاربر رویا خانم ببخشند که مجدد بحث غگل رو پیش کشیدم

هر چند خود من هم جز قرابانیان بعضی از اینجور سهم ها شدم و دام اونا گرفتار

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

با سلام
                        با کسب اجازه از اساتید به ویژه جناب شفاف سازی
                        به نظرم شیران هم گزینه خوبیه
                        من با دلار 30 تومن سال آینده به سود حدود 520 تومن رسیدم
                        یه افزایش سرمایه داره خدمات بندری را هم در برنامه عرضه داره

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

اصل در بورس و بازارهای مالی همین استفاده از موقعیتها و تشخیص روندهاست. سهامدار خرد که نقش خاصی در اصل موضوع ندارد بلکه هنرش این است که جریان پول و نقدینگی و نسبت ها را درست تشخبص و با چاشنی روانشناسی بازار و ذائقه آن مقطع نهایت بهره را ببرد و با روند همراه باشد. برای مثال نماد خزامیا اوایل سال 98 زیر 100تومان بود ولی اواخر تیر امسال یعنی تقریبا 15 16 ماه بعد به 3700تومان هم رسید که رشد 37 برابری رو داشتیم. حالا ممکن است برخی از اول و قبلتر از از رشد بواسطه سهامدار بودن همراه بوده باشند و برخی با تشخیص روند وارد و به موقع خارج شوند یکی با 80 درصد این راه یکی 50 درصدش و... بورس هم یعنی همین که کجا بخری و کجا بفروشی . الان زامیاد قیمتش در مدت کم از نصف هم کمتر شد ایا مقصر کسیه که 100تومان خریده 3000مثلا خارج شده؟؟ ممکنه بازهم پایینتر بیاید یا هر وضعیت دیگر. نمونه دیگرش نماد خودرو است ه اوایل 98 حدود 300تومان بود که بعد از افزایش سرمایه در مرداد امسال به حدود 800تومان هم رسید که تقریبا میشود 15هزارتومان یعنی بازدهی 50 برابری. من خودم هیچ کدام از این دو سهم را نداشتم و الان هم ندارم و اگر داشتم قطعا بعد از رشد فروخته بودم چون بالاتر از ارزشش رسیده بود ولی کسی که به موقع تشخیص داده و خریده و با سود هم خارج شده و به 4 نفر هم توصیه کرده کارش غلط بوده؟یا حرفه ای گری اش را نشان میدهد؟؟ البته کمتر فردی با کل این سود همراه بوده یکی با 40 برابرش یکی 20 برابرش یکی 10 برابر یکی 2برابرش و... ولی به هرحال واقعیت بازار بوده و صف های چند میلیاردی سهم کار سهامدار خرد هم نبوده . در بازارهای جهانی هم همین است طرف از افت و خیز فلزات یا نسبت ارزها سود میکند و مهم موقعیت شناسیه گه اگر بازار 2 طرفه بود این حرفها هم کمتر نمود پیدا میکرد. یک روش هم اینست که کسی سهم با دی پی اس بالا را بخرد و سهامداری کند و هرسال سود مجمعش را بگیرد که اینهم روش خوبیه اما هرکسی بنا به برنامه خود و شرایطش عمل میکند. من خودم مخالف شدید تبلیغ سهم بعد از رشد و در اوج قیمت هستم اما کسی که در قیمت پایین تشخیص داده و خریده و معرفی هم کرده و سود هم به دیگران رسانده چه تقصیری دارد که طرف بعد از 50 برابر شدن تازه بفکر خرید افتاده؟؟
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

بفروشید و الفرار که وضع خیلی خیلی خرابه :D:D:D:D:D
                            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/09/28, 17:30.

نظر

• جان اسنو.
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2020
                              • 1992

پتروشیمی ها لیدر بی چون چرای بازارن گزارشات فوالعاده یکی پس از دیگری من قبلا پالایشی ها رو برتر میدونستم به خاطر تخفیف در نرخ خوراک ولی گزارشات رو که میبینی تازه میفهمی چخبره اگر جو بازار خراب نبود این گروه تو صف خرید قفل میشد
                              برای یه سرمایه گذاری خوب و مطمعن بهترین خرید نه دلار و سکه بلکه خرید سام پترویی هاست بعضی از این سهمها حتی توانایی ساخت 3هزار تومان سود رو هم دارن
                              @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3237

فعلا که سهامداران در صف فروش همدیگر را هل میدن ولی دیر نیست روزی که برای خرید باهم دعوا کنند
                                نوری
                                شبصیر
                                زاگرس
                                جم
                                شپدیس
                                شغدیر
                                آریا
                                مارون
                                ...

نظر

در حال کار...