شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام و درود

بازار و شاخص چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد روند اصلاحی شده به جای اینکه به در و دیوار بزنیم باید در این اوضاع تصمیم درستی بگیریم

من شخصا از هفته گذشته بخشی از سهام خود رو فروختم اما نه غالبا به صف فروش

مثلا کنور رو امروز کامل خارج شدم

50% وصندوق در روزهای قبل

کل وامید هفته قبل

50% حفاری سه روز پیش

کل ثفارس سه روز پیش

ثعمرا دیروز

بزاگرس سه روز قبل و...

اما در بخش دیگر گیر افتادم و فعلا انرا ول کردیم به امان خدا کیسون زاگرس غپونه کلر نوری سمازن و...

اما از این به بعد : دوستان بازار وارد اصلاح شده یعنی در یک روند رو به پایین قرار گرفته به نظر من

سوای اینکه شاخص تا چه عددی پایین میاد 1.500.000 یا پایین تر چون روند یه روند رو به پایینی هست به محض

برگشت در مثبت ها دیگه ورود نکیند اون روند صعودی بود که اگه 10-20 درصد بالاتر هم می خریدی باز سود میکردی

نمونه اش دیروز صبح بود اول صبح +%5 نیم ساعت بعد -5 % در عرض نیم ساعت 10 درصد ضرر برای کسی که اول صبح خرید

ولی اگر می دانست روند نزولیه دیگه منفی 5% هم نمی خرید چه برسد به 5% مثبت

از همین الان هم نمی شه گفت اصلاح شاخص از کدام نوع هستش زیگزاگ ها - فلت ها - مثلث ها - دیامتریک ها و یا سیامتریک ها

و یا اصلا اصلاح از نوع ترکیبی باشه

اگر روند رو به پایین کنونی شاخص رو یک موج A اصلاحی بدانیم شاخص در برگشت وارد موج صعودی B اصلاحی خواهد شد. و یا شاید هم

خود موج A خود ساختار 3 و یا 5 تایی داشته باشه

این موج B صعودی ( اصلاح موج A ) تا حدودی مشخص خواهد کرد اصلاح زیگزاگ هست یا فلت و یا ...

ولی پیش بینی من اینه که اصلاح پیچیده ای داشته باشیم شایدم اینجوری نباشه سواد من به این جور چیزا قد نمی ده

حمایت بی منطق دولت از برخی از سهام شرکت باعث شد موج صعودی بسیار قوی صورت بگیره فلذا موج اصلاحی هم به همان اندازه می تونه قوی باشه

هر گونه حمایت و دخالت مجدد دولت در این روند اصلاحی نیز می تونه برای آیندگان خطرناک باشه و آیندگان تاوان این حمایت ها رو بپردازند

با سلام و درود

دوستان شاخص و سهام بسیار رشد کرده باید اصلاح کنند من نمی دونم چرا بعضی ها می خوان هر جوری شده

بگن امروز بازار مثبته

هزارتا خبر خوب هم بیاد باید اصلاح بشه

در منفی خیلی از سهام ها وارد نشوید چه برسه در مثبت ها

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام و درود

دوستان شاخص و سهام بسیار رشد کرده باید اصلاح کنند من نمی دونم چرا بعضی ها می خوان هر جوری شده

بگن امروز بازار مثبته

هزارتا خبر خوب هم بیاد باید اصلاح بشه

در منفی خیلی از سهام ها وارد نشوید چه برسه در مثبت ها
      با سلام و درود

از اینجا به بعد دیگه فروش در خیلی از نمادها با هیچ معیاری سازگار نیست نه اینکه تو این یکی دو روز نشه نوسان گرفت بلکه فروش در منفی کامل

و سپس جستجو جهت خرید پایین تر و یا تعویض جز فشار عصبی و ضربه زدن به خود و پر کردن جیب کارگزاری ها عایدی دیگری نخواهد داشت

اونایی که هفته پیش نقد کردن - خوب الان با خیال راحت 20-30 درصد پایین تر از هر سهمی که دلشان بخواهد در غایت منفی تقدیم شان خواهد شد

لذا به نظر من در روزهای آتی فرصت خرید ناب در بسیاری از نماد ها فراهم خواهد

منفی امروز مقداری حفاری و کلر در -5% اضافه کردم و بقیه خریدها در روزهای آتی

به نظر من بازار فردا و در بدترین حالت پس فردا می تونه برگشت بزنه

این نظر منه و ممکنه در واقعیت چیز دیگری اتفاق بیافته

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

کسی اطلاع داره بیشترین DPS (سود نقدی تقسیمی) مربوط به کدوم نمادهاست؟ لیستش جایی هست به ترتیب؟
        متشکرم.

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

نظر

• mehdyand2amir
            عضو فعال
            • May 2013
            • 313

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
            کسی اطلاع داره بیشترین DPS (سود نقدی تقسیمی) مربوط به کدوم نمادهاست؟ لیستش جایی هست به ترتیب؟
            متشکرم.
            سلام تا جایی که به خاطر دارم زیر مجموعه های وغدیر اغلب سود تقسیمی خوبی دارند

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام و درود

تو همین بازار منفی یه چیزی معرفی می کنم که تا شاخص زیر 1 میلیون هم براتون کاور کنه

کویر 1870 - کویر ح 1110 = اختلاف 760 تومان

برید حال کنید

نظر

• Bourse-Plan
                عضو فعال
                • Jun 2020
                • 491

با سلام و درود

تو همین بازار منفی یه چیزی معرفی می کنم که تا شاخص زیر 1 میلیون هم براتون کاور کنه

برید حال کنید
                اختلاف حق تقدم:

تکشا/تکشاح: 37.9%
                فخاس/فخاسح: 35.2%
                ختور/ختورح: 31.6%
                کویر/کویرح: 31.4%
                حکشتی/حکشتیح: 30.8%
                ثپردیس/ثپردیسح: 30.7%
                ساروج/ساروجح: 30.6%

نظر

• Bourse-Plan
                  عضو فعال
                  • Jun 2020
                  • 491

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                  سلام تا جایی که به خاطر دارم زیر مجموعه های وغدیر اغلب سود تقسیمی خوبی دارند
                  ممنون. یه نگاه کردم ظاهرا نوری با 1000 تومان بیشترین سود نقدی پرداختی رو تو بورس داره. آریا هم 874 تومن داده. آیا سهمی هست تو این حوالی یا بیشتر بده؟ دوستان اطلاعی دارند؟

نظر

• mhjmeshkaat
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 33

ممنون. یه نگاه کردم ظاهرا نوری با 1000 تومان بیشترین سود نقدی پرداختی رو تو بورس داره. آریا هم 874 تومن داده. آیا سهمی هست تو این حوالی یا بیشتر بده؟ دوستان اطلاعی دارند؟
                    شفن را هم ملاحظه بفرمایید
                    اما این گونه نگاه نکنید. P/E بسیار مهم است. نسبت سود پرداختی به سود اعلامی هم بسیار مهم است.

نظر

• shadi
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 914

نقل قول نوشته اصلی توسط Bourse-Plan نمایش پست ها
                      شپديس هم ملاخظه بفرماييد

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام و درود

اگر بیشتر توضیح بدی که هدف شما از بیشترین سود نقدی چیه ؟ شاید بچه ها بهتر بتونند کمک کنند

همانگونه گه دوستان گفتند p/e خیلی مهمتره

به عنوان مثال سهم A داریم 1000 تومان قیمت داره 200 میسازه و 200 هم تقسیم می کنند این میشه بیشترین سود تقسیمی

مجددا سهم B داریم 1000 تومان قیمت داره 10 تومان میسازه 10 تومان هم تقسیم می کنه این هم میشه بیشترین سود تقسیمی

بازهم سهمC داریم 30.000 تومان قیمتشه 1500تومان میسازه 1500 تومان هم تقسیم می کنه این هم میشه بیشترین سود تقسیمی

هر سه سهم بیشترین سود تقسیمی رو دارند اما کدامیک باارزش تره ؟ = سهم A

چرا چون P/E برابر 5 داره و سود تقسیمی معادل بازدهی 20% نسبت به قیمت سهم داره اما در سهم B بازدهی 1% و در

سهم C بازدهی 5 درصد داشته است

با سلام و درود

برید حال کنید
                        با سلام و درود

بهترین گزارش ماهیانه مرداد رو شرکت های گروه فلزات تا بحال داشتند فخوز - فولاژ - فایرا- کاوه

افزایش 20-30 درصدی نرخ فروش و مبلغ فروش نسبت به ماه های قبل

نرخ های فروش جهش خیلی خوبی داشتند

در شرکت های پتروشیمی هم همینطور جم پیلین گزارش خیلی خوبی داده

نرخ فروش نیست به ماه قبل 30 درصد بالاتر رفته

لذا فرصت ناب و استثنایی خرید در این گروه ها و شرکت های صادرات محور و قیمت گذاری بر اساس ارز پیش آمده

و این فرصت ممکنه تکرار ناپذیر باشه قیمت سهام 30الی 50 درصد پایین آمده و در آنسو گزارش ماه مرداد نسبت به ماه های قبل تر

از حیث نرخ و مبلغ فروش از بهبود 30-40 درصدی برخوردار شدند

لذا پتروشیمی ها - فلزات و... می توانند فرصت مناسب خرید استثنایی ایجاد کنند

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام و درود

دوستان عزیز

ای کسانی که سرمایه اندک خودتون رو آورید به این بازار سرمایه

ای کسانی که چشم بسته و بدون مطالعه و بدون اطلاع از وضعیت سهام شرکت ها اقدام به خرید و فروش می کنید

ای کسانی که صرفا دنبال صف های خرید و فروش هستید

بدانید و آگاه باشید وضعیت این روزهای بازار بورس ایران هشداری جدی است برای همه ما

باید در سهامی که می خرم فکر سال بعد دو سال بعد و 10 سال بعد رو هم بکنیم

من مسافرت در شهرستان هستم پیرمردی رو دیدم می گفت پسرم 1.5 میلیارد تومان آورده در بورس وتجارت خریده پس از

چند روز منفی دیده سهم داره بد جوری می ریزه فروخته و دیده خودرو داره خوب معامله می شه رفته خودرو خریده و فاتحه

یا در اوج شاخص یکی از دوستان همکار که سال ها داشت با فرمون من پیش می رفت وامید 130 تومانی پارسان 200 تومانی شفن 5000 تومانی

نوری و زاگرس 7000 تومانی شپنا 600 و شبندر 1000 و کلی سهم دیگه خریده و از این راه ده ها میلیاردی شد و در اوج همه اینا فروخت بدون اینکه

یه تشکر و حتی یه بستنی 5000 تومانی ما را مهمون بکنه

چند هفته زنگ زد گفت می خوام خگستر بخرم روی 1300 تومان همین رو گفتم اگه 200 تومان هم باشه من نمی خرم گفت یکی از .... شرکت گفته وضع

شرکت خوبه ..... گفتم ایشون اصلا سهم می دونه چیه خلاصه رفته خگستر خریده و فاتحه

خلاصه همه اینا گفتم تا به این جا برسیم و از همین الان تصمیم بگیرید هر سهمی رو نخرید

سهم بنیادی و با پدر مادر دار بخرید شیطون وسوسه تون نکنه صف های خرید چند 100 میلیونی سهام بی بنیاد

و باد کرده ناشی از افزایش سرمایه تجدید ارزیابی وسوسه تون نکنه

این افزایش سرمایه تجدید ارزیابی چند 100 چند 1000 درصدی سال های سال سرمایه ملت رو به نابودی می کشونه

نام شرکت ها نمی برم چون حوصله مجادله با این دوستان رو ندارم

من پتروشیمی نوری دارم ..... هیج باکی نیست به سود بالای 2000 تومانی می اندیشم چند سال سود بگیرم پول خریدشو درمیارم

و یا کلر خریدم به سود 400-500 تومانی امسال و 700-800 تومانی سال بعد فکر می کنم و سهام های دیگه

اصلا بازار همین جوری بمونه با سود مجامع بعدی کلی پول می گیریم وزندگی مون می چرخونیم اما شرکت هایی که سود ندارن چی ؟

اما سهامی داریم که تو 5 سال آینده کل سود تقسیمی ش به 100 تومان هم نمی رسه اما قیمت سهم 2000 تومان 3000 تومان

بارها گفتم این سهم تا 50 سال آینده هم نمی تونند پول خریدتون رو بهتون برگردونند

اینکه قیمت سهم پایینه دلیل نمی شه حتما اون سهم رو بخرید

گزارشات ماهانه و گزارشات میان دوره ای تو کدال موجوده ...... کسانیکه وارد بورس می شوند باید اینا رو مطالعه کنند

حتی اون کسی که سواد خواندن و نوشتن نداره و داره دست فروشی می کنه و یا تو بازار کار می کنه

به قیمت فروش خودش حساسه قیمت فروش بالا میره سریع با بی سوادیش حساب کتاب می کنه

گزارشات ماهانه رو بخونید مبلغ فروش نرخ فروش رو با ماه های قبل مقایسه کنید در گزارشات فصلی ببنید شرکت

تونسته ای پی اس ایجاد بکنه یانه بعد اقدام به خرید سهام بکنید و...

نظر

• alvand
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 170

با سلام و درود

بهترین گزارش ماهیانه مرداد رو شرکت های گروه فلزات تا بحال داشتند فخوز - فولاژ - فایرا- کاوه

افزایش 20-30 درصدی نرخ فروش و مبلغ فروش نسبت به ماه های قبل

نرخ های فروش جهش خیلی خوبی داشتند

در شرکت های پتروشیمی هم همینطور جم پیلین گزارش خیلی خوبی داده

نرخ فروش نیست به ماه قبل 30 درصد بالاتر رفته

لذا فرصت ناب و استثنایی خرید در این گروه ها و شرکت های صادرات محور و قیمت گذاری بر اساس ارز پیش آمده

و این فرصت ممکنه تکرار ناپذیر باشه قیمت سهام 30الی 50 درصد پایین آمده و در آنسو گزارش ماه مرداد نسبت به ماه های قبل تر

از حیث نرخ و مبلغ فروش از بهبود 30-40 درصدی برخوردار شدند

لذا پتروشیمی ها - فلزات و... می توانند فرصت مناسب خرید استثنایی ایجاد کنند

با سلام و درود بر شفاف سازی وهمه
                              با استفاده از این لینک https://t.me/codal360_ir در تلگرام براحتی با سرچ کلمه پتروشیمی و یا .... میتونید اخرین گزارشات را ییینید و حسب راهنمایی های جناب شفاف سازی بهترین ها را انتخاب کنید
                              @codal360_ir is on Instagram • 7,134 people follow their account

@codal360_ir
                              آخرین ویرایش توسط alvand؛ 2020/08/25, 01:44.

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام و درود

در بعضی از نماد ها بعد از افت های 40-50 درصدی واقعا فروشندگان عجب روحیه مبارزه و جنگجویی قابل ستایشی دارند:D:D:D:D

به هیچ وجه من الوجوه از فروش دست بر نمی دارند

یه طنز هم براتون بگم :

در یکی از کفتگوها یه نفر در خصوص سهمی که مدت هاست بالا نمی ره نوشته :

حضرت نوح سهامدار این شرکت بوده

نظر

در حال کار...
                                X