شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

با سلام
    چند جمله راجع به انتخابات
    اگر ترامپ میشد که تکلیف روشن بود که حالا دیگه ترامپ فاتحه
    بایدن بیاد چه شود؟
    یا این پیرمرد بسیار زیرک که زیرکیش در چهره اش نمایان نیست و فقط باید عملکردش را ببینیم و پی به زیرکیش ببریم.
    احتمال اول که خیلی هم زیاده:
    بایدن و ایران آماده مذاکرات میشن
    ایران دست پایین داره در مذاکرات و متاسفانه دست ایران واقعا خالیه
    بایدن ولی دستش پره حتی پر تر از پر
    بایدن مونده و یه عالمه تحریم که ترامپ اعمال کرده و فحش اعمال این تحریم را هم خود ترامپ خورده حالا بایدن سر سفره ای که ترامپ پولش را پرداخته رسیده.قاعدتا این پیرمرد برای برداشتن هر کدوم از این تحریم ها امتیازات زیادی مطالبه خواهد کرد.
    این یعنی چی؟
    یعنی اینکه مذاکرات طولانی شروع خواهد شد . شاید در حد ۲ تا ۳ سال . در این مدت هم که فشارها سر جای خودش هست. یعنی اتفاق خاصی نیفتاده در این ۲ تا ۳ سال یعنی دلار فعلا در حد همون ۲۵ تومن ۲۶ تومن که اتفاقا چند روز پیش با حرف اومدن بایدن به اون رسیده بود ، باقی می مونه.
    احتمال دوم که در حد صفره:
    بایدن بیاد بگه این ترامپ غلط کرد.به روحانی بگه بیا به اتفاق برو بچه ها و خانم بچه ها کاخ سفید صبحانه کله پاچه داریم با نون سنگک . پیاز هم داریم.
    بایدن بگه : حسن جون بیخیال دنیا بیا آشتی کنان. خوب در این صورت دلار میشه مثلا ۱۸ تومن یا مثلا ۱۹ تومن
    در عوض تخفیف هایی که مثلا اوره ای ها دارن واسه فروش میدن حذف میشه
    هزینه مثلا ۴۰ تا ۵۰ دلار دور زدن تحریم بابت مثلا فروش فلان کالا مثل اوره و متانول و .... حذف میشه
    این یعنی اینکه حدود ۲۰ درصد تا ۲۵ درصد هزینه فروش کم میشه
    این تازه بهترین سناریو بود.
    اگر چنین شود ، پول از طلا ارز خودرو ببرون میاد.مسکن هم که میره خواب زمستانی البته زمستان چند ساله. حالا یه پول داریم که از طلا دلار و ... بیرون اومده مقصد این پول مهمه.
    فرض کنیم ماده اولیه کالای منزل مثل یخچال کم بشه قاعدتا سازمان حمایت از مصرف کننده قیمت کالا را کاهش میده
    فرض کنیم قیمت ماده اولیه خودرو کم شده باشه اونوقت بازهم مثل کالای متزل.
    بانک اوضاعش خوب میشه.
    نتیجه :
    در سناریو اول ، دلاری ها همچنان خوبن ولی با دید میانمدت و بلند مدت
    در سناریو دوم خودرو خوبه کوتاه مدت و بانک خوبه در میانمدت و درازمدت
    حالا ببینیم کدوم سناریو احتمال وقوعش بیشتره.
    Honesty is the best policy

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8639

آراد جان

داستان انتخابات آمریکا درست مثل داستان خودمونه

یک فشل و یک هنرپیشه که از سیسات هیچی نمیدونه وعملاً بیسواده را میارن سر کار
      خوب طرف گند میزنه

بعد دموکراتهای سیاستمدار میان روی کار و نهایت بهره برداری سیاسی و عملی اقتصادی را از این خرابکاری ها میبرن وتازه محبوب دلها میشوند.

داستان احمدینژاد و روحانی هم همین است.

سواد البته در حوزه ما کلاً حذف شده ولی دستان پشت پرده سوادش را دارند.

سیستم تقریباً یکیه

جدل احمدی نژاد و روحانی بر هیچکس پوشیده نیست.

همانند ترامپ وبایدن.

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        آراد جان

داستان انتخابات آمریکا درست مثل داستان خودمونه

یک فشل و یک هنرپیشه که از سیسات هیچی نمیدونه وعملاً بیسواده را میارن سر کار
        خوب طرف گند میزنه

بعد دموکراتهای سیاستمدار میان روی کار و نهایت بهره برداری سیاسی و عملی اقتصادی را از این خرابکاری ها میبرن وتازه محبوب دلها میشوند.

داستان احمدینژاد و روحانی هم همین است.

سواد البته در حوزه ما کلاً حذف شده ولی دستان پشت پرده سوادش را دارند.

سیستم تقریباً یکیه

جدل احمدی نژاد و روحانی بر هیچکس پوشیده نیست.

همانند ترامپ وبایدن.

با سلام و تشکر
        به نظرم اون سهامدارها و صندوق های کله گنده با فروش سهام و منفی کردن سهام کاهش دلار را پیشخور کردن
        ببینید حالا که بایدن اومده ، با امیدواری که نسبت به اومدنش هست ، دلار ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داره یعنی در حدود ۲۵ تا ۲۶ تومن ( دقیقا عین وقتی که روحانی اومد و با امید حصول یک توافق، دلار که حدود ۳۳۰۰ بود رفت روی ۲۹۶۰ یعنی حدود ۱۰ درصد. بقیه کاهش منوط به حصول توافق و اجرایی شدن توافق شد که البته هیچ وقت توافق و اجرایی شدنش به دست نیامد) اگر واقعا توافقی انجام بشود توسط بایدن ، اونوقت دلار پایینتر میاد .فعلا که اتفاقی نیفتاده فقط در حد حرف هست همه چیز.
        بنابراین امسال دلار ۲۵ تومن و سال بعد حدود ۲۷ تا ۲۹ تومن باید در تحلیل در نظر بگیریم.

نظر

• Hssn_mohammadi
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 220

سلام جناب شفاف سازی
          تکنیکال گروه پتروشیمی رو چطور می بینید؟
          سر و گردن و سقف دوبل مثل فملی سمازن و . . . در نمودارشون دیده نمی شه؟

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

با سلام
            یه فامیل داشتیم که صاحب یه رستوران بزرگ بود.ازش پرسیدم نحوه کار شما چطوریه؟ گفت فقط یه فوت و فن کوزه گری داره و اینه که همیشه و در همه حالت حق با مشتریه.
            من شخصا یکی از اشتباهاتم این بوده که معتقد نبودم همیشه و یا حداقل روند عمومی بازار حق با بازار است.
            مقایسه سال 97 و سال 99:

این نمودار دلار سال 97 بود.سال 97 قبل از مهر ماه بورس و دلار باهم رشد کردند و در مهر ماه همزمان شروع به کاهش کردند.حالا من از این نمودار عبرت نگرفتم ولی پولهای هوشند عبرت گرفتند. چرا؟ نمودار دلار سال 99 را ملاحظه کنید:

سال 99 بورس و دلار تا نرخ حدود 24 تومن و 25 تومن همراه بودند البته بورس جلوتر از دلار بوده یعنی رشد بورس بیشتر از افزایش دلار بوده. حالا از نرخ دلار 24 تا 25 دلار همچنان رشد خودش را ادامه داده ولی بورس همراهی نکرده.
            پول هوشمند از اتفاقات سال 97 درس عبرت گرفته و جلوی ضرر را گرفته و خارج شده در سقف قیمت.
            حالا تکلیف چیه:
            به نظرم پیرو بررسی هایی که راجع به آمدن بایدن داشتیم دلار نباید زیر 25 تومن تا 26 بیاد . و می بینیم دیروز هم اتفاقا افت دلار تا کانال 26 بود.
            بنابراین بورس چون قبلا در قیمتهای دلار حدود 25 تومن تطبیق داده شده پس واکنش چندانی به افت دلار از 31 تومن به 26 نداره چون اساسا قیمتهای 31 تومن در حال حاضر در سهام لحاظ نشده است.
            دانستن این موضوعات بسیار اهمیت داره. دیدیم که در اثر عدم آگاهی نسبت به چنین محاسباتی دچار زیان شدیم.
            این نظر من است.
            دوستان اگر نظر دیگه ای دارند بفرمایند.
            قبلا هم عرض کردم مشورت، دانستن موضوعات مختلف و تحلیل بازار، دلار و تحلیل بنیادی میتونه بسیار مفید باشه.

دوستان ظاهرا نمودارها به همراه نوشته های من ارسال نشده اند. بهر حال قیمت دلار قابل مشاهده است در سایتهای مختلف.

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              با سلام و درود

اینو گفتم تا به اینجا برسیم که بحث های تکنیکالی رو مطرح می کنیم و دوستان خواهشا از مشارکت و گفتن نظر خود دریغ ننمایند

با سلام و درود

خوب میزان مشارکت دوستان در بحث بسیار مهم تکنیکال = صفر درصد

میزان استقبال از بحث تکنیکال = خیلی ضعیف

یا دوستان این مطالب تکنیکالی سقف دو قلو - سر شونه سقف و کف و... بسیار براشون پیش پا افتاده است که ما خبر نداریم

و یا اینکه مثل من از این بحث ها چیزی سر در نمیارن

و یا اینکه بازهم مثل من حال و حوصله مطالعه و... رو ندارن

الیوت 40.000 تا نمودار رو بررسی کرده اونم نمودار و چارت رو خودش درست می کرده

نه مثل الان که اسم سهم رو می دیم نمودار در کسری از ثانیه برامون میاد بالا

این همه پست ها و مطالب حاشیه ای تقریبا بدرد نخور از صبح تا شب اما دریغ از یک تحلیل حتی تحلیل غلط و اشتباه

خوب نتیجه :

پس همه ما یه لقمه راحت و آسون می خواهیم که دیگران برامون آماده کنند

حالا می فهمیم اونایی که تحلیل کار حرفه ای هستند چرا هیچ مطلبی هیچ تحلیلی هیج نموداری در این گفتگوهای بورسی نمی زارند

خوب زحمت کشیدند مطالعه کردند وقت گذاشتند پول خرج کردند موهاشون سفید شد تا یاد بگیرن = حالا دارند حالشو می برن

هم برای سرمایه خودشون و هم برای مشاوره برای پول های بزرگ = پول های پارک شده رو هم تکنیکال کارهای حرفه ای دارند هدایت می کنند

اونایی هم که تازه کارند در کانال های تلگرامی تحلیل می کنند = از شاخص 2.000.000 دو ماه می گند امروز بر می گرده فردا بر می گرده

یک دونه تحلیل گر درست پیدا نکردیم که شاخص امروز رو سه ماه پیش پیش بینی بکنه

باز خودم با کمی مطالعه تکنیکالی و از روی تجربه همان موقع گفتم اصلاح بسیار پیچیده ای در پیش داریم

گفتم بحث تکنیکال و موج شماری امواج الیوت و شناسایی الگوهای اصلاحی کار بسیار سخت هستش که از توان من خارجه

و این امر نیاز به مشارکت و همکاری دوستان و مطالعه و زحمت اونا داره

بگذریم

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
              سلام جناب شفاف سازی
              تکنیکال گروه پتروشیمی رو چطور می بینید؟
              سر و گردن و سقف دوبل مثل فملی سمازن و . . . در نمودارشون دیده نمی شه؟
              درود

در جم پیلن سقف دوبل رو می بینیم حتی یکی دوبار هم به زیر خط گردن نفوذی داشت ولی کندل کاملی زیر خط گردن زده نشد

و سهم مجدد برگشت بالا و فعلا این الگو تایید نشد

در سایر پتروها هم هر چند سقف دوبل و سرشونه مشاهده نمی شده ولی ممکنه از الگوهای دیگری اصلاح در حال انجام باشه

در زاگرس خط روند و کانالیزه رو بررسی کنیم هنوز با این همه افت شاخص و بازار خط روند این سهم همچنان صعودی و هنوز

با کف کانال صعودی فاصله داره

در نوری هم یکبار قیمت به خط روند صعودی خودش در کف نزدیک شد و به اون واکنش نشون داد و برگشت

در شغدیر یکی دو ماه خط روند صعودی میان مدت و کانال صعودی میان مدت به سمت پایین شکسته شده و لی خط روند و کانال بلند

مدت اون صعودی است ولی در کوتاه و میان مدت کار داره

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

با سلام و درود

یا دوستان این مطالب تکنیکالی سقف دو قلو - سر شونه سقف و کف و... بسیار براشون پیش پا افتاده است که ما خبر نداریم

این همه پست ها و مطالب حاشیه ای تقریبا بدرد نخور از صبح تا شب اما دریغ از یک تحلیل حتی تحلیل غلط و اشتباه

خوب نتیجه :

حالا می فهمیم اونایی که تحلیل کار حرفه ای هستند چرا هیچ مطلبی هیچ تحلیلی هیج نموداری در این گفتگوهای بورسی نمی زارند

خوب زحمت کشیدند مطالعه کردند وقت گذاشتند پول خرج کردند موهاشون سفید شد تا یاد بگیرن = حالا دارند حالشو می برن

هم برای سرمایه خودشون و هم برای مشاوره برای پول های بزرگ = پول های پارک شده رو هم تکنیکال کارهای حرفه ای دارند هدایت می کنند

اونایی هم که تازه کارند در کانال های تلگرامی تحلیل می کنند = از شاخص 2.000.000 دو ماه می گند امروز بر می گرده فردا بر می گرده

باز خودم با کمی مطالعه تکنیکالی و از روی تجربه همان موقع گفتم اصلاح بسیار پیچیده ای در پیش داریم

گفتم بحث تکنیکال و موج شماری امواج الیوت و شناسایی الگوهای اصلاحی کار بسیار سخت هستش که از توان من خارجه

بگذریم

درود

در جم پیلن سقف دوبل رو می بینیم حتی یکی دوبار هم به زیر خط گردن نفوذی داشت ولی کندل کاملی زیر خط گردن زده نشد

در سایر پتروها هم هر چند سقف دوبل و سرشونه مشاهده نمی شده ولی ممکنه از الگوهای دیگری اصلاح در حال انجام باشه

در زاگرس خط روند و کانالیزه رو بررسی کنیم هنوز با این همه افت شاخص و بازار خط روند این سهم همچنان صعودی و هنوز

در نوری هم یکبار قیمت به خط روند صعودی خودش در کف نزدیک شد و به اون واکنش نشون داد و برگشت

در شغدیر یکی دو ماه خط روند صعودی میان مدت و کانال صعودی میان مدت به سمت پایین شکسته شده و لی خط روند و کانال بلند

جناب شفاف سازی با سلام
                البته که تحلیل تکنیکال بسیار مهم و مفیده ولی این را هم در نظر بگیرید که بسیاری افراد از جمله خود من، از این دانش مفید بی بهره هستیم و کسب این دانش نیاز به راهنمایی اساتید این علم دارد در غیر این صورت ممکن است با تحلیل نادرست یک نمودار باعث وارد کردن یک زیان هنگفت و یا محروم شدن از یک سود شیرین بشویم.
                بنابراین اجازه فرمایید برخی از دوستان(از جمله اینجانب) که در علم تکنیکال در حد مبتدی هستیم وارد این مقوله نشویم .

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

با سلام و درود

خوب نتیجه :

بگذریم

درود

درود فراوان بر شفاف سازی عزیز : علت ناراحتی شما از عدم فعالیت بجاست ولی به این دید نگاه کنید که تکنیکالیستها معمولا برای خودشون یک اندیکاتور خاص رو انتخاب و براساس اون معامله میکنند و خیلی از این افراد با ۴۰۰ اندیکاتور دیگر کاری ندارندمثلا استاد بهزادی اواویتشون اگه اشتباه نکنم الیوت هست پس دلیلی ندارد مثلا fisher or ado ,... دگر کار داشته باشند - هرچند برای دست یافتن به مدارج بالاتر می بایست در این گونه بحث ها شرکت نمود - حق با شماست امیدارم بتونم منبعد در این زمینه بحث کنم - ضمنا در زمینه شاخص بنده در همین تاپیک ( تصویر در اخبار گالیور موجود است )کف محدوده ۹۰۰۰۰۰ رو برای برگشت موج B بزرگ اعلام نمودم ( هر چند باز هم در تصویر مشخص است سقف شاخص رو ۲۴۰۰۰۰۰ در نظر گرفته بودم و امیدوارم باز هم این خطا در برگشت صدق کنه و در محدوده ۱۱۰۰۰۰۰ برگرده ) و مجدد سقف ۴۰۰ روزه برای دستیابی به شاخص ۲۸۰۰۰۰۰ هزار رو امیدوارم مفید باشه -
                  آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2020/11/06, 16:08.
                  روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• sajad05
                    عضو عادی
                    • May 2020
                    • 59

سلام خدمت اساتید تاپیک به خصوص جناب شفاف سازی که ناب ترین تحلیل هارو از ایشان دیده ایم.

مدتی مدیدی هست که بنده از تحلیل اساتید بهره میبرم و در نزد ایشان درس میگیرم. لذا خود را در حد اظهار نظر در نزد ایشان نمیدیدم.

حال که اهمیت این موضوع را جنابشان بیان کردند به خود جرات اظهار نظر خدمت اساتید میدهم تا اشتباهات این شاگرد را اصلاح نمایند.

در این نمودار سهم شپنا را با توجه به مواردی همچون صندوق پالایش و ... مورد تحلیل قرار دادم.

در قیمت های فعلی سهم در دو اندیکاتور macd و rsi دارای واگرایی زیباییست و فریاد پایان روند را سر میدهند.

همپنین سهم در قیمت 1250 تومان دارای دو خط پیوت قدرتمند هفتگی و ماهانه است که بنده خود هفته گذشته انتظار برگشت از 1250 را حداقل از لحاظ تکنیکال دارا بودم.

از لحاظ موج شماری نیز موج ریزیشی سهم از سقف خود,5 موج را زده و به نظر میرسد که موج های ریزشی سهم به پایان رسیده.

از لحاظ موج شماری اصلی در روند ماجور نیز طبق شمارش بنده این ریزش 5 موجی اخیر,خود موج 4 اصلاحی بود و فی الواقع آماده برای موج 5 صعودی میشویم.

با توجه به ریزش های سنگین اخیر و پیشخور شدن انخابات و غیره ,حداقل از لحاظ تکنیکال میتوان انتظار پایان روند در همین نواحی را دارا بود.

انشالله که این تحلیل مناسب جمع بوده و اشتباهاتش توسط دوستان اصلاح شود.

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      درود....
                      فسپا بشدت جا برای برسی داره...
                      امسال 700..تا 750.. تحقق سود داره...
                      مواد اولیه 100 درصد داخلی....فروش هم..کاملا داخلی...در نتیجه.تاثیری از تحریم..ها نمیپذیرد...
                      تقریبا بیشتر سهم های تاپ بنیادی بازار پی بر ایی تحلیلی 7 تا 9..دارند... مثلا اریا 15500 تومانی با حدود 1700 سود{p/e=9}..یا..شپدیس 8700 تومانی با حدود 1000..سود...{p/e=8/7}//,..و......
                      فسپا با پی بر ایی تحلیلی..5.تا .5/3...داره..معامله..میشه..که در بازار بینظیره..
                      بنظرم..فسپای 3850..فعلی با 700..750..سود....بسیار ارزنده تر از اریا 15500...شپدیس 8700..و...می باشد..فسپا 3 تا 4 واحد p/e...پایینتری نسبت..به اکثریت مطلق سهم های بنیادی بازارداره...
                      سهم از حدود7800...به ناحق..و بر خلاف..فاند فوق العاده اش رسیده 3800.. در صورتیکه...اکثر یت...مطلق سهم...هایی که توانایی تحقق سود 700..تا 750..تومانی را دارند..الان در بازه..6 تا 7..هزار تومان.....ترید..میشوند

برسی با دوستان هیچ توصیه ایی به خرید ..ندارم..
                      در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                      درور فراوان : تکنیکال : این هفته مثبت خواهد شد - ورود محدوده ۳۰۰۰ هست ( تکمیل موج دو بزرگ) - هدف موج ۳ بزرگ تقریبا ۴۰۵ روزه - ۱۵۴۳۰ تومان -- ممنون از معرفی سهم عالی برای ورود است
                      خوب هفته قبل جناب می این سهم رو معرفی نمودند و خوشبختانه هفته خوبی رو هم پشت سر گذاشت چون خیلی از دوستان بدنبال حاشیه هستند و فقط ایراد گیر - درست هست گفتم تا ۱۵۴۳۰ میره ولی بلند مدت - حال برای این هفته چطور ؟! شارپ بالا نمیره بدونید تا ۴۸۰۰ و سپس ریزش تا محدوده ۳۹۰۰ و مجددا تا ۶۰۰۰ میره - موفق باشید
                      روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط sajad05 پست شده است View Post
                        [ATTACH=CONFIG]5954[/ATTACH]
                        سلام خدمت اساتید تاپیک به خصوص جناب شفاف سازی که ناب ترین تحلیل هارو از ایشان دیده ایم.

مدتی مدیدی هست که بنده از تحلیل اساتید بهره میبرم و در نزد ایشان درس میگیرم. لذا خود را در حد اظهار نظر در نزد ایشان نمیدیدم.

حال که اهمیت این موضوع را جنابشان بیان کردند به خود جرات اظهار نظر خدمت اساتید میدهم تا اشتباهات این شاگرد را اصلاح نمایند.

در این نمودار سهم شپنا را با توجه به مواردی همچون صندوق پالایش و ... مورد تحلیل قرار دادم.

در قیمت های فعلی سهم در دو اندیکاتور macd و rsi دارای واگرایی زیباییست و فریاد پایان روند را سر میدهند.

همپنین سهم در قیمت 1250 تومان دارای دو خط پیوت قدرتمند هفتگی و ماهانه است که بنده خود هفته گذشته انتظار برگشت از 1250 را حداقل از لحاظ تکنیکال دارا بودم.

از لحاظ موج شماری نیز موج ریزیشی سهم از سقف خود,5 موج را زده و به نظر میرسد که موج های ریزشی سهم به پایان رسیده.

از لحاظ موج شماری اصلی در روند ماجور نیز طبق شمارش بنده این ریزش 5 موجی اخیر,خود موج 4 اصلاحی بود و فی الواقع آماده برای موج 5 صعودی میشویم.

با توجه به ریزش های سنگین اخیر و پیشخور شدن انخابات و غیره ,حداقل از لحاظ تکنیکال میتوان انتظار پایان روند در همین نواحی را دارا بود.

انشالله که این تحلیل مناسب جمع بوده و اشتباهاتش توسط دوستان اصلاح شود.
                        درود

با توجه به اینکه ریزش سهم در قالب 5 موج بوده لذا می توان گفت اصلاح هنوز پایان نیافته این 5 موج ریزشی خود می تواند موج A

نزولی باشد .

لذا در ادامه می توان منتظر موج B صعودی از نوع اصلاحی بود و باتوجه به نوع موج B بعدش موج C نزولی شکل بگیره

شاید این برداشت من اشتباه باشه لذا سایر دوستان هم نظر بدهند

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

درود جناب سجاد نمودار شپنا را نشان نمیده

نظر

• Diyako
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 170

با سلام خدمت تمام دوستان و سروان گرامی

با توجه به خواست جناب شفاف سازی از نظرات کاربران و تحلیل هایشان

بنده سعی میکنم تحلیل های شخصی خود را منبعد بگذارم .

فملی

نظر

• Diyako
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 170

جم پلین

نظر

• sajad05
                                عضو عادی
                                • May 2020
                                • 59

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                                درود جناب سجاد نمودار شپنا را نشان نمیده
                                درود

انتظار میرود اگر وقایعی متفرقه رخ ندهد این مسیر را طی کند.

نظر

در حال کار...
                                X