کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به اینکه ریزش سهم در قالب 5 موج بوده لذا می توان گفت اصلاح هنوز پایان نیافته این 5 موج ریزشی خود می تواند موج A
نزولی باشد .
لذا در ادامه می توان منتظر موج B صعودی از نوع اصلاحی بود و باتوجه به نوع موج B بعدش موج C نزولی شکل بگیره
شاید این برداشت من اشتباه باشه لذا سایر دوستان هم نظر بدهند
سلام
همونطوری که قبلا گفته بودم
تو ایران در روش موج شماری به سبک نئو ویو اگر یک سهم به 10تا از تحلیل گران قدر مثل جناب گودینی و محبی و پایدار و رحیمی و صاحبی و میرزایی و و و و الباقی اساتید معرفی کنید برای تحلیل
خروجی 10 نوع تحلیل مختلف با لیبل های مختلف میبینی
با اینکه از تحلیل همشون نهایت استفاده رو میبرم ولی انتقاد هم میکنم
حتی خود گلن نیلی بابت تحلیل سهام پول میگیره ولی با این حال تو تحلیل هاش اشتباه داره و به قول معروف خیلی از اون ها فیلد میشه
علی رغم تمام اشتباههاتی که خودم در ترید هام دارم ولی به نظر حقیر بعضی از بزرگان تکنیکال چنان در موج شماری غرق میشن که دیگه خطوط روند ساده رو تو نمودار نمیبینند .
اما صحبت شما جناب شفاف سازی در مورد امواج
به نظرم همه چیز بستگی به دید وسیاست دولت در مورد بورس داره
اگه بخواد کلا بیخیال بورس باشه به نظرم این پنج موجی خودش میتونه جزئی از موج 1 نزولی باشه که بعد از اون موج 2 اصلاحی داریم که بعضی دوستان با موج b اشتباه میگیرند و در ادامه موج 3 نزولی و 4 اصلاحی و 5 نزولی
همونطور که حقیر اشاره کردم اگر دولت بخواد بیخیالی طی کنه
امواج اصلاحی همینطور کش میان
ولی اگر دید منطقی به بورس داشته باشه
یعنی دخالت تو بورس نکنه
سود بانکی انگولک نکنه
اظهار نظرهای بی مورد و الی آخر مورد های دیگه
میتونیم بگیم امواج فلت نزولی با درصد اصلاح کمتر رو جایگزین اصلاح زیگزاگ عمیق تر کرد
البته نگاه من هم مثل ترید کردنم عاری از خطا و اشتباه نیست
پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
جناب شفاف سازی و سایر دوستان با سلام و درود
همه ما عمدتا متاسفانه ضرر کردیم
فقط یه موضوع
مثلا امروز دلار صرافی ملی ۲۲ تومنه ولی دلار کانادا ۱۹۸۰۰ هست
در حالی که اگر نرخ برابری دلار کانادا به آمریکا را لحاظ کنیم ، کانادا باید ۷۵ درصد آمریکا باشه یعنی ۱۶۷۰۰ تقریبا( تقریبا حساب کردم) ولی الان صرافی ملی میگه ۱۹۸۰۰ یعنی ۲۰ درصد گرانتر
یعنی دلار آمریکا باید حدود ۲۶ تومن باشه نه ۲۲
بنابراین فکر کنم این دلار الکی است
هرچند متاسفانه دیگه دل و دماغی نمانده
دیگه امیدی نمانده
ولی بازهم کور سوی امیدی شاید باشه
جناب شفاف سازی و سایر دوستان با سلام و درود
همه ما عمدتا متاسفانه ضرر کردیم
فقط یه موضوع
مثلا امروز دلار صرافی ملی ۲۲ تومنه ولی دلار کانادا ۱۹۸۰۰ هست
در حالی که اگر نرخ برابری دلار کانادا به آمریکا را لحاظ کنیم ، کانادا باید ۷۵ درصد آمریکا باشه یعنی ۱۶۷۰۰ تقریبا( تقریبا حساب کردم) ولی الان صرافی ملی میگه ۱۹۸۰۰ یعنی ۲۰ درصد گرانتر
یعنی دلار آمریکا باید حدود ۲۶ تومن باشه نه ۲۲
بنابراین فکر کنم این دلار الکی است
هرچند متاسفانه دیگه دل و دماغی نمانده
دیگه امیدی نمانده
ولی بازهم کور سوی امیدی شاید باشه
دلار کانادا را نمی گذارند پایین بیاد چون می دونند تقاضا براش فراون است و سریع از کشورخارج میشه !هر چند به مرور قیمتها به تعادل می رسه ! و به نسبت 1.3 خواهد رسید.
شاید در داخل کشور امکان تبدیل دلار آمریکا به کانادا در حجم بالا میسر نباشه! اما قطعا در بیرون از کشور میسر خواهد بود و این فرصتی است اگر کسی بتواند سریع اقدام کند . از این اختلاف بهره ببرد .(آربیتراژ)
پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
تحلیلی عضو شورای عالی بورس از اثر نوسان دلار بر بورس و تصمیم لحظه ای سهامداران
?عضو شورای عالی بورس با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی نرخ ارز و مبلغ فروش ارز حاصل صادرات پتروشیمی ها در نیما گفت: عمده سرمایه گذاران با عدم تحلیل وضعیت بازارهای جهانی، لحظه ای تصمیم می گیرند.
?شاهین چراغی با انتشار مطلبی در فضای مجازی اعلام کرد: نرخ ارز از ۳۳ به ۲۳.۵ هزار تومان معادل ۴۰ درصد ریزش داشته است. سرمایه گذاران نمی دانند اصولاً ارز حاصل صادرات شرکت ها در سامانه نیما در نیمه نخست سال با مبلغی نزدیک ۱۷ هزار تومان به فروش می رفت و اخیراً اجازه داده بودند دلار حاصل از صادرات پتروشیمی ها کمی افرایش پیدا کند که آن هم همچنان با ارز آزاد تفاوت اساسی داشت.
?لذا در دلار قیمت بالا عملاً عایدی برای پتروشیمی ها نداشت اما با افزایش حجم فروش قطعاً سود پتروشیمی ها افزایش می یابد. ضمناً هزینه ارزان فروشی و جابجایی ارز را نخواهند داشت . لذا عمده سرمایه گذاران چون تحلیلی از وضعیت بازارهای جهانی و تجارت و.... ندارند ، لحظه ای تصمیم می گیرند.
تحلیلی عضو شورای عالی بورس از اثر نوسان دلار بر بورس و تصمیم لحظه ای سهامداران
?عضو شورای عالی بورس با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی نرخ ارز و مبلغ فروش ارز حاصل صادرات پتروشیمی ها در نیما گفت: عمده سرمایه گذاران با عدم تحلیل وضعیت بازارهای جهانی، لحظه ای تصمیم می گیرند.
?شاهین چراغی با انتشار مطلبی در فضای مجازی اعلام کرد: نرخ ارز از ۳۳ به ۲۳.۵ هزار تومان معادل ۴۰ درصد ریزش داشته است. سرمایه گذاران نمی دانند اصولاً ارز حاصل صادرات شرکت ها در سامانه نیما در نیمه نخست سال با مبلغی نزدیک ۱۷ هزار تومان به فروش می رفت و اخیراً اجازه داده بودند دلار حاصل از صادرات پتروشیمی ها کمی افرایش پیدا کند که آن هم همچنان با ارز آزاد تفاوت اساسی داشت.
?لذا در دلار قیمت بالا عملاً عایدی برای پتروشیمی ها نداشت اما با افزایش حجم فروش قطعاً سود پتروشیمی ها افزایش می یابد. ضمناً هزینه ارزان فروشی و جابجایی ارز را نخواهند داشت . لذا عمده سرمایه گذاران چون تحلیلی از وضعیت بازارهای جهانی و تجارت و.... ندارند ، لحظه ای تصمیم می گیرند.
۴۰ درصد ریزش از ۳۳ میشه ۱۹.۸ این آقا هنوز نمیدونه که مبنای محاسبه رو باید ۳۳ حساب کرد نه از ۲۳.۵
مثل اینه که یه سهم از ۱۰۰۰ تومان ریزش کنه بشه ۵۰۰ تومان بگیم ۱۰۰ درصد تو ضرریم
نظر