شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Diyako
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 170

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

جناب شفاف سازی ضمن عرض سلام

امیدوارم هر جا هستید سلامت باشید

حضورتان و مطالبتان همیشه قوتی برای ما است

پاینده باشید .

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام و درود

مرسی از دوستانی که جویای احوال بنده بودند

سهام ما همان سهام معرفی شده قبلی هستش

سهام جدیدی فعلا نیست و یه مقدار جابجایی در همان سهام پرتفوی

لذا باید گفت سبد خودمون رو با همان سهام های معرفی شده بستیم

و حالا استراحت

موفق. و پرسود باشید

نظر

• پارسه
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 275

سلام و عرض ادب جناب شفاف سازی
        به نظر شما نگهداری حفاری و کم کردن میانگین را انجام بدهم
        شما حفاری دارید
        ممنون؟
        [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب جناب شفاف سازی
          به نظر شما نگهداری حفاری و کم کردن میانگین را انجام بدهم
          شما حفاری دارید
          ممنون؟
          درود

استراحت ما به هم خورد:D:D

سناریوی احتمالی حفاری :

فردا به یک حمایت خوب می رسه شاید فردا از منفی به مثبت .... و حرکت به سمت 1800 تومان و بعدش اصلاح مجدد
          آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/12/14, 20:46.

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

درود

من زیاد دنبال تارگت دادن و از اینجور چیزها نیستم

وقتی می گوییم به امید خدا سهم وارد موج 3صعودی میان مدت ( شاید هم موج 3 نباشد و من اشتباه می کنم )می شود اینگونه نیست که کار تمام است

بلکه همین موج 3 صعودی خود می تواند از ریز موج های بزرگ و کوچک صعودی و اصلاحی تشکیل بشه

لذا کلر در این مسیر به مقاومت های 7200-7600 -8000- 9600 و 11000 تومان خواهد رسید

و احتمال اینکه از هرکدام از این مقاومت ها عبور کنه و یا اصلاح کنه وجود داره
            درود

کلر لامصب همانطوریکه از قبل گفته شده بود به مقاومت 8000 تومان برخورد و بعدش اصلاح

سناریو احتمالی : کلر فردا و یا پس فردا می تونه برگرده و اینبار برای گذر از مقاومت 8000 تومان

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 10,000,000,000,000 ریال به مبلغ 37,906,000,000,000 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح‌ ساختار ‌مالي‌ و ‌بهبود ‌نسبت ‌مالکانه که در تاریخ 1399/07/27 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
              با سلام و درود

شور همه چیز رو درآوردند افراط و تفریط در تمام کارها

کاما که هنوز یک ماه نشده افزایش سرمایه از 1000 میلیارد ریال به 10.000 هزار میلیارد نگذشته مجدد افزایش

سرمایه به 38.000 میلیارد ریال رو روانه کدال کرد

اصلا کاری به تجدید ازریابی شرکت ها نداریم

برگ سهام الکی چاپ کردن به نظر من یه نوع کلاه برداری در روز روشن هستش

کمی بی پروا صحبت کنیم .... هر کی می خواد خوشش بیاد و یا نیاد

سرمایه کاما از سرمایه وصندوق هم بالاتر می ره ... وصندوق 27.000 میلیارد ریال و کاما 38.000 میلیارد

وصندوق مالک 30-40 تا شرکت بزرگ که هر کدوم از کاما بزرگتر هستند

و یا سرمایه کاما از وامید هم بالاترمی ره و یا نزدیک می شه به سرمایه ومعادن و یا پارسان و...

واقعا مسخره است اصلا کل فروش کاما و شرکت های گروهش چقدره که سازمان بورس اینگونه مجوز چاپ

میلیارد میلیارد برگ سهام به شرکت ها می ده

کل فروش کاما و شرکت های زیر مجموعه اش در خوش بینانه ترین حالت 15.000 میلیارد ریال اما سرمایه می شه 38.000 میلیارد

بعدش قیمت سهم با 38 میلیارد سهم می برند سمت 1000 تومان و ببخشید می چپونند به ملت همیشه در صحنه

و بعدش گریه و زاری ملت ...... بدبخت شدیم بیچاره شدیم خونه ام فروختم کاما خریدم ماشین رو فروختم و...

بی پروا حرف بزنیم ..... دیگه دلمان به حال اینجور افراد نخواهد سوخت

بلد نیستی نیا اینجور سهم ها بخر تا بعدا سرت کلاه نره

این مطالب رو خیلی ها الان متوجه نمی شوند چند سال بگذره می فهمند من چی می گفتم

3-4 ماه پیش یکی از روسا زنگ زد گفت به من گفتند خگستر 1400 تومانی بخرم بهش گفتم برگه نهایتا 200-300 تومانی رو دارند

بهت 1400 تومان می فروشند گفتم تو چی می گی گفتم زاگرس و نوری ....... خگستر 1400 خرید کل سرمایه چند ساله اش

با کله سقوط آزاد

آقایون سازمان بورس نکنید این کارها رو ..... برگه سفید الکی به اسم سهام فرط و فرط برای شرکت ها چاپ نکنید

مردم 20-30 سال گرفتار می شوند تو سهام ها ..... شما و مدیران این شرکت ها مدیون این ملت خواهید شد

ای بازیگران سهم ای مدیران شرکت و ای سهامداران عمده و ای مدیران سازمان بورس خودتون می دونید چکار می کنید

و با چاپ میلیاردی برگه سهام و فروش اون به چند برابر قیمت دارید به ملت خیانت می کنید سرمردم کلاه می زارید اینگونه

پول درآوردن ....... مشکل داره

کسی اگاهانه این کارها رو بکنه خودشو مدیون میلیون ها سهامدار کرده شکی نیست .... هر چند خود سهامدار زیان دیده هم بی تقصیر نیست

بگذریم

نظر

• Diyako
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 170

با سلام و درود

کاما که هنوز یک ماه نشده افزایش سرمایه از 1000 میلیارد ریال به 10.000 هزار میلیارد نگذشته مجدد افزایش

.......
                ......
                آقایون سازمان بورس نکنید این کارها رو ..... برگه سفید الکی به اسم سهام فرط و فرط برای شرکت ها چاپ نکنید

مردم 20-30 سال گرفتار می شوند تو سهام ها ..... شما و مدیران این شرکت ها مدیون این ملت خواهید شد

ای بازیگران سهم ای مدیران شرکت و ای سهامداران عمده و ای مدیران سازمان بورس خودتون می دونید چکار می کنید

و با چاپ میلیاردی برگه سهام و فروش اون به چند برابر قیمت دارید به ملت خیانت می کنید سرمردم کلاه می زارید اینگونه

پول درآوردن ....... مشکل داره

کسی اگاهانه این کارها رو بکنه خودشو مدیون میلیون ها سهامدار کرده شکی نیست .... هر چند خود سهامدار زیان دیده هم بی تقصیر نیست

بگذریم
                جناب شفاف سازی سلام

این مطالب شما بسیار روشن کننده و بجا بود . ممنون

در مورد خطای سهامداران چند مطلب را بگویم :
                قسمت اول

در مورد بورس خیلی افراد که وارد میشوند میگویند اول حداقل تکنیکال یاد بگیر.با همین تکنیکال میشه توی بورس پول درآورد.طرف با همین هم شروع میکنه

همه چیزی که در تکنیکال لازم هست نمودار با همه ابزارهاست که میتوان در یک صفحه نمایش در اختیار داشت .

بماند که بعضی ها یاد میگیرند اما بعضی ها هم براشون سخته .

اما فاندامنتال که بحث پیچیده و مال حرفه ای هاست . و نمیشه به افراد تازه وارد گفت صبر کنین چون اول تکنیکال یاد بگیرین بعد برین فاندامنتال یاد بگیرید . هر چند کار درستی باشه اما مسئله برای سرمایه گذار زمان سرمایه گذاری هم هست .

تازه مباحث مالی خودش یک رشته هست و برای کسی که شغل دیگه ای داره و پیشنهاد میشه سرمایه گذاری در بورس بکنه بهتر از دلار و طلا و بانک است . تازه وقتش رو هم که نداره . حداقل به خودش اعتماد نداره به سازمان بورس اعتماد میکنه.

پس نمیشه سهامدار رو مقصر دانست . به هیچ وجهه حتی یک درصد که بگیم اینا دارن توی روز روشن کلاه برداری میکنن و حسابرسان معتمد و سازمان بورس و ... هم خبر دارند . اما شما مواظب باش سرتان کلاه نگذارند

این که آخر فاجعه است .

منظور من از این بحث ها این بود که با بخشی که فرمودید خود سهامداران هم مقصرند ، خصوصا در خصوص این یک مطلبی که شما در بالا فرمودید کاملا مخالفم .

این وظیفه سازمان بورس و زیر مجموعه ها هست که جلوی تخلفات رو بگیره . نه اینکه سهامدار بیاد بین سهم کلاه برداری و سهم سالم یک رو انتخاب کنه .

اصلا یک جور دیگه میگم .

الان چقدر سهامدار قدیمی داریم .؟

خداییش چند نفر میتونن مثل شما مو رو از ماست بکشن .

ممنون از شما .

آخرین ویرایش توسط Diyako؛ 2020/12/16, 00:13.

نظر

• Diyako
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 170

با سلام و درود

اصلا کاری به تجدید ازریابی شرکت ها نداریم

برگ سهام الکی چاپ کردن به نظر من یه نوع کلاه برداری در روز روشن هستش

کمی بی پروا صحبت کنیم .... هر کی می خواد خوشش بیاد و یا نیاد

سرمایه کاما از سرمایه وصندوق هم بالاتر می ره ... وصندوق 27.000 میلیارد ریال و کاما 38.000 میلیارد

وصندوق مالک 30-40 تا شرکت بزرگ که هر کدوم از کاما بزرگتر هستند

....
                  .....

بگذریم

جناب شفاف سازی مشکل دیگه منابع آموزشی پراکنده و ضعیف هستند.

قسمت دوم منابع

بنده خودم به حسابداری آشنا هستم

بنابر این سعی کردم کتاب بیشتری بخونم

اما منابعی که پیدا کرد بیشتر بدرد کسایی میخوره که میخوان برن 4 سال دانشگاه درس حسابداری بخونن

من که با حسابداری آشنا بودم منبعی میخواستم که مستقیم بره یک گزارش رو باز کنه و بگه قدم اول جمع کردن اینه قدم دوم محاسبه اینه و قدم سوم و...... که برسیم به سود آینده و ...... که بدرد شمایی که در بورس هستی بخوره .

پیدا نکردم

پس رفتم گشتم یک کلاس تحلیل بنیادی که گفتن استادش از بچه های بنیادی کار قدیمی بورسه . کلاس بصورت غیر حضوری و آن لاین بود .

کلاس مال 5 سال پیش بود .

از ما گرفت 250 هزار تومان یا بشتر که یادم نیست بعد یک پاور پوینت از یک کتاب نوشته آقای X درست کرده بود که قیمت کتاب بود 10 هزار تومان . کلاس بیشتر شبیه درس فارسی بود تا تحلیل . حتی یک تمرین ساده انجام نداد .

حداقل میگفت ستون دارایی ترازنامه را جمع بزنین که با ستون بدهی و سرمایه باید مساوی ( با اینکه تو گزارشات جمعش هست ) لا اقل دلمون خوش باشه . ماشین حساب خریدیم .:D

خوب خودم میرفتم کتاب رو میخریدم 10 تومن دیگه چرا آخه 250 تومن آخرش هم که هیچی به هیچ ./:.wacsmiley.:/

همه هم شاکی بودیم از آخرشم هر و از بر تشخیص ندادیم . /:.negaran.:/

منظورم اینه استاد که اینم از رفتن دنبال یاد گرفتن تحلیل . منبعی نیست که بخوایم یاد بگیریم منبع باید بصورت کاربردی یاد بدهد برای بورس .

جناب شفاف سازی شما یک کلاسی بزارین یا حداقل یک منبعی خوبی میشناسین معرفی کنین ممنون میشم .

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post

جناب شفاف سازی مشکل دیگه منابع آموزشی پراکنده و ضعیف هستند.

قسمت دوم منابع

بنده خودم به حسابداری آشنا هستم

بنابر این سعی کردم کتاب بیشتری بخونم

اما منابعی که پیدا کرد بیشتر بدرد کسایی میخوره که میخوان برن 4 سال دانشگاه درس حسابداری بخونن

من که با حسابداری آشنا بودم منبعی میخواستم که مستقیم بره یک گزارش رو باز کنه و بگه قدم اول جمع کردن اینه قدم دوم محاسبه اینه و قدم سوم و...... که برسیم به سود آینده و ...... که بدرد شمایی که در بورس هستی بخوره .

پیدا نکردم

پس رفتم گشتم یک کلاس تحلیل بنیادی که گفتن استادش از بچه های بنیادی کار قدیمی بورسه . کلاس بصورت غیر حضوری و آن لاین بود .

کلاس مال 5 سال پیش بود .

از ما گرفت 250 هزار تومان یا بشتر که یادم نیست بعد یک پاور پوینت از یک کتاب نوشته آقای X درست کرده بود که قیمت کتاب بود 10 هزار تومان . کلاس بیشتر شبیه درس فارسی بود تا تحلیل . حتی یک تمرین ساده انجام نداد .

حداقل میگفت ستون دارایی ترازنامه را جمع بزنین که با ستون بدهی و سرمایه باید مساوی ( با اینکه تو گزارشات جمعش هست ) لا اقل دلمون خوش باشه . ماشین حساب خریدیم .:D

خوب خودم میرفتم کتاب رو میخریدم 10 تومن دیگه چرا آخه 250 تومن آخرش هم که هیچی به هیچ ./:.wacsmiley.:/

همه هم شاکی بودیم از آخرشم هر و از بر تشخیص ندادیم . /:.negaran.:/

منظورم اینه استاد که اینم از رفتن دنبال یاد گرفتن تحلیل . منبعی نیست که بخوایم یاد بگیریم منبع باید بصورت کاربردی یاد بدهد برای بورس .

جناب شفاف سازی شما یک کلاسی بزارین یا حداقل یک منبعی خوبی میشناسین معرفی کنین ممنون میشم .

درود

نه منبعی لازم است نه استادی و نه کتابی و نه دانش حسابداری ..... اینا همه برای خالی کردن جیب من و شما

بعضی اوقات لازمه مانند یک آدم بی سوادی که تو بازار کار می کنه فکر کنیم

اون آدم بازاری که سواد دیپلم هم نداره کارش رو بلده .... می دونه چند بخره و چند بفروشه

هیچ موقع کسی جنسی رو بیش از ارزش واقعی اون نمی تونه به اون بندازه

اینجا هم همینه

خدا شاهده همین امروز یکی از کارمندهای مالی بیمارستان ..... بهم زنگ زد

یه بغض عجیبی در صدای او بود ..... بعد از احوال پرسی بدون مقدمه از من پرسید از لپارس چیزی می دونی

بسیار جا خوردم چون تا بحال در خصوص سهام به من زنگ نزده بود

گفتم آشنایی چندانی ندارم ولی می دونم تا 50.000 تومان بردند بالا و الان 15.000 تومانه

با صدای بسیار گرفته گفت چندماهه خونه ام 5 میلیارد فروختم و بهم گفتند لپارس تا 150.000 تومان هم خواهد رفت همه رو دادم بالای

40.000 تومان لپارس خریدم الان پولم شده 1.5 میلیارد تومان ..... من و می بینی انگار کل دنیا رو سر من خراب شد بسیار ناراحت شدم

گفتم چرا این سهم رو 40.000 تومان خریدی .... گفت بهش گفتند دارایی زیاد داره .... شعبه و نمایندگی زیاد داره .... می خواد جای سامسونگ

رو تو ایران بگیره

بهش گفتم همه اینا اصلا اتفاق بیافته آخرش که چی ؟؟؟؟ اصلا فروش شرکت بشه خدا تومان

خوب همین الان شرکتی داریم که فروشش خدا تومانه سودش هم خدا تومان قیمتش 18000 تومان زاگرس و یا 30.000 تومان شفن

مگر شما نمی خواستی به این برسی ..... همین شرکت همین الان تو بورسه ..... و شما دنبال قاتل بورسلی؟؟؟

نقد رو ول کردی دنبال نسیه ای ؟؟؟

لپارس به هیچ وجه نمی تونه جای سامسونگ رو تو ایران بگیره ...... اگر ایرانخودرو و سایپا تونستند جای خارجی ها بگیرند لپارس هم می تونه

خودروسازان خارجی چکار می کنند خودرو و سایپا چکار ..... هنوز تو ساخت پراید و 206 ماندیم

بزور این دو شرکت رو انحصاری کردیم ..... ولی خدا جای حق نشسته اینا هر روز زیانبارتر از دیروز

بله بعضی ها اینجور نون ها می برند سر سفره زن و بچه هاشون .... به بهای بدبختی میلیون ها نفر

از غصینو و کبافق و... پرسید گفتم اینا هم مثل کاما مثل لپارس

غصینو هم مثل کاما سهام های خودشون رو بردند بالا به هم فروختند و سود عجیب و قریب و افزایش سرمایه های عجیب و قریب
                    آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/12/16, 23:36.

نظر

• Hssn_mohammadi
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 220

درود

نه منبعی لازم است نه استادی و نه کتابی و نه دانش حسابداری ..... اینا همه برای خالی کردن جیب من و شما

اون آدم بازاری که سواد دیپلم هم نداره کارش رو بلده .... می دونه چند بخره و چند بفروشه

اینجا هم همینه

خدا شاهده همین امروز یکی از کارمندهای مالی بیمارستان ..... بهم زنگ زد

یه بغض عجیبی در صدای او بود ..... بعد از احوال پرسی بدون مقدمه از من پرسید از لپارس چیزی می دونی

بسیار جا خوردم چون تا بحال در خصوص سهام به من زنگ نزده بود

گفتم آشنایی چندانی ندارم ولی می دونم تا 50.000 تومان بردند بالا و الان 15.000 تومانه

با صدای بسیار گرفته گفت چندماهه خونه ام 5 میلیارد فروختم و بهم گفتند لپارس تا 150.000 تومان هم خواهد رفت همه رو دادم بالای

40.000 تومان لپارس خریدم الان پولم شده 1.5 میلیارد تومان ..... من و می بینی انگار کل دنیا رو سر من خراب شد بسیار ناراحت شدم

گفتم چرا این سهم رو 40.000 تومان خریدی .... گفت بهش گفتند دارایی زیاد داره .... شعبه و نمایندگی زیاد داره .... می خواد جای سامسونگ

رو تو ایران بگیره

بهش گفتم همه اینا اصلا اتفاق بیافته آخرش که چی ؟؟؟؟ اصلا فروش شرکت بشه خدا تومان

خوب همین الان شرکتی داریم که فروشش خدا تومانه سودش هم خدا تومان قیمتش 18000 تومان زاگرس و یا 30.000 تومان شفن

مگر شما نمی خواستی به این برسی ..... همین شرکت همین الان تو بورسه ..... و شما دنبال قاتل بورسلی؟؟؟

لپارس به هیچ وجه نمی تونه جای سامسونگ رو تو ایران بگیره ...... اگر ایرانخودرو و سایپا تونستند جای خارجی ها بگیرند لپارس هم می تونه

خودروسازان خارجی چکار می کنند خودرو و سایپا چکار ..... هنوز تو ساخت پراید و 206 ماندیم

بزور این دو شرکت رو انحصاری کردیم ..... ولی خدا جای حق نشسته اینا هر روز زیانبارتر از دیروز

بله بعضی ها اینجور نون ها می برند سر سفره زن و بچه هاشون .... به بهای بدبختی میلیون ها نفر

از غصینو و کبافق و... پرسید گفتم اینا هم مثل کاما مثل لپارس

غصینو هم مثل کاما سهام های خودشون رو بردند بالا به هم فروختند و سود عجیب و قریب و افزایش سرمایه های عجیب و قریب
                      سلام
                      اینجوری به نظر بهتر باشه منم از بازار خارج شم.
                      بازار نوسانی شده و ضررش رو تازه واردها بیشتر متحمل می شن. به دید بلند مدت برخی سهام احتمالا مثل خیلی کالاهای دیگه over value می باشند
                      نظر شخصی است و محتمل که اشتباه باشد

نظر

• Diyako
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 170

درود

اینجا هم همینه

......
                        ......

مگر شما نمی خواستی به این برسی ..... همین شرکت همین الان تو بورسه
                        ..... و شما دنبال قاتل بورسلی؟؟؟

.......

ممنون از شما جناب شفاف سازی

این دو مطلب برای من کلی آموزش بود . شرکتهایی که به شدت یکباره بالا میرن و پایین میان فقط میتونه دستکاری قیمتها باشه . و این دستکاری قیمتها باعث ایجاد انگیزه حرص میشه .

هر زمان با حرص معامله کنیم هرگز به سود نمیرسیم و هر زمان با ترس معامله میکنیم سود کمی میبریم .

اما شرکتهایی که محکم هستند با متانت حرکت میکنند و سهامدارانش رو هرگز دچار عذاب حرص و ترس نمیکنن

البته این نمودارهایی که یکباره رشد کردند برای خیلی ها انگیزه وروده و خوب اعتدال و کنترل خود یکی از درسهایی است که بازار میخواد به ما یاد بده.

نظر

• سرمد سابق
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 189

سلام بر شفاف سازی عزیز

میگویند بانک شهر پس از افزایش سرمایه 200 درصدی از محل اورده نقدی افزایش سرمایه 1000درصدی در سال 1400 خواهد داشت
                          می گویند شپترو به زودی از زیان 18 توامنی خود خارج خواهد شد و سالهای پیش رو میتواند سود خوبی تقسیم کند
                          میگویند عرضه ستاره خلیج فارس تاپیکو را متحول خواهد کرد در مجامع صحبت از شناسایی سود فراتر از 250 تومان میکنند
                          میگویند پترول سهامدارانش را عاقبت به خیر می کند

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام و درود

در مطلب قبلی اشاره به این داشتیم در بورس کافیه یه خورده مثل بازاری ها به بورس نگاه کنیم اما چگونه افرادی که قدم به بازار بورس می گذارند

می توانند همچین رفتاری داشته باشند

در گام اول چگونه می توانند سهمی که قصد خرید دارند بفخمند تو این قیمت ها ارزش خرید داره یا نه ؟

اما ارزش بازار شرکت ها رو به این دوستان معرفی می کنیم در این مرحله قیمت هر سهم رو ملاک قرار نمی دهیم

بلکه ارزش کل شرکت مد نظر می باشد موضوعی که کمتر کسی به آن توجه می کنه .... انگار قرار کل شرکت رو بخریم بله کل شرکت

اینجاست که کمتر سر ما کلاه می ره

ارزش بازار کل شرکت = تعداد سهام شرکت * قیمت سهام

ارزش بازار کل شرکت رو بدست می آوریم و با فروش شرکت و سود شرکت و همچنین شرکت های دیگه مقایسه می کنیم

مثلا غصینو رو مثال می زنیم الان ارزش بازار این شرکت 35.000 میلیارد تومانه در مقابل چقدر فروش : 4.000 میلیارد تومان خودش و شرکت های زیر مجموعه

گفتیم فرض بر اینه که کل شرکت رو می خواهیم بخریم

آیا شما حاضرید 35.000 میلیارد تومان سرمایه گذاری کنید که فقط سالی 4.000 میلیارد تومان فروش داشته باشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا شما حاضرید 35.000 میلیارد تومان سرمایه گذاری کنید که فقط سالی 1.500 تومان سود داشته باشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله تعجب آوره !!!!!!

و یا با شرکت های دیگه مقایسه می کنیم = مثلا ارزش بازار غصینو بیش از سه برابر فاسمین شده !!!!!!

و یا ارزش این شرکت نزدیک به 80% هلدینگ وصندوق هست!!!!!!!!!!!!!

پس در اینگونه شرکت ها مطمن باشید یه سری آدم ها با رانت و رابطه و بدون تحلیل و... ثروت های کلان بدست خواهند آورد

به قیمت بدبخت کردن میلیون ها نفر آدم های بی بضاعت که اندک سرمایه خود را با بدبختی و پس اندازهای های

چند ده ساله خود که با رنج و سختی بدست آورده اند

ثروت های کلان چند صد نفر = در مقابل بدبختی چند میلیون نفر

پس ما می توانیم یه جدول اکسل تهیه کنیم ارزش بازار - فروش سالانه - سود سالانه شرکت ها رو باهم مقایسه کنیم

اون موقع معلوم میشه کدام شرکت ارزش خرید دارد . کدام شرکت ارزش خرید ندارد .

با همین اعداد و ارقام و نسبت ها و مقایسه ها از اول سال در بیش از 100 پست از پترو نوری حرف زدیم نوری از 7000 تومان معرفی شده

الان 22.000 تومان و 1000 تومان سود مجمع ...... نوری الان قیمتش از شاخص 2.200.000 واحد هم بالاتر رفته

یکی گفت خگستر 1400 تومانی بخرم .... گفتم نوری

دیگری گفت لپارس ..... گفتم نوری

دیگری می گفت خپارس ..... ما گفتیم نوری

اون یکی می گفت زپارس :D:D:D:D نمی دانم این نماد رو داریم یا نه ..... ماگفتیم نوری

نوری - زاگرس - شفن و....

در ادامه به شاخص های دیگری خواهیم پرداخت تا کسانی که تازه به بازار بورس وارد می شوند در دامی که براشون گسترده شده گرفتار نشوند

نمی دانم این مطالب برای دوستان مفید است که ادامه بدهم ...... من پیش خودم فرض می کردم که این مطالب ممکنه بسیار پیش پا افتاده باشه
                            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/12/17, 23:06.

نظر

• رگنار
                              عضو فعال
                              • Feb 2014
                              • 390

درود بر جناب شفاف سازی

مطلب جالبی بود لطفا ادامه دهید.

به شخصه این چند سالی که معامله کردم صرفا تکنیکالی بوده اما در ریزش بازار از مرداد به بعد که دیدم سهام EPS محور خیلی کمتر از بقیه دچار اصلاح شدند(با وجود اینکه سهام دیگری داشتیم که وضعیت تکنیکالی بهتری داشتند) باعث شد که از این به بعد معیارهای بنیادی سهام رو هم در نظر بگیرم.

من تقریبا همه سهام موجود در بازار سرمایه رو سالهاست که نمودارهاشون رو بوکمارک کردم و هر هفته همه نمودارها رو نگاه میکنم. از تابستان به بعد رفتم فایل اجماع تحلیلگران رو آوردم و سود برآوردی امسال هر نماد رو کنار اسمش نوشتم، گفتم حداقل من که نمیتونم سودها رو برآورد کنم از این فایل استفاده کنم.

این بحثی که مطرح کردید یعنی مقایسه ارزش بازار، میزان فروش، حاشیه سود، سود خالص و غیره باعث میشه اندازه شرکتها دستمون بیاد و به قول معروف یه Big Picture درستی از بازار داشته باشیم.

مثلا من اینطور بوکمارک کردم.(یک پوشه نمونه) فکر کنم فایل آپلود نمیشه

سبز باشید

نظر

• hadi62
                                عضو جدید
                                • May 2012
                                • 6

سلام... وقت بخیر.
                                میتونم ازتون خواهش کنم فایل سود برآوردی شرکت ها رو برامون بفرستین... ممنون میشم.
                                hbagheri62@gmail.com

نظر

در حال کار...
                                X