پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
با سلام و درود
به نظر می رسه دامنه نوسان -2% و +6% یک تصمیم بسیار مزخرفی است
باعث ایجاد صف فروش طولانی مدت در بسیاری از سهام ها رو فراهم خواهد کرد .... مثل کیسون
خاصیت نقد شوندگی بازار رو به شدت از بین خواهد برد
من نمی دانم این مثبت 6% رو از کجاشون آوردند .... الان طرف مثبت 1-2-3-4-5 % نمی خره بعد یارو می گه مثبت 6%
وافعاً مسخره است
[B]اما پیشنهاد من این بود :[/B]
1- برداشن دامنه نوسان و یا ایجاد دامنه نوسان بسیار بزرگ .... مثلا دامنه نوسان مثبت 50% منفی 50%
2- حجم مبنای بسیار سنگین ..... مثلا 50 برابر حجم مبنای فعلی برای منفی ها
با اینکار کسی که می خواد به هر شکلی که شده سهام شو بفروشه می فروشه مثل این روزهای بازار
اقا بفروش با 50% زیر قیمت برو به سلامت ...... اما چون حجم مبنا خیلی سنگینه به اندازه یک دهم درصد هم روی قیمت پایانی تاثیر نخواهد گذاشت
لذا مزیت این پیشنهاد :
1- نقدشوندگی بالا
2- عدم افت سنگین قیمت سهام
3- مشت دندان شکن بر اخلال گران بازار سهام
4- برداشته شده صف خرید و فروش برای همیشه ( این موضوع صف های فروش ایجاد کردن خیلی روحیه سهامداران رو تخریب می کنه )
5- ترغیب مردم به سهامداری
وقتی مردم ببینند معامله مثلا منفی 20% هستش ولی قیمت پایانی 0/1% منفیه ..... نمی ترسه و سهامشو مفت نمی فروشه
6- متعادل شدن بازار در کمترین زمان
اما اینموضوع برای خیلی ها نون نمی شه ..... به همین خاطر سراغ همچین پیشنهادهایی نمی روند
با سلام و درود
به نظر می رسه دامنه نوسان -2% و +6% یک تصمیم بسیار مزخرفی است
باعث ایجاد صف فروش طولانی مدت در بسیاری از سهام ها رو فراهم خواهد کرد .... مثل کیسون
خاصیت نقد شوندگی بازار رو به شدت از بین خواهد برد
من نمی دانم این مثبت 6% رو از کجاشون آوردند .... الان طرف مثبت 1-2-3-4-5 % نمی خره بعد یارو می گه مثبت 6%
وافعاً مسخره است
[B]اما پیشنهاد من این بود :[/B]
1- برداشن دامنه نوسان و یا ایجاد دامنه نوسان بسیار بزرگ .... مثلا دامنه نوسان مثبت 50% منفی 50%
2- حجم مبنای بسیار سنگین ..... مثلا 50 برابر حجم مبنای فعلی برای منفی ها
با اینکار کسی که می خواد به هر شکلی که شده سهام شو بفروشه می فروشه مثل این روزهای بازار
اقا بفروش با 50% زیر قیمت برو به سلامت ...... اما چون حجم مبنا خیلی سنگینه به اندازه یک دهم درصد هم روی قیمت پایانی تاثیر نخواهد گذاشت
لذا مزیت این پیشنهاد :
1- نقدشوندگی بالا
2- عدم افت سنگین قیمت سهام
3- مشت دندان شکن بر اخلال گران بازار سهام
4- برداشته شده صف خرید و فروش برای همیشه ( این موضوع صف های فروش ایجاد کردن خیلی روحیه سهامداران رو تخریب می کنه )
5- ترغیب مردم به سهامداری
وقتی مردم ببینند معامله مثلا منفی 20% هستش ولی قیمت پایانی 0/1% منفیه ..... نمی ترسه و سهامشو مفت نمی فروشه
6- متعادل شدن بازار در کمترین زمان
اما اینموضوع برای خیلی ها نون نمی شه ..... به همین خاطر سراغ همچین پیشنهادهایی نمی روند
نظر