پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
با سلام و درود
به نکته بسیار خوبی اشاره کردید اما خرید و فروش سهام مثل بازی شطرنج می مونه
اگر نتونی به روز تحلیل کنی و به روز خرید و فروش کنی کیش و مات می شی
خوب بیلان خرید و فروشم از مرداد ماه تا بحال اینجا نمی نویسم اینکه ارزش پرتفوی من مرداد چقدر بوده و الان چقدره
بدیهی است نسبت به اوج شاخص پرتفوی من هم پایین تر اومده ولی اینکه چقدر و چند درصد نسبت به اوج پایین آمده مهمه
هیچ وقت هم با اون حال که می تونستم نوسان بگیرم ولی این کار رو نکردم
تحلیل دو سال پیش یه چیزی بود یک سال پیش چیز دیگری و الان هم چیز دیگری
همانگونه که قیمت فلرات و محصولات پتروشیمی و به طبع آن قیمت فروش محصولات فروش شرکت ها از ماهی به ماه دیگر تغییر می کنه
چه برسه از سالی به سال دیگر ...... و بطبع انها تحلیل ها ماه به ماه و سال به سال تغییر می کنه و بروز رسانی می شه
لذا سیاست خرید و فروش من نسبت به زمان و مکان - قیمت دلار - قیمت های جهانی فلزات - پتروشیمی ها و فروش شرکت ها
هم مدام در حال تغییر هستش خوب هر زمانی در این سهام ها هم احساس خطر کنم و سهام جایگزین خوبی باشه
جابجا خواهم کرد حال اون سهم ممکنه یه زمانی فلوله باشه
درود
خوب اگر نظر شما اینه 29 تقسیم بر 7 می شه پی به ای 4 ..... این پی به ای اشتباهه ..... حالا چرا اشتباهه دوستان دیگه نظر بدن
در اصل توسط سیدامیر پست شده است
View Post
به نکته بسیار خوبی اشاره کردید اما خرید و فروش سهام مثل بازی شطرنج می مونه
اگر نتونی به روز تحلیل کنی و به روز خرید و فروش کنی کیش و مات می شی
خوب بیلان خرید و فروشم از مرداد ماه تا بحال اینجا نمی نویسم اینکه ارزش پرتفوی من مرداد چقدر بوده و الان چقدره
بدیهی است نسبت به اوج شاخص پرتفوی من هم پایین تر اومده ولی اینکه چقدر و چند درصد نسبت به اوج پایین آمده مهمه
هیچ وقت هم با اون حال که می تونستم نوسان بگیرم ولی این کار رو نکردم
تحلیل دو سال پیش یه چیزی بود یک سال پیش چیز دیگری و الان هم چیز دیگری
همانگونه که قیمت فلرات و محصولات پتروشیمی و به طبع آن قیمت فروش محصولات فروش شرکت ها از ماهی به ماه دیگر تغییر می کنه
چه برسه از سالی به سال دیگر ...... و بطبع انها تحلیل ها ماه به ماه و سال به سال تغییر می کنه و بروز رسانی می شه
لذا سیاست خرید و فروش من نسبت به زمان و مکان - قیمت دلار - قیمت های جهانی فلزات - پتروشیمی ها و فروش شرکت ها
هم مدام در حال تغییر هستش خوب هر زمانی در این سهام ها هم احساس خطر کنم و سهام جایگزین خوبی باشه
جابجا خواهم کرد حال اون سهم ممکنه یه زمانی فلوله باشه
در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است
View Post
خوب اگر نظر شما اینه 29 تقسیم بر 7 می شه پی به ای 4 ..... این پی به ای اشتباهه ..... حالا چرا اشتباهه دوستان دیگه نظر بدن
نظر