شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

جناب شفاف سازی عزیز
    سپاسگزار خواهم بود اگر سهامی را که به جناب پرپرواز معرفی فرمودید ، در خصوصی برای اینجانب هم ارسال کنید
    Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      جناب شفاف سازی عزیز
      سپاسگزار خواهم بود اگر سهامی را که به جناب پرپرواز معرفی فرمودید ، در خصوصی برای اینجانب هم ارسال کنید
      درود

صحبت چیز دیگری بود

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام و درود

خرید فزر در منفی

با سلام و درود

فزر و پیش بینی درآمد سرمایه گذاری برای سال 1400 به مبلغ ۲۷,۶۷۸,۱۰۱ میلیون ریال !!!!!؟؟؟؟؟

هر سهمی 922 تومان = من که خوش بین نیستم

با سلام و درود

فزر دیروز معرفی شده .... این همه اطلاعات مهم اینجا به اشتراک گذاشته شد= حیف /:.ph34r-smiley.:/

فزر یعنی طلای خالص

معدن طلای آقدره به مساحت 40 کیلو مترمربع( 4000 هکتار ) است که عملیات استخراج آن از سال 1382

تابحال فقط در 112 هکتار صورت گرفته است = فقط 3 درصد از مساحت معدن استخراج انجام شده

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

درود

صحبت چیز دیگری بود

با سلام و درود

فزر دیروز معرفی شده .... این همه اطلاعات مهم اینجا به اشتراک گذاشته شد= حیف /:.ph34r-smiley.:/

فزر یعنی طلای خالص

معدن طلای آقدره به مساحت 40 کیلو مترمربع( 4000 هکتار ) است که عملیات استخراج آن از سال 1382

تابحال فقط در 112 هکتار صورت گرفته است = فقط 3 درصد از مساحت معدن استخراج انجام شده

درود
        بزرگان بورس! بخصوص فاندکارها یک توصیه مهم دارند!

توصیه میشود حتی المقدور روی صنعت یا شرکتی کار کنید که با آن آشنایی دارید!

ولو در حد داشتن دانش عمومیه اون کار! برای هر تحلیل بنیادی ضروریه!

مثلا من در زمینه معدن و کلهم بیزنس استخراج معدن هیچ شناختی ندارم :D پس شاید نظرم راجع به فزر...زرت و پرت باشه:D

ولی بنظرم بیشتر این تحلیل فزر ....اشاره به پتانسیلهای بی نظیری هست که قراره در آینده ایجاد بشه! همش برنامه هست! اگه این کار و فلان کار رو بکنیم چنان خواهد شد! ....در این مملکت و با این مدیریت! پروژه محورها و امید به طرح های توسعه ....خیلی ریسک بزرگیه:D

سابقه این شرکت رو اصلا نمیدونم چیه ولی مشخصه که ارزش شرکت به معدنش نیست! چون فقط 3درصدش استخراج شده! از سال 82 تا حالا عملکردش طی بیست سال!!!! سه درصد....سودآوری فعلی اش هم که پی به ای 25 اونم توی این بازار!!!

هرچند گفتم من از دو دوتا چهارتای صنعت معدن هیچ سررشته ندارم.

ولی سواله دیگه! چرا معدن طلا بیست ساله اونجا افتاده ! چی شده که تا حالا طلاها رو استخراج نکردن؟؟؟ چرا توی 20سال بازدهی اش همینقد بوده؟؟ :D

تحلیل جوریه که انگار شرکت یک نقشه گنج طلا داره! مکان اش هم مشخصه فقط دنبال شریک میگردن که برن گنج طلا رو دربیارن...پولدار شن سهامداراش:D نمیدونم شاید من زیادی بدبین شدم:D
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

درود
          بزرگان بورس! بخصوص فاندکارها یک توصیه مهم دارند!

توصیه میشود حتی المقدور روی صنعت یا شرکتی کار کنید که با آن آشنایی دارید!

ولو در حد داشتن دانش عمومیه اون کار! برای هر تحلیل بنیادی ضروریه!

مثلا من در زمینه معدن و کلهم بیزنس استخراج معدن هیچ شناختی ندارم :D پس شاید نظرم راجع به فزر...زرت و پرت باشه:D

ولی بنظرم بیشتر این تحلیل فزر ....اشاره به پتانسیلهای بی نظیری هست که قراره در آینده ایجاد بشه! همش برنامه هست! اگه این کار و فلان کار رو بکنیم چنان خواهد شد! ....در این مملکت و با این مدیریت! پروژه محورها و امید به طرح های توسعه ....خیلی ریسک بزرگیه:D

سابقه این شرکت رو اصلا نمیدونم چیه ولی مشخصه که ارزش شرکت به معدنش نیست! چون فقط 3درصدش استخراج شده! از سال 82 تا حالا عملکردش طی بیست سال!!!! سه درصد....سودآوری فعلی اش هم که پی به ای 25 اونم توی این بازار!!!

هرچند گفتم من از دو دوتا چهارتای صنعت معدن هیچ سررشته ندارم.

ولی سواله دیگه! چرا معدن طلا بیست ساله اونجا افتاده ! چی شده که تا حالا طلاها رو استخراج نکردن؟؟؟ چرا توی 20سال بازدهی اش همینقد بوده؟؟ :D

تحلیل جوریه که انگار شرکت یک نقشه گنج طلا داره! مکان اش هم مشخصه فقط دنبال شریک میگردن که برن گنج طلا رو دربیارن...پولدار شن سهامداراش:D نمیدونم شاید من زیادی بدبین شدم:D
          درود

البته بدبینی در خصوص شرکت های پروژه محور در شرایط فعلی امری صحیح می باشد

تحریم ها - تسهیلات و بدهی ارزی بالا و به طبع اون هزینه های مالی بالا

- بهای تمام شده سنگین پروژه و به طبع اون هزینه استهلاک سنگین

عدم بهره برداری به موقع پروژه ها و تعوبق 4تا 5 ساله بهره برداری

و ده ها دلیل دیگر بیانگر انست که به شرکت های پروژه محور بدبین باشیم

اما چه کنیم منبع اطلاعاتی ما همین کدال هست و در مواقعی گوگل و...

صحت اطلاعات کدال هم به گردن شرکت و مدیرت شرکت ها ست

یکی از این داده ها که هم در صورت های مالی 6 ماهه و هم 9 ماهه امده اینه که

پیش بینی شرکت برای درآمد سرمایه گذاری در سال 1400 به مبلغ ۲۷,۶۷۸,۱۰۱ میلیون ریال !!!!!؟؟؟؟؟ است

که هر سهمی 922 تومان می شه ...... که این مقدار سود سهام هم برای خودم جای تعجب و سوال داره

درست یا غلط این عدد به گردن شرکت و سازمان بورس

لذا با همین پیش بینی سود پی به ای سهم 25 نیست:D:D

اما شرکت فرآوري پويا زرکان آق دره که مالک 100 درصدی آن فزر است و عمده سود سهام هم از محل همین شرکت می باشد

دارای موجودی کالای ساخته شده :

شمش طلا عیار 999 به میزان 1 تن

مصنوعات طلا عیار 916 به میزان تقریبا نیم تن

شمش نقره تقریبا نیم تن

و... می باشد لذا شرکت پروژه محور نیست و به بهره برداری رسیده می باشد

و این پروژه های گفته شده طرح های توسعه شرکت است که یک مزیت محسوب می شه

فملی - کگل - کچاد هم در عین تولید و سودآوری هر کدام 7-8 تا ابر پروژه دارند و اینا سود می کنند و صرف پروژه می کنند تا تقسیم سود

هر کسی در 10 سال گذشته سهام این شرکت ها رو داشته عاقبت به خیر بوده هم از سود سهام و هم از افزایش ارزش سهام

و هم از افزایش تعداد سهام شون = بی نظیر بودند معدنی ها

اما در خصوص 3 درصد مساحت استخراج شده معدن به میزان 112 هکتار ..... وسعت معدن طلا را نشون می ده

نه عملکرد ضعیف شرکت رو در استخراج

اگر کل معدن 112 هکتار می بود الان 100 درصد استخراج شده بود :D

کل معدن 4000 هکتار هست که حالا حالا شرکت می تونه طلا و نقره و... استخراج بکنه

وخارزم و تاصیکو هم چندین ساله می گن معدن طلا دارند و می خواهند طلا تولید کنند ولی خبری نیست

لذا تولید شمش طلا به همین راحتی نیست ولی طبق اطلاعات کدال این شرکت در حال حاضر سالانه 1 تن طلا داره تولید می کنه :D

کلیه این اطلاعات از گزارشات شرکت در سایت کدال استخراج شده و بنده نقل قول کردم و تمام:D
          آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2022/02/23, 22:07.

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1770

جناب شفاف سازی با سلام خرید کروی چگونه است ممنون می شوم پاسخ دهید

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
              جناب شفاف سازی با سلام خرید کروی چگونه است ممنون می شوم پاسخ دهید
              درود

کروی عالیه در یکی دو ماه اخیر تحلیل شو همین تاپیک گذاشتم

فاسمین هم امروز گزارش ماهانه خوبی داد

شاید کروی به خاطر تقسیم ۵۰ درصدی شرکت های زیر مجموعه اش

سود اصلی اش پایین باشه ولی تلفیقی سود بالایی داره

نظر

• کمبوجیه
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 496

درود

کروی عالیه در یکی دو ماه اخیر تحلیل شو همین تاپیک گذاشتم

فاسمین هم امروز گزارش ماهانه خوبی داد

شاید کروی به خاطر تقسیم ۵۰ درصدی شرکت های زیر مجموعه اش

سود اصلی اش پایین باشه ولی تلفیقی سود بالایی داره
                گزارش فراور هم امد در گزارش صادرات 4هزارتن شمش ذکرشده به احتمال زیاد تا اواسط اسفند تو کدال بیاد

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

با سلام
                  دوستان دنبال طرح توسعه و ... می گردیم که سهم بخریم

خوب همین کزغال امروز در فلاکت بارترین روزها قرار داره چون ۴ ماه به دلیل اورهال که تولید نداشته و ۵۰ روز هم به دلیل نصب طرح اسپیرال تولید نداشته و یکی دو ماه هم به دلیل مشکلات زمین شناسی نتونستند ماشین ها را برای اورهال به سطح زمین منتقل کنند یعنی بازهم تولید نداشته و چند هفته هم به دلیل مشکلات گمرکی نتونسته تسمه نقاله خریداری شده را از گمرک ترخیص کنه و بازهم تولید نداشته
                  جالبه که تمام این مصیبت ها در قیمت سهم منعکس شده یعنی الان که اورهال تمام شده انگار که شرکت داره از تولید صفر به تولید بین ۶۲۰ تا ۶۵۰ هزار تن می سه . همچنین به دلیل بازی حق تقدم ، قیمت منفی شده
                  به نظرم با دید نگهداری چند ساله ، کزغال از مفت ترین سهام هست.

ممکنه سهام خوب دیگه هم باشه که قطعا هست و شخصا دنبال چنین سهامی می گردم ولی کزغال واقعا ریسک بسیار پایین داره و انتظار بازدهی چتد ساله عالی داریم
                  شرکت طرح لانگوال دوم هم داره که ظرفیت شرکت را به راحتی ۳۰ درصد افزایش خواهد داد که سال ۱۴۰۲ راه می افته.
                  کزغال مشکل فروش نداره چون در کشور مشکل کمبود کنسانتره زغال یه مشکل بزرگی هست

مثلا شپدیس که هنوز در سبد من هست ، با نرخ های اوره فعلی خوبه ولی اگر اوره دوباره ۲۰۰ دلار بشه دیگه شپدیس واقعا نمی ارزه و گران خواهد بود
                  ولی ما کزغال را با شمش ۵۰۰ دلار که یک نرخ متوسط در سالهای قبل هست تحلیل کردیم یعنی با یک نرخ معقول و حدود ۱۰۰ دلار پایین تر از نرخ های فعلی شمش

نظر

• سرجوخه
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 241

سلام آراد عزیز
                    با توجه به قیمت خود سهم و حق اون و اینکه قیمت هر رو هر روز داره پایین‌تر میاد
                    اگه کسی بخواد تازه وارد این سهم بشه بنظر شما خود سهم بهتره یا حق اون
                    بنظرتون بهترین استراتژی چی میتونه باشه
                    البته به قصد نگهداری طولانی مدت
                    با تشکر

با سلام

خوب همین کزغال امروز در فلاکت بارترین روزها قرار داره چون ۴ ماه به دلیل اورهال که تولید نداشته و ۵۰ روز هم به دلیل نصب طرح اسپیرال تولید نداشته و یکی دو ماه هم به دلیل مشکلات زمین شناسی نتونستند ماشین ها را برای اورهال به سطح زمین منتقل کنند یعنی بازهم تولید نداشته و چند هفته هم به دلیل مشکلات گمرکی نتونسته تسمه نقاله خریداری شده را از گمرک ترخیص کنه و بازهم تولید نداشته
                    جالبه که تمام این مصیبت ها در قیمت سهم منعکس شده یعنی الان که اورهال تمام شده انگار که شرکت داره از تولید صفر به تولید بین ۶۲۰ تا ۶۵۰ هزار تن می سه . همچنین به دلیل بازی حق تقدم ، قیمت منفی شده

ممکنه سهام خوب دیگه هم باشه که قطعا هست و شخصا دنبال چنین سهامی می گردم ولی کزغال واقعا ریسک بسیار پایین داره و انتظار بازدهی چتد ساله عالی داریم
                    شرکت طرح لانگوال دوم هم داره که ظرفیت شرکت را به راحتی ۳۰ درصد افزایش خواهد داد که سال ۱۴۰۲ راه می افته.

مثلا شپدیس که هنوز در سبد من هست ، با نرخ های اوره فعلی خوبه ولی اگر اوره دوباره ۲۰۰ دلار بشه دیگه شپدیس واقعا نمی ارزه و گران خواهد بود
                    ولی ما کزغال را با شمش ۵۰۰ دلار که یک نرخ متوسط در سالهای قبل هست تحلیل کردیم یعنی با یک نرخ معقول و حدود ۱۰۰ دلار پایین تر از نرخ های فعلی شمش

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                      عضو فعال
                      • Mar 2020
                      • 1075

با سلام

تسمه نقاله الان چند سال هست وارداتش ممنوعه!!
                      به جهت حمایت از تولید داخل
                      ادرس کانال تلگرامی ام:
                      https://t.me/afkarboursei

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                        تسمه نقاله الان چند سال هست وارداتش ممنوعه!!
                        به جهت حمایت از تولید داخل
                        شما در کدال ، توضیحات شرکت را مطالعه فرمایید
                        دقیقا چنین جمله ای را بیان کرده

در ضمن باید دید آیا اون تسمه نقاله مورد استفاده شرکت مانند تسمه های تولیدی پسهند هست ؟ اگر چنین بود که به نظرم ارزش این همه زحمت برای خرید از خارج و ترخیص از گمرک را نداشت .
                        اساسا چون تسمه نقاله ، در زمان نسبتا کوتاه و تقریبا بدون زحمت و مشقت قابل نصب هست بنابراین حتی اگر تسمه های تولیدی پسهند کیفیت کمتری داشته باشند به دلیل اینکه میشه مثلا در یک بازه زمانی یکسال ( من اطلاع ندارم و فقط این عدد به عنوان مثال عرض می کنم) به دلیل کیفیت احتمالی پایینتر تسمه پسهند به جای یک تسمه ، از دو تسمه استفاده کرد و مثلا تسمه اول را که احتمالا ممکنه خراب به را مجددا با یک تسمه جدید تعویض کرد بازهم خرید تسمه از پسهند به صرفه تر است
                        من فکر می کنم احتمالا تسمه های مورد نظر در کزغال احتمالا نمونه مشابه داخلی نداشته باشه چون تقبل این همه زحمت برای کالایی که نمونه مشابه داخلی داشته باشه و امکان تعویض داره ، تقبل اینهمه زحمت برای تهیه کردن چنین کالایی از خارج منطقی نیست مگه اینکه نمونه داخلی نداشته باشیم

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                          عضو فعال
                          • Mar 2020
                          • 1075

شما در کدال ، توضیحات شرکت را مطالعه فرمایید
                          دقیقا چنین جمله ای را بیان کرده

در ضمن باید دید آیا اون تسمه نقاله مورد استفاده شرکت مانند تسمه های تولیدی پسهند هست ؟ اگر چنین بود که به نظرم ارزش این همه زحمت برای خرید از خارج و ترخیص از گمرک را نداشت .
                          اساسا چون تسمه نقاله ، در زمان نسبتا کوتاه و تقریبا بدون زحمت و مشقت قابل نصب هست بنابراین حتی اگر تسمه های تولیدی پسهند کیفیت کمتری داشته باشند به دلیل اینکه میشه مثلا در یک بازه زمانی یکسال ( من اطلاع ندارم و فقط این عدد به عنوان مثال عرض می کنم) به دلیل کیفیت احتمالی پایینتر تسمه پسهند به جای یک تسمه ، از دو تسمه استفاده کرد و مثلا تسمه اول را که احتمالا ممکنه خراب به را مجددا با یک تسمه جدید تعویض کرد بازهم خرید تسمه از پسهند به صرفه تر است
                          من فکر می کنم احتمالا تسمه های مورد نظر در کزغال احتمالا نمونه مشابه داخلی نداشته باشه چون تقبل این همه زحمت برای کالایی که نمونه مشابه داخلی داشته باشه و امکان تعویض داره ، تقبل اینهمه زحمت برای تهیه کردن چنین کالایی از خارج منطقی نیست مگه اینکه نمونه داخلی نداشته باشیم
                          قضیه جالب شد
                          لطفا تصویر اطلاعیه اش رو بزار
                          ادرس کانال تلگرامی ام:
                          https://t.me/afkarboursei

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                            قضیه جالب شد
                            لطفا تصویر اطلاعیه اش رو بزار
                            در افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف که در تاریخ ۱۸ بهمن منتشر شده یک ضمیمه ۳ صفحه ای هست که اونجا به این موضوع اشاره شده

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام و درود

قیمت جهانی روی =3970 دلار =فاسمین . کروی

آلومینیوم = 3700 دلار =فایرا

نظر

• alvand
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 170

سلام امروز فقط به فاسمین میشه وارد شد که صف نیست ولی روی مقاومته بنظرتون خرید صلاحه با تشکر فراوان

نظر

در حال کار...
                                X