شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baran
    عضو فعال
    • May 2011
    • 703

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط baran پست شده است View Post
    نه بحث خالی کردن مدیران نیست......منظورم این بود که روزهای آخر کد شخصی های خاصی با حجم بالا خریدن و امروز کد حقوقی فعال شد و در مثبت ۷ به بالا خرید و سود مجمع برای خواص اشانتیون شد....هیچی از ارزندگی بوعلی کم نمیشود ولی یک عده خوب از این آب گل الود بازار سرمایه در حال ماهیگیری هستند
    بدون شرح حقوقي كه 3 ميليون مثبت 7 به بالا در روز بازگشايي رنج كشيد دقيقا سهم خواص را بالا خريد تا آقايان راضي باشند ................................كثافت و رانت همه جا هست

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام و درود

فروش بخشی از زاگرس نزدیک های 5%+

خرید سنگین بوعلی حدود 5%-:D

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام و درود

فروش بخشی از زاگرس نزدیک های 5%+

خرید سنگین بوعلی حدود 5%-:D
        با سلام و درود

بعضی اوقات باید تصمیم کبری گرفت

اگر بوعلی با همین فرمون تولید و فروش داشته باشه به نظرمن توانایی ساختن سود 1200 تومانی رو برای امسال داره

سال بعد هم با بهره برداری از طرح پارازیلین سود به امید خدا می ره سمت 1500 تومان

به شرط پایداری نرخ های جهانی و نرخ ارز

با سود 1200 تومان پی به ای بوعلی الان زیر 4 هستش

زاگرس با قیمت امروز اگه بخواد پی به ای زیر 4 داشته باشه باید 6000 تومان بسازه که نمی سازه

پس تبدیل زاگرس به بوعلی به نظر من تصمیم منطقیه

خدا به زاگرس هم برکت بده ..... زاگرس هم الان با شاخص 2.500.000 واحد فروختیم

زاگرس در شاخص 2.100.000 واحدی 17000 تومان بوده ..... امروز 24000 تومان .... خدا برکت

حتی شفن

خیلی شفن دوست دارم ولی منطق می گه تبدیل کن

قیمت 36000 تومان .... 6000 سود می گیری 4000 برای افزایش سرمایه واربز می کنی

تمام شده میشه = 32000 تومان

شفن باید امسال 8000 تومان سود بسازه تا پی به ای بوعلی بگیره

نظر

• سهامدار خرد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 2323

درمورد نوری نظرتون چیه جناب شفاف سازی

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
            درمورد نوری نظرتون چیه جناب شفاف سازی
            سلام

به نظر من اونایی که از قبل دارند می توانند همچنان به سهامداری ادامه بدهند سود توپل بگیرند و حال کنند

ولی برای خرید به نظر من دیگه دیر شده

نظر

• Mehrsana
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1191

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              با سلام و درود

بعضی اوقات باید تصمیم کبری گرفت

اگر بوعلی با همین فرمون تولید و فروش داشته باشه به نظرمن توانایی ساختن سود 1200 تومانی رو برای امسال داره

سال بعد هم با بهره برداری از طرح پارازیلین سود به امید خدا می ره سمت 1500 تومان

به شرط پایداری نرخ های جهانی و نرخ ارز

با سود 1200 تومان پی به ای بوعلی الان زیر 4 هستش

زاگرس با قیمت امروز اگه بخواد پی به ای زیر 4 داشته باشه باید 6000 تومان بسازه که نمی سازه

پس تبدیل زاگرس به بوعلی به نظر من تصمیم منطقیه

خدا به زاگرس هم برکت بده ..... زاگرس هم الان با شاخص 2.500.000 واحد فروختیم

زاگرس در شاخص 2.100.000 واحدی 17000 تومان بوده ..... امروز 24000 تومان .... خدا برکت

حتی شفن

خیلی شفن دوست دارم ولی منطق می گه تبدیل کن

قیمت 36000 تومان .... 6000 سود می گیری 4000 برای افزایش سرمایه واربز می کنی

تمام شده میشه = 32000 تومان

شفن باید امسال 8000 تومان سود بسازه تا پی به ای بوعلی بگیره
              #گاز_طبیعی
              قیمتهای گاز طبیعی در اروپا به روند صعودی خود ادامه میدهد و در اوج 13 ساله قرار دارد

محرک قیمتهای امروز، مزایده خط انتقال گاز ناحیه Sudzha کشور #اوکرایین برای ماه جولای است ... ظرفیت این خط انتقال، 63.7 میلیون مترمکعب در روز بوده و بازار به دنبال این سوال است که آیا #Gazprom گاز بیشتری به اروپا از طریق این خط لوله صادر خواهد کرد؟? ? در غیر این صورت، با توجه به سطح موجودی مخازن گاز طبیعی که در کمترین 6 ساله است، ... روند فزاینده قیمت، ادامه دار خواهد بود

#کامودیتیها در مصوبه بودجه 1400 مجلس ... قیمت گاز صنایع به خوراک پتروشیمی و قیمتهای جهانی متصل شده و رشد قیمت گاز طبیعی در دنیا همزمان با تقویت #دلار میتواند باعث نگرانی صنایع انرژی بر کشور باشد
              @Commodities

دیروز داشتم صورت های مالی شرکت های پتروشیمی رو نگاه میکردم دیدم علیرغم هزینه‌های تحریم که به قول همتی ۲۰ درصد هست و اینکه دلار نیما حدود ۱۰ درصد کمتر از دلار آزاده و یه سری محصولاتشون هم به قیمت دستوری تو بورس کالا فروخته میشه حدود ۵۰-۶۰ درصد مبلغ فروش پارسالشون سود خالص بوده!!! یعنی این محدودیت ها نبود حاشیه سود میرفت بالای ۸۰ درصد!!! دلیل این سود بالا هم مدیریت قوی یا راندمان بالا نیست انرژی و مواد اولیه مفته!

این حاشیه سود بالا باعث شده علیرغم P/E نسبتاً پایین، ارزش بازار این شرکت ها نجومی بشه مثلاً ارزش بازار پتروشیمی پارس به نزدیک صد هزار میلیارد تومان رسیده یا پتروشیمی پردیس بالای ۶۰ هزار میلیارد تومان یعنی یک پتروشیمی از صدها شرکت موجود در چند صنعت گرونتر! اکثر پتروها الان اومدن جز ۵۰ شرکت بزرگ بازار! این درحالیست که حاشیه سود خیلی از صنایع بورسی زیر ۲۰ درصد هست. به نظر من نمیتونه این شرایط پایدار بمونه و علت شرایط کنونی فقط و فقط نیاز دولت به ارز پتروشیمی هاست...

نظر

• Hssn_mohammadi
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 220

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                #گاز_طبیعی
                قیمتهای گاز طبیعی در اروپا به روند صعودی خود ادامه میدهد و در اوج 13 ساله قرار دارد

محرک قیمتهای امروز، مزایده خط انتقال گاز ناحیه Sudzha کشور #اوکرایین برای ماه جولای است ... ظرفیت این خط انتقال، 63.7 میلیون مترمکعب در روز بوده و بازار به دنبال این سوال است که آیا #Gazprom گاز بیشتری به اروپا از طریق این خط لوله صادر خواهد کرد؟������ ������ در غیر این صورت، با توجه به سطح موجودی مخازن گاز طبیعی که در کمترین 6 ساله است، ... روند فزاینده قیمت، ادامه دار خواهد بود

#کامودیتیها در مصوبه بودجه 1400 مجلس ... قیمت گاز صنایع به خوراک پتروشیمی و قیمتهای جهانی متصل شده و رشد قیمت گاز طبیعی در دنیا همزمان با تقویت #دلار میتواند باعث نگرانی صنایع انرژی بر کشور باشد
                @Commodities

دیروز داشتم صورت های مالی شرکت های پتروشیمی رو نگاه میکردم دیدم علیرغم هزینه‌های تحریم که به قول همتی ۲۰ درصد هست و اینکه دلار نیما حدود ۱۰ درصد کمتر از دلار آزاده و یه سری محصولاتشون هم به قیمت دستوری تو بورس کالا فروخته میشه حدود ۵۰-۶۰ درصد مبلغ فروش پارسالشون سود خالص بوده!!! یعنی این محدودیت ها نبود حاشیه سود میرفت بالای ۸۰ درصد!!! دلیل این سود بالا هم مدیریت قوی یا راندمان بالا نیست انرژی و مواد اولیه مفته!

این حاشیه سود بالا باعث شده علیرغم P/E نسبتاً پایین، ارزش بازار این شرکت ها نجومی بشه مثلاً ارزش بازار پتروشیمی پارس به نزدیک صد هزار میلیارد تومان رسیده یا پتروشیمی پردیس بالای ۶۰ هزار میلیارد تومان یعنی یک پتروشیمی از صدها شرکت موجود در چند صنعت گرونتر! اکثر پتروها الان اومدن جز ۵۰ شرکت بزرگ بازار! این درحالیست که حاشیه سود خیلی از صنایع بورسی زیر ۲۰ درصد هست. به نظر من نمیتونه این شرایط پایدار بمونه و علت شرایط کنونی فقط و فقط نیاز دولت به ارز پتروشیمی هاست...
                سلام
                من هم این روزها به این موضوع فکر می کنم که پتروشیمی ها زیادی خوب شده اند و منطقی است دولت بی پول در سودشان شریک شود. اگر نگرانی من و شما درست باشد، مهم تشخیص زمان اتفاقات تاثیرگذار و میزان تاثیرشان در این صنعت است.
                سال ها پیش تغییر بهره مالکانه معادن را یادتان هست چه بر سر گروه معدنی آورد؟

نظر

• Samk
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 447

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                  سلام
                  من هم این روزها به این موضوع فکر می کنم که پتروشیمی ها زیادی خوب شده اند و منطقی است دولت بی پول در سودشان شریک شود. اگر نگرانی من و شما درست باشد، مهم تشخیص زمان اتفاقات تاثیرگذار و میزان تاثیرشان در این صنعت است.
                  همه اين ها درست ولي بي به اي اكثر انها در حدود ٧/٥ ااست وبا افزايش توليد و درامد هاي زياد.........

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                    سلام
                    به نظر من پتروشیمی ها زیادی خوب نشدن، ارزش ریال زیادی سقوط کرده و این سودهای ریالی بزرگ به چشم میاد در حالی که اگر دلاری نگاه کنید میبینید خبری نیست. از طرفی سهم های دیگه زیادی بد شدن که نتونستن هنوز خودشون را با سقوط ریال همراه کنند.
                    شما نگاه کنید قیمت همه کالاها و خدمات ۱۰ برابر شده چرا نباید سود شرکت ها ۱۰ برابر بشه!

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

من نمیدونم چراوقتی بازار داره یه جونی میگیره یه عده در نقش منجی ظاهرمیشن و سهامدارا رو میترسونن از آینده بازار
                      چه هدفی پشت این حرفها هست خدامیدونه
                      بابا بزارید بازار دو روز نفس بکشه بعدشروع کنید
                      حالا هم که یه گروه سودسازی داره و جور بقیه بازارو میکشه اینقدر سهامداراشو نترسونید
                      لطفا

نظر

• Mehrsana
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1191

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        به نظر من پتروشیمی ها زیادی خوب نشدن، ارزش ریال زیادی سقوط کرده و این سودهای ریالی بزرگ به چشم میاد در حالی که اگر دلاری نگاه کنید میبینید خبری نیست. از طرفی سهم های دیگه زیادی بد شدن که نتونستن هنوز خودشون را با سقوط ریال همراه کنند.
                        شما نگاه کنید قیمت همه کالاها و خدمات ۱۰ برابر شده چرا نباید سود شرکت ها ۱۰ برابر بشه!

ببخشید اما فقط بخش بولد شده از حرفهاتون رو قبول دارم! ارزش ریال سقوط کرده لذا هزینه آب، برق، گاز، نیروی انسانی و.... که به ریال بوده پایین مونده اما فروش که به دلار بوده جهش کرده و این باعث چنین حاشیه سود وحشتناکی شده! باید دید در گزارش سه ماهه هزینه ها چقدر رشد میکنه؟

چیزی که مخرج مشترک حرف تمام کاندیداها بود این بحث یارانه انرژی بوده که دارن به ثروتمندان میدن! ثروتمندان کیه ان؟ اون که دو تا ماشین داره؟! /:.nono.:/ خیر! اونکه سهامدار شرکتهای پتروشیمی و صادراتی هست و داره بخاطر این انرژی مفت، سر سال میلیاردها تومن فقط سود مجمع میگیره جواب صحیح تریه!

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

هنوز بیشترین سود مجمعی که تقسیم شده به اندازه سود بانکها نیست
                          هروقت سود سپرده رو آوردن زیر ۱۰ درصد حرف از سود میلیاردی پتروها بزنید
                          اگه یارانه انرژی صنایع خصوصا پتروهارو حذف کنند
                          قیمت محصولاتشم باید آزاد کنند واین یعنی تورم بسیار بالا درجامعه
                          من سهامدار پتروشیمی جزو قشر ثروتمند جامع هستم آیا؟
                          فقط سهامدار عمده سهام پتروشیمی هارو دارن ؟
                          بقیه سهامدارا آدم نیستن؟

نظر

• سعید محتشم
                            عضو عادی
                            • Jul 2015
                            • 239

نرخ خوراک پتروشیمی های متانل ساز شرکت سابیک عربستان 4سنت وایران 9سنت افزایش نرخ خوراک مزیت رقابتی ایران را کم میکند ضمنا سهامدار عمده پتروشیمی ها ش هلدینگ های وابسته به صندوق های بازنشستگی کشوری تامین اجتماعی و نیروهای مسلح هستن و حقوق بازنشستگان عمدتا از طریق این شرکتها تامین میشه که اینها مرفهین بی درد نیستند

نظر

• عادل عطایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 331

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                              هنوز بیشترین سود مجمعی که تقسیم شده به اندازه سود بانکها نیست
                              هروقت سود سپرده رو آوردن زیر ۱۰ درصد حرف از سود میلیاردی پتروها بزنید
                              اگه یارانه انرژی صنایع خصوصا پتروهارو حذف کنند
                              قیمت محصولاتشم باید آزاد کنند واین یعنی تورم بسیار بالا درجامعه
                              من سهامدار پتروشیمی جزو قشر ثروتمند جامع هستم آیا؟
                              فقط سهامدار عمده سهام پتروشیمی هارو دارن ؟
                              بقیه سهامدارا آدم نیستن؟
                              شما نگران تورم جامعه نباشید. تورم با کسری بودجه و افزایش نقدینگی در ارتباطه نه نرخ خوراک پتروشیمی ها. اگه رشد قیمت سهام باعث تورم شد، رشد نرخ خوراک پتروشیمی ها هم باعث تورم میشه.
                              عجیبه که این ملت چه علاقع عجیبی به دستکاری همه قیمت ها دارند.
                              اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

عزیزمن
                                وقتی نرخ خوراک پتروها آزادبشه نرخ محصولاتشون هم آزاد میشه مثلا کود اوره ای که با سوبسید میده آزاد حساب میکنه و کشاورز هم مجبوره محصولات کشاورزی و لبنی و هزارکوفت وزهرمار دیگه ای رو گرون کنه
                                ازاین دست مثال در پتروها زیاده

نظر

در حال کار...
                                X