شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    درود

چی بگیم

تحلیل در بازار سرمایه بی فایده است

به همین راحتی 500 تومان به ازای هر سهم از سود نوری رفت که رفت

حاشیه سود تابعی ازنرخ فروش محصولات و نرخ خوراک دریافتی است

در بازارهای صعودی در بیشتر مواقع افزایش نرخ فروش محصول نهایی جلوتر از افزایش نرخ خوراک می باشد

اما در گزارش پتروشیمی ها بهای تمام شده ( نرخ خرید خوراک ) در فصل پاییز به یکباره بیشتر از نرخ فروش افزایش یافته

معنی شعارهای حمایت از بازار سهام و دست در جیب سهامدار نخواهیم کرد رو فهمیدیم
    درود بر جناب شفاف سازی عزیز

چرا برخی پتروشیمیها گزارش 9ماهه خوبی داده اند برخی ضعیف؟؟

مثال شگویا خوراکش فرق داره با نوری؟؟ مگه برای همه پترویی نرخ خوراک بشکل یکسان افزایش نیافته؟؟

✅ جهش 114 درصدی سودخالص «شگویا» در 9 ماهه سال 1400

به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت پتروشیمی تندگویان صورتهای مالی 9 ماهه منتهی به آذرماه 1400 را منتشر کرد بر اساس اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال شرکت پتروشیمی تندگویان در پروسه زمانی ذکر شده برای هر سهم سودی بالغ بر ۱۲۳۷ ریال شناسایی کرده است.
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
      درود بر جناب شفاف سازی عزیز

چرا برخی پتروشیمیها گزارش 9ماهه خوبی داده اند برخی ضعیف؟؟

مثال شگویا خوراکش فرق داره با نوری؟؟ مگه برای همه پترویی نرخ خوراک بشکل یکسان افزایش نیافته؟؟

✅ جهش 114 درصدی سودخالص «شگویا» در 9 ماهه سال 1400

به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت پتروشیمی تندگویان صورتهای مالی 9 ماهه منتهی به آذرماه 1400 را منتشر کرد بر اساس اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال شرکت پتروشیمی تندگویان در پروسه زمانی ذکر شده برای هر سهم سودی بالغ بر ۱۲۳۷ ریال شناسایی کرده است.
      درود

اونایی که گزارش شون بد بوده خوراک شون رو از دولت می گیرند

اونایی که مثل همین شگویا خوب بوده خوراک شون رو از دولت نمی خرند

به همین راحتی

مواد اولیه شگویا شامل پارازايلين - اسید استیک و ... می باشد که با خوراک نوری ( ميعانات گازي ) متفاوت می باشد

نظر

• polan
        عضو عادی
        • May 2013
        • 47

جناب شفاف سازی درود
        دابور با گزارش نه ماهه ارزش خرید بلندمدتی داره؟

نظر

• meisam317
          ستاره دار(6)
          • Mar 2013
          • 639

جناب شفاف سازی با سلام و احترام ،

نظرتون راجب شغدیر چیه ؟ گزارشات خوبی داره
          نرخ تاثیر گذار : ماده اصلی اتیلن که تاثیر مستقیم روی حاشیه سود میزاره
          انتظار فروش : 3800 الی 4200 میلیارد
          حاشیه سود : 45-50 درصدی
          پیش بینی سود : 1300-1450
          قیمت ذاتی : 6 تومن
          ریسک : PVC خیلی بی اصلاح رفته بالا

تو صفحات قبلی دیدم که نظرات خوبی راجب دلر داشتین که گزارشات اش هم خوب شده ؟ البته های وب گزارشات اش بدتر شده .

تو بازه یک ساله به تپمپی و کپرور خیلی بهشون امیدوارم مثل شغدیر ، دلر

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

تعطیلی پتروشیمی متانول کاوه

به خاطر افزایش نرخ گاز و غیراقتصادی شدن تولید متانول،مجتمع متانول کاوه تعطیل شد.

جناب شیخ ابراهیم رئیسی در زمان دولت روحانی در قامت رئیس قوه قضاییه به واحدهای تولیدی سر می زد و داد و فغان سر می داد
            که بانکها حق ندارند به بهانه بدهی ،کارخانه های تولیدی را مصادره یا تعطیل کنند.

الان که خودش رئیس دولت است مسبب تعطیلی واحدهای تولیدی شده
            یا قطعی مکرر برق و گاز
            یا افزایش قابل توجه قیمت انرژی صنایع و غیراقتصادی شدن تولید بنگاههای اقتصادی

#سید_مرحومان

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط polan پست شده است View Post
              جناب شفاف سازی درود
              دابور با گزارش نه ماهه ارزش خرید بلندمدتی داره؟
              درود

دابور رو بررسی نداشتم

در دارویی بحث حذف دلار 4200 تومانی مطرحه

اینکه بعد از حذف دلار 4200 تومانی چه خواهد شد هنوز به طور شفاف بر کسی مشخص نیست

خرید مواد اولیه به نرخ چند برابر از دلار 4200 تومان به شدت بهای تمام شده این صنعت رو بالا خواهد برد

شرکت ها برای خرید مواد اولیه به چند برابر قیمت های کنونی تسهیلات بیشتری خواهند گرفت و هزینه های مالی

به شدت افزایش خواهد یافت

آیا در سمت فروش نیز قیمت های فروش به اندازه مواد اولیه بالا خواهد یافت یا خیر ؟

آیا حاشیه سود فعلی در آن زمان هم حفظ خواهد شده یا خیر ؟

یا بلایی که سر تایر سازها آمده سر این صنعت هم خواهد آمد

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
              جناب شفاف سازی با سلام و احترام ،

نظرتون راجب شغدیر چیه ؟ گزارشات خوبی داره
              نرخ تاثیر گذار : ماده اصلی اتیلن که تاثیر مستقیم روی حاشیه سود میزاره
              انتظار فروش : 3800 الی 4200 میلیارد
              حاشیه سود : 45-50 درصدی
              پیش بینی سود : 1300-1450
              قیمت ذاتی : 6 تومن
              ریسک : PVC خیلی بی اصلاح رفته بالا

تو صفحات قبلی دیدم که نظرات خوبی راجب دلر داشتین که گزارشات اش هم خوب شده ؟ البته های وب گزارشات اش بدتر شده .

تو بازه یک ساله به تپمپی و کپرور خیلی بهشون امیدوارم مثل شغدیر ، دلر
              درود

قیمت شغدیر افت خوبی رو تجربه کرده و این به معنای اینکه دیگه افت نخواهد کرد نیست تو این بازار هر چیزی امکان داره

یک ماه پیش در خصوص شپدیس و قیمت جهانی اوره با یکی از کاربرها بجث کردیم

ایشون معتقد بودند قیمت جهانی اوره نمی تونه با سرعت افت بکنه

ولی در عرض یک ماه اوره از 950 دلار رسیده به 580 دلار

لذا این پارامترها در خرید سهام باید مد نظر قرار بگیره

من خودم شغدیر از سال قبل دارم

خوب دولت محترم هم در حمایت از بازار سهام تمام پارامترها رو به نفع خودش داره مدیریت می کنه

فروش خوراک و مواد اولیه به صنایع مختلف به ماکزیمم قیمت بدون توجه به وضعیت تحریمی صنایع و عدم اجازه افزایش قیمت

محصولات شرکت ها همزمان و موازی با افزایش قیمت مواد اولیه به شدت داره صنایع رو تهدید می کنم

نمونه اونها تایر سازها و متانول سازها و...

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                این بازارهای جهانی هم مثل بورس ایران می مونه قیمت سهام تا مرداد 99

به چه اعدادی رسید و بعدش سقوط آزاد

قیمت جهانی سنگ اهن رفت بالای 200 دلار و بعدش با یک حرکت سقوط ازاد

و قیمت زیر 100 دلار

به همین خاطره که کسی شپدیس رو کسی با اوره 700..800 دلار و پی به ای 3 نمی خره

چون یه دفعه شب می خوابی و صبح بلند می شی می بینی اوره از 900 دلار شد 500 دلار

پس باید با حداقل ها سود ها رو حساب کتاب کنیم تا بعدا پیشمان نشویم

اوره به نظر من در میان مدت هم نشه در بلند مدت قیمتش به زیر 500 دلار خواهد امد

لذا خرید سهام با سود های نجومی تحلیلی در سقف قیمت های جهانی باید کمی بیشتر تدبیر و تفکر کرد

باید قیمت جهانی تثبیت و پایدار بشوند تا بشه تصمیم منطقی گرفت

ما به همان خرید شپدیس زیر 10.000 تومان و سود مجمع ان قانع هستیم

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                درود و ارادت خدمت جناب شفاف سازی عزیز

نه خب البته من به اوره 1000 دلاری دل نبسته بودم /:.yead.:/
                حتی اگه بر روی 1000 دلار تثبیت هم بشه
                با کسر هزینه های تحریم خارجی و
                البته تحریمهای داخلی که دولت بر شرکتها تحمیل میکنه
                حداکثر نصف اون سود (یعنی اوره 500 دلاری) به دست سهامدار میرسه
                با این وجود P/E سهم زیر 5 و 4 هم چیز کمی نیست!

ببخشید من گیج شدم
                حالا شپدیس زیر 10 هزار تومن از کجا بیاریم ؟!
                یعنی صبر کنیم تا بیاد زیر 10 تومن ؟!
                یا حالا دیگه ارزش خرید نداره ؟!
                یعنی میشه قید سهم بنیادی با P/E زیر 5 رو بزنیم ؟

به نظر حقیر اوره رو نمیشه با سنگ آهن مقایسه کرد ، تا نظر استاد چه باشد؟!

در سنگ آهن ، احتمال کاهش تقاضا و تولید فولاد ، میتونه باعث کاهش تقاضای سنگ آهن بشه.

جنس تقاضا برای اوره با جنس تقاضای سنگ آهن متفاوت است
                تقاضای اوره اگه بالا بره ، چون به نیاز غذایی مردم و رشد جمعیت مربوط میشه
                تقاضا پایین نمیاد ولی با توجیه اقتصادی که پیدا میکنه ،
                تولید و عرضه افزایش پیدا میکنه تا قیمت رو کاهش بده یا ثابت نگه داره.
                یعنی ساخت و توسعه پتروشیمی های جدید ،
                و این یک امر زمانبر هست، و به تعبیر شما در بلند مدت شاید
                حداقل یک شبه صورت نمیگیره ،
                آخه شب داریم تا شب!
                شاعر می فرماید:
                این شبی که میگم شب نیست
                اگه شبه مثه اون شب نیست
                امشب مثه دیشب نیست
                هیچ شبی مثه امشب نیست

:D
                با سلام و درود

آقای EHSANI شپدیس 20000 تومانی دو ماه پیش الان 13400 تومان صف فروش

دیدید یک شبه همه چیز امکان پذیره یک شبه یک اصطلاحه وگرنه از نظر بورس افت سنگین دو ماهه

حکم یک شبه رو داره هم قیمت اوره و هم قیمت شپدیس

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

با سلام خدمت جناب آقای شفافسازی عزیز ...

خب مشخص شد چطوری شپدیس قراره در پله اول قراره به 12600 و در پله بعدی به حدود 10 هزار تومان برسه با این که گزارش سه ماهه خوبی داده بود !!!

واقعا علم تکنیکال خبرها رو از قبل پیشبینی کنه !!!

خبر داغ امروز رو داشته باشید فقط

* متانول، اوره و پلی‌اتیلن مشمول مالیات بر صادرات شدند

بیگی‌نژاد گفت: در آیین‌نامه دولت که شامل فهرستی از مواد خام و نیمه‌خام بود، مواد نیمه‌خامی همچون متانول، اوره و پلی‌اتیلن ذکر نشده بود. در حال حاضر حدود 80 درصد از صادرات محصولات پتروشیمی کشور شامل همین سه محصول است و عجیب بود که در فهرست دولت برای شمولیت مالیات بر درآمد صادراتی خبری از این سه محصول نبود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت: پتروشیمی‌های تولیدکننده متانول، اوره و پلی اتیلن حاشیه سودهای بالایی نسبت به سایر پتروشیمی‌ها دارند و دلیلی برای اعطای معافیت مالیاتی بر این محصولات نیست. ضمن اینکه این دست امتیازات در ابتدای زنجیره ارزش مانع از تکمیل زنجیره در صنعت پتروشیمی شده است.

وی اظهار داشت: اعضای کمیسیون تلفیق بودجه درباره این موضوع تصمیم‌ گرفتند که موادی همچون قیر، متانول، اوره و پلی اتیلن را با ذکر نام در تبصره 6 لایحه بودجه اضافه کنند تا این مواد نیز در کنار فهرست دولت مشمول مالیات بر درآمد صادراتی شوند.

لینک خبر :

پتروشیمی‌های گازی مشمول مالیات بر صادرات شدند/ تقسیم درآمد گازمایع پارس جنوبی بین شرکت نفت و گاز | خبرگزاری فارس

دولت شاکیه که چرا پتروشیمی ها حاشیه سود خوب بالایی دارند !!!

خب واقعا" این دولت داره رسما" ضربه به ریشه سهامداران بیچاره میزنه !!!

یعنی خیلی شیک و با کلاس

هر شرکت که سود بالا داره دولت دست میکنه در جیب شرکت

از این به بعد هم صورت های مالی حساب سازی میشه تا سود بالا را نشان ندهند
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3237

با سلام

اینکه آرزو می کردم توافق برجام انجام بشه دقیقا به همین دلیل بود

من به دفعات از اینکه توافق حاصل نمیشه اظهار تاسف کردم و همیشه می گفتم " متاسفانه امیدی به توافق نیست" دقیقا به این دلیل بود که بدون برجام پولی برای دولت باقی نمی ماند و دولت بی پول به هیچ کس و هیچ جیزی رحم نمی کنه چون باید هزینه ها را جبران کنه و چاره ای جز گرفتن مالیات بیشتر و یا گران کردن خوراک و .... نداره

بازهم می گم متاسفانه امیدی به برجام ندارم و حتی اگر یک توافق نصفه نیمه امضا بشه این توافق عایدی چندانی نخواهد داشت و فقط جلوی جنگ احتمالی را خواهد گرفت.
                    ************************************************** ******************

در شرایط کنونی سهامداری در سهام بورسی باید سهامی باشه که ماده اولیه خاصی از دولت دریافت نمی کنه یا اگر هزینه انرژی داشته باشه این هزینه ناچیز باشه و یا اگر هزینه قابل توجه باشه بتونه به راحتی نرخ فروش را افزایش بده که هزینه ها جبران بشه و اینکه سهم کالای اساسی نباشه
                    سهامی مانند:

صنعت شیشه کهمدا کمینا

صنعت کانی غیر فلزی مانند کفپارس کفرا کخاک

پترویی هایی و شیمیایی هایی که خوراک دولتی ندارند شبصیر، شجم، شگویا ، بوعلی به دلیل پتانسیل افتتاح طرح پارازایلین و از این گروه سهم تازه وارد شکام

زغال سنگ ( با دید بلند مدت ) چون هزینه انرژِی چندانی نداره و زغال خام را یا از معدن خودشان استخراج می کنند ( مانند کزغال کطبس ) و یا با نرخ آزاد زغال را خرید می کنند مانند کپرور

از داروهایی ها دکپسول درهاور چون نرخ ماده اولیه و محصولات آزاد است

سنگ آهن مانند واحیا کچاد کنور

ببینید تحلیل بنیادی و محاسبه سود شرکتها بسیار مهم و حیاتی است ولی بررسی جامع شرایط اقتصادی کشور و همچنین پیش بینی کردن نرخ های جهانی هم پارامتر بسیار مهمی است که در صورت انجام کار گروهی و استفاده از خرد و اندیشه جمعی میسر خواهد بود

من چندین مرتبه پیشنهاد کار گروهی را داده بودم که متاسفانه استقبال چندانی نشد

مجددا این پیشنهاد را تکرار می کنم
                    Honesty is the best policy

نظر

• Mehrsana
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1191

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      با سلام

اینکه آرزو می کردم توافق برجام انجام بشه دقیقا به همین دلیل بود

من به دفعات از اینکه توافق حاصل نمیشه اظهار تاسف کردم و همیشه می گفتم " متاسفانه امیدی به توافق نیست" دقیقا به این دلیل بود که بدون برجام پولی برای دولت باقی نمی ماند و دولت بی پول به هیچ کس و هیچ جیزی رحم نمی کنه چون باید هزینه ها را جبران کنه و چاره ای جز گرفتن مالیات بیشتر و یا گران کردن خوراک و .... نداره

بازهم می گم متاسفانه امیدی به برجام ندارم و حتی اگر یک توافق نصفه نیمه امضا بشه این توافق عایدی چندانی نخواهد داشت و فقط جلوی جنگ احتمالی را خواهد گرفت.
                      ************************************************** ******************

در شرایط کنونی سهامداری در سهام بورسی باید سهامی باشه که ماده اولیه خاصی از دولت دریافت نمی کنه یا اگر هزینه انرژی داشته باشه این هزینه ناچیز باشه و یا اگر هزینه قابل توجه باشه بتونه به راحتی نرخ فروش را افزایش بده که هزینه ها جبران بشه و اینکه سهم کالای اساسی نباشه
                      سهامی مانند:

صنعت شیشه کهمدا کمینا

صنعت کانی غیر فلزی مانند کفپارس کفرا کخاک

پترویی هایی و شیمیایی هایی که خوراک دولتی ندارند شبصیر، شجم، شگویا ، بوعلی به دلیل پتانسیل افتتاح طرح پارازایلین و از این گروه سهم تازه وارد شکام

زغال سنگ ( با دید بلند مدت ) چون هزینه انرژِی چندانی نداره و زغال خام را یا از معدن خودشان استخراج می کنند ( مانند کزغال کطبس ) و یا با نرخ آزاد زغال را خرید می کنند مانند کپرور

از داروهایی ها دکپسول درهاور چون نرخ ماده اولیه و محصولات آزاد است

سنگ آهن مانند واحیا کچاد کنور

ببینید تحلیل بنیادی و محاسبه سود شرکتها بسیار مهم و حیاتی است ولی بررسی جامع شرایط اقتصادی کشور و همچنین پیش بینی کردن نرخ های جهانی هم پارامتر بسیار مهمی است که در صورت انجام کار گروهی و استفاده از خرد و اندیشه جمعی میسر خواهد بود

من چندین مرتبه پیشنهاد کار گروهی را داده بودم که متاسفانه استقبال چندانی نشد

مجددا این پیشنهاد را تکرار می کنم
                      به نظر من باید رفت سراغ سهامی که نسبت قیمت به فروش پایینی دارند (شما بخون حاشیه سود پایین!) مثل اکثر قطعه سازها...

خدا وکیلی حاشیه سود این قطعه سازها رو میبینی کلک و پر برات نمیمونه!

#خوساز
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 453.0 میلیارد تومان سود خالص -0.9 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خمهر
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 633.1 میلیارد تومان سود خالص 1.2 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خمحرکه
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 577.2 میلیارد تومان سود خالص -4.1 میلیارد تومانی را محقق کرد

#ختور
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 272.8 میلیارد تومان سود خالص 11.0 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خشرق
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 362.1 میلیارد تومان سود خالص 3.8 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خکمک
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 175.1 میلیارد تومان سود خالص 0.0 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خرینگ
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 555.8 میلیارد تومان سود خالص 25.0 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خپویش
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 751.0 میلیارد تومان سود خالص 33.7 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خمحور
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 312.1 میلیارد تومان سود خالص 2.2 میلیارد تومانی را محقق کرد.

#خاذین
                      این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 277.1 میلیارد تومان سود خالص 3.1 میلیارد تومانی را محقق کرد.

مگه میشه مگه داریم؟!
                      این شرکت ها از نظر من هیچ ریسکی ندارن! یعنی منفیهاشونو خوردن و سودی هم ندارن که دولت بخواد به جیب بزنه! نه هزینه انرژی بالایی دارن و نه رانتی میگیرن، بلعکس فقط قیمت محصولات شون دستوریه!

نمونه دیگه شرکتهای بیمه ای... ارزش بازارشون با داراییهاشون هیچ تناسبی نداره. مثلاً بیمه نوین فقط ۸۰۰ میلیارد تومان شده در حالیکه فقط بالای ۵۰۰ میلیارد تومان سود داخل شرکته! از ابتدای سال تراز مثبت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی داشته ... بیمه های البرز، دی، آسیا و ... هم خیلی خیلی جذاب هستن! بیمه دی امسال ۱۱۰۰ میلیارد تومان در مجمع تقسیم کرد الان ارزش مارکتش ۲۲۰۰ میلیارد تومان هست!!!

شرکت های دارویی و سیمانی هم نمادهای جذابی دارن که به دید گرفتن سود دو مجمع، بالای ۱۰۰ درصد بازدهی میتونن بدن

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

درود
                        ریسک ها و خطرات احتمالی گروه حمل ونقل هم اگر دوستان موردی به نظرشون میرسد ممنون میشم.

نظر

• imahdi
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 35

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                          شرکت های دارویی و سیمانی هم نمادهای جذابی دارن که به دید گرفتن سود دو مجمع، بالای ۱۰۰ درصد بازدهی میتونن بدن
                          کدوم نماد سیمانی رو میفرمایید؟

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                            به نظر من باید رفت سراغ سهامی که نسبت قیمت به فروش پایینی دارند (شما بخون حاشیه سود پایین!) مثل اکثر قطعه سازها...

خدا وکیلی حاشیه سود این قطعه سازها رو میبینی کلک و پر برات نمیمونه!

#خوساز
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 453.0 میلیارد تومان سود خالص -0.9 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خمهر
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 633.1 میلیارد تومان سود خالص 1.2 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خمحرکه
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 577.2 میلیارد تومان سود خالص -4.1 میلیارد تومانی را محقق کرد

#ختور
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 272.8 میلیارد تومان سود خالص 11.0 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خشرق
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 362.1 میلیارد تومان سود خالص 3.8 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خکمک
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 175.1 میلیارد تومان سود خالص 0.0 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خرینگ
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 555.8 میلیارد تومان سود خالص 25.0 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خپویش
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 751.0 میلیارد تومان سود خالص 33.7 میلیارد تومانی را محقق کرد

#خمحور
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 312.1 میلیارد تومان سود خالص 2.2 میلیارد تومانی را محقق کرد.

#خاذین
                            این شرکت در پاییز ۱۴۰۰ با فروش 277.1 میلیارد تومان سود خالص 3.1 میلیارد تومانی را محقق کرد.

مگه میشه مگه داریم؟!
                            این شرکت ها از نظر من هیچ ریسکی ندارن! یعنی منفیهاشونو خوردن و سودی هم ندارن که دولت بخواد به جیب بزنه! نه هزینه انرژی بالایی دارن و نه رانتی میگیرن، بلعکس فقط قیمت محصولات شون دستوریه!

نمونه دیگه شرکتهای بیمه ای... ارزش بازارشون با داراییهاشون هیچ تناسبی نداره. مثلاً بیمه نوین فقط ۸۰۰ میلیارد تومان شده در حالیکه فقط بالای ۵۰۰ میلیارد تومان سود داخل شرکته! از ابتدای سال تراز مثبت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی داشته ... بیمه های البرز، دی، آسیا و ... هم خیلی خیلی جذاب هستن! بیمه دی امسال ۱۱۰۰ میلیارد تومان در مجمع تقسیم کرد الان ارزش مارکتش ۲۲۰۰ میلیارد تومان هست!!!

در خودرو سازی اصلا روی سود و زیانها حساب نکنید.اکثر قطعه سازها یه جوری مال خود خودروسازها هستند.با یه متمم قرارداد سود رو به شرکت اصلی منتقل می کنند و یا زیان زیر مجموعه رو صفر می کنند.
                            مالیبل زیر مجموعه سایپاست، 6 ماهه اول99 حدود255 میلیارد تومن فروش داشته و به ازای هر سهم 55 تومن زیان ساخته.در سه ماهه سوم همون سال با فروش 266 میلیارد تومنی ،زیان 55 تومنی تبدیل میشه به 2 ریال سود.قسمت جالب قضیه اینجاست که در فصل چهارم با فروش 276 میلیارد تومنی،سود از 2ریال میشه 19 ریال.همین شرکت در 6 ماهه اول 1400مجددا 136 تومن زیان ساخته
                            توی خیلی از جلساتشون بودم و تغییر قیمت ها رو دیدم .اون هم فقط با یک متمم قرارداد!!!
                            شاید باورتون نشه ،حسابرس تو جلسه رسما اعلام می کرد دیگه بهتر از این نمی تونستیم کار کنیم

نظر

• Mehrsana
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1191

در اصل توسط imahdi پست شده است View Post
                              کدوم نماد سیمانی رو میفرمایید؟
                              سفانو، ساروم، سبجنو، سصوفی، سپاها

نظر

• Mehrsana
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1191

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                                در خودرو سازی اصلا روی سود و زیانها حساب نکنید.اکثر قطعه سازها یه جوری مال خود خودروسازها هستند.با یه متمم قرارداد سود رو به شرکت اصلی منتقل می کنند و یا زیان زیر مجموعه رو صفر می کنند.
                                مالیبل زیر مجموعه سایپاست، 6 ماهه اول99 حدود255 میلیارد تومن فروش داشته و به ازای هر سهم 55 تومن زیان ساخته.در سه ماهه سوم همون سال با فروش 266 میلیارد تومنی ،زیان 55 تومنی تبدیل میشه به 2 ریال سود.قسمت جالب قضیه اینجاست که در فصل چهارم با فروش 276 میلیارد تومنی،سود از 2ریال میشه 19 ریال.همین شرکت در 6 ماهه اول 1400مجددا 136 تومن زیان ساخته
                                توی خیلی از جلساتشون بودم و تغییر قیمت ها رو دیدم .اون هم فقط با یک متمم قرارداد!!!
                                شاید باورتون نشه ،حسابرس تو جلسه رسما اعلام می کرد دیگه بهتر از این نمی تونستیم کار کنیم
                                اینو میدونم اما مطلب من چیز دیگری بود. شرکتی که سالی حدود 3000 میلیارد تومان فروش داره و ارزش بازارش زیر 1000 میلیارد تومنه از نظر من دیگه ریسکی نداره! اصلاً کار به داراییهاشم ندارم که در خیلی از موارد بالاتر از ارزش مارکت هم دارایی دارن

نظر

در حال کار...
                                X