شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

یعنی روی گروه سیمان نظر مثبت دارید؟؟
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      دوستان یک سوال فنی....من خودم جوابش رو تقریبا می دانم.ولی اگر اینطوری باشه بورس داره اشتباه می کنه

نظر بدید البته اونهایی که مهارت دارند تا به یک نتیجه ای برسیم.

ببنید سهمی بسته شده برای افزایش 100 درصدی از آورده نقدی با قیمت پایانی 350......این سهم اعلام کرده تا قبل از مجمع عمومی عادی(تقسیم سود) افزایش رو ثبت نمیکنه و پس به حقها سود تعلق نمی گیره ........50 تومان هم می خواد تقسیم کنه.....فرض کنیم مجمع تشکیل شد و افزایش تصویب شد.

لطفا 2 چیز را بگویید......1- قیمت سهم و حق(با فرض اینکه در یک لحظه باز شوند و سود و ضرری به سهامدار روز قبل مجمع نرسانند)
      2- فرض کنیم تا قیمت خورد دوباره بسته میشه و میره برای مجمع تقسیم سود........مجمع تشکیل و 50 تومان تقسیم می کنه....حالا نماد و حق باید چند باز بشه تا به سهامدار قبل مجمع سود و ضرری نرسه

متوجه شدید که زمان را کوتاه کردیم.این را بگویید تا بگم که بورس داره کجا رو اشتباه می کنه البته اگر خودمان به حرف واحدی برسیم.
      با سلام

به نظر من قیمت سهم و حق تقدم قبل از مجمع تقسیم سود به ترتیب 250 و 100 و بلا فاصله پس از تقسیم سود به ترتیب 200 و 100 می باشد

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      یعنی روی گروه سیمان نظر مثبت دارید؟؟
      با سلام
      البته سیمانی هایی که موقع خرید قیمت شو اعلام کردم پایین تر از قیمت روز هستش ..... فعلا قصد خروج ندارم پس نظرم مثبته

و این توصیه به ورود تو این قیمت ها نیست مسوليت ورود تو این قیمت ها با خودتون

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      جناب شفاف سازي اميدوارم فقط بشه فردا واميد رو خريد. معمولا بعد از اينكه همه معدني ها صف ميشن اين صف ميشه. انشالله اول وقت فرصت بده
      ونفت رو چه كنيم تكون نمي خوره . خداييش شانس هم مهمه ها از اين همه سهم ما ونفت خريديم و ثفارس
      پايين كه ميرن ولي بالا نه
      با سلام

وامید رو روی 130 تومان به شخص شما معرفی شد مسوليت خرید روی 190 با خودتون اگه نگه داشته بودی کلی رو سود بودی همینطور

فاسمین که روی 230 خریده بودی

ونفت رو هنوز دارم باید نظر دوستان تکنیکالی چیه ،،،،، حد ضرر فعال بشه می فروشم

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3144

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام

به نظر من قیمت سهم و حق تقدم قبل از مجمع تقسیم سود به ترتیب 250 و 100 و بلا فاصله پس از تقسیم سود به ترتیب 200 و 100 می باشد
        جناب

می دونید که بورس این سهم رو بعد از تقسیم سود،با قیمت پایه 225 باز می کنه؟حرف شما کاملا درسته البته خیلیها اشتباه می کنند ولی جالبه که بدونید بورس هم اشتباه می کنه.....البته چون با حراج باز میشه قیمت پایه مهم نیست ولی درصد مثبت و منفی که می خوره،نسبت به پایه حساب میشه و طبیعتا غلطه...........اگر خواستید دوشنبه بعداز بازار یک سهم را که همین شرایط رو ذاره،با هم بررسی می کنیم.

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

سلام بنیادی سهم ساینا در اینده چطور هست ؟ بنظر شما الان در قیمت 80 هبکو اراک ارز خرید دارد با توجه به واگذاری ان به خریدار جدید؟؟؟

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام

شما لطف دارید خدا به شما هم خیر و برکت بده

اینکه من دو تا سهم معرفی کنم و تمام ........ زیاد درست به نظر نمی رسه

هر سهمی ممکنه الان از نظر بنیادی عالی باشه و چند وقت دیگه خراب

سهمی که می خرید نیاز به مراقبت شدید داره از وضعیت درون شرکت گرفته تا وضعیت صنعت .... وضعیت کشور و جهان و....

سال گذشته وضعیت گروه سرب و روی و فلزات و معدنی ها خراب بود الان که با شما صحبت می کنم وضعیت عالی عالیه

حالا شاید بعد از مدتی خراب شد ... پس باید مراقب بود

فاسمین رو با وضعیت کنونی عالی می دونم با این وضعیت جهانی فکر نکنم اجازه اصلاح بده ... میل به صعود بیشتره

پکرمان و حق تقدم آن از نظر بنیادی عالیه عالیه ..... این سهم بدون بارز کردستان می تونه 70 بسازه کردستان هم سال آینده میره رو مدار تولید

کگل ... وامید .... کچاد .... کمنگنز و.... با این وضعیت جهانی می توانند خرید های خوبی باشند

شلعاب .... سهگمت .... سصوفی .... سبهان .... در منفی می توانند بازهم حرف هایی برای گفتن داشته باشند

شفن ..... عالیه عالیه ..... فقط بز خری دیگه نمی شه کرد .... همین چند هفته قبل 1100 مفت تقدیم می کردند

پارسان ..... یکی دیگه از سهم های در کف تاریخی ..... که می تونه با وضعیت خوب بازارهای جهانی .... رشد خوبی رو تجربه کنه .... فقط این سهم بعضی وقت فرصت سوزی می کنه
            با سلام

چند ماه پکرمان معرفی و خرید شده به عنوان یک سهم بنیادی عالی

حداقل در یک هفته گذشته در اغلب پست ها پکرمان معرفی شده .... بازهم عده ای دنبال سهم هستند

فرصت ها همه دارند می سوزند

فاسمین و امید کگل و معدنی ها نیز همیشه تاکید شده

واما فزرین بازهم کام سهم داران رو شیرین کرد لذت بردیم

سصوفی رو دیروز تو نوشته ها آوردم ..... امروز 222 روی 3 درصد منفی اضافه شد بعد عده ای زحمت رنج مثبت تا 5 درصد رد کشیدن

اما در خصوص دوستی که ساینا رو پرسیده بود .... این سهم علی الرغم کوچکی نتونست در گزارش 9 ماهه انتظارات رو برآورده بکنه

به همین بیش از 60 درصد اونو 4599 فروختم رفت .... به نظر رقابت شدید شوینده ها و تخفیفات زیاد فروش عامل اصلی کاهش سود دهی باشه

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

استاد در مورد کنتور سازی هم شفاف سازی بفرمایید.
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط Midas";703642][COLOR=#4b0082]استاد در مورد کنتور سازی هم شفاف سازی بفرمایید.[/COLOR][/QUOTE]

[QUOTE=شفاف سازی;692430]با سلام و درود فراوان

صد البته منظور هیچ گاه توصیه به خرید تو قیمت های 6000....7000 و 8000 تومانی نداشته و ندارم

بلکه اسنادش موجوده از اون کسانی که پست های هیجانی و قیمت های بالای 10000 تومانی اعلام می کردند

انتقاد کردم

به همین خاطر حدود 40 درصد از آکنتور را در قیمت های 6000 تا 6100 بالای 500 درصد فروختم و تبدیل به شتوکا ... کتوکا و فزرین کردم

و همین موضوع رو در یکی از این تایپیک ها اعلام کردم خوب مسوليت خرید و فروش با افراد هستش و من فقط نظراتم رو اعلام می کنم

روز که شروع کردم به فروش به برادر خودم هم گفتم دارم می فروشم ولی ایشون نفروختند

به هر حال یادش به خیر .... تایپیک خودم رو که مرور می کردم در برج 8 سال 93 زمانیکه کنتور حدود 1000

و بترانس حدود 500 بود توصیه به خرید داشتم[COLOR="#A52A2A
                پست شده است
                در هر حال من هم به شخصه نمی دانم سر آکنتور چه خواهد آمد
                [/COLOR]
                اینم پست مربوط به 25 ...8....93
                 نوشته اصلی توسط شفاف سازی 

با سلام 
                اراک بورس و mey عزیز
                البته دوستان من اصلا استاد نیستم

هر چند هنوز ثباغ رو در پرتفو دارم ولی دلم برای خرید نمی ره بهمن خاطر در چند روز پیش ثاخت ثمسکن و ثتران منفی رو به شدت اضافه کردم امیدوارم شگفتی ساز بشن تا ما هم به مانند سال قبل یه سود توپل گیرمون بیاد هر چند تا اینجا هم شکر ......ثاخت و ثباغ و ثشرق خیلی خوب ظاهر شدند

در مورد اهداف قیمتی سیستم باید از دوستان تکنیکی بپرسید .......به نظر می رسه رو همین قیمت ها باید کفش باشه ؟...
                ولی به لحاظ بنیادی با توجه به دو سه تا قرارداد جدید از لحاظ بنیادی متحول خواهد شد

اما سهام هایی که رشد کمتری کردند و به بازار بدهکارند
                یکی همین سیستم
                بترانس .....اگر توافق حاصل بشه از سهام های پیشرو خواهد بود.....مخصوصا به خاطر توجه به صنعت برق
                اکنتور،،،،، این سهم هم که اصلا رشدی نکرده
                کترام،،،،، یکی از دوستان ازش تعریف می کنه،،،،،،، صورت های مالیش هم همین موضوع رو تایید می کنه
                کاما،،،، این سهم بطور یقین .....بازدهی100 درصد به بازار بدهکار ،،،،،،،پیش بینی می کنم تا آخر سال جبران کنه
                کروی.......کم کم داره مشکوک می زنه
                فعلا همین ها تو ذهنم هست .....بانک قوامین.....وانصار هم خوب هستند،،،،، ختور هم در قطعات گزارش خیلی خوبی داده ....واتی هم در قیمت های پایین تر ....البته من نصف شو در 500 فروختم
                با سلام

بارها اعلام کردم قیمت خرید من 1000 و زیر 1000 بود با 40 درصدی که اون موقع فروختم کل پول خرید و دو برابر سرمایه ای که

که گذاشته بودم از آکنتور پول خارج کردم اگه همه فروخته بودم با سود 500 و 600 درصدی خارج می شدم

پس این از خودم

نکته دوم .... بارها اعلام کردم هیچ توصیه ای به خرید در 5 ... 6 ... 7 هزار تومان ندارم

نکته سوم ..... معرفی و خرید آکنتور توسط این جانب روی 1000 تومان و پایین تر بوده

نکته چهارم ..... این سوال رو از کسانی بکنید که تو تایپیک آکنتور با نمودار و تکنیکال و،،، از سهم دفاع می کردند

در پایان دوست ندارم سود کنونی رو بزارم کنار و فکر آکنتور رو بکنم .... سود های 20 تا 100 درصدی از زمان بسته شدن کنتور

حاصل شده بیشتر اون هم از منابعی بوده که کنتور فروختم کنتور کلا سود بوده و سهام بعد از اون هم به یاری خدا سود

باقی کنتور هم برای مجانی افتاده به فکرش هم نیستم

فروش کنتور من در 22 تیر بوده و بجای اون شتوکا و کتوکا و فزرین خریدم فزرین الان بالای 100 درصد سود م .... شتوکا و کتوکا رو هم با 40 درصد سود

تبدیل به امید 130 تومانی و فاسمین 230 تومانی و... کردم
                آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2016/11/13, 23:11.

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

با سلام

دوستان باور کنید من الان ذهن خودم رو مشغول اتفاقاتی که در خصوص کنتور افتاده نمی کنم این همه مطلب می زنند حتی دو خط

اونو وقت ندارم بخونم حالا چرا بعضی ها می خواهند شفاف سازی بکنند نمی دونم قصد و نیت اونا چیه؟

خدا رو شکر من کسی رو ترغیب به خرید 5...6 ... 7 هزار تومانی نکردم

از تیر ماه تا الان 20 تا 30 تا سهم معرفی شده 90 درصد اون رشد 30 تا 100 درصدی کردند کسی نیومد بگه

ایول ..... تا یه سهم رشد نمی کنه مثل ونفت باید پاسخگو بشیم

هیچکس بابت معرفی کنتور 1000 تومانی چیزی نگفت خوب من چکار کنم سهم 7000 تومان شد چون 7000 شد

بعد پایین اومد من باید پاسخگو باشم ..... معرفی من 1000 بوده

حال این بنده خدا چرا از من سوال داره نمی دونم ..... رفته 7000 خریده من مسئول نیستم

آکنتور رو نداره ..... چرا سوال می کنه

هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه

نظر

• Alain Delon
                    Banned
                    • Dec 2014
                    • 628

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز

اولاٌ عذرخواهی بابت اینکه دکمه تشکر بنده کار نمیکند و نمیتوانم از مطالب خوب شما تشکر کنم

نطر شما در مورد کمنگنز چیه؟

این رشد بالا و خیره کننده قیمت منگنز که به بالاترین سطح چند ساله خود رسیده و همانطور که مستحضرید در بین تمام مواد معدنی ها ، فلزی ها ، کامودیتی ها ، منگنز با رشد 290 % بالاترین افزایش قیمت را داشته.

پس چرا سهمش فعلا درجا میزند؟؟ در صورتی که اثرات این افزایش قیمت شدید قطعاً روی قمیت های داخلی اثرگذار است.

سابقه گذشته سهم نشان داده که قابلیت رشد انفجاری و سودسازی اهرمی دارد. ( سال 92 که کمنگنز از قیمت حوالی 500 تومان تا 2700 تومان رشد کرد و EPS بالای 280 تومانی ساخت )

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                      با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز

اولاٌ عذرخواهی بابت اینکه دکمه تشکر بنده کار نمیکند و نمیتوانم از مطالب خوب شما تشکر کنم

نطر شما در مورد کمنگنز چیه؟

این رشد بالا و خیره کننده قیمت منگنز که به بالاترین سطح چند ساله خود رسیده و همانطور که مستحضرید در بین تمام مواد معدنی ها ، فلزی ها ، کامودیتی ها ، منگنز با رشد 290 % بالاترین افزایش قیمت را داشته.

پس چرا سهمش فعلا درجا میزند؟؟ در صورتی که اثرات این افزایش قیمت شدید قطعاً روی قمیت های داخلی اثرگذار است.

سابقه گذشته سهم نشان داده که قابلیت رشد انفجاری و سودسازی اهرمی دارد. ( سال 92 که کمنگنز از قیمت حوالی 500 تومان تا 2700 تومان رشد کرد و EPS بالای 280 تومانی ساخت )
                      با سلام
                      شما لطف دارید
                      در خصوص کمنگنز فکر می کنم محصولات داره ارزون فروشی می شه به ذوب آهن
                      در 6 ماهه مشکل تولید داشته
                      اگر می تونست تولید و صادر بکنه الان می شد یکی مثل کبافق و کاما و...

اما در کل این سهم نیز جدای از مسایل بنیادی بازیگران خاصی داره که هر موقع می خواهند بالا و پایین می کنند

البته من اونا نمی شناسم .... و به نظر سهم رو تکنیکالی دارند بالا و پایین می برند و اگه انبار سهم بتونه مقاومت 300 تومانی

رو با قدرت بشکنه می تونیم به سهم امیدوار باشیم

تو این قیمت هیچ توصیه به خرید ندارم

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

با سلام

حال این بنده خدا چرا از من سوال داره نمی دونم ..... رفته 7000 خریده من مسئول نیستم

آکنتور رو نداره ..... چرا سوال می کنه

هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه

سلام،

کنتور 8000 تومانی نخریدم،

اما جنابعالی پس از بازگشایی کنتور از سینه چاکان سهم بودید، خواستم یادآوری باشد.

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط Midas";703658][COLOR=#4b0082][SIZE=3]
                          سلام،

کنتور 8000 تومانی نخریدم،

اما جنابعالی پس از بازگشایی کنتور از سینه چاکان سهم بودید، خواستم یادآوری باشد.[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4][URL="http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1272&p=678978&viewfull=1#post6789 78
                          پست شده است
                          #1084[/URL][/SIZE]
                          با سلام

من حال شما درک می کنم
                          شما فکر می کنید من باید چکار باید می کردم سهم 1000 تومانی 7000 تومان باز شده .... باید گریه می کردم تا شما راضی باشید

خوشحالی و تبریک گفتن ما ها کاملا طبیعی بود .... من ما نمی دونستم تو شرکت به این راحتی مدیران و حسابرس آن تخلف می کنند

وظیفه من تحلیل هستش و مامور آگاهی و بازپرس و پلیس نیستم تا تخلف دیگران رو کشف و ضبط کنم

اینکه شما سهم رو ندارید و با توصیه من هم اقدام به خرید نکردید وقت و انرژی خود را به جای اینکه برای سود کردن صرف کنی صرف کارهای دیگه می کنی

یه مطلب می نویسم خوب بخون و وقت خودت رو صرف کارهای دیگران نکن چون

از کنار یک تیمارستان رد می شدم
                          بیماران روانی موجود در تیمارستان با صدای بلند می خواندند ۱۳, ۱۳، ۱۳...

دیوار بلند بود و نمیتونستم داخل رو ببینم ، بالأخره سوراخی توی در تیمارستان پیدا کردم و از اونجا داخل رو نگاه کردم
                          یکی از دیوونه ها از اون سوراخ چوبی در چشم من فرو کرد و بعدش شنیدم که با هم میخوندن :۱۴،۱۴،۱۴....

خیلی وقتها آدم باید دنبال کار خودش باشه
                          و گرنه پرداختن و حساس شدن به اینکه دیگران(بعضی ها!!) چی میگن ، ممکنه باعث بشه شما نفر پانزدهم باشید که مورد تمسخر واقع شوید!!؟
                          ???

نظر

• rasam
                            ستاره دار(1)
                            • May 2012
                            • 481

خد ا خیرت بده شفاف جون کلی به جوکه خندیدم
                            با حال بود
                            ولی ممنون بابت همه راهنماییات

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام

من حال شما درک می کنم
                              شما فکر می کنید من باید چکار باید می کردم سهم 1000 تومانی 7000 تومان باز شده .... باید گریه می کردم تا شما راضی باشید

خوشحالی و تبریک گفتن ما ها کاملا طبیعی بود .... من ما نمی دونستم تو شرکت به این راحتی مدیران و حسابرس آن تخلف می کنند

وظیفه من تحلیل هستش و مامور آگاهی و بازپرس و پلیس نیستم تا تخلف دیگران رو کشف و ضبط کنم

اینکه شما سهم رو ندارید و با توصیه من هم اقدام به خرید نکردید وقت و انرژی خود را به جای اینکه برای سود کردن صرف کنی صرف کارهای دیگه می کنی

یه مطلب می نویسم خوب بخون و وقت خودت رو صرف کارهای دیگران نکن چون

از کنار یک تیمارستان رد می شدم
                              بیماران روانی موجود در تیمارستان با صدای بلند می خواندند ۱۳, ۱۳، ۱۳...

دیوار بلند بود و نمیتونستم داخل رو ببینم ، بالأخره سوراخی توی در تیمارستان پیدا کردم و از اونجا داخل رو نگاه کردم
                              یکی از دیوونه ها از اون سوراخ چوبی در چشم من فرو کرد و بعدش شنیدم که با هم میخوندن :۱۴،۱۴،۱۴....

خیلی وقتها آدم باید دنبال کار خودش باشه
                              و گرنه پرداختن و حساس شدن به اینکه دیگران(بعضی ها!!) چی میگن ، ممکنه باعث بشه شما نفر پانزدهم باشید که مورد تمسخر واقع شوید!!؟
                              ???
                              با سلام

اول از همه از کسانی که با نوشته های من ناراحت شدند معذرت خواهی می کنم

من از روی صداقت مطلب می نویسم و می خواهم در کنار هم از اطلاعات یکدیگر استفاده کنیم

اگر زمانی از روی هیجان مطلبی نوشتم عذر خواهی می کنم واقعا اون زمان به خاطر قیمت های بالای آکنتور ممکنه از روی احساسات

حرف هایی زده باشم ولی هیچ گاه کسی رو توصیه به خرید آکنتور 5...6...7 هزار تومانی نکردم

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                                خد ا خیرت بده شفاف جون کلی به جوکه خندیدم
                                با حال بود
                                ولی ممنون بابت همه راهنماییات

سلام و عرض ارادت

rasam جان شما همیشه مایه دلگرمی ما هستی انرژی مثبتی در شما هست که من همیشه از این فضا ی

مجازی اونو احساس می کنم امیدوارم همیشه موفق و پرسود باشی

نظر

در حال کار...
                                X