شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

با سلام

الان که دارم مطلب می زنم روی در بازارهای جهانی 2599 دلار رسید فقط 1 دلار تا 2600 دلار

قیمت سنگ آهن هم داره رکورد های جدیدی می زنه

نظاره بازار گروه سرب و روی ...فلزات .... معدنی ها .... سیمانی ها ..... واقعا دیدنی هست

قیمت خرید این سهم ها قبلا در کف های تاریخی اعلام شده .... و این مطلب من به هیچ وجه توصیه به خرید تو این قیمت ها نیست

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

الان که دارم مطلب می زنم روی در بازارهای جهانی 2599 دلار رسید فقط 1 دلار تا 2600 دلار

قیمت سنگ آهن هم داره رکورد های جدیدی می زنه

نظاره بازار گروه سرب و روی ...فلزات .... معدنی ها .... سیمانی ها ..... واقعا دیدنی هست

قیمت خرید این سهم ها قبلا در کف های تاریخی اعلام شده .... و این مطلب من به هیچ وجه توصیه به خرید تو این قیمت ها نیست

سلام فعلا مفت ترین سهم گروه معدنی که رشدی نداشته فقط ومعادن می باشد
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

با سلام

تمام سیمانی هایی که معرفی و خرید شدند جز بهترین سیمانی ها و با بنیاد عالی هستند
        حتی با منفی شدن گروه اینا منفی نمی شوند:

سهگمت معرفی 180 ..... آخرین قیمت 265 .... 50 درصد بازدهی
        سبهان معرفی و خرید زیر 1000 ..... آخرین قیمت 1800 ..... 80 درصد بازدهی
        ساروم خرید 230 ...... آخرین قیمت 422 ....... 80 درصد بازدهی

سیلام معرفی و خرید 295 ...... آخرین قیمت 503 ....70 درصد بازدهی
        این شرکت فقط 2 درصد سهم آزاد داره .... حتی با تعدیل منفی زیاد افت نخواهد کرد کل سهم آزاد 1 میلیون هم نیست

سکارون معرفی 270 .... آخرین قیمت 350 ..... 30 درصد بازدهی ..... بازدهی اصلی بعد از افزایش سرمایه 284 درصدی

و آخرین سیمانی ..... سصوفی یک هفته پیش وقتی تمام سیمانی ها سبز سبز بود در منفی 222 معرفی و خرید شد
        والان یکی از سیمانی های دارای صف خرید در 260 تومان

همه این سیمانی ها دارای بنیاد عالی هستند افزایش قیمت و رونق ساخت و ساز و صادرات می تونه سود اینا رو متحول بکنه.... در معرفی اینا
        تمام عوامل تعداد سهام آزاد ... تولید و فروش ..... صادراتی بودن ..... افزایش سرمایه های جذاب ..... کف تاریخی قیمت خرید .... و... لحاظ شده

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

سلام شفاف سازی گرامی اگه صلاح می بینی خصوصی یا همین جا میشه بگی الان بازم سیمانی بگیریم؟ من خودم ساروم دارم
          یا سهم دیگری به نظر حضرت عالی می رسه یه نفر در مورد حخزر سیگنا مثبت میذه که برام حرفش پر ارزشه ولی نظر شمارم می خوام بدونم. یا سهمی خاص و جدید به نظر شما میرسه ممنون شب بخیر

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
            سلام شفاف سازی گرامی اگه صلاح می بینی خصوصی یا همین جا میشه بگی الان بازم سیمانی بگیریم؟ من خودم ساروم دارم
            یا سهم دیگری به نظر حضرت عالی می رسه یه نفر در مورد حخزر سیگنا مثبت میذه که برام حرفش پر ارزشه ولی نظر شمارم می خوام بدونم. یا سهمی خاص و جدید به نظر شما میرسه ممنون شب بخیر
            با سلام و ارادت

در خصوص حخزر هیچ گونه اطلاعاتی ندارم
            در خصوص سیمانی ها فکر می کنم سیمانی های خوب رشد نکرده ته کشیده شاید سکرما در این گروه مناسب برای خرید باشه

پکرمان و حق تقدم آنها بارها تاکید شد و چند بار فرصت ورود داد ظاهرا دوستان استفاده نکردند

من الان پول داشته باشم وامید و پارسان اضافه می کنم .... هر چند اینا سنگین هستند ولی در کنار سهم های کوچک
            اینا هم بد ک نیستند

نظر

• farzen
              ستاره دار(2)
              • Jan 2012
              • 512

با سلام و ارادت

در خصوص حخزر هیچ گونه اطلاعاتی ندارم
              در خصوص سیمانی ها فکر می کنم سیمانی های خوب رشد نکرده ته کشیده شاید سکرما در این گروه مناسب برای خرید باشه

سلام نظر شما نسبت به سشرق؟؟
              پکرمان و حق تقدم آنها بارها تاکید شد و چند بار فرصت ورود داد ظاهرا دوستان استفاده نکردند

من الان پول داشته باشم وامید و پارسان اضافه می کنم .... هر چند اینا سنگین هستند ولی در کنار سهم های کوچک
              اینا هم بد ک نیستند

نظر

• farzen
                ستاره دار(2)
                • Jan 2012
                • 512

سلام نظرتون نسبت به خرید سشرق؟؟

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                  سلام نظرتون نسبت به خرید سشرق؟؟
                  با سلام
                  سهام هایی که اینجانب از گروه سیمان بررسی معرفی کردم یکی از مولفه هایش سرمایه کم و سهام آزاد یا شناوری کم هستش

بعد تولید و فروش ...... سشرق با این افزایش سرمایه ها و سرمایه سنگین و شناوری زیادنسبت به سهام های معرفی شده برای من جذابیتی نداره

هر چند این دلیلی برای عدم رشد نیست

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

پیشنهاد افزایش سرمایه سنگین 756 درصدی فایرا از محل مازاد تجدید ارزیابی بر روی کدال نشست منتظر تایید بورس می مانیم این افزایش سرمایه

عملی بشه سنگین ترین تعداد سهامی که از یک شرکت در دوران بورسی ام خواهم داشت ..... با توجه به افزایش قیمت فلزات

و افزایش سرمایه سنگین باید امید به روزهای خیلی خوب از فایرا باشیم

نظر

• mohammad reza66
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 140

سلام
                      جناب شفاف سازی نظرتون درمورد گروه لاستیک بخصوص پکویر چیه؟؟؟
                      [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط mohammad reza66 پست شده است View Post
                        سلام
                        جناب شفاف سازی نظرتون درمورد گروه لاستیک بخصوص پکویر چیه؟؟؟

11 آبان ..... معرفی پکویر در 370

با سلام

من اگه پول نقد داشته باشم

این سهم در منفی های فردا می توانند مد نظرم باشند

پکرمان ..... و حق تقدم آن ...... و پکویر

چکاوه

فاسمین در منفی های احتمالی ..... و خرید پلی درصورت پایین آمدن

منفی های پارسان

منفی های بعضی از سیمانی ها ..... البته سیمانی های مورد علاقه ساروم و سیلام و سصوفی منفی نشدند
                        سبهان هم که زیاد رشد کرده

فاما در 350...360

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

با سلام

قیمت جهانی روی 2650 دلار...... بالاترین هم 2690 بوده

کنستانتره سنگ آهن هم 70 دلار ..... قیمت فروش کنستانتره صادراتی کگل و کچاد در آبان ماه گواه همین موضوع است

نظر

• رهـــا
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 342

درود ... عزیز راجع به کسایپا 180و حقش ... نظری دارید ؟؟؟ سپاس
                            شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام

حرکت گندله به 100 دلار و کنستانتره به 80 دلار

حرکت دلار به 3800 تومان

همچنان با گروه معدنی فلزات و سرب و روی و....

گروه پتروشیمی بویژه شفن و... در این گروه زاگرس تعدیل 45 درصدی داد

در گروه سیمان فروش یک سوم سصوفی در 300 و تبدیل به سکرما

همچنان سیمانی های معرفی شده ساروم سهگمت سشمال سیلام سصوفی سکارون .... بهترین

اما تو این قیمت ها خریدار نیستم .... در فرصت مناسب تبدیل به سکرما

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
                              درود ... عزیز راجع به کسایپا 180و حقش ... نظری دارید ؟؟؟ سپاس
                              با سلام
                              در خصوص گروه خودرو و قطعه ساز نزدیک به دو سال هیچ بررسی نکردم ..... وقتی افزایش سرمایه چند صد درصدی
                              از تجدید ارزیابی صادر شد برای همیشه از این گروه فاصله گرفتم
                              البته تک و تو ک بعضی ها قابلیت بررسی رو دارند ولی من فعلا طرفش نمی رم فکرم دیگر گروه های دیگه است
                              آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2016/11/26, 20:22.

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام

شفن

امروز هم به 8...9 درصد بالاتر در 11200 این سهم رو خریدیم

اما چرا شفن :

سود شرکت 210 تومان اعلام شده فکر می کنم با متانول 250 دلاری و نرخ ارز 35000 ریالی

قیمت متانول در چند ماه اخیر به دنبال افزایش قیمت نفت صعودی شده بطوریکه از 210 دلار الان به 260 دلار رسیده

افزایش احتمالی قیمت متانول به 300 دلار می تونه سود شرکت رو تا مرز 300 تومان برسونه

در مورد تک نرخی شدن هم این مطلب رو بگویم که روی سود شرکت در سال های بعد می تونه 50 .... 60 تومان

اثر منفی بزاره

اما شفن در بخش سرمایه گذاری ها مالک 16 درصد و به عبارتی مالک 736 میلیون سهم پترو شیمی مرجان می باشد

پترو مرجان قراره قبل از پایان 95 به بهره برداری برسه ظرفیت تولید مرجان 1 میلیون و 650 تن متانول در سال می باشد

این راه اندازی تاثیری مثبتی بر ای پی اس شفن خواهد گذاشت

شفن مالک 40 میلیون سهم پترو مارون و مالک 43 درصد پترو فارابی نیز می باشد البته فارابی زیانده می باشد

شفن فکر می کنم برای سال های آینده طرح و توسعه فاز دو متانول را نیز در برنامه داشته باشد که با توجه به رفع

تحریم ها می تونه با سرعت بالا و با هزینه بسیار پایین تر نسبت به دوران تحریم اجرا بشه

بنابراین شفن از نظر من ارزش خرید و سرمایه گذاری داره .... همچنین فروشنده چندانی نداره

لازم به تذکر است دوستانی که شفن می خرند حواسشون به قیمت های جهانی نفت و متانول باشه

در صورت سقوط قیمت های جهانی .......
                                با سلام

متانول ...... 295 دلار

پیش بینی سود 96 زاگرس و شفن با فرض متانول 300 دلار .... ارز دلار تک نرخی 3750 تومان

زاگرس 440 تومان

شفن با فرض عدم راه اندازی پتروشیمی مرجان ...... 390 + 20 سود مارون = 410 تومان

شفن با فرض راه اندازی پتروشیمی مرجان و کار با ظرفیت کامل و تقسیم حداکثر در مجمع به شرطی که سود 96 مرجان در سود 96 شفن لحاظ بشه
                                390 + 20 سود مارون + 100 سود مرجان = 510 تومان

قبل از این که بازار پیش بینی بکنه ما با سناریوهای مختلف سود اینا رو حساب می کنیم

فاسمین در 230 تومان سود آتی رو با روی 2200 دلاری پیش بینی کردیم خیلی ها سود 2 .. 3 تومانی کدال رو می دیدن
                                ی گفتن ارزش نداره

حالا ما سود معدنی ها رو با کنستانتره 80 دلاری و گندله 100 دلاری و شمش 1600 تومانی حساب کتاب می کنیم کگل رو داریم

و مدام امید اضافه می کنیم امید با 40 درصد کگل........ 40 درصد کچاد ........40 درصد گهر ایران زمین...? .90 درصد وهور

100 درصد پترو امید 67 درصد وسپه و...

نظر

در حال کار...
                                X