شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار خرد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 2323

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

جناب شفافسازی سلام
    یه نگاه خریدارانه به شفن و وتوسم بندازید
    ممنون میشم به سهامدارخرد کمک کنید

نظر

• Samk
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 447

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      با سلام
      به دلیل خبر عرضه سنگ آهن در بورس کالا ، فولاد کاوه را فروختم
      جایگزین کاوه : مقداری به واحیا افزوده شد همچنین پتروشیمی پارس خرید شد.
      کاوه سهم خوبیه ولی به دلیل تاثیر افزایش نرخ انرژی و همچنین عرضه سنگ آهن در بورس دیگه ریسک نکردم.
      پتروشیمی پارس واقعا سهم خوبیه امروز تونستم در منفی خرید کنم. کاوه هم در منفی کم فروختم قبل از اینکه صف فروش بشه .
      به نظرم پتروشیمی پارس الان با دلار ۳۰ تومن سال بعد اگر سال بعد دلار ۳۰ باشه که به نظرم کاملا شدنی است ، پی به ای پارس در حدود ۳.۵ است
      آقاي أراد عزيز
      اكر سنك اهن در بورس عرضه شودً جه تأثيري در فولاد ساز ها خواهدً داشت ؟
      با تشكر

نظر

• baran
        عضو فعال
        • May 2011
        • 703

عدم طرح دستورالعمل قیمتگذاری زنجیره‌ی فولاد در مجلس

✅با رایزنی امروز دکتر دهنوی با نمایندگان مجلس، دستورالعمل قیمت‌گذاری زنجیره‌ی فولاد فعلا اجرا نخواهد شد. آقای دکتر دهنوی حدود ۳ الی ۴ هفته از مجلس فرصت خواستند تا یک دستورالعمل جامع که رعایت منافع سهامداران را مدنظر قرار دهد تدوین شود تا ضمن ایجاد ثبات در صنعت فولاد، سرمایه‌گذاری بلند مدت در این صنعت دچار آسیب نشود.

?احتمالا در صنعت فولاد همانند خوراک صنعت پتروشیمی‌ برای افزایش هزینه ها و قیمتگذاری‌ها و ... به جای تعیین نرخ به سمت یک فرمول ثابت پیش برویم که هیچ گونه ابهامی باقی نماند و دیگر شاهد تغییر قوانین و دستورالعمل‌ها نباشیم.

?واقعا خبر خوبی برای صنعت فولاد است و خبر خوبتر برای بازار سرمایه که صدایش اینقدر بلند و تاثیرگذار است که می‌تواند برای منافع سهامداران و ذینفعانش این‌قدر تاثیرگذار باشد.
        احتمالا آقای دکتر دهنوی در روزهای آتی جلساتی را هم با فولاد سازان خواهند داشت.
        با آرزوی توفیق

بورس، چند خط از محسن عباسی
        ???
        @emacoabbasi

نظر

• baran
          عضو فعال
          • May 2011
          • 703

خبر فوق خبر خوبیه برای فولادیها

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام و درود

کسانیکه شرانل ندارند می توانند با احتیاط. یه پله کوچک خرید نمایند

نزدیک های منفی 5 درصد

اگر نتواند حمایت امروز رو حفظ کنه به احتمال تا حمایت بعدی 3500 تومان پایین خواهد امد

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

با سلام
              همتی در مصاحبه با خبر شبکه ۲ دقیقا به اینکه دلار به ۲۰ می رسه اشاره نکرد ( تصور بازار اینه که همتی گفته دلار زیر ۲۰ میاد ولی به نظرم چنین چیزی نبود)
              ببینید همتی گفت دلار تعدیل میشه
              مجری گفت مثلا ۲۰ یا زیر ۲۰؟
              همتی گفت بله اجازه بدید بعدا در این خصوص صحبت کنم
              کلمه بله که از زبان همتی بیرون اومد به معنی تایید دلار ۲۰ نیست
              منظور ایشان این بوده که بعدا به این موضوع پاسخ میده اگر پایین آمدن دلار به زیر ۲۰ را تایید کرده بود که نیازی به این نیست که بگه بعدا توضیح میده
              هرچند که جایگاه مهم‌آقای همتی می طلبه که در اعلام مواضع دقت بیشتری داشته باشه. دقیقا موضوعی که خود آقای همتی هم اشاره کرد و گفت برخی دولت مردان در بیان مواضع دقت نمی کنن هرچند خود ایشان هم متاسفانه دقت نمی فرمایند.
              ضمن اینکه کاهش دلار اساسا در حیطه توانایی های حضرات نیست
              اگر قادر به کنترل بودند که اجازه بالا رفتن ارز را نمی دادن که الان با توسل به هزار حقه بازی بخواهند ارز را پایین بیارن
              اگه می تونی ارز را ارزان کنی خوب در عمل نشان بده ! شما کمتر از ۲ هفته هم نتونستی ارز را ارزان کنی با وجودی که خود روحانی هم اومد و حرف از دلار ۱۵ زد و یه جو روانی سنگین هم درست کردند و از اون طرف هم طرف تقاضای دلار را کاهش دادن ولی حتی ۲ هفته هم نتونستند حالا میاد در یه گفتگوی زنده از شبکه ۲ لاف می زنه که دلار ارزان میشه . آقا شما اصلا دلار را ۱۵ تومن که هیچ دلار را تا ۱۰۰۰ تومن ارران کن ما از دلار هزار تومن استقبال می کنیم البته اگه می تونی
              عزیز من برادر من ! همین کره جنوبی اومدی حتی نفت کش توقیف کردی حتی یه سکه یه دلاری هم بهت نداد کره گفت فقط به میزان کم و تازه به صورت نقدی هم نه بلکه به شکل فروش کیت کرونا و ...بخش کوچکی از پول را پس میده حالا میگی دلار ارزون می کنم؟؟؟
              شخصا از دلار ارزان استقبال می کنم ولی از دروغ ها و لاف هایی که در عمل تحقق پیدا نمی کنه و فقط باعث ضرر بورسی ها میشه متنفرم
              Honesty is the best policy

نظر

• rahgozar_eng
                عضو فعال
                • May 2020
                • 553

سلام.جناب شفافسازی نطرتون در مورد براورد فروش سه ماهه اخر سال خزامیا در گزارش ۹ ماهه چیه‌. این عدد درسته واقعا؟ بالای هزار میلیارد سود در همین سه ماه؟
                bene qui latuit bene vixit

نظر

• aminian
                  كاربر فعال
                  • Oct 2012
                  • 663

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  با سلام و درود

کسانیکه شرانل ندارند می توانند با احتیاط. یه پله کوچک خرید نمایند

نزدیک های منفی 5 درصد

اگر نتواند حمایت امروز رو حفظ کنه به احتمال تا حمایت بعدی 3500 تومان پایین خواهد امد
                  جناب شفاف سازی
                  نرخ لوبکات در گزارش نه ماهه 4 تومن بوده
                  که حتی با میانگین برج 7 تا 9 هم فرق میکنه و خیلی پایین گرفته و این دلیل رشد سود بی مهابای شرانل بوده

الان لوبکات شده 9 تومن
                  روانکارها تحت فشار هستن

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                    جناب شفاف سازی
                    نرخ لوبکات در گزارش نه ماهه 4 تومن بوده
                    که حتی با میانگین برج 7 تا 9 هم فرق میکنه و خیلی پایین گرفته و این دلیل رشد سود بی مهابای شرانل بوده

الان لوبکات شده 9 تومن
                    روانکارها تحت فشار هستن
                    درود

به نکته بسیار مهمی اشاره کردید از این بابت بسیار ممنونم

نرخ خرید لوبکات در کزارش 9 ماهه شرانل به ازای هر متر مکعب ۴۰,۵۳۵,۸۷۰ ریال بوده

اما در فصل پاییز نرخ خرید ۵۶,۷۶۰,۵۷۷ ریال بوده و با این نرخ در بهای تمام شده منظور گردیده است

اما نکته بسیار با اهمیت اینه که ببینیم نرخ لوبکات در فصل پاییز در بورس کالا چند بوده ؟؟؟؟؟؟؟

من متوسط نرخ فروش لوبکات سنگین پالایشگاه تهران رو برای فصل پاییز بصورت میانگین محاسبه کردم

نرخ فروش = 70,753,181 ریال

شرانل چند خریده؟؟؟ = ۵۶,۷۶۰,۵۷۷ ریال............. حدود 20% پایین تر از نرخ بورس کالا

یا داره با تخفیف می خره ویا مکانیزیم دیگری برای خرید دارن .... یا دولت برای اینکه قیمت روغن ماشین به یکباره دوبل و سوبل

نشه و صدای مردم در نیاد یه جوری در قیمت فروش لوبکات به این شرکت ها ارزان حساب می کنه

به هر حال این موضوع نیازمند بررسی بیشتری هستش و باید وقت بزاریم ببینیم در گزارشات شرانل چیزی در این خصوص

پیدا می کنیم یا نه ؟؟؟

دوستان هم بیکار نشینند گزارشات و صورت های مالی و تامین کننده های لوبکات و... رو بخونند شاید چیزی دست گیرشان شد

من برای این که همین موضوع بسیار مهم رو بنویسم حدود 10-20 تا گزارش ماهانه و صورت های مالی و گزارش های تفسیری

و بورس کالا و ... همزمان باز کردم

اطلاعات استخراج کردم و یا با هم دیگه مقایسه کردم .... واقعاً مغزم داغ کرد

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

با عرض سلام
                      ضمن تشکر از جناب شفاف سازی و سایر دوستان
                      شرانل را تقریبا همزمان با حضرتعالی خریداری کردم و سهامداری خواهم کرد ولی به نظرم شاید بهتر باشه وزن بیشتری از سبد را به سهام دیگر که ابهام کمتری دارند و شاید پتانسیل بیشتری دارند اختصاص بدیم مانند سنگ آهنی ها به ویژه کنور که بهره مالکانه هم نمیده ، فاسمین که خود شما معرفی فرمودید، پتروشیمی ها به ویژه اوره ای ها به ویژه شپدیس خراسان، متانول شفن زاگرس ، پتروشیمی پارس که در روزهای اخیر من وارد شدم اینها به نظرم ابهام به مراتب کمتر دارند و در عین حال پتانسیل رشد خوبی دارند.
                      عرض کردم خودم هم شرانل دارم ولی ما که با سهم عهد برادری نبستیم وقتی سهم یه مقدار ابهام داره بهتره وزن کمتری بهش اختصاص بدیم و وزن بیشتری به سهام دیگه اختصاص بدیم.
                      کنور
                      واحیا
                      شپدیس
                      خراسان
                      زاگرس
                      شفن
                      پارس
                      ...

نظر

• رضوان
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 31

با عرض سلام و تشکر خدمت جناب شفاف سازی
                        در مورد مطلبی که جناب aminian فرمودن این مساله رو هم باید درنظر بگیریم که نرخ لوبکات و نرخ محصول با هم رابطه دارن به طوری که با بالا رفتن نرخ لوبکات،نرخ روغن پایه هم بالا میره،به عنوان مثال این هفته نرخ جهانی لوبکات 1% بالا رفته نرخ روغن پایه حدود 2/5%
                        طبق اطلاعاتی که از یکی از دوستان عزیزم بدست آوردم در روزهای اخیر نرخ روغن پایه صادراتی ایران به بالای 730 دلار رسیده که میدونیم بالاترین قیمت های امساله
                        با توجه به اینکه حجم صادرات شرانل درچند ماه گذشته بالا بود و اگر همین روند ادامه پیدا کنه مشکل خاصی از بابت نرخ لوبکات شرانل تهدید نمیکنه

نظر

• aminian
                          كاربر فعال
                          • Oct 2012
                          • 663

بحث بر سر اینه که نرخ در سه ماهه سوم بسیار کم بوده
                          حساب کن 4 شده باشه 9

دیگه اون حاشیه سود گذشته بوجود نمیاد

نظر

• Mehrsana
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1191

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            با عرض سلام
                            ضمن تشکر از جناب شفاف سازی و سایر دوستان
                            شرانل را تقریبا همزمان با حضرتعالی خریداری کردم و سهامداری خواهم کرد ولی به نظرم شاید بهتر باشه وزن بیشتری از سبد را به سهام دیگر که ابهام کمتری دارند و شاید پتانسیل بیشتری دارند اختصاص بدیم مانند سنگ آهنی ها به ویژه کنور که بهره مالکانه هم نمیده ، فاسمین که خود شما معرفی فرمودید، پتروشیمی ها به ویژه اوره ای ها به ویژه شپدیس خراسان، متانول شفن زاگرس ، پتروشیمی پارس که در روزهای اخیر من وارد شدم اینها به نظرم ابهام به مراتب کمتر دارند و در عین حال پتانسیل رشد خوبی دارند.
                            عرض کردم خودم هم شرانل دارم ولی ما که با سهم عهد برادری نبستیم وقتی سهم یه مقدار ابهام داره بهتره وزن کمتری بهش اختصاص بدیم و وزن بیشتری به سهام دیگه اختصاص بدیم.
                            کنور
                            واحیا
                            شپدیس
                            خراسان
                            زاگرس
                            شفن
                            پارس
                            ...
                            دوستان به نظر من وزن سهام کامودیتی محور، صادراتی و دلاری رو در سبدتون کم کنید به سه دلیل:
                            1- وعده های دلار 15-16 تومنی و زیر 20 تومنی روحانی و همتی و احتمال بالای توافق در آینده نزدیک با بایدن
                            2- افزایش نرخ خوراک و انرژی و سوخت و بهره مالکانه و.... در بودجه سال بعد.
                            3- در اوج تاریخی بودن قیمتهای جهانی اکثر کامودیتیها

سهام شرکتهای بزرگ به متوسط P/E حدود 4-5 خودشون با رسیدن ایران به توافق میل خواهند کرد و شرکتهای کوچکتر به متوسط 5-7 واحدی. بین گزینه های که شما گفتی من روی سنگ آهن ها مثبت ترم تا بقیه.

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

شرانل :

احتراماً، عطف به نامه مورخ 1399/11/11 سازمان اوراق بهادار مبنی بر درخواست پیش بینی درآمد هر سهم سال جاری ، به استحضار میرساند با توجه به عملکرد 10 ماهه سال جاری مبلغ پیش بینی سود خالص منتهی به 1399/12/30 برابر 11.176.818 میلیون ریال که براساس سرمایه 2.000.000 میلیون ریال سود هر سهم به مبلغ 5.588 ریال خواهد بود .

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3237

سهامداران فاسمین با یک حرکت انقلابی دیگه در فردا می تونن قیمت را به چند ماه پیش برگردانن
                                خسته نباشید خدا قوت!!

نظر

در حال کار...
                                X