شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عادل عطایی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 331

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
    عزیزمن
    وقتی نرخ خوراک پتروها آزادبشه نرخ محصولاتشون هم آزاد میشه مثلا کود اوره ای که با سوبسید میده آزاد حساب میکنه و کشاورز هم مجبوره محصولات کشاورزی و لبنی و هزارکوفت وزهرمار دیگه ای رو گرون کنه
    ازاین دست مثال در پتروها زیاده
    به این میگم تورم بخشی که باعث میشه یه بخش هایی تورم پیدا کنه. در مقابل یه بخش های دیگه ای تورمش کمتر میشه. مثلا ممکنه باعث شه کرایه خونه کمتر از تورم رشد کنه. در نهایت آزادسازی قیمت ها به ضرر هر کی باشه به ضرر عموم جامعه و کلیت اقتصاد کشور نیست
    اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• eco777
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 677

چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید
      گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

دوستان وقتی از یک صنعتی سهم نداریم بیائیم اونو بکوبیم واقعا منصفانه نیست و این رفتار ها ممکن هست ضررش به کل بازار سرمایه و حتی کل اقتصاد برسه . من شخصا سهام سیمانی ندارم و تا جائیکه یادم هست سالهاست که نداشتم ، شاید چندین سال پیش بوعلی داشته ام . اما همیشه از آزاد سازی قیمت محصولات سیمانی دفاع میکنم . چون به نفع این صنعت و بازار سرمایه هست . چون دست رانتخواران قطع میشه و چون با تولید بیشتر مصرف کننده هم سود میکنه . اینکه من یک سهامی رو نداشته باشم و بیام اونو بکوبم که سودش چنین است و ممکن است چنان شود ، باعث نمیشه دیگران سهامشون رو بفروشند بیان سهم من رو بخرند .
      وقتی ما تو بازار سرمایه ، با هم اینطور تا کنیم چه انتظاری از دولت و ... میتونیم داشته باشیم ؟

نظر

• Hssn_mohammadi
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 220

سلام به همه دوستان
        من سهامدار پتروشیمی هستم، شما با منطق پیش بینی کنید وضعیت خوب سهام پتروشیمی تا کی ادامه داره؟ نگهداری سهام رو تا کِی مناسب می دونید. برای کسی که پتروشیمی نداره الان توصیه به ورود دارید یا به نظرتون الان دیر شده؟ ( جناب شفاف سازی نظرشون بود الان برای ورود به نوری دیر شده) آیا تبدیل سهام پتروشیمی به سایر گروه ها رو مناسب می دونید اگه بله، تبدیل حدودا کِی انجام بشه بهتره.

جناب پرواز اگه بقیه سهام بد موندند آیا ممکنه گروهی باشه که پتانسیل جبران مافات رو داشته باشه و تبدیل سهام پتروشیمی به اون گروه از این به بعد بازدهی بیشتری نصیب سهامدار کنه.

در بورس گروه خوب بازار مرتب عوض شده است و سهم خوب هم تا هر قیمتی خوب نیست.

در مورد پی به ای که یکی از دوستان گفتند اگه پی به ای سهمی ۷.۵ باشه، قیمت سهم ۱۰ درصد رشد کنه، پی به ای می ره بالای ۸ و اگه همزمان فقط ۱۰ درصد سود هم کاهش پیدا کنه پی به ای می ره بالای ۹.

سود تقسیمی نسبت به قیمت روز سهام به اندازه سود بانکی نیست ولی برخی سهامداران قدیمی بعضا به اندازه قیمت تمام شده سهم امسال سود گرفتند.

به نظر شما حاکمیت تا ابد اجازه می ده یک یا چند صنعت که نیمه دولتی هم هستند سود کلان کسب کنند در حالی که خودش کم پوله و باید از صنایع دیگه هم حمایت کنه؟

در مورد نرخ خوراک مثلا طبق شفاف سازی که پارسان داد خوراک گازی با تخفیف، ۵ سنت نیمایی محاسبه شده، کم و زیاد شدن تخفیف سود پتروشیمی ها رو تحت تاثیر قرار می ده.

تحلیل های جناب شفاف سازی بر مبنای ثابت موندن قیمت ارز و قیمت های جهانی است. تحلیل این موارد رو هم عنایت داشته باشید.
        آخرین ویرایش توسط Hssn_mohammadi؛ 2021/07/01, 13:49.

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
          جناب پرواز اگه بقیه سهام بد موندند آیا ممکنه گروهی باشه که پتانسیل جبران مافات رو داشته باشه و تبدیل سهام پتروشیمی به اون گروه از این به بعد بازدهی بیشتری نصیب سهامدار کنه.
          به نظرم الزاما اینطور نیست که گروهی که قبلا خوب رشد کرده الان کمتر از بقیه رشد کنه یا برعکس گروهی که کم رشد کرده الان بخواد بهتر عمل کنه، مهم شرایط حال حاضر سهم ها هست و آینده نگری اونها.
          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/07/01, 16:23.

نظر

• سیدامیر
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1668

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
            ببخشید اما فقط بخش بولد شده از حرفهاتون رو قبول دارم! ارزش ریال سقوط کرده لذا هزینه آب، برق، گاز، نیروی انسانی و.... که به ریال بوده پایین مونده اما فروش که به دلار بوده جهش کرده و این باعث چنین حاشیه سود وحشتناکی شده! باید دید در گزارش سه ماهه هزینه ها چقدر رشد میکنه؟

چیزی که مخرج مشترک حرف تمام کاندیداها بود این بحث یارانه انرژی بوده که دارن به ثروتمندان میدن! ثروتمندان کیه ان؟ اون که دو تا ماشین داره؟! /:.nono.:/ خیر! اونکه سهامدار شرکتهای پتروشیمی و صادراتی هست و داره بخاطر این انرژی مفت، سر سال میلیاردها تومن فقط سود مجمع میگیره جواب صحیح تریه!
            سلام ..

به نظرم تحلیلتون اشتباهه..

سهامدار عمده شرکتهای پتروشیمی و معدنی دولت و صندوق های بازنشستگین ..

دولت خودزنی نخواهد کرد ..برعکس از این شرکتها حمایت هم خواهد شد ..صندوقها باید حمایت بشن و این کار از طریق حمایت از شرکتهای زیر مجموعه انجام میشه ..یکی از این حمایتها میتونه نرخ خوراک باشه یا هر حمایت دیگه ای...

....

نظر

• Mehrsana
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1191

هنوز بیشترین سود مجمعی که تقسیم شده به اندازه سود بانکها نیست
              هروقت سود سپرده رو آوردن زیر ۱۰ درصد حرف از سود میلیاردی پتروها بزنید
              اگه یارانه انرژی صنایع خصوصا پتروهارو حذف کنند
              قیمت محصولاتشم باید آزاد کنند واین یعنی تورم بسیار بالا درجامعه
              من سهامدار پتروشیمی جزو قشر ثروتمند جامع هستم آیا؟
              فقط سهامدار عمده سهام پتروشیمی هارو دارن ؟
              بقیه سهامدارا آدم نیستن؟
              عزیزمن
              وقتی نرخ خوراک پتروها آزادبشه نرخ محصولاتشون هم آزاد میشه مثلا کود اوره ای که با سوبسید میده آزاد حساب میکنه و کشاورز هم مجبوره محصولات کشاورزی و لبنی و هزارکوفت وزهرمار دیگه ای رو گرون کنه
              ازاین دست مثال در پتروها زیاده
              در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
              چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید
              گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

دوستان وقتی از یک صنعتی سهم نداریم بیائیم اونو بکوبیم واقعا منصفانه نیست و این رفتار ها ممکن هست ضررش به کل بازار سرمایه و حتی کل اقتصاد برسه . من شخصا سهام سیمانی ندارم و تا جائیکه یادم هست سالهاست که نداشتم ، شاید چندین سال پیش بوعلی داشته ام . اما همیشه از آزاد سازی قیمت محصولات سیمانی دفاع میکنم . چون به نفع این صنعت و بازار سرمایه هست . چون دست رانتخواران قطع میشه و چون با تولید بیشتر مصرف کننده هم سود میکنه . اینکه من یک سهامی رو نداشته باشم و بیام اونو بکوبم که سودش چنین است و ممکن است چنان شود ، باعث نمیشه دیگران سهامشون رو بفروشند بیان سهم من رو بخرند .
              وقتی ما تو بازار سرمایه ، با هم اینطور تا کنیم چه انتظاری از دولت و ... میتونیم داشته باشیم ؟
              در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
              سلام ..

به نظرم تحلیلتون اشتباهه..

سهامدار عمده شرکتهای پتروشیمی و معدنی دولت و صندوق های بازنشستگین ..

دولت خودزنی نخواهد کرد ..برعکس از این شرکتها حمایت هم خواهد شد ..صندوقها باید حمایت بشن و این کار از طریق حمایت از شرکتهای زیر مجموعه انجام میشه ..یکی از این حمایتها میتونه نرخ خوراک باشه یا هر حمایت دیگه ای...

....

ضمن سپاس از بزرگوارنی که نظر دادند باید چند نکته رو شفاف سازی کنم!

1- وقتی من میگم ثروتمندان، سهامداران شرکتهای صادراتی و پتروشیمی هستن بعضی از دوستان که سرمایه اندکی دارن به خود میگیرن! دوست عزیز توی همین تالار آقای نجیمی پارسال از مجمع شپدیس حدود یک میلیارد تومان سود مجمع گرفت و امسال احتمالا دو برابر این مقدار. (نوش جونشون البته) ایشون در مقابل شرکتهای حقوقی خصوصی بورسی، خصولتی ها و کدهای حقیقی درشتی که اکثراً افراد کله گنده یا آقازاده ها هستن سرمایه ای نداره. شما حساب کنن اونها که جزء سهامداران درصدی این شرکتها هستند چه مبالغی از مجامع سود می گیرن؟ از نظر شما اینها ثروتمند نیستن؟! فقط کسیکه دوتا پژو 405 یا دو تا خونه داره پولداره و داره بیشتر از یارانه استفاده میکنه؟! برخی از صندوق ها هم سهامدار این شرکتها هستن اما تقریباً همه صندوقهای بازنشستگی کشور الان ورشکسته هستند و با کمک دولت سرپا. اگه این سودهای بزرگ رفته دست این صندوقها پس پولهاش کو؟!

2- اینکه بالاترین سود تقسیمی شرکتهای بورسی رو الان با قیمتشون حساب کنیم و بگیم به اندازه سود بانکی نیست که حرف درستی نیست. قیمت سهام این شرکتها طی همین یکسال اخیر کلی رشد کرده دیگه 5-10% تقسیم سود چه اهمیتی داره برای سهامدارش؟ ضمن اینکه سود بانکی در ایران بزرگترین جنایت به مملکت و مردم ایرانه. در واقع سود بانکی، مالیاتی است که از همه مردم میگیرن و میدن به یک عده خاص... در پست قبلی گفتم حاشیه سود اکثر شرکتهای بورسی زیر 20 درصد هست چطور ممکنه سود بانکی بالای این مبلغ باشه؟ خنده دار نیست یکی بیاد کلی سرمایه گذاری کنه همه دردسرهای تولید رو به جون بخره هزار جور قوانین رو دور بزنه بعد ببینی 10درصد فروشش سود کرده! خب طرف همون پول رو میگذاشت توی بانک سودش رو میگرفت! از اونور هم بانک از کدوم شرکت میخواد 30% سود بگیره که 10% رو برای خودش برداره و 20% رو بده به سپرده گذار؟!

3- الان شرکتهای صادراتی ایران دارن محصولات رو به قیمت جهانی میفروشن. بخش عمده رو که دارن صادر میکنن، اون بخش فروش داخلی هم با قیمت روز دلار نیما و قیمت جهانی تعیین میشه. خب چرا نباید مواد اولیه رو هم باهاشون به قیمت جهانی حساب کنن؟ این دقیقاً اسمش رانته که بیای مواد اولیه که مال همه مردم ایران هست رو مفت بدی به یک شرکت با یه تعداد سهامدار محدود و اون بیاد محصولش رو به قیمت جهانی به مردم بفروشه. شما برو ببین توی همین یکسال قیمت میلگرد، مصالح ساختمونی و مواد پتروشیمی و... چقدر رشد کرده؟ مردم بدبخت این مملکت با کدوم درآمد میتونن با این قیمتها یک خونه بسازن یا بخرن؟! الان همون شرکت فولاد کویر که توی این تایپک قبلاً درباره اش بحث شده رو برید ببنید مال یک خانواده است. اینها با چند ده میلیارد تومان سرمایه اولیه که بخش عمده اشم وام کم بهره و با دوره تنفس چند ساله بوده این کارخانه رو راه اندازی کردند الان فقط برید ارزش روز دارایی کدهای حقیقی رو ببنید! پسر بزرگ اقای خروش صاحب این کارخونه الان 5 میلیارد سهم 1400 تومنی داره یعنی 7000 میلیارد تومان سرمایه این فرده!!! به نظر شما این فرد ثروتمند نیست؟!

4- مطلب من در مورد کوبیدن یا بد گفتن در مورد صنعتی نیست. من خودم تا الان سهامدار اکثر شرکتهای بورسی بودم اما باید انصاف رو هم در حرف هامون رعایت کنیم. نمیشه که شما بیای مواد اولیه خودروسازی رو به قیمت جهانی بدی و محصول رو دستوری بفروشی و هزاران سهامدار رو به خاک سیاه بشونی. نمیشه که صنعت غذایی، قندی، روغنی، کشاورزی، دامپروری، بیمه، بانک، داروسازی، حمل و نقل و.... همه حاشیه سود حدود یا زیر 20 درصد داشته باشن و چند صنعت خاص مثل صنایع معدنی، فلزی و پتروشیمی بخاطر مواد اولیه و انرژی مجانی حاشیه سودهای 60 درصدی اونم در شرایط تحریمی داشته باشن. درسته کشور ما مزیت رقابیتش در نفت و گازه اما دیگه این همه تفاوت منطقیه ؟!
              آخرین ویرایش توسط Mehrsana؛ 2021/07/02, 07:44.

نظر

• سعید محتشم
                عضو عادی
                • Jul 2015
                • 239

سود سهام صندوق های بازنشستگی صرف پرداخت حقوق آنها میشه اما چون تعداد بازنشسته ها بیشتر از درامدصندوق ها است عملا نیاز به حمایت دارن وبا افزایش نرخ مواد شرکتها درآمد آنها کمتر و بیشتر به ورطه ورشکستگی میرن

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                  ضمن سپاس از بزرگوارنی که نظر دادند باید چند نکته رو شفاف سازی کنم!

1- وقتی من میگم ثروتمندان، سهامداران شرکتهای صادراتی و پتروشیمی هستن بعضی از دوستان که سرمایه اندکی دارن به خود میگیرن! دوست عزیز توی همین تالار آقای نجیمی پارسال از مجمع شپدیس حدود یک میلیارد تومان سود مجمع گرفت و امسال احتمالا دو برابر این مقدار. (نوش جونشون البته) ایشون در مقابل شرکتهای حقوقی خصوصی بورسی، خصولتی ها و کدهای حقیقی درشتی که اکثراً افراد کله گنده یا آقازاده ها هستن سرمایه ای نداره. شما حساب کنن اونها که جزء سهامداران درصدی این شرکتها هستند چه مبالغی از مجامع سود می گیرن؟ از نظر شما اینها ثروتمند نیستن؟! فقط کسیکه دوتا پژو 405 یا دو تا خونه داره پولداره و داره بیشتر از یارانه استفاده میکنه؟! برخی از صندوق ها هم سهامدار این شرکتها هستن اما تقریباً همه صندوقهای بازنشستگی کشور الان ورشکسته هستند و با کمک دولت سرپا. اگه این سودهای بزرگ رفته دست این صندوقها پس پولهاش کو؟!

2- اینکه بالاترین سود تقسیمی شرکتهای بورسی رو الان با قیمتشون حساب کنیم و بگیم به اندازه سود بانکی نیست که حرف درستی نیست. قیمت سهام این شرکتها طی همین یکسال اخیر کلی رشد کرده دیگه 5-10% تقسیم سود چه اهمیتی داره برای سهامدارش؟ ضمن اینکه سود بانکی در ایران بزرگترین جنایت به مملکت و مردم ایرانه. در واقع سود بانکی، مالیاتی است که از همه مردم میگیرن و میدن به یک عده خاص... در پست قبلی گفتم حاشیه سود اکثر شرکتهای بورسی زیر 20 درصد هست چطور ممکنه سود بانکی بالای این مبلغ باشه؟ خنده دار نیست یکی بیاد کلی سرمایه گذاری کنه همه دردسرهای تولید رو به جون بخره هزار جور قوانین رو دور بزنه بعد ببینی 10درصد فروشش سود کرده! خب طرف همون پول رو میگذاشت توی بانک سودش رو میگرفت! از اونور هم بانک از کدوم شرکت میخواد 30% سود بگیره که 10% رو برای خودش برداره و 20% رو بده به سپرده گذار؟!

3- الان شرکتهای صادراتی ایران دارن محصولات رو به قیمت جهانی میفروشن. بخش عمده رو که دارن صادر میکنن، اون بخش فروش داخلی هم با قیمت روز دلار نیما و قیمت جهانی تعیین میشه. خب چرا نباید مواد اولیه رو هم باهاشون به قیمت جهانی حساب کنن؟ این دقیقاً اسمش رانته که بیای مواد اولیه که مال همه مردم ایران هست رو مفت بدی به یک شرکت با یه تعداد سهامدار محدود و اون بیاد محصولش رو به قیمت جهانی به مردم بفروشه. شما برو ببین توی همین یکسال قیمت میلگرد، مصالح ساختمونی و مواد پتروشیمی و... چقدر رشد کرده؟ مردم بدبخت این مملکت با کدوم درآمد میتونن با این قیمتها یک خونه بسازن یا بخرن؟! الان همون شرکت فولاد کویر که توی این تایپک قبلاً درباره اش بحث شده رو برید ببنید مال یک خانواده است. اینها با چند ده میلیارد تومان سرمایه اولیه که بخش عمده اشم وام کم بهره و با دوره تنفس چند ساله بوده این کارخانه رو راه اندازی کردند الان فقط برید ارزش روز دارایی کدهای حقیقی رو ببنید! پسر بزرگ اقای خروش صاحب این کارخونه الان 5 میلیارد سهم 1400 تومنی داره یعنی 7000 میلیارد تومان سرمایه این فرده!!! به نظر شما این فرد ثروتمند نیست؟!

4- مطلب من در مورد کوبیدن یا بد گفتن در مورد صنعتی نیست. من خودم تا الان سهامدار اکثر شرکتهای بورسی بودم اما باید انصاف رو هم در حرف هامون رعایت کنیم. نمیشه که شما بیای مواد اولیه خودروسازی رو به قیمت جهانی بدی و محصول رو دستوری بفروشی و هزاران سهامدار رو به خاک سیاه بشونی. نمیشه که صنعت غذایی، قندی، روغنی، کشاورزی، دامپروری، بیمه، بانک، داروسازی، حمل و نقل و.... همه حاشیه سود حدود یا زیر 20 درصد داشته باشن و چند صنعت خاص مثل صنایع معدنی، فلزی و پتروشیمی بخاطر مواد اولیه و انرژی مجانی حاشیه سودهای 60 درصدی اونم در شرایط تحریمی داشته باشن. درسته کشور ما مزیت رقابیتش در نفت و گازه اما دیگه این همه تفاوت منطقیه ؟!
                  سلام و درود بر شما.

باید نگاه کنی کتاب منطق را در اینجا چه کسی نوشته...

علت این هست هر جا کلونی افراد خاص زیاد تر میشه غذا هم چرب و چیلی تر میشه در اون مناطق...84 میلیون کار میکنند برای آن یک میلیون .

فقط برای نمونه عرض کنم شما و دوستان کل سرمایه ای که طی این 15 سال به طور میانگین به دست آورده اید را طبقه ای جدید از دزدان جوان با وصل کردن دوشاخه به پریز برق در کمتر از 6 ماه کاسب شدند.

و آن گرمای 40 درجه را من و شما تحمل میکنیم و آنها به ریشمان میخندند. نیک بنگری سهامداران عمده هم حکم همان مفت برهای جوان را دارند که به الباقی سهامداران خرد میخندند...

و چون نیک تر بنگری میبینی دیر میفهمیم که خیلی زود رفتیم سر کار...

کل سیستم طوری طراحی شده که اکثریت سر کار باشند و خواص بهره مند...و بعضی وقتها نان خرد و ریز باقی مانده در سفره که اون دوستمان در کلیپ تبلیغاتی اش وسط اتاق تکاند برسد به 84 میلیون...

فقط یک نمونه ی کوچک این طبقه ی جدید از دزدان 50 بیتکوین خالص ارزش دارایی اش هست حدود 40 میلیارد تومان در 6 ماه با قیمت روز بیت ( به شرط عدم صعود)بدون یک ریال مالیات حدود ماهی 6 میلیارد...اونوقت امثال نجیمی شفاف سازی و میثم وشما و الباقی دوستان... سالها وقت صرف دانستن و بدست آوردن کردند...با مفروضات آزاد سازی قیمت و هزار فاکتور بنیادی دیگر.

به نظرم هر وقت کلونی افراد ذینفع خاص رفت آن سمت دیگر که آزاد سازی قیمت است و آن طرف ترازو سنگین شد این اتفاق بیفتد...

تنها موردی که استعداد باور نکردنی در آن داشتند طی این سالها بوجود آوردن طبقات مختلفی از انواع دزدان جاعلان اسناد و رانتی و مفت بر ها بوده است... و مطمئنا هیچ وقت این طبقه های نو ظهور راضی به کمتر از 100 نخواهند و پیشرفت و بهبود اوضاع جکی بیش نیست در این خاک.
                  آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/07/02, 10:06.
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• سعید محتشم
                    عضو عادی
                    • Jul 2015
                    • 239

اگر نرخ خوراک پتروشیمی ها وبهره مالکانه معادن و....افزایش پیدا کنه در کشور بافساد دزدی فراگیر منافع حاصله خرج آنها میشه نه اینکه به نفع عوام باشه البته بدتر هم خواهد شد چون یا شرکتها زیانده میشن ویا محصولات تولیدی شرکتها در داخل گران میشه که فشار مضاعفی بر مردم است مثل همین افزایش نرخ بنزین که هربار با شعار رفع نا عدالتی شروع شد وگرانی فراگیر قشر ضعیف را له کرد

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام و درود

فروش بخشی از زاگرس نزدیک های 5%+

خرید سنگین بوعلی حدود 5%-:D
                      با سلام و درود

امروز منتظر بودیم فروشندگان روز 4 شنبه در درصدهای منفی پذیرای ما باشند

اما در بازار منفی بوعلی برعکس عمل کرد وفروشندگان بوعلی ما رو نا امید کردند

10 میلیون سهم امروز جابجا شد ما هم نظاره گر

شاید در روزهای آینده بشه منفی های زیر 4500 خرید اگر هم نشد راضیم به خرید های قبلی

اما تقسیم سود در مجامع امروز :

کچاد = 213 تومان

کگل = 130 تومان

جم = 650 تومان ............. با این تقسیم سود جم = سود وصندوق 15 تومان دیگه افزایش و به 220 تومان خواهد رسید

سود وصندوق در سال 1400 به شرط پایداری قیمت ارز و قیمت های جهانی = قابل توجه خواهد بود

نظر

• داروساز
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 603

با سلام خدمت شما استاد عزیز
                        جسارتا یک راهنمایی می خواستم از خدمتتون: 3-4 سهم برای نگهداری 3-4 ساله با سرمایه کافی می تونید معرفی بفرمایید پیشاپیش از شما ممنونم
                        /:.grlim:./

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

سلام

نسبتهای خرید وفروش حقیقی در بوعلی رو دقت کردین؟
                          چندروزه این نسبتها برقراره
                          خیلی هم حرف داره
                          ریز ریز دارن جارو میکنند

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                            با سلام خدمت شما استاد عزیز
                            جسارتا یک راهنمایی می خواستم از خدمتتون: 3-4 سهم برای نگهداری 3-4 ساله با سرمایه کافی می تونید معرفی بفرمایید پیشاپیش از شما ممنونم
                            /:.grlim:./
                            با سلام و درود

تمام سهام هایی که اینجانب معرفی می کنم

در کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت جواب می ده

یعنی هم سود مجمع خوب می گیری هم در کوتاه مدت بازدهی رو داره و هم در بلند مدت عالی هستند

مثلا بوعلی در 4300 تومان حدود دو ماهه معرفی شده

کوتاه مدت = 550 تومان سود سهام گرفتیم

میان مدت = الان قیمت سهم 4700 تومان = 400 تومان هم رفته رو قیمت سهم

بلند مدت 3-4 ساله هم = زمان مشخص می کنه

یا نوری که یکسال پیش معرفی کردیم همه این مشخصه ها رو داشته

یا شفن - زاگرس و...

شاراک قبل از مجمع 2600 تومان تحلیل کردیم 370 تومان سود مجمع برامون مجانی درآمد

شاراک الان روی 2600 تومان باز هم می خرم

اول صبح اگه پرسیده بودید : سشرق و سپاها برای خرید معرفی می شد

سپاها اول صبح برای یکی از دوستان خرید شد

سشرق صف خرید سنگین و همین الان سپاها صف خرید

وصندوق زیر 1500 تومان بدن می خرم با اون حال که تعداد دارم ولی بازهم می خرم

وصندوق در تیرماه برای سال مالی 1400 نزدیک 120-130 تومان پیشاپیش سود می سازه

سال 99 هم که 220 ساخته و احتمالا 180 تومان تقسیم کنه

بوعلی زیر 4500 بازهم خرید می کنم

سهم های دیگه هم که معرفی شدند

واحیا - فپنتا - شپدیس - فجر - و... فعلا دیگه خرید ندارم فعلا سهامداری

نظر

• MNB1984
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 376

با سلام و درود

یعنی هم سود مجمع خوب می گیری هم در کوتاه مدت بازدهی رو داره و هم در بلند مدت عالی هستند

یا شفن - زاگرس و...

سشرق سف خرید سنگین و همین الان سپاها صف خرید

وصندوق در تیرماه برای سال مالی 1400 نزدیک 120-130 تومان سود می سازه

با سلام خدمت جناب/سرکار شفاف سازی
                              اینکه بصورت رایگان نتایج تحلیل هارو در اختیار بقیه قرار میدین نشون از مناعت طبع و بزرگی منش شماست.
                              چون خوب میدونم اگه سود داد کمتر کسی سپاسگذار خواهد بود ولی اگر ضرر بدن از چشم شما میبینن.(تجربه شخصی)
                              از طرف خودم که رایگان نتایج رو میگذارید سپاسگذارم.

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

با سلام و درود

یا شفن - زاگرس و...

سشرق صف خرید سنگین و همین الان سپاها صف خرید

وصندوق در تیرماه برای سال مالی 1400 نزدیک 120-130 تومان پیشاپیش سود می سازه

منظور بنده حقیر سهمی با طرح توسعه و چشم انداز اینده هست که 4 سال باهاش کاری نداشته باشیم با تشکر از راهنمایی شما/:.grlim:./

نظر

در حال کار...
                                X