پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
درود
این با توجه به آخرین احبار کشور ..... و تاثیر اون بر کهمدا رو خوب اومدی :D:D:D
ما هم مثل شما
همه ساله موقع ارایه لایحه بودجه و بررسی اون در مجلس همین برنامه رو در بورس داریم
بازار به خاک و خون کشیده می شه تا دولت و مجلس کاری زیادی به نرخ خوراک و سوخت و اب و برق و... نداشته باشند
افزایش نرخ گاز به نظر من بیشتر روی شرکت های فولادی و فلزات اثر خواهد گذاشت
بر خلاف خیلی ها که تصور می کنند روی پتروها با خوراک گاز تاثیر منفی داره
در این پتروها عمده گاز مصرفی که خوراک انها محسوب می شه تقریبا به نرخ روز محسوب می شه
این حاصل محاسبه میانگین وزنی نرخ خوراک ۴ هاب جهانی را ضربدر ضریبی می کنند که در حال حاضر این ضریب ۵۰ درصد است.
۵۰ درصد دیگر نیز شامل نرخ گاز داخلی است که شامل متوسط نرخ صادرات، واردات و مصارف داخلی است.
شاید بخوان تو این فرمول بخوان یه تغییراتی بدن ..... مثلا نرخ گاز مصارف داخلی رو حذف کنند
لذا به نظر من نرخ گاز مصرفی یا همان سوخت صنایع مختلف هستش که بیشتر مد نظر هستش
که این نرخ سال پیش اونطور که من یادم هست برای برخی صنایع 10% و برای فودلای ها 30 درصد نرخ گاز تحویلی به پتروشیمی ها تعیین شد
بگذریم
د خصوص کهمدا :
در 3 ماهه نزدیک 30 تومان سود ساخت بدون بهره برداری از پروژه جدید
پروژه جدید 90.000 تن هستش و ظرفیت فعلی فکر می کنم 70.000 تن
لذا در این گونه شرکت ها باید صبر کرد و اصلا قیمت ها را نباید دنبال کرد
فقط در قیمت های پایین می شه خرید کرد و این یک برگ برنده است
در اصل توسط alvand پست شده است
View Post
این با توجه به آخرین احبار کشور ..... و تاثیر اون بر کهمدا رو خوب اومدی :D:D:D
ما هم مثل شما
همه ساله موقع ارایه لایحه بودجه و بررسی اون در مجلس همین برنامه رو در بورس داریم
بازار به خاک و خون کشیده می شه تا دولت و مجلس کاری زیادی به نرخ خوراک و سوخت و اب و برق و... نداشته باشند
افزایش نرخ گاز به نظر من بیشتر روی شرکت های فولادی و فلزات اثر خواهد گذاشت
بر خلاف خیلی ها که تصور می کنند روی پتروها با خوراک گاز تاثیر منفی داره
در این پتروها عمده گاز مصرفی که خوراک انها محسوب می شه تقریبا به نرخ روز محسوب می شه
این حاصل محاسبه میانگین وزنی نرخ خوراک ۴ هاب جهانی را ضربدر ضریبی می کنند که در حال حاضر این ضریب ۵۰ درصد است.
۵۰ درصد دیگر نیز شامل نرخ گاز داخلی است که شامل متوسط نرخ صادرات، واردات و مصارف داخلی است.
شاید بخوان تو این فرمول بخوان یه تغییراتی بدن ..... مثلا نرخ گاز مصارف داخلی رو حذف کنند
لذا به نظر من نرخ گاز مصرفی یا همان سوخت صنایع مختلف هستش که بیشتر مد نظر هستش
که این نرخ سال پیش اونطور که من یادم هست برای برخی صنایع 10% و برای فودلای ها 30 درصد نرخ گاز تحویلی به پتروشیمی ها تعیین شد
بگذریم
د خصوص کهمدا :
در 3 ماهه نزدیک 30 تومان سود ساخت بدون بهره برداری از پروژه جدید
پروژه جدید 90.000 تن هستش و ظرفیت فعلی فکر می کنم 70.000 تن
لذا در این گونه شرکت ها باید صبر کرد و اصلا قیمت ها را نباید دنبال کرد
فقط در قیمت های پایین می شه خرید کرد و این یک برگ برنده است
نظر