شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط alvand پست شده است View Post
    همگی سلام
    با توجه به اخرین احبار کشور و شرکت ممنون مبشم در مورد کهمدا اطلاعات و پیش بینی تانرا ...
    جناب شفاف سازی نگهداری را همچناان توصیه می کنید؟
    با تشکر مجدد
    درود

این با توجه به آخرین احبار کشور ..... و تاثیر اون بر کهمدا رو خوب اومدی :D:D:D

ما هم مثل شما

همه ساله موقع ارایه لایحه بودجه و بررسی اون در مجلس همین برنامه رو در بورس داریم

بازار به خاک و خون کشیده می شه تا دولت و مجلس کاری زیادی به نرخ خوراک و سوخت و اب و برق و... نداشته باشند

افزایش نرخ گاز به نظر من بیشتر روی شرکت های فولادی و فلزات اثر خواهد گذاشت

بر خلاف خیلی ها که تصور می کنند روی پتروها با خوراک گاز تاثیر منفی داره

در این پتروها عمده گاز مصرفی که خوراک انها محسوب می شه تقریبا به نرخ روز محسوب می شه

این حاصل محاسبه میانگین وزنی نرخ خوراک ۴ هاب جهانی را ضربدر ضریبی می کنند که در حال حاضر این ضریب ۵۰ درصد است.

۵۰ درصد دیگر نیز شامل نرخ گاز داخلی است که شامل متوسط نرخ صادرات، واردات و مصارف داخلی است.

شاید بخوان تو این فرمول بخوان یه تغییراتی بدن ..... مثلا نرخ گاز مصارف داخلی رو حذف کنند

لذا به نظر من نرخ گاز مصرفی یا همان سوخت صنایع مختلف هستش که بیشتر مد نظر هستش

که این نرخ سال پیش اونطور که من یادم هست برای برخی صنایع 10% و برای فودلای ها 30 درصد نرخ گاز تحویلی به پتروشیمی ها تعیین شد

بگذریم

د خصوص کهمدا :

در 3 ماهه نزدیک 30 تومان سود ساخت بدون بهره برداری از پروژه جدید

پروژه جدید 90.000 تن هستش و ظرفیت فعلی فکر می کنم 70.000 تن

لذا در این گونه شرکت ها باید صبر کرد و اصلا قیمت ها را نباید دنبال کرد

فقط در قیمت های پایین می شه خرید کرد و این یک برگ برنده است

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

#بورس_کالا 14آذر

بورس کالا میزبان اسلاک واکس #شنفت و #شرانل بود که با رقابت، 69 - 77 درصد بالای قیمت پایه معامله شد.

پس ازان #سیمان #ساوه شاهد رقابت سنگینی در محصولات خود بود. برای 6هزار تن عرضه، 10هزار تن تقاضا نشست و 26 - 63درصد رقابت شد.

#سخوز سیمان تیپ 5 خود را 24 - 46 درصد بالای پایه به فروش رساند. #ورق سرد غرب آسیا نیز با 25درصد رشد نسبت به قیمت پایه 258میلیون ريال معامله شد.

7300تن شمش #آلومینیوم عرضه شد که حدود 20هزار تن تقاضا نشست و در برخی قراردادها تا 10درصد هم رقابت شد. شمش آلومینیوم 638 - 713 میلیون ريال معامله شد.

شمش #روی هم 734 - 765 میلیون ريال هر تن معامله شد.

آهن #اسفنجی #فسبزوار با 89.7میلیون ريال عرضه و 93.5میلیون ريال قیمت خورد. هر تن #گندله 37.93میلیون ريال و #کاتد #مس 2.250میلیون ريال معامله شد.

@validhelalat

نظر

• MNB1984
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 376

با درود خومت شفاف سازی عزیز
        آیا تا به حال تحلیلی از شفارا داشتین؟
        ریسکهاش چی میتونه باشه؟
        چه عواملی ممکنه روی سودسازیش اثرات منفی بگذاره؟
        بیشتر مد نظرم مواد اولیه و خوراک و همچنین هزینه های لجستیک هست
        ممنون

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
          با درود خومت شفاف سازی عزیز
          آیا تا به حال تحلیلی از شفارا داشتین؟
          ریسکهاش چی میتونه باشه؟
          چه عواملی ممکنه روی سودسازیش اثرات منفی بگذاره؟
          بیشتر مد نظرم مواد اولیه و خوراک و همچنین هزینه های لجستیک هست
          ممنون
          درود

متاسفانه در خصوص شفارا بررسی نداشتم

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          درود

افزایش نرخ گاز به نظر من بیشتر روی شرکت های فولادی و فلزات اثر خواهد گذاشت

بر خلاف خیلی ها که تصور می کنند روی پتروها با خوراک گاز تاثیر منفی داره

در این پتروها عمده گاز مصرفی که خوراک انها محسوب می شه تقریبا به نرخ روز محسوب می شه

این حاصل محاسبه میانگین وزنی نرخ خوراک ۴ هاب جهانی را ضربدر ضریبی می کنند که در حال حاضر این ضریب ۵۰ درصد است.

۵۰ درصد دیگر نیز شامل نرخ گاز داخلی است که شامل متوسط نرخ صادرات، واردات و مصارف داخلی است.

شاید بخوان تو این فرمول بخوان یه تغییراتی بدن ..... مثلا نرخ گاز مصارف داخلی رو حذف کنند

لذا به نظر من نرخ گاز مصرفی یا همان سوخت صنایع مختلف هستش که بیشتر مد نظر هستش

که این نرخ سال پیش اونطور که من یادم هست برای برخی صنایع 10% و برای فودلای ها 30 درصد نرخ گاز تحویلی به پتروشیمی ها تعیین شد

بگذریم
          ت

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام و درود

چهارشنبه گذشته و امروز

خرید کروی

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

جناب شفاف سازی عزیز

ممکنه خواهش کنم راجع به کروی توضیحات بیشتری بیان فرمایید ؟
              Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

با سلام و درود

کروی :

یه زمانی می گفتیم خگستر 1300 تومان تپکو 400 تومان و... نخرید اینا انقدر برگ سفید به نام برگه سهام منتشر کردند و به قیمت های

10-20 برابر دارند به مردم می فروشند که این حرف ما به تیپ خیلی ها بر می خورد برگه سهامی هایی بدون پشتوانه دارایی کافی و بدون سود

اما من اینجا ثابت می کنم که کروی 2000 تومانی فقط 1500 تومان سود در دلش نهفته است بدون احتساب دارایی های املاک و ساختمان و معادن خودش و زیرمجموعه هاش

خود کروی تا آخر شهریور ۷,۱۰۱,۰۹۱ میلیون ریال سود انباشته دارد ..... یعنی سهمی 294 تومان

فاسمین تا آخر شهریور ۱۵,۷۲۷,۳۰۴ میلیون ریال سود انباشته دارد که 57.52% آن متعلق به کروی است ..... یعنی سهمی 374 تومان

سرمايه گذاري انديشه محوران تا آخر شهریور ۲,۰۱۰,۹۱۴ میلیون ریال سود انباشته دارد که 100% آن متعلق به کروی است ..... یعنی سهمی 83 تومان

مجتمع ذوب و احياء روي قشم تا آخر شهریور ۳,۷۱۱,۰۳۱ میلیون ریال سود انباشته دارد که بواسطه فاسمین 57.52% آن متعلق به کروی است ..... یعنی سهمی 88تومان

به همین ترتیب سهم کروی از سود انباشته فسرب ، معدن انگوران ، ذوب و روب بافق و فرآوری تا آخر شهریور سهمی 105 تومان می باشد.

اما من به موجودی کالای ساخته شده و فروش نرفته هم به چشم سود انباشته نگاه می کنم

فاسمین تا آخر شهریور 34,142 تن شمش روی آماده برای فروش داره که سود فروش آن 17,401,142 میلیون ریال می باشد

که 57.52% به کروی می رسه ..... یعنی سهمی 414 تومان

فرآوری هم تا آخر شهریور 9,848 تن شمش روی آماده برای فروش داره که سود فروش آن 4,054,457میلیون ریال می باشد

که ۵۱.۸۶% آن به کروی می رسه ..... یعنی سهمی 87 تومان

حالا این سود ها حتما نباید بین سهامداران تقسیم بشه این سود ها در دل این شرکت ها هست و ساخته شده و داره در طرح و توسعه ها مصرف می شه

خوب بخشی هم در پایان سال بین سهامداران تقسیم می شه

اما همه اینا ول کنیم

سهم سود کروی از سود فاسمین ضریبی از 1.43% از سود فاسمین هست

فاسمین 200 بسازه سهم سود کروی می شه 285 تومان

300 بسازه سود کروی میشه 430 تومان

فاسمین 350 تومان بسازه سود کروی به 500 می رسه

خوب ما اینا رو داریم تلفیقی محاسبه می کنیم و مسلما با سود اصلی کروی ممکنه متفاوت باشه
                آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2021/12/18, 17:59.

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

با عرض سلام
                  تشکر فراوان بابت توضیحات

ببینید پرسشی ‌که الان واسه من مطرح هست اینه ‌که آیا ممکنه کروی هم مثل واحیا بشه ؟
                  واحیا یک شرکت بسیار ارزنده و مفت است و سود خوبی هم داره و ما هم سهام دار هستیم و خواهیم بود ولی می بینیم که به تناسب سود بسیار خوبی که داره رشد نمی کنه

منظورم اینه که از نظر شما پتانسیل طرح های توسعه ، تقسیم سود در حد و اندازه ای هست که بخواهیم مثلا ۱۰ درصد سبد را به این سهم اختصاص بدیم؟
                  با تشکر فراوان
                  Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

مهم بررسی اثر تصمیمات جدید در سود برخی پتروشیمی های گازی
                    ١- برای شپدیس سال شمسی فرض شده است چرا كه هدف اين بود تاثیر روی سود شرکت را ببینیم
                    نسبت به سناریو پایه ما وضعيت شركت هاى اوره اى خوب شد- اوره 350 دلاری و گاز 15 سنتی است . 40 درصد خوراک سود شرکت ها زیاد با اهمیت تغییر نمیده

گاز 20 سنتی درنظر گرفته شده به اين دليل كه حرف از نرخ گاز صادراتی شده ( نرخ صادراتی گاز ما طبق اخبار منتشر شده حوالى 20 سنت است )

٢-در گاز 20 سنتی به سقف ها می خوریم و نرخ ها اعمال شده است

٣- زاگرس به توجه به اینکه به نرخ متانول هست خوراک -سودش در حالت 20 سنتی افت می کند/ آوای آگاه

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

مهم بررسی اثر تصمیمات جدید در سود برخی پتروشیمی های گازی
                      ١- برای شپدیس سال شمسی فرض شده است چرا كه هدف اين بود تاثیر روی سود شرکت را ببینیم
                      نسبت به سناریو پایه ما وضعيت شركت هاى اوره اى خوب شد- اوره 350 دلاری و گاز 15 سنتی است . 40 درصد خوراک سود شرکت ها زیاد با اهمیت تغییر نمیده

گاز 20 سنتی درنظر گرفته شده به اين دليل كه حرف از نرخ گاز صادراتی شده ( نرخ صادراتی گاز ما طبق اخبار منتشر شده حوالى 20 سنت است )

٢-در گاز 20 سنتی به سقف ها می خوریم و نرخ ها اعمال شده است

٣- زاگرس به توجه به اینکه به نرخ متانول هست خوراک -سودش در حالت 20 سنتی افت می کند/ آوای آگاه
                      جناب شفاف سازی شلرد با توجه به اینکه تولید خودش شروع کرده با ظرفیت 1.745 میلیون تن اوه و آمونیاک سالی چقدر سود میسازه؟
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کمبوجیه
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 496

با سلام و درود

کروی :

یه زمانی می گفتیم خگستر 1300 تومان تپکو 400 تومان و... نخرید اینا انقدر برگ سفید به نام برگه سهام منتشر کردند و به قیمت های

10-20 برابر دارند به مردم می فروشند که این حرف ما به تیپ خیلی ها بر می خورد برگه سهامی هایی بدون پشتوانه دارایی کافی و بدون سود

اما من اینجا ثابت می کنم که کروی 2000 تومانی فقط 1500 تومان سود در دلش نهفته است بدون احتساب دارایی های املاک و ساختمان و معادن خودش و زیرمجموعه هاش

خود کروی تا آخر شهریور ۷,۱۰۱,۰۹۱ میلیون ریال سود انباشته دارد ..... یعنی سهمی 294 تومان

فاسمین تا آخر شهریور ۱۵,۷۲۷,۳۰۴ میلیون ریال سود انباشته دارد که 57.52% آن متعلق به کروی است ..... یعنی سهمی 374 تومان

سرمايه گذاري انديشه محوران تا آخر شهریور ۲,۰۱۰,۹۱۴ میلیون ریال سود انباشته دارد که 100% آن متعلق به کروی است ..... یعنی سهمی 83 تومان

مجتمع ذوب و احياء روي قشم تا آخر شهریور ۳,۷۱۱,۰۳۱ میلیون ریال سود انباشته دارد که بواسطه فاسمین 57.52% آن متعلق به کروی است ..... یعنی سهمی 88تومان

به همین ترتیب سهم کروی از سود انباشته فسرب ، معدن انگوران ، ذوب و روب بافق و فرآوری تا آخر شهریور سهمی 105 تومان می باشد.

اما من به موجودی کالای ساخته شده و فروش نرفته هم به چشم سود انباشته نگاه می کنم

فاسمین تا آخر شهریور 34,142 تن شمش روی آماده برای فروش داره که سود فروش آن 17,401,142 میلیون ریال می باشد

که 57.52% به کروی می رسه ..... یعنی سهمی 414 تومان

فرآوری هم تا آخر شهریور 9,848 تن شمش روی آماده برای فروش داره که سود فروش آن 4,054,457میلیون ریال می باشد

که ۵۱.۸۶% آن به کروی می رسه ..... یعنی سهمی 87 تومان

حالا این سود ها حتما نباید بین سهامداران تقسیم بشه این سود ها در دل این شرکت ها هست و ساخته شده و داره در طرح و توسعه ها مصرف می شه

خوب بخشی هم در پایان سال بین سهامداران تقسیم می شه

اما همه اینا ول کنیم

سهم سود کروی از سود فاسمین ضریبی از 1.43% از سود فاسمین هست

فاسمین 200 بسازه سهم سود کروی می شه 285 تومان

300 بسازه سود کروی میشه 430 تومان

فاسمین 350 تومان بسازه سود کروی به 500 می رسه

خوب ما اینا رو داریم تلفیقی محاسبه می کنیم و مسلما با سود اصلی کروی ممکنه متفاوت باشه
                        سلام با عرض معذرت میخواستم بدونم تو این نوشتتون سود فراور درست محاسبه شده؟

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          جناب شفاف سازی شلرد با توجه به اینکه تولید خودش شروع کرده با ظرفیت 1.745 میلیون تن اوه و آمونیاک سالی چقدر سود میسازه؟
                          درود

البته این جدول رو من تهیه نکردم .... کاره آوای آگاهه

لازم به توضیحه که شلرد تعدادی رو در قیمت 700- 800 تومان خریدیم و هنوز دارم

شلرد ظرفبت تولید 1میلیون تن اوره داره و در صورت تولید اوره .... آمونیاک صرف تولید اوره خواهد شد و دیگه نمی تونه بفروشه

اما شلرد سابقه طولانی در بهره برداری از خط تولید خودش داره که موجب بی اعتمادی بازار شده

الان هم که معلوم نیست با چند درصد ظرفیت داره اوره تولید می کنه 10%- 20%و...

لذا برآورد سود با توجه به این موضوع و همچنین بدهی های ارزی و احتمال شناسایی زیان تسعیر ارز و همچنین هزینه استهلاک بالا

و هزینه های مالی بالا و.... فعلا مقدور نمی باشد

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
                          سلام با عرض معذرت میخواستم بدونم تو این نوشتتون سود فراور درست محاسبه شده؟
                          درود

ببینید طبق جدول شماره 2 تفسیری گزارش 6 ماهه فرآوری مقدار ۹,۸۴۸ تن شمش روی به بهای تمام شده ۳,۳۳۱,۵۴۳ میلیون ریال داره

اگر همین نرخ دیروز شمش روی در بورس کالا رو در نظر بگیریم که تنی حدود 750.000.000 ریال فروش رفته

مبلغ فروش برآوردی موجودی روی این شرکت 7,386,000 میلیون ریال میشه که اگر بهای تمام شده رو کم کنیم به

سود 4,054,457 میلیون ریال می رسیم

با توجه به اینکه محصول شرکت عمدتا صادر می شه لذا مالیات هم نداره

هزینه های اداری و... هم بابت این موجودی از قبل شناسایی شده

البته سابقه نشون داده فاسمین و فرآور به این راحتی همه موجودی هاشون رو نمی فروشند لذا تصمیم گیری هاتون

بر مبنای سود از بابت فروش کل موجودی نباشه ..... ولی به هر حال این موجودی های با ارزش در شرکت های فاسمین و فرآور وجود داره

نظر

• کمبوجیه
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 496

درود

البته این جدول رو من تهیه نکردم .... کاره آوای آگاهه

لازم به توضیحه که شلرد تعدادی رو در قیمت 700- 800 تومان خریدیم و هنوز دارم

شلرد ظرفبت تولید 1میلیون تن اوره داره و در صورت تولید اوره .... آمونیاک صرف تولید اوره خواهد شد و دیگه نمی تونه بفروشه

اما شلرد سابقه طولانی در بهره برداری از خط تولید خودش داره که موجب بی اعتمادی بازار شده

الان هم که معلوم نیست با چند درصد ظرفیت داره اوره تولید می کنه 10%- 20%و...

لذا برآورد سود با توجه به این موضوع و همچنین بدهی های ارزی و احتمال شناسایی زیان تسعیر ارز و همچنین هزینه استهلاک بالا

و هزینه های مالی بالا و.... فعلا مقدور نمی باشد

درود

ببینید طبق جدول شماره 2 تفسیری گزارش 6 ماهه فرآوری مقدار ۹,۸۴۸ تن شمش روی به بهای تمام شده ۳,۳۳۱,۵۴۳ میلیون ریال داره

اگر همین نرخ دیروز شمش روی در بورس کالا رو در نظر بگیریم که تنی حدود 750.000.000 ریال فروش رفته

مبلغ فروش برآوردی موجودی روی این شرکت 7,386,000 میلیون ریال میشه که اگر بهای تمام شده رو کم کنیم به

سود 4,054,457 میلیون ریال می رسیم

با توجه به اینکه محصول شرکت عمدتا صادر می شه لذا مالیات هم نداره

هزینه های اداری و... هم بابت این موجودی از قبل شناسایی شده

البته سابقه نشون داده فاسمین و فرآور به این راحتی همه موجودی هاشون رو نمی فروشند لذا تصمیم گیری هاتون

بر مبنای سود از بابت فروش کل موجودی نباشه ..... ولی به هر حال این موجودی های با ارزش در شرکت های فاسمین و فرآور وجود داره
                            بازهم معذرت ببخشید جهت یاد گیری خودم میپرسم همین مقدار سود رو4/054/457میلیون ریال را بر660میلیون سهم تقسیم کردم 6147ریال سودش شد

نظر

• alvand
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 170

ا سلام
                              جناب شفاف سازی ضمن تشکر از پاسخ قبلی در خصوص کهمدا با عنایت به روشن تر شده بعضی فاکتورها درخواست براورد سود یا تارگت قیمتی سهم با راه اندازی طرح توسعه-که به گفته مدیرعامل 22 بهمن افتتاح می شود - را دارم.
                              ضمنا نظرتان را راجع به تاثیر تغییرات اتی قیمت ارز بر این شرکت ممنون می شوم اعلام فرمایید.

نظر

• کمبوجیه
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 496

مواجهه بازار جهانی #روی با کسری 100 هزار تنی در سه ماهه اول 2022

تحلیل های بانک سیتی نشان می دهد که بازار جهانی روی در سه ماهه اول سال 2022 با کسری عرضه 100 هزار تنی مواجه خواهد شد و احتمال دارد که این مقدار به دو برابر تا پایان شش ماهه اول برسد!

با توجه به احتمال بسته شدن واحدهای ذوب در اروپا، این بانک عقیده دارد که این منطقه با کاهش تولید 660 هزار تنی سالانه روبرو خواهد شد که حدود 165 هزار تن آن مربوط به سه ماهه اول سال می باشد. همچنین با توجه به افت تولید 300 هزار تنی سالانه در دیگر نقاط و به تناسب آن در شش ماهه اول سال، بازار جهانی فلز روی با کسری تقریبی 260 هزار تنی مواجه خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X