شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

استاد کجایی؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      نظزتون رو در مورد خرید بین کچاد و کگل می فرمایید جناب شفاف سازی؟
      با سلام

بابا 10 بار اینو پرسیدی :D:D:D:D:Dی ..... کگل 180 و امید 130 بود ..... گفتم کگل و و امید

الان تو این قیمت ها مسئولیت خرید با خودتان

از یه گروه مگه چندتا سهم میشه خرید ..... کچاد رو به اون صورت بررسی نردم

کگل و امید رو برتر می دونستم ...... کنور چند ماه پیش رو هم دارم می فروشم

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

نظزتون رو در مورد خرید بین کچاد و کگل می فرمایید جناب شفاف سازی؟
        با سلام

تحلیل لازم نیست ..... قیمت مفته.....اینم تحلیل آب دوغ خیاری:D:D:D:D:D

فعلا بخر تا ببینیم چی میشه

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

استاد کجایی؟

با سلام

استاد خودت ...... من شاگردم ...... اینقدر از این کلمه استفاده نکن ..... مسئولیت داره

این روزها هر کی یه سهم می گه و اون بالا می ره .... چون کل بازار داره بالا می ره

در روز های منفی هر کی پیش بینی درست بکنه و سود بکنه به اون میشه گفت استاد/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14630

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام

استاد خودت ...... من شاگردم ...... اینقدر از این کلمه استفاده نکن ..... مسئولیت داره

این روزها هر کی یه سهم می گه و اون بالا می ره .... چون کل بازار داره بالا می ره

در روز های منفی هر کی پیش بینی درست بکنه و سود بکنه به اون میشه گفت استاد/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
            خوب پس شماروی سهامی که منفی بودن امروز نظر بدیدن
            مثل شفارس شلعاب و فرآوری و باما
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              خوب پس شماروی سهامی که منفی بودن امروز نظر بدیدن
              مثل شفارس شلعاب و فرآوری و باما
              با سلام

البته خدای نکرده من روی سخنم به اساتید نیست بلکه در خصوص خودم گفتم

حالا یه سهم ما معرفی کردیم و اون رفت بالا دیگه نمی شه گفت استاد

بگذریم از سهام هایی که نام بردید من نظرم روی شلعابه

شفارس رو شناخت ندارم

از گروه روی نیز نظرم رو فاسمینه

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

با سلام

خرید شپترو 233 تومان

معاملاتش مشکوکه ...... کلی سایت ها رو زیر رو می کنیم تا یه سهم برای خرید پیدا کنیم

شلعاب هم معاملاتش مشکوکه

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

با سلام

خرید شپترو 233 تومان

معاملاتش مشکوکه ...... کلی سایت ها رو زیر رو می کنیم تا یه سهم برای خرید پیدا کنیم

شلعاب هم معاملاتش مشکوکه
                  دوست عزیز
                  کرازی رو هم یادمه معرفی کردید رفت بالا بعد مدتی درجازدن
                  شپترو میخواستم بخرم دیروز اما یکی از کانالها دیدم تبلیغ میکنه ترسیدم چون هروفت اون صداش درمیاد سهم رو مقاومته و میخوان خالی کنن معمولا اما به قول شما مشکوکه
                  شلعاب خیلی درحا زده به نظرتون مثل کرازی میشه؟
                  ممنون
                  از همه سهامی که دارم فقط فاسمین تو سودم که شما معرفی کردید

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

مسئولیت خرید و فروش و ضرر و زیان با خود افراد است و نظرات من صرفا شخصیه و اینکه در کنار هم هم فکری کرده باشیم

با سلام
                    ..... کرازی ...... حفارس..... شلعاب.......پکرمان....... مرقام

بررسی کنید و با مسئولیت خرید کنید من که پول لازم هستم خرید نمی کنم
                    این پست رو در تاریخ 10 مرداد گذاشتم ..... در جواب کسانی که می گفتند چی بخریم ..... من نظرم رو نوشتم

کرازی در اون تاریخ 540 تومان .......امروز 580 تومان ....7 درصد سود

حفارس که بسته است

شلعاب قیمتش به اون روز تغییری نکرده ..... هر کی خواست می تونه بفروشه و ضرر نکنه

پکرمان در اون تاریخ 343 تومان ..... امروز 370 تومان .....9 درصد سود ......دیروز پریروز تازه بالاتر هم بوده

مرقام دهم مرداد 390 تومان ...... امروز 470 تومان ..... بالای 20 درصد سود

وامید خرید 130 با حجم بسیار بالا ...من و همکارم نزدیک به 6 میلیون سهم خریدیم ..... امروز 168 تومان ....بالای 30 درصد سود

فاسمین خرید 230 با حجم بالا ...... امروز 280 ......20 درصد سود

کگل خرید 180 تومان ..... آخرین قیمت 220 تومان ......بالای 20 درصد سود

شتوکا ....کتوکا .... و غیره بماند

اینکه دوستان سود نمی کنند علتش رو من نمی دانم از خودشون سوال کنند من خدا رو شکر در هیچ سهمی در زیان نیستم

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام

با سلام
                      ..... کرازی ...... حفارس..... شلعاب.......پکرمان....... مرقام

بررسی کنید و با مسئولیت خرید کنید من که پول لازم هستم خرید نمی کنم
                      با سلام

مسئولیت خرید و فروش و ضرر و زیان با خود افراد است و نظرات من صرفا شخصیه و اینکه در کنار هم هم فکری کرده باشیم

این پست رو در تاریخ 10 مرداد گذاشتم ..... در جواب کسانی که می گفتند چی بخریم ..... من نظرم رو نوشتم

کرازی در اون تاریخ 540 تومان .......امروز 580 تومان ....7 درصد سود

حفارس که بسته است

شلعاب قیمتش به اون روز تغییری نکرده ..... هر کی خواست می تونه بفروشه و ضرر نکنه

پکرمان در اون تاریخ 343 تومان ..... امروز 370 تومان .....9 درصد سود ......دیروز پریروز تازه بالاتر هم بوده

مرقام دهم مرداد 390 تومان ...... امروز 470 تومان ..... بالای 20 درصد سود م
                      چند نکته خدمت بعضی از دوستان عرض کنم

سایر دوستان قضاوت کنند

از 5 تا سهمی که در 10 مرداد معرفی کردم سه سهم به ترتیب 7...9...20 درصد سود بوده یک سهم بسته

یک سهم هم خنثی ...... حال سوال اینست سود 7 درصدی در کمتر از 10 روز یعنی درجا زدن؟

کی گفته همین که ما سهم رو خریدیم بلافاصله سهم در صف خرید قفل بشه؟

کی گفته سهمی ما خریدیم نباید منفی بشه و از قیمت خرید ما کمتر بشه؟

چه انتظاری داریم در 10 خرید سهام؟

من برای اینکه یه سهم پیدا کنم برای خرید ساعت ها و روزها وقت من رو می گیره و مغز من رو به خود مشغول می کنه

10 ها سایت کدال ... گفتگوهای بورسی .... تلگرام ها ..... صورت های مالی ..... پیش بینی ها ..... جو روانی سهم

جو روانی بازار ...... مطالعه نظر دوستان تکنیکالی ..... بررسی بنیادی ..... اندازه شرکت ..... بررسی وضعیت صنعت

آینده صنعت ..... بررسی شایعات ..... بررسی قیمت های بازارهای جهانی فلزات و....

در کنار هم قرار می گیرند تا یه سهم انتخاب بشه

خیلی از سهم هایی که در کف قیمتی با حجم بالا درجا می زنند مشکوک هستند نمونه اونا کتوکا و شتوکا

کتوکا در 550 چقدر در جا زد و رنج های منفی چه بسیار از سهامداران سهام شون از دست رفت امروز پس از 50 درصد

رشد در 815 تومان و عرضه کم

بازهم این دلیلی نیست که هر سهمی در جا زد همین اتفاق براش بیافته

کافیه انتظارات مون پایین بیاریم و دید مون رو میان و بلند مدت .... و سهام در کف قیمتی با در نظر گرفتن کلیه عوامل گفته شده

بخریم ....از احساسات و خرید و فروش های زیادی خودداری کنیم.... آنوقت نه تنها زیان نخواهیم کرد بلکه به سود خوبی خواهیم رسید

خیلی از کسانی که ادعا دارند و روزانه خرید و فروش می کنند به اندازه کسی که در کتوکا .... شتوکا و رتکو و. .. سهامداری و صبوری کرد

سود نبردند و شاید هم زیان کردند

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

جناب شفاف سازی یک سبد جدید از سهام معرفی کنید لطفا
                        خیلی از سهام گفته شده رشد کردن و ما جا موندیم

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

با سلام

کروی از 120...130 تومان رفته شده 200 تومان

تاثیر برنده شدن احتمالی معدن مهدی آباد و ابعاد و شرایط آن معلوم نیست

بنابراین نمی توان در خصوص کروی 190 تومانی نظر داد
                          با سلام

کروی معدن مهدی آباد رو از دست داد تا یه کله بشه

قبلا هم گفته شد کروی زیاد رشد کرده و کسانی که نزدیک 250 خرید کردند متضرر شدند

فاسمین هم در بالا رفتن زیاد همسو با کروی نبود ولی در پایین اومدن همسو با کروی سقوط کرد

فاسمین به خاطر قیمت های جهانی رشد کرد نه به خاطر معدن مهدی آباد

ولی در هر صورت آینده تامین خاک در ابهام قرار می گیره ولی خیلی زود این مسله فراموش میشه

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام

امروز خرید پله اول

کرازی 563 ...... پکرمان 368 .... ونفت 227

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

با اجازه جناب شفاف سازی عزیز............پاکسان....شرکت گفته سودش به خاطر افزایش نرخ12 تا 15 درصد زیاد میشه...که البته بیشتر از ین حرف ها افزایش نرخ 15 درصدی اثر داره...اما نکات مهمی تو گزارش 6 ماهه مشاهده میشه....1...نرخ خرید چربی تو 3 ماهه دوم تنی 2.520 ...نرخ خرید 6 ماهه باقی مانده تنی2.925......lab..در 6ماهه اول 3.490.....6ماهه دوم3.790......ب....تو فروش..در بند سایر...شرکت 3 ماهه دوم..تنی1.980...و..3ماهه اول تنی..1.790.فروخته....و....برای 6 ماهه دوم سال...فروش را تنی 1.418...پیش بینی کرده...با توجه به این نکته که 6 ماهه دوم 22620 تن محصول از بند سایر .قراره بفروشه...و.اینکه قیمت فروش چه در 3 ماهه..و..چه در 6 ماهه...تفاوت معنا داری با قیمت پیش بینی 6 ماهه دوم داره...میتونه تعدیل بالایی از همین محل بده...اگر 22620 تن محصول را 10 درصد زیر قیمت فروش 3 ماهه دوم سال.حتی بدون افزایش نرخ 15 درصدی اعلامی....یعنی 1800 بفروشه...حدود 9 میلیارد ..یا17 تومان تعدیل خواهد داشت.........شرکت تو اولین پیش بینی 94.. 32.5 میلیارد پیش بینی هزینه فروش کرده بود ..که 29 میل محقق شد...امسال 37 میل پیش بینی کرده.....که بعید میدونم بیشتر از 33 میل صرف بشه.....از همین محل هم 5..میتونه تعدیل بده..................در کل.....
                              11 تومان تعدیل حداقلی اعلامی بابت افزایش نرخ...+تعدیل حداقل 8...تا 10 تومانی بابت مواد اولیه.....+تعدیل حد اقل..16..17 تومانی...که از محل فروش...سایر تولیدات ...بدست میاد....به نظرم امسال سودی بین...110 تا 145..خواهد ساخت....تو این 2 ماهه...بانک انصار..و..صندوق بهشهر..حدودا 6 میل خریدن...البته صندوق هر روز خریداره..................به نظرم... 6 ماهه.میتونه..بین 40 تا 60 درصد بازدهی بده..............از لحاظ....ارزش بازار هم گلتاش با فروش 220 میلیاردی....ارزش بازار 280 میلی داره..و..پاکسان با فروش 376 میلیاردی....ارزش بازار 220 میلی داره...بنظرم...مطالعه...صورت مالیش...خالی از لطف نیست....
                              آخرین ویرایش توسط mey؛ 2016/08/16, 01:14.
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                                با اجازه جناب شفاف سازی عزیز............پاکسان....شرکت گفته سودش به خاطر افزایش نرخ12 تا 15 درصد زیاد میشه...که البته بیشتر از ین حرف ها افزایش نرخ 15 درصدی اثر داره...اما نکات مهمی تو گزارش 6 ماهه مشاهده میشه....1...نرخ خرید چربی تو 3 ماهه دوم تنی 2.520 ...نرخ خرید 6 ماهه باقی مانده تنی2.925......lab..در 6ماهه اول 3.490.....6ماهه دوم3.790......ب....تو فروش..در بند سایر...شرکت 3 ماهه دوم..تنی1.980...و..3ماهه اول تنی..1.790.فروخته....و....برای 6 ماهه دوم سال...فروش را تنی 1.418...پیش بینی کرده...با توجه به این نکته که 6 ماهه دوم 22620 تن محصول از بند سایر .قراره بفروشه...و.اینکه قیمت فروش چه در 3 ماهه..و..چه در 6 ماهه...تفاوت معنا داری با قیمت پیش بینی 6 ماهه دوم داره...میتونه تعدیل بالایی از همین محل بده...اگر 22620 تن محصول را 10 درصد زیر قیمت فروش 3 ماهه دوم سال.حتی بدون افزایش نرخ 15 درصدی اعلامی....یعنی 1800 بفروشه...حدود 9 میلیارد ..یا17 تومان تعدیل خواهد داشت.........شرکت تو اولین پیش بینی 94.. 32.5 میلیارد پیش بینی هزینه فروش کرده بود ..که 29 میل محقق شد...امسال 37 میل پیش بینی کرده.....که بعید میدونم بیشتر از 33 میل صرف بشه.....از همین محل هم 5..میتونه تعدیل بده..................در کل.....
                                11 تومان تعدیل حداقلی اعلامی بابت افزایش نرخ...+تعدیل حداقل 8...تا 10 تومانی بابت مواد اولیه.....+تعدیل حد اقل..16..17 تومانی...که از محل فروش...سایر تولیدات ...بدست میاد....به نظرم امسال سودی بین...110 تا 145..خواهد ساخت....تو این 2 ماهه...بانک انصار..و..صندوق بهشهر..حدودا 6 میل خریدن...البته صندوق هر روز خریداره..................به نظرم... 6 ماهه.میتونه..بین 40 تا 60 درصد بازدهی بده..............از لحاظ....ارزش بازار هم گلتاش با فروش 220 میلیاردی....ارزش بازار 280 میلی داره..و..پاکسان با فروش 376 میلیاردی....ارزش بازار 220 میلی داره...بنظرم...مطالعه...صورت مالیش...خالی از لطف نیست....
                                با سلام

از مطالب تحلیلی و معرفی سهام با پتانسیل تعدیل ای پی اس و بازدهی های مناسب توسط شما دوستان عزیز استقبال می کنیم

با تشکر از می عزیز

نظر

در حال کار...
                                X