تحلیل نوآموختگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : تحلیل نوآموختگان

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post

سلام

دیتایی که استفاده میکنید تعدیل نشده است و برای بورس مناسب نیست

یک مثال میزنم

شما یک مقاومت داری مثلا در 1000 تومان و قیمت سهم هست 900 تومن سهم افزایش سرمایه میده میشه

میشه 500 تومن شما ایا

بازم مقاومت نموداریتون رو روی 1000تومن میدونین

جواب نه است

پس چطور از نمودار تعدیل نشده استفاده میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس استفاده از نمودار تعدیل نشده در بورس بشدت مشکل دارد

یا علی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
      سلام

یک مثال میزنم

شما یک مقاومت داری مثلا در 1000 تومان و قیمت سهم هست 900 تومن سهم افزایش سرمایه میده میشه

میشه 500 تومن شما ایا

جواب نه است

یا علی
      رسیدن بخیر نوام جان کجای دوست عزیز
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• za_trader
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1456

سلام ، صبح همه بخیر ، انشاالله همه شاد و سلامت باشند.
        ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
          با سلام و احترام
          با توجه به افزایش قیمت دلار در چند روز اخیر، لطف میکنید نموداری از دلار-ریال ارائه کنید. بنظرم تحلیلی از آن برای سهامهای دلاری لازم است.
          با تشکر
          دلار خط روند نزولیش رو شکونده و روندش صعودی هستش.

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

سلام

یک مثال میزنم

میشه 500 تومن شما ایا

جواب نه است

یا علی
            با سلام نوام خان ، جان مورفی تو یه سایتی که به اسم اون هستش نوشته از دیتای تعدیل نشده استفاده کنید.بله رو 1000 تومان یه مقاومت هستش ولی باید برای افزایش سرمایه ای که داده یه تحلیل دیگه انچام بشه تا مقاومت و حمایت جدید شناخته بشه. البته این دید من هستش خیلی دوست دارم راجع به این موضوع بحث بشه و به یه نتیجه کلی برسیم ، ممنون از دوستانی که در بحث شرکت میکنند.

نظر

• farzen
              ستاره دار(2)
              • Jan 2012
              • 512

سلام میشه بگین ختراک یا خلنت کدوم بهتره(زمانی که خموتور گفتین غافل شدم و جا موندم)

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                سلام میشه بگین ختراک یا خلنت کدوم بهتره(زمانی که خموتور گفتین غافل شدم و جا موندم)
                خلنت بهتر هستش

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

سلام

یک مثال میزنم

میشه 500 تومن شما ایا

جواب نه است

یا علی
                  نوام خان وقتی یه سهمی یه قیمتی رو ندیده ولی با تعدیل میاد اون قیمت رو میبینه به نظرتون تحلیل همچین نموداری درست هستش؟

نظر

• sohrab67
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 552

با اجازه دوستان.بنظر من وقتی سهمی افزایش سرمایه میده یا سود خوبی تقسیم میکنه باس تا ی مدتی از دیتای تعدیل شده استفاده کرد تا حمایت مقاومت رو پیدا کرد.ولی بعدش باس تعدیل نشده استفاده کرد.

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

تکنیکال یعنی تشخیص رفتار قیمت پسایجاد گپ نیز رفتار قیمتی استتفاوت عمده نمودارهای تعدیل شده و نشده در گپ های حاصل از افزایش سرمایه و ... است لذا اگر هر نوع افزایش سرمایه ای با هر انگیزه ای انجام شود نمودار آینده خود را در گپ حاصله نمایان می کند.

نظر

• sohrab67
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 552

حال بنظر دوستان چگونه باس رفتار کنیم.ی جمع بندی داشته باشیم.

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                          حال بنظر دوستان چگونه باس رفتار کنیم.ی جمع بندی داشته باشیم.
                          سهراب خان اجازه بدید بقیه دوستان هم در بحث شرکت کنند بعد یه نتیجه گیری کنیم هنوز بحثی ایجاد نشده فقط من و شما بویم.

نظر

• omid2014
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 63

با سلام به دوستان و اساتید به نظرتون هدف اوله وساخت 3400 تومن هست؟

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

با سلام نوام خان ، جان مورفی تو یه سایتی که به اسم اون هستش نوشته از دیتای تعدیل نشده استفاده کنید.بله رو 1000 تومان یه مقاومت هستش ولی باید برای افزایش سرمایه ای که داده یه تحلیل دیگه انچام بشه تا مقاومت و حمایت جدید شناخته بشه. البته این دید من هستش خیلی دوست دارم راجع به این موضوع بحث بشه و به یه نتیجه کلی برسیم ، ممنون از دوستانی که در بحث شرکت میکنند.
                              نوام خان وقتی یه سهمی یه قیمتی رو ندیده ولی با تعدیل میاد اون قیمت رو میبینه به نظرتون تحلیل همچین نموداری درست هستش؟
                              در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                              با اجازه دوستان.بنظر من وقتی سهمی افزایش سرمایه میده یا سود خوبی تقسیم میکنه باس تا ی مدتی از دیتای تعدیل شده استفاده کرد تا حمایت مقاومت رو پیدا کرد.ولی بعدش باس تعدیل نشده استفاده کرد.
                              تکنیکال یعنی تشخیص رفتار قیمت پسایجاد گپ نیز رفتار قیمتی استتفاوت عمده نمودارهای تعدیل شده و نشده در گپ های حاصل از افزایش سرمایه و ... است لذا اگر هر نوع افزایش سرمایه ای با هر انگیزه ای انجام شود نمودار آینده خود را در گپ حاصله نمایان می کند.
                              سلام

اینکه گفتی جان مورفی تو یک سایتی گفتی اصلا گفته باشه

مگه حرف جان مورفی وحی منزل است و در ثانی جان مورفی اصلا تو بحث تکنیکال کسی نیست

نهایتش مثل همین دکتر علی محمدی خودمون است که ترجمه بچه های رحمت کش بی ادعا رو در فارکس برداشته از رو از سایتها وبعدش

هم کتابش کرده و به اسم خودش چاپ کرده استراتژیهای معاملاتی ودیگر کتابهای این شخص

این اقایی جان مورفی هم کارش این بوده و در مقابل بزرگان تکنیکال دنیا کسی نیست و ما در دنیای تکنیکال هیچ مطلبی نو و تازه ای

از این جان مورفی نداریم

جز جمع اوری یک سری مطلب اولیه تکنیکال

اینکه گفتی ما تو تکنیکال دنبال تشخیص رفتار قیمت هیچ کتاب و مرجع من ندیدم تکنیکال رو اینگونه معنا کنن

ما به عنوان یک معامله گر دنبال جهت معامله گران برتر هستیم اگر در جهت خرید باشن خرید میکنیم و اگر در حالت فروش باشن میفروشیم

اگر جهتی غالب نباشه بازار رنج است

تمام تکنیکال و تکنیکاش حول خط روند میچرخه شکست خط روند و مقاومت و حمایت

و تمام الگوها و الیوت و الگوهای هارمونیک و تحلیل زمانی و کندل استیک دنبال نقاط برگشت بازار (که متاسفانه علت تمام بدبختیهای معامله گران از همین مطلب تکنیکال است که بر خلاف شعار های اولیه که روند دوست ماست و با روند همراه باشید 95 در صد تکنیکال دنبال نقاط چرخش و تغییر جهت مسیر روند است که خود باعث گرفتاریهای زیادی شده است )الغرض

من و شما تنها برایمان امکان دارد در جهت معامله گران برتر بازار باشیم نه پیش بینی اینده

شما هیچ تکنیکالیست راستگوی رو نمیتوانید پیدا کنید بتوانید جز

نهایت با تمام ابزار های تکنیکالیش بیشتز از یک حرکت اتی بازار رو شناسایی کند انهم در هاله ای از ابهام است

پس من وشما به واکنش خریدارها به قیمت یک نماد یا سهم و یا هر کالای قابل معامله دست رسی داریم

یک قیمت

دوم واکنش جامعه معامله گران بازار به ان قیمت که اصلان مهم نیبست در کجا باشد تمام مسایل بعد از ان معنا پیدا میکند

یارها شده سهم افزایش سرمایه داده ولی اینده روشنی داشته بازهم معامله گرها با خرید خود به قیمت قبل از افزایش سرمایه رجوع کرده

این گپها و این مسایل بیشتر کسانیکه از الگوهای هارمونیک برای خودشون بت ساختن باعث دلخوریشون میشه

وگرنه برای معامله گران در تمام نقاط نمودار اثر خرید و فروش مهم است

بارها شده فشار فروش غالب بوده تمام حمایتها و الگوها و خطوط روند استاتیک و دینامیک بازار رو شکسته و این حالت در فشار خرید هم مصداق داره

ودر نهایت من و شما تنها میتوانیم نوع خرید و فروش معامله گران را فارغ اعداد ان در نمودار در اشلهای روزانه و هفتگی و ماهانه مدل کرده

به یک اگاهی اولیه برسیم

و تکنیکال رو باید از کسانی یاد گرفت که براشون خواستگار میاد و وقتی یک نفر رو برای تحقیقات محلی مفرستن به طرف میسپارن

ببین روزها کجا میره و بعد میپرسن ایا اون کار رو هر هفته تکرار میکنه و بعد میگن یعنی عادتش این اقا داماد

پس یک شناختی پیدا میکنن و یا بله میگن یا خیر

منظور

تکنیکال بررسی حالات روند(ذیل قیمت) در گذشته و در نهایت گسترش و پروجکشن در اینده که هیچ قطعیتی نداره

در ضمن خط روند و حمایت و مقاومت تمام این مسایل اسمشون تکنیک است نه ذات بازار و کلیت بازار

مانند اینکه ما با شکست خط روند به یک گواه معاملاتی میرسیم که بخریم یا بفروشیم

http://forums.boursy.com/showthread....8063#post28063

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

سلام

اینکه گفتی جان مورفی تو یک سایتی گفتی اصلا گفته باشه

مگه حرف جان مورفی وحی منزل است و در ثانی جان مورفی اصلا تو بحث تکنیکال کسی نیست

نهایتش مثل همین دکتر علی محمدی خودمون است که ترجمه بچه های رحمت کش بی ادعا رو در فارکس برداشته از رو از سایتها وبعدش

هم کتابش کرده و به اسم خودش چاپ کرده استراتژیهای معاملاتی ودیگر کتابهای این شخص

این اقایی جان مورفی هم کارش این بوده و در مقابل بزرگان تکنیکال دنیا کسی نیست و ما در دنیای تکنیکال هیچ مطلبی نو و تازه ای

از این جان مورفی نداریم

جز جمع اوری یک سری مطلب اولیه تکنیکال

اینکه گفتی ما تو تکنیکال دنبال تشخیص رفتار قیمت هیچ کتاب و مرجع من ندیدم تکنیکال رو اینگونه معنا کنن

ما به عنوان یک معامله گر دنبال جهت معامله گران برتر هستیم اگر در جهت خرید باشن خرید میکنیم و اگر در حالت فروش باشن میفروشیم

اگر جهتی غالب نباشه بازار رنج است

تمام تکنیکال و تکنیکاش حول خط روند میچرخه شکست خط روند و مقاومت و حمایت

و تمام الگوها و الیوت و الگوهای هارمونیک و تحلیل زمانی و کندل استیک دنبال نقاط برگشت بازار (که متاسفانه علت تمام بدبختیهای معامله گران از همین مطلب تکنیکال است که بر خلاف شعار های اولیه که روند دوست ماست و با روند همراه باشید 95 در صد تکنیکال دنبال نقاط چرخش و تغییر جهت مسیر روند است که خود باعث گرفتاریهای زیادی شده است )الغرض

من و شما تنها برایمان امکان دارد در جهت معامله گران برتر بازار باشیم نه پیش بینی اینده

شما هیچ تکنیکالیست راستگوی رو نمیتوانید پیدا کنید بتوانید جز

نهایت با تمام ابزار های تکنیکالیش بیشتز از یک حرکت اتی بازار رو شناسایی کند انهم در هاله ای از ابهام است

پس من وشما به واکنش خریدارها به قیمت یک نماد یا سهم و یا هر کالای قابل معامله دست رسی داریم

یک قیمت

دوم واکنش جامعه معامله گران بازار به ان قیمت که اصلان مهم نیبست در کجا باشد تمام مسایل بعد از ان معنا پیدا میکند

یارها شده سهم افزایش سرمایه داده ولی اینده روشنی داشته بازهم معامله گرها با خرید خود به قیمت قبل از افزایش سرمایه رجوع کرده

این گپها و این مسایل بیشتر کسانیکه از الگوهای هارمونیک برای خودشون بت ساختن باعث دلخوریشون میشه

وگرنه برای معامله گران در تمام نقاط نمودار اثر خرید و فروش مهم است

بارها شده فشار فروش غالب بوده تمام حمایتها و الگوها و خطوط روند استاتیک و دینامیک بازار رو شکسته و این حالت در فشار خرید هم مصداق داره

ودر نهایت من و شما تنها میتوانیم نوع خرید و فروش معامله گران را فارغ اعداد ان در نمودار در اشلهای روزانه و هفتگی و ماهانه مدل کرده

به یک اگاهی اولیه برسیم

و تکنیکال رو باید از کسانی یاد گرفت که براشون خواستگار میاد و وقتی یک نفر رو برای تحقیقات محلی مفرستن به طرف میسپارن

ببین روزها کجا میره و بعد میپرسن ایا اون کار رو هر هفته تکرار میکنه و بعد میگن یعنی عادتش این اقا داماد

پس یک شناختی پیدا میکنن و یا بله میگن یا خیر

منظور

تکنیکال بررسی حالات روند(ذیل قیمت) در گذشته و در نهایت گسترش و پروجکشن در اینده که هیچ قطعیتی نداره

در ضمن خط روند و حمایت و مقاومت تمام این مسایل اسمشون تکنیک است نه ذات بازار و کلیت بازار

مانند اینکه ما با شکست خط روند به یک گواه معاملاتی میرسیم که بخریم یا بفروشیم

http://forums.boursy.com/showthread....8063#post28063
                                سلام خدمت نوام خان
                                ببینید نوام خان راجع به رفتار قیمت و تحلیل تکنیکال ،شما درتحلیل وقتی میخواهید نموداری رو تحلیل بکنید در واقع دارید قیمت و زمان اون رو تحلیل میکنید چرا چون این نمودارها از دو محور زمان و قیمت تشکیل شده ، پس در واقع شما دارید رفتار قیمت رو تحلیل میکنید که در قالب الگوهای مختلف صف آرایی میکنند. عرضه و تقاضا از خودشون یه برآیندی به جا میزارند که حالا برآیند حاصله یا مثبت هستش و یا منفی که باعث ایجاد قیمت تعادلی میشه این تعادل قیمتی در کنار هم رفتار قیمت در یه بازه مشخص میکنه که این رفتار قیمتی همون روند میشه.
                                بعد نوام خان من با این حرف شما موافق نیستم ، این حرفت تناقض داره :
                                من و شما تنها برایمان امکان دارد در جهت معامله گران برتر بازار باشیم نه پیش بینی آینده
                                شما وقتی داری تحلیل میکنی و اقدام به معامله میکنی همراه با اون داری آینده رو پیش بینی میکنی ، چرا چون همه چی قراره در آینده اتفاق بیافته ، حالا اگر تحلیلت درست بود جهت معامله گران برتر هستی در غیر اینصورت اون یکی طرف هستی.
                                از نظر من و عقل من وقتی یه سهمی یه قیمتی رو ندیده ولی با تعدیل میاد اون قیمت رو میبینه ، پس تعدیل کردن اشتباه هستش ، قبول دارم وقتی گپ ایجاد میشه تحلیل خیلی سخت میشه ولی از نظر من نمودار تعدیل نشده درست تر هستش. شما میگید وقتی یه سهمی قبل افزایش سرمایه 900 بوده و یه مقاومت 1000 سر راهش بوده اما با افزایش سرمایه دیگه این 1000 مقاومتش نیست ، بله الان نیست اما در آینده اگر به اون قیمت برسه حتما مقاومت هستش ، شما در نظر بگیرید دارید از یه ساختمان که 1000 تا پله و 10 تا طبقه داره میخواهید برین بالا بعد به شما گفتن تو طبقه 67 یه مقاومت دارید ولی به طبقه 60 که میرسید یهو پاتون لیز میخوره و میافتید طبقه اول ولی حالا یه فرقی داره اون هم این هستش که 1000 تا پله شده 2000 تا ولی تعداد طبقات همون هستش ، حالا وقتی شما میخواین به طبقه 67 برسید باز یه فشار ناشی از وجود مقاومت در سر راهتون رو دارید ، بحث افزایش سرمایه هم به همین ترتیب هستش. البته این نظر من هستش شاید نظر خیلی از دوستان با من تفاوت داشته باشه که قابل احترام هستش.

نظر

در حال کار...
                                X