تحلیل نوآموختگان
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل نوآموختگان
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postدوست گرامی تئوری هستش ، بحث نموداری نیستش ، الان که نگاه کردم 7 روز نیستش و 3 روز هستش ، چون ریزش از 220 تا 88 تومان طی 68 روز کاری انجام شده ، طبق تئوری طی روزهای 105 ام و 150 ام و 202 ام داری پیووت ( سقف و کف ) خواهد بود.در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Postعلی جان وبیمه رو عوض کنیم به نظرتون انگار قصد اسارت نداره؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
سلام علی جان وقتت بخیر باشه ........برای وبیمه سوالی دارم مثلا فردا قیمت پایانی بیاد 143 حله قضیه یا اینکه قیمت اخرین معامله بیاد 143 حله قضیه کدومش دقیقا درست در میاد برای پولبک نمودن ؟!!
نظر
-
در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Postسلام علی جان وقتت بخیر باشه ........برای وبیمه سوالی دارم مثلا فردا قیمت پایانی بیاد 143 حله قضیه یا اینکه قیمت اخرین معامله بیاد 143 حله قضیه کدومش دقیقا درست در میاد برای پولبک نمودن ؟!!ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
سلام جناب نوام چامسکی نظر تکنیکالی شما درباره کوتاه مدت وبیمه چی هست ؟؟؟...........یک سوال دیگه ایا شما فکر میکند فردا بازار با + شدن خودرو برمیگرده ؟؟؟.......البته بیشتر دوست دارم از تجربیات عمیق تر شما نسبت به دوست گرامی علی اقا یک مقایسه ای بنمایم تا راه روشن تر شود و با شما دوستان بیشتر اشنا بشوم
نظر
-
سلام دستت درد نکنه علی اقا یک سوالی داشتم تو چفیبر از لحاظ تکنیکالی چیزی میبینید فکر میکنم تیم جناب محلوجی در اینده روش فعال بخواهند شوند؟؟؟ میتونید نشون بدهید حمایت و کف سهم کجاست درضمن سهم بی صاحبی میباشد حقوقی نداره یک جورهای جون میده برای رنج زدن
نظر
-
در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Postسلام دستت درد نکنه علی اقا یک سوالی داشتم تو چفیبر از لحاظ تکنیکالی چیزی میبینید فکر میکنم تیم جناب محلوجی در اینده روش فعال بخواهند شوند؟؟؟ میتونید نشون بدهید حمایت و کف سهم کجاست درضمن سهم بی صاحبی میباشد حقوقی نداره یک جورهای جون میده برای رنج زدنھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
نظر