تحلیل نوآموختگان
Collapse
X
-
-
پاسخ : تحلیل نوآموختگان
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postفعلا هیچکدوم برای خرید مناسب نیست ، انتظار داشتم بشهاب خط روندی که براش کشیدخ بودم رو بشکونه که موفق نشد ، احتمال ریزش تا 1450 وجود دارد البته 1550 حمایتی خوبی هستش براش.خاذین هم روند مناسبی ندارد و برای خرید خوب نیست مگر اینکه خط روندش رو بشکونه.
علی آقا به نظر شما بشهاب رو که رو 16450 خریدم با این شرایط بفروشم بهتر نیست ؟ و رو 1450 دوباره بخرم ؟ یا فعلا" باهاش باشم البته عجله ای ندارم
ممنون[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
نظر
-
در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Postبا سلام و سپاس
علی آقا به نظر شما بشهاب رو که رو 16450 خریدم با این شرایط بفروشم بهتر نیست ؟ و رو 1450 دوباره بخرم ؟ یا فعلا" باهاش باشم البته عجله ای ندارم
ممنون
از 1550 تا 1450 فقط 6 درصد هستش ،به نظر من نگهدار ، بخوای بفروشی دوباره بخری باید تقریبا 2 درصد هم کارمزد بدی ، به نظر من نگهداری بهتر هستش ، اما باز تصمیم آخر رو خودت میگیری ، این فکر من هستش شاید عقیده شما با من فرق بکنه دوست گرامی.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post[ATTACH=CONFIG]2526[/ATTACH]تریدر جان نظرتون در باره نمودار بالا (کفرا) چیه ؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
اکثر تکنیکالیست ها از نمودار تعدیل شده استفاده می کنند،آیا این روش شما جواب میده؟اصولن استفاده از کدوم روش بهتره؟توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
در اصل توسط hamzeh پست شده است View Postنمودار شما تعدیل نشده ست !
اکثر تکنیکالیست ها از نمودار تعدیل شده استفاده می کنند،آیا این روش شما جواب میده؟اصولن استفاده از کدوم روش بهتره؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postبله ، نمودار من تعدیل نشده هستش ، بالاخره هر کی یه روشی رو استفاده میکنه و من هم از تعدیل نشده استفاده میکنم و درست هم جواب میده ، درسته با تعدیل نکردن یکم کار سخت میشه اما به نظر من درست هستش که تعدیل نشه.توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
در اصل توسط hamzeh پست شده است View Postببخشید می تونید دلیلشو بگید؟
شما وقتی یه نمودار رو تحلیل میکنی و مثلا میگی پرچم هستش و ... شما داری رفتار این خریدارها و فروشنده هارو در قالب یه فرمول در میاری و میگی مثلا به احتمال 90 درصد اینجوری میشه ، ولی باز هم 100 درصد نمیتونی بگی که همون اتفاق خواهد افتاد ، چون تو بازار هیچ چیز 100 درصدی وجود ندارد.
حالا شما وقتی میای نمودار رو تعدیل میکنی داری رو قیمت اون سهم تاثیر میزاری ، چون شما وقتی یه نموداری رو تعدیل میکنی برید و به نمودار سهم نگاه کنید متوجه قیمت هایی میشوید که سهم تابحال به خودش ندیده ولی با تعدیل کردن ، سهم همچین قیمت هایی رو به خودش میبینه که از نظر من دیتای درستی نیست.
حالا این نظر من هستش درست یا غلط تصمیم با خودتان.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
نظر