تحلیل نوآموختگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : تحلیل نوآموختگان

کد خبر: ۲۲۸۶۲۶
    ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴

تفاهم ایران و 1+5 بر سر راهکارهای حل موضوع هسته‌ای و برخی واکنش‌ها به آن، در کنار خبرها، یادداشت‌ها و تحلیل‌های جدی، به موضوع خوبی برای طنزپردازان تبدیل شده است.

روزنامه قانون در ضمیمه بی‌قانون امروز، در مطلب طنزی به قلم آیدین سیارسریع آورده است:

خیلی خوشحالیم که سال نو را با اخبار توافق هسته‌ای آغاز می‌کنیم. سال‌ها بود آن دوست بهاری‌مان اول سال می‌آمد و می‌گفت غرب رو به نابودی است. ما هم همین طور که تخمه می‌خوردیم منتظر بودیم غرب نابود شود ولی متأسفانه اتفاقی نمی‌افتاد.

امسال هم واقعاً راضی به زحمت نبودیم، به حدی از قناعت رسیده بودیم که اگر خبری هم در کشور نمی‌شد دست مسئولان را می‌بوسیدیم ولی دیگه دوستان زحمت کشیدند به تفاهم سیاسی رسیدند و ما را شرمنده کردند.

سیزدهم فروردین بیانیه مشترکی بین ایران و کشورهای 1+5 قرائت شد که در آن دو طرف به راه‌حل‌های مشترکی رسیدند و قرار شده تحریم‌های هسته‌ای برچیده شود.

در ادامه، واکنش‌های شخصیت‌های مختلف را به این توافق خواهیم خواند:

محمود احمدی‌نژاد (با دیدن خوشحالی مردم در خیابان‌ها): شما دیگه خیلی بی‌جنبه‌این. من سال 84 دولت رو تو همین وضع گرفتم ولی دیگه اینطوری هم خوشحالی نکردم.

سعید جلیلی: متأسفانه حق استفاده صلح‌آمیز از پاورپوینت برای نشان دادن حقانیتمان با رسم شکل به رسمیت شناخته نشده و این موضوع نگران‌کننده است.

بابک زنجانی: من هم از داخل زندان امیدوارم تحریم‌های ظالمانه هرچه زودتر لغو بشه و تحریم‌های عادلانه به جاش قرار بگیره.

استاد مسلم روزنامه‌نگاری: به گواهی صدها سند غیرقابل انکار و به گفته سناتور میکی ماوس نماینده جمهوریخواه کنگره آمریکا و همچنین به گزارش سایت روان‌نویس، هیچکدام از تحریم‌ها برداشته نخواهد شد. در واقع ما اسب بالدار دادیم و یه موز خالدار برداشتیم ...

عربستان سعودی: حمله کنم یا نکنم / آخر ماجرا رسید / بمب بزنم یا نزنم / قصه به انتها رسید ... یا حبیبی ... آی!

وزیر امور خارجه چین: این دور از مذاکرات هسته‌ای دستاوردهای خوبی داشت. البته من هنوز به صددرصد آمادگی نرسیده‌ام ولی امیدوارم در خلال تدوین متن توافقنامه به آمادگی کامل برسم و ایشالا با دعای خیر مردم چین تا سه ماه آینده رکورد دوی صدمتر جهان رو جا به جا می‌کنم. من به همه جوانان، مذاکرات و دوش آب سرد را توصیه می‌کنم، مذاکرات دشمن اعتیاد است و موجب افزایش طول عمر می‌شود.

صداوسیما (شبکه خبر): یک پاندای نازا در سنگاپور با کمک یک زرافه توانست بعد از سال‌ها دارای فرزند شود. این زوج موفق که نام توله خود را پاندافه گذاشته‌اند موجب شگفتی زیست‌شناسان و دانشمندان سنگاپوری شده‌اند. در همین لحظه گویا تفاهم هسته‌ای هم صورت گرفته است که حالا زیاد مهم نیست. مسأله نگران‌کننده اینجاست که سازمان آمار سنگاپور اعلام کرده است بیش از دو هزار پاندای نازا در این کشور زندگی می‌کنند. توجه‌تان را به خبر بعدی جلب می‌کنم. هفتاد درصد مردم در غرب به دلیل بحران اقتصادی دچار نازایی شده‌اند و سازمان نازا قصد دارد با مخفی نگه داشتن این جمعیت طی برنامه‌ای آنها را به مریخ ارسال کند ...

شهروند زیاده‌خواه: من دیروز رفتم خیابون، هیچ‌جا مک دونالد پیدا نکردم. مگه توافق نشده؟

اداره آتش‌نشانی آمریکا: مأموران ما با فعالیت شبانه‌روزی و تلاشی چند برابر از دیشب در حال اطفای حریق مواضع جمهوریخواهان هستند ولی میزان آتش‌سوزی به حدی بالاست که کنترل وضعیت از دست ما خارج شده است. فعلاً تو همون کنگره بنشینید تو تشت یخ تا مأموران ما برسند.

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

وتوشه : در صورت تثبیت بالای خط قرمز سیگنال خرید صادر میکنه ، اولین بریک اوت هم هستش ، مطمئنا یه بازدهی 20 درصد توش خوابیده.
      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1456

دوستان به سلامتی افزایش سرمایه بشهاب هم انجام شد ، یجورایی از انباشته بود ، اول یه مقداری از سود انباشته رو تقسیم کرد یعنی بازای هر سهم 175 تومان تقسیم کرد، بعد افزایش سرمایه داد.آینده سهم روشنه باید دید چی میشه.

نظر

• feredos
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 485

خوش برگشتی علی جان. کوچولو در چه حاله؟!
          امیدوارم بتونیم باز هم از نظرات مفیدت استفاده کنیم.
          خواهش میکنم از تمامی دوستان که این تاپیک متمرکز باشه بر تحلیل تکنیکال سهم و نه اخبار و حاشیه.
          I entered the bearish market and survived

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

مرسی شهروز خان ، خدا رو شکر پسرمون هم داره بزرگ میشه ، یه خورده شلوغ شده ولی باید تحمل کرد.نظر لطفت ، من خوم هم نوآموز هستم دوست دارم کنار بقیه دوستان به بار علمی خودم اضافه کنم ، همینطور در حد توان بتونم به دوستانم یه چیزی هم یاد داده باشم.گزینه پاسخ با نقل قول برای من کار نمیکنه ، نمیدونم مشکل از سیستم من هستش یا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند؟؟؟

نظر

• feredos
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 485

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
              مرسی شهروز خان ، خدا رو شکر پسرمون هم داره بزرگ میشه ، یه خورده شلوغ شده ولی باید تحمل کرد.نظر لطفت ، من خوم هم نوآموز هستم دوست دارم کنار بقیه دوستان به بار علمی خودم اضافه کنم ، همینطور در حد توان بتونم به دوستانم یه چیزی هم یاد داده باشم.گزینه پاسخ با نقل قول برای من کار نمیکنه ، نمیدونم مشکل از سیستم من هستش یا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند؟؟؟
              برای من مشکلی نداره
              I entered the bearish market and survived

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

کماسه : کماسه چه گیری کرده ، اما این سری قشنگ مقاومتش رو میشکونه الگوی خوشگلی هم شکل گرفته.

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

وبیمه :ماشاالله اونقدر مقاومت داره که خدا میدونه ، ولی روندش صعودیه این پولبک به مقاومت شکسته شده 1169 ریال هستش ، خیلی کلاسیک داره حرکت میکنه.

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

بمپنا : با توجه به واگرایی مخفی ایجاد شده و برخورد با سقف کانال ، احتمال ریزش تا محدوده 1190 پیش بینی میشود.

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

ثتران : با توجه به جرکت سهم و تثبیت بالای ابرهای کومو احتمالا تا سقف کانال یعنی محدوده 303 تومان مشکلی نداشته باشد.

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

بانک دی : مقاومت مهمی رو شکونده و در حال پولبک به این مقاومت هستش ، محدوده 210 تومان در صورت علایم برگشت گزینه مناسبی برای خرید هستش.

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

دوستان نفت اگر بالای 54 دلار تثبیت بشه روند صعودیش آغاز میشه و به نظر من تا 63 دلار جا برای بالا رفتن داره

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

سلام خدمت همه دوستان.

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

وبیمه حوالی 240 برای خرید میتونه گزینه مناسبی باشه . ولی در اون ناحیه باید بررسی بشه.

نظر

در حال کار...
                                X