تحلیل نوآموختگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : تحلیل نوآموختگان

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
    سلام با پول شخص دیگه کار کردن (سهمی خرید فروش بشه)-تقسیم سود چقدر باید باشه؟میتونید راهنماییم کنید؟
    من متوجه نمیشم ، یعنی چی ؟
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• hamzeh
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 397

من با توجه به نمودار بالا هدف پاسا رو حدود 1800 می بینم.
      نظر دوستان چیه؟
      توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• mesbah1989
        Banned
        • Oct 2014
        • 403

علی نظرت درباره پتایر چیه؟؟!

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

نظر

• mesbah1989
            Banned
            • Oct 2014
            • 403

علی تو نمودار پتایر الگوی کاپ ایجاد شده فکر کنم نه ؟؟؟ این رمپنا با معاملت چهارشنبه به اشباع فروش نرسیده ؟؟؟ بعد این ثتران رو 278 مقاومت داره؟؟؟

نظر

• farzen
              ستاره دار(2)
              • Jan 2012
              • 512

نوشته اصلی توسط farzen
              سلام با پول شخص دیگه کار کردن (سهمی خرید فروش بشه)-تقسیم سود چقدر باید باشه؟میتونید راهنماییم کنید؟

ببینید مثلا من از برادرم 100 میلیون میگیرم که سهم مورد نظر بخرم برای یک الی 2 ماه بعد از فروش اون سودی که از فروش سهم گیرم میاد چند در صد برای برادرمه (سرمایه از اونه)و چند در صد برای خودم که روی سهم کار کردم؟ایا بنظرتون 30 به 70 به نفع برادرم خوبه؟

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

نوشته اصلی توسط farzen

ببینید مثلا من از برادرم 100 میلیون میگیرم که سهم مورد نظر بخرم برای یک الی 2 ماه بعد از فروش اون سودی که از فروش سهم گیرم میاد چند در صد برای برادرمه (سرمایه از اونه)و چند در صد برای خودم که روی سهم کار کردم؟ایا بنظرتون 30 به 70 به نفع برادرم خوبه؟
                چه برادر خوبی.;)
                این بستگی به خودتون داره اولش چجوری طی بکنی ، اگر خدایی نکرده ضرر کردی چی ؟ هم حساب سودش رو بکن هم حساب ضرر رو.
                اگر ضرر کردی باز 30 به70 یا فرق میکنه.
                میتونی بگی هر ماه 4-5 درصد پولش بهش سود میدی ولی به جاش هر چی سود و ضرر کردی پای خودت.
                ببین داداشت به اندازه ی وقتی که سود کردی و بهش دادی به همون اندازه وقتی ضرر کردی باز باهات مهربونه یا نه؟
                باز هم میگم بستگی به خودتون داره چقدر طی کنید.
                این رو هم در نظر بگیر درسته سرمایه از اونه اما کار سخت مال تو هستش.تو باید سهم درست انتخاب کنی و ...

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
                  علی تو نمودار پتایر الگوی کاپ ایجاد شده فکر کنم نه ؟؟؟ این رمپنا با معاملت چهارشنبه به اشباع فروش نرسیده ؟؟؟ بعد این ثتران رو 278 مقاومت داره؟؟؟
                  مصباح خان چی بگم ای رفیق نیمه راه...
                  تو پتایر کاپی نمیبینم.
                  بهتره بگم ثتران حوالی 290تومان منطقه مقاومتی داره.

نظر

• feredos
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 485

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                    چه برادر خوبی.;)
                    این بستگی به خودتون داره اولش چجوری طی بکنی ، اگر خدایی نکرده ضرر کردی چی ؟ هم حساب سودش رو بکن هم حساب ضرر رو.
                    اگر ضرر کردی باز 30 به70 یا فرق میکنه.
                    میتونی بگی هر ماه 4-5 درصد پولش بهش سود میدی ولی به جاش هر چی سود و ضرر کردی پای خودت.
                    ببین داداشت به اندازه ی وقتی که سود کردی و بهش دادی به همون اندازه وقتی ضرر کردی باز باهات مهربونه یا نه؟
                    باز هم میگم بستگی به خودتون داره چقدر طی کنید.
                    این رو هم در نظر بگیر درسته سرمایه از اونه اما کار سخت مال تو هستش.تو باید سهم درست انتخاب کنی و ...
                    آی گفتی علی جان!
                    رفتار مردم حتی داداشت میتونه مثله برق عوض بشه!
                    کاربر farzen به نظرم بهترین راه همینه که علی اشاره کرد. یه مقدار مشخصه سود رو به داداش وعده بده (بین 3 تا 5 درصد ماهیانه معقوله) و از ابتدا در مورد احتمال ضرر هم باهاش طی کن.
                    حتی به نظر من کتبی یه قرارداد بنویسید. خیال خودت هم راحتتره
                    I entered the bearish market and survived

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

نوشته اصلی توسط farzen

دوست عزیز شما این چند روز رو نگاه نکن

در ضمن برادرت هم بدبخت نکن شما اگر بتونی یک حساب از خودت حداقل باهاش یکسال سود کردی داشته باشی تا حداقل بدونی چطور باید معامله کنی

هیچ فکر کردی این 100 میلیون رفت و شد 90 میلیون و این فشار روانی رو میتونی تحمل کنی و وقتی برادرت گفت چه خبر جوابی داشته باشی

ایا انوقت برادرت به شما اجازه میده مثلا یکماه ماه بعد هم روی پولش معامله کنی

بنظرت این توانایی رو در خودت میبینی

اگر میبینی بدان بازار تموم نمیشه و شما دارای توانایی هستی پس

یک تاپیک ایجاد کن حداقل 2 ماه کل معامله هاتو در اون بنویس و بعد ببین از اینکه غریبه ها روی معاملاتت نظر کنن چه فشاری رو تحمل میکنی

بعد از اون تصمیم به اینکار بگیر

درسته سود خوبه ولی راه اون مهم تر است و مسیرش مهم تر

شما با 100 میلیون نمیتونی ماهی 10 درصد هم سود کنی بنظرت می ارزد تا برادرت رو گرفتار کنی

بذار خودش با پولش کار کنه و برادریتون با هم گرم و صمیمی بمونه

اگر خواستی مطلبی بنویسی

اول یک تاپیک بزن تا بنده به توانایی شما پی ببرم بعد اجازه داری تا پول دیگران کار کنی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1684&page=2

داره اینجور بازیها در سایتهای اختصاصی باب میشه و بعضی از دوستان رو گرفتار میکنن

امروز بازهم سیگنال فروشی و سیگنال سازی داره باب میشه و بعضی دوستان رو هوای کرده که میشه از بازار بورس پول راحت در اورد

خیلیها هنوز زیر یکسال هست که دارن معامله میکنن

خیلیها فکر میکنن همه چیر تحلیل تکنیکال است و یا تحلیل بنیادی

این بازار بورس

نامرد و بی رحم ترین بازار تو همه دنیا است

جایی که توش داره زوزی 500 میلیادر پول جابجا میشه نمیشه فقط با ساده دلی با اون مواجه شد

امروز بیدار بودم و به بعضی سایتها و فرومها سر زدم

با زهم جو احساسی و هیجانی داره میاد و

میاد که یکسری رو به کام مرگ بکشه و از هستی ساقط کنه

میاد که نا اشنا ها رو با خودش به زیر اب ببره

توصیه دوستانه و برادرانه

تا وقتی به یک روش تحلیلی چه تکنیکال و چه بنیاد مسلط نشدید دست به معامله نزنید

تا وقتی حداقل یکسال تو بازار نبودید دست به معامله نزنید

بازار رو باید درک کرد و از اون مهم تر باید شخصیت معامله گر رو پیدا کنید

سوای بحثهای تحلیلی خیلی از مسایل در سود و زیان شما دخیل است

اینکه چقدر دیگران سود میکنن به سود شما ارتباطی نداره

و فقط و فقط شما با معاملات خودتون و تصمیهای خودتون به سود میرسید نه دیدن اینکه قیمت در روی نمودار چطور حرکت میکنه

این مطلب رو با قاطیعت میگم

اول سعی کنید خودتون اموزش ببینید بعد معامله کنید

خیلی از تحلیل گران در فرومها توانایی ساخت سود در حساب خودشون رو ندارن

خیلی از مطلب نویسان در فرومها اصلا اهل معامله نیبستن فقط امده اند تا وقت خودشون رو پر کنن

بعضیها در این فرومها دنبال برطرف کردن هزار تا مشکل روحی خود هستن کسانی که در بحثهای نامربوطه با بورس استاد هستن و بیشتر از

هر بحثی مرتبت با بورس در پی حاشیه های سیاست و دین و مذهب و غیره هستن و ابدا معامله ای نمیکنن

پس از این قبیل افراد دوری کنید و هدف خودتون فقط و فقط اول اموزش بعد کسب سود قرار بدهید و بدانید برای اینده داشتن سود مهم تر از داشتن یک ذهن روشنفکر که راجع به همه چیز اظهار نظر میکنه

پس با نگاه به یک تحلیل او.ن رو نخرید و اگر قصد خرید دارید لااقل اول به افراد خوش فکر و اگاه در ضمینه بنیادی رجوع کنید و به معاملات میان مدت رجوع کنید و بعد از خرید برای میان مدت هر روز پای سایت سازمان بورس نشینید و اجازه ندید تغییرات قیمت و نوساناتش باعث این بشه

از معامله گر میان مدت به معامله گر کوتاه مدت تبدیل بشید

بعد از مشورت با اساتید بنیادی برای انتخاب نقطه ورود مناسب به دوستان تکنیکالیست رجوع کنید و مشورت بگیرد

برای ادم تازه کارنهایت باید در سال اول 10 تا 15 تا معامله انجام بده و اگر 50 درصد سود کنه عالی است

برای سود کردن روی بعد روانشناسی در بازار بسیار مطالعه و کار کنید و سعی کنید خودتون رو قوی کنید

بعد از گذشت یکسال و اشنا شدن با هر روش تحلیلی من قول میدهم شما توانایی کسب سود را خواهید داشت

معاملات کوتاه مدت و نوسانی کار هر معامله گری نیست و احتیاج به ذهن و روحی قوی و تجربه بالا دارد (
                        هر چند برای سیگنال فروشها خیلی خوب است چون چند تا سیگنال میدن و بلاخره یکی 10 درصد میده دیگه )

اگر این موارد ذکر شده را ندارید بدانید که موفق نخواهید بو.د در نهایت سود شما بیشتر از کسی که میان مدتی و معاملات کمتری کزده است

نخواهد بود

اگر فکر میکنید باید سریعتر موفق شود سعهی کنید در تاپیکی معاملات خودتون رو بنویبسد تا نحوه خریدتان مکتوب شود و امکان بازبینی ان برای خودتان واستفاده از تجارب دیگران برایتان فراهم بشود

اموزش کلید موفقیت د ر بازار است و غیره ان راهی نیست اگر میدانستم باور کنید دریغ نمیکردم

این مطالب نظرات شخصی است و از سر دلسوزی و برایند نامه های است که روزانه در فرومها بدستم میرسد

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

سلام و صبح بخیر خدمت دوستان ، انشاالله روز خوبی داشته باشند.
                          ممنون از راهنماییهای خوب نوام خان ، انشاالله همیشه شاد و سلامت باشه.
                          نوام خان نظر شما در مورد من چیه ؟ خیلی دوست دارم بدونم.
                          من در چه حدی هستم.
                          ممنون از جوابت.

نظر

• mesbah1989
                            Banned
                            • Oct 2014
                            • 403

سلام علی جان صبحت بخیر.........میدونم که خیلی خاطرخواهمی اول از همه بهت سلام میدم/:.tonguesmiley:./

نظر

• farzen
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2012
                              • 512

ممنون از راهنمایی دوستان خوبم

من حدود 2سالی هست که تو بازارم روزهای خوب و بد بازار بودم و تلاشی داشتم برای ماندگاری --تجربه خوبی نسبتا پیدا کردم، سیستمی هم دارم که تقریبا خوب جواب میده فقط عیبم اینه که عجولم هم در سیو سود هم در خریدها که انشالله اینو هم دارم برطرف میکنم ،

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

نوشته اصلی توسط farzen

دوست عزیز اولا حتما قرارداد بنویسید. نگو برادریم ... من وقتی خودم از معاملات خودم دلگیر می شوم و یا در بهترین حالت از دو سهمم یکی رشد و دیگری در جا می زنم خودم را ماخذه می کنم پس بدان چند برابر این دلگیری را برادرت از تو خواهد داشت
                                بازار هم همیشه روی خوش ندارد در یک طوفان شما نابود خواهی شد...
                                اصلا وعده سود کوتاه مدت ندهید مخصوصا اعدادی که دوستان به صورت ماهیانه دادن
                                اگر قرار داد مکتوب نوشتید
                                اگر دیدتون یک سال بود
                                با رعایت مدیریت سرمایه
                                بدون طمع
                                همون 70-30 خوبه که بسته به کرم و سخاوت برادرتون می تواند بیشتر به نفع شما هم اضافه کند.

خیلی هواست را جمع کن که خیلی ها را دیدم در این مسیر نابود شدن ... می دانم تا تجربه نکنی و برادرت را ناراحت نکنی ان طور که باید گوش به حرف نخواهی داد!
                                سالم باشی
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X