تحلیل نوآموختگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : تحلیل نوآموختگان

بشهاب سود تلفیقی رو تقریبا 1150 تومان اعلام کرده ، مبارک دوستانی که بشهاب دارند.
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
      پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی http://up.boursy.com/uploads/2013-10/خمحرکه_b8b9b.png واگرایی مثبت مخفی در خمحرکه -بالا(روزانه)-پایین (هفتگی) http://up.boursy.com/uploads/2013-10/خمحرکه-1. تریدر جان واگرایی که من دیدم رو تإیید میکنید؟
      واگرایی تائید میشه ولی برای خرید گزینه مناسبی نمیباشد ، چند تا دلیل ، یک اگر با دیتای تعدیل شده کار میکنی همون نموداری که گذاشتی یه موج شماری بکنی ، میبینی تقریبا تو موج 5 هستی و بالای خاصی نداره ، اگر با دیتای تعدیل نشده کار میکنی فعلا دریگیر خط روند نزولیش هست که فعلا 2 هفته هستش نتونسته بشکونه و ریسک خرید در هر دو صورت بالا هستش.

نظر

• za_trader
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1456

در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
        سلام علی جان .........اکنتور از نظرت در چه وضعیت تکنیکالی میباشد ایا از نظرت داره پولبک میزنه یا ریزشی شدیدتر داره ؟؟؟

نظر

• mesbah1989
          Banned
          • Oct 2014
          • 403

شبت بخیر علی جان نظرت در مورد خرید خرید پله اول پکویر چیه ؟؟؟ اخه پکرمان تعدیل قابل ملاحظه ای داده و اینم منتظر گزارشات اینده و همچنین روز چهارشنبه حجم بالای زدش تو معاملاتش

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
            شبت بخیر علی جان نظرت در مورد خرید خرید پله اول پکویر چیه ؟؟؟ اخه پکرمان تعدیل قابل ملاحظه ای داده و اینم منتظر گزارشات اینده و همچنین روز چهارشنبه حجم بالای زدش تو معاملاتش
            مصباح خان تصمیم آخر خرید و فروش رو خودت میگیری نه من.

نظر

• sanaz200
              عضو عادی
              • May 2014
              • 296

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
              بشهاب سود تلفیقی رو تقریبا 1150 تومان اعلام کرده ، مبارک دوستانی که بشهاب دارند.
              با سلام و سپاس
              علی آقا سود تلفیقی منظورتون چیه ؟ چطوریه به سهامها اضافه میشه ؟
              ممنون
              [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
                با سلام و سپاس
                علی آقا سود تلفیقی منظورتون چیه ؟ چطوریه به سهامها اضافه میشه ؟
                ممنون
                سود تلفیقی بطور ساده یعنی از بابت زیر مجموعه ها چقدر به هر سهم بشهاب سود رسیده .

نظر

• sanaz200
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 296

با سلام و سپاس
                  علی آقا بازار را چطور میبینید ؟ سهام خاصی مد نظرتون برای خرید هست ؟
                  ممنون
                  [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                    مصباح خان تصمیم آخر خرید و فروش رو خودت میگیری نه من.
                    از اونجایی که دوست عزیزم از سهامداران پکویر هستم همیشه تمام قد ازش دفاع می کنم

اگر شما این واگرایی کوچک رو کشیده اید من با خطوط زرد رنگ یک واگرایی بزرگ تر رو به شما نشون میدم اما به شما میگم این سهم به 2500 خواهد رسید

واگرایی ها همیشه قطعی نیستند...من سر این قضیه یک بار ضرر سنگین کردم امیدوارم بپذیرید

الان داره پولبک میزنه به مقاومت شکسته شده و برای تعدیل امسال هم کم کم باید آماده شد...البته تعدیل برای سال بعد خیلی کم اعلام شد...چون هنوز معتقدم سهم میتونه 500 تومن سود بسازه

rsi بعضی وقت ها دروغ های بزرگ و حقیقت های تلخی رو میگه

نظر

• RAMIN PEDRAM
                      عضو عادی
                      • Aug 2014
                      • 199

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

اگر شما این واگرایی کوچک رو کشیده اید من با خطوط زرد رنگ یک واگرایی بزرگ تر رو به شما نشون میدم
                      اما به شما میگم این سهم به 2500 خواهد رسید

واگرایی ها همیشه قطعی نیستند...من سر این قضیه یک بار ضرر سنگین کردم امیدوارم بپذیرید

الان داره پولبک میزنه به مقاومت شکسته شده و برای تعدیل امسال هم کم کم باید آماده شد...البته تعدیل برای سال بعد خیلی کم اعلام شد...چون هنوز معتقدم سهم میتونه 500 تومن سود بسازه

..... با سلام، این تعریف از واگرایی درست نیست واگرایی بین دو قله ویا دو دره متوالی در قیمت و نقاط متناظر اونها در اندیکاتورها(اسیلاتورها) را مد نظر داره..... با سپاس
                      [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

على آقا سلام
                        لطف ميكنيد تكمبا رو تحليل كنيد

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                          ..... با سلام، این تعریف از واگرایی درست نیست واگرایی بین دو قله ویا دو دره متوالی در قیمت و نقاط متناظر اونها در اندیکاتورها(اسیلاتورها) را مد نظر داره..... با سپاس
                          بسیار عالی...نمیدونستم...

اما باز با این حال به سهم اعتقاد دارم

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                            على آقا سلام
                            لطف ميكنيد تكمبا رو تحليل كنيد
                            رو 138 تومان مقاومت داره.باید دید چیکار میکنه ، قاعدتا باید یه اصلاحی بکنه ، خیلی رشد کرده.

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
                              با سلام و سپاس
                              علی آقا بازار را چطور میبینید ؟ سهام خاصی مد نظرتون برای خرید هست ؟
                              ممنون
                              بازار خیلی هم خوبه و یه اصلاحی باید انجام میداد که داره میده ، تو تاپیک شاخص گفته بودم باید اصلاح انجام بگیره ، روند کلی صعودی هستش و داره به محدوده 74500 - 75000 پولبک میزنه.

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

اگر شما این واگرایی کوچک رو کشیده اید من با خطوط زرد رنگ یک واگرایی بزرگ تر رو به شما نشون میدم اما به شما میگم این سهم به 2500 خواهد رسید

بله واگرایی نشان برگشت نیست و نشان تضعیف روند هستش ، پس بهتره وقتی یه سهمی واگرایی میده سمتش نریم.ولی خیلی مواقع سهمها با یه واگرایی کوچولو ریزشهای بزرگی داشتند ،

نظر

در حال کار...
                                X