کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واگرایی تائید میشه ولی برای خرید گزینه مناسبی نمیباشد ، چند تا دلیل ، یک اگر با دیتای تعدیل شده کار میکنی همون نموداری که گذاشتی یه موج شماری بکنی ، میبینی تقریبا تو موج 5 هستی و بالای خاصی نداره ، اگر با دیتای تعدیل نشده کار میکنی فعلا دریگیر خط روند نزولیش هست که فعلا 2 هفته هستش نتونسته بشکونه و ریسک خرید در هر دو صورت بالا هستش.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
شبت بخیر علی جان نظرت در مورد خرید خرید پله اول پکویر چیه ؟؟؟ اخه پکرمان تعدیل قابل ملاحظه ای داده و اینم منتظر گزارشات اینده و همچنین روز چهارشنبه حجم بالای زدش تو معاملاتش
شبت بخیر علی جان نظرت در مورد خرید خرید پله اول پکویر چیه ؟؟؟ اخه پکرمان تعدیل قابل ملاحظه ای داده و اینم منتظر گزارشات اینده و همچنین روز چهارشنبه حجم بالای زدش تو معاملاتش
مصباح خان تصمیم آخر خرید و فروش رو خودت میگیری نه من.
مصباح خان تصمیم آخر خرید و فروش رو خودت میگیری نه من.
از اونجایی که دوست عزیزم از سهامداران پکویر هستم همیشه تمام قد ازش دفاع می کنم
اگر شما این واگرایی کوچک رو کشیده اید من با خطوط زرد رنگ یک واگرایی بزرگ تر رو به شما نشون میدم اما به شما میگم این سهم به 2500 خواهد رسید
واگرایی ها همیشه قطعی نیستند...من سر این قضیه یک بار ضرر سنگین کردم امیدوارم بپذیرید
الان داره پولبک میزنه به مقاومت شکسته شده و برای تعدیل امسال هم کم کم باید آماده شد...البته تعدیل برای سال بعد خیلی کم اعلام شد...چون هنوز معتقدم سهم میتونه 500 تومن سود بسازه
rsi بعضی وقت ها دروغ های بزرگ و حقیقت های تلخی رو میگه
اگر شما این واگرایی کوچک رو کشیده اید من با خطوط زرد رنگ یک واگرایی بزرگ تر رو به شما نشون میدم اما به شما میگم این سهم به 2500 خواهد رسید
واگرایی ها همیشه قطعی نیستند...من سر این قضیه یک بار ضرر سنگین کردم امیدوارم بپذیرید
الان داره پولبک میزنه به مقاومت شکسته شده و برای تعدیل امسال هم کم کم باید آماده شد...البته تعدیل برای سال بعد خیلی کم اعلام شد...چون هنوز معتقدم سهم میتونه 500 تومن سود بسازه
..... با سلام، این تعریف از واگرایی درست نیست واگرایی بین دو قله ویا دو دره متوالی در قیمت و نقاط متناظر اونها در اندیکاتورها(اسیلاتورها) را مد نظر داره..... با سپاس
[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
..... با سلام، این تعریف از واگرایی درست نیست واگرایی بین دو قله ویا دو دره متوالی در قیمت و نقاط متناظر اونها در اندیکاتورها(اسیلاتورها) را مد نظر داره..... با سپاس
با سلام و سپاس
علی آقا بازار را چطور میبینید ؟ سهام خاصی مد نظرتون برای خرید هست ؟
ممنون
بازار خیلی هم خوبه و یه اصلاحی باید انجام میداد که داره میده ، تو تاپیک شاخص گفته بودم باید اصلاح انجام بگیره ، روند کلی صعودی هستش و داره به محدوده 74500 - 75000 پولبک میزنه.
بله واگرایی نشان برگشت نیست و نشان تضعیف روند هستش ، پس بهتره وقتی یه سهمی واگرایی میده سمتش نریم.ولی خیلی مواقع سهمها با یه واگرایی کوچولو ریزشهای بزرگی داشتند ،
نظر