تحلیل نوآموختگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : تحلیل نوآموختگان

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
    دوست گرامی ممنون از جوابت.
    یه درخواست دیگه دارم ، میتونی نمودار وخارزمی که تعدیل کردی رو جمع کنی و کمترین قیمت و بیشترین قیمت وخارزم رو نشون بدی.
    ممنون
    در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
    علی جان شما کف سهم رو چند میدونی یه نظرتون میتونه رشد کنه؟
    به نظر من یه low میسازه ولی low ای که میسازه بالاتر از 130 هستش . یعنی یه کفی بالاتر از 130 تومان میسازه که استاپ لاس رو اونجا قرار بدید.
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• ahmadreza
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 1294

به نظر من یه low میسازه ولی low ای که میسازه بالاتر از 130 هستش . یعنی یه کفی بالاتر از 130 تومان میسازه که استاپ لاس رو اونجا قرار بدید.
      یعنی روند فعلیش نزوله تو کوتاه مدت ؟

نظر

• farzen
        ستاره دار(2)
        • Jan 2012
        • 512

سلام تشکر از نمودارهاتون میشه در مورد کرمان نظری بدین؟

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

یعنی روند فعلیش نزوله تو کوتاه مدت ؟
          بله

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

با سلام مثل اینکه دوستمون سرش شلوغ بود نتونست جواب بده ، از اونجا که دوست گرامی تحلیلش رو تو تاپیک وخارزم گذاشته بود من خودم رفتم و high و low سهم رو که تعدیل کرده بود چک کردم.
            دوست گرامی وخارزم از 115 تومان پایین تر نیومده ولی تو نمودار شما سهم در محدوده ی زیر 100 تومان و حوالی 50 تومان هم دیده میشه ؟ به نظر خودت سهمی که زیر 100 نیومده ولی تو نمودار حوالی 50 تومان دیده میشه و شما اون رو تحلیل میکنی دارای اعتبار هستش؟
            علی جان؛برادر...
            خب وقتی نمودار تعدیل شده هست و سود های نقدی و افزایش سرمایه در آن لحاظ شده معلومه این اتفاق میوفته دیگه...
            مشکل کجاست؟؟؟

اکثر تحلیل گران هم بر این باورند که چارت های تعدیل شده جهت تحلیل مناسبتر است و از آن ها استفاده میکنند.

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
              علی جان؛برادر...
              خب وقتی نمودار تعدیل شده هست و سود های نقدی و افزایش سرمایه در آن لحاظ شده معلومه این اتفاق میوفته دیگه...
              مشکل کجاست؟؟؟

اکثر تحلیل گران هم بر این باورند که چارت های تعدیل شده جهت تحلیل مناسبتر است و از آن ها استفاده میکنند.
              خب امید خان منم دارم همین رو میگم تعدیل کردن اشتباه هستش ، تعدیل به این درد میخوره که بخواهی حساب کنی بازدهش چقدر بوده وگرنه برای تحلیل کردن به درد نمیخوره. من متوجه نمیشم چرا وقتی یه سهمی 100 تومان رو ندیده باید با تعدیل کردن این قیمت رو ببینه ، گپ جزیی از بازار هستش درسته کار تحلیلگر رو سخت میکنه ولی جزیی از بازار هستش و ما نمیتونیم نادیده بگیریم.

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

علی جان کوتاه مدت پیشنهاد خریدتون چیه؟

نظر

• omid_erfanimanesh
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 238

خب امید خان منم دارم همین رو میگم تعدیل کردن اشتباه هستش ، تعدیل به این درد میخوره که بخواهی حساب کنی بازدهش چقدر بوده وگرنه برای تحلیل کردن به درد نمیخوره. من متوجه نمیشم چرا وقتی یه سهمی 100 تومان رو ندیده باید با تعدیل کردن این قیمت رو ببینه ، گپ جزیی از بازار هستش درسته کار تحلیلگر رو سخت میکنه ولی جزیی از بازار هستش و ما نمیتونیم نادیده بگیریم.

معامله گران برای تحلیل تکنیکال از نمودارهای به اصطلاح “تعدیل شده” یا Adjusted استفاده می کنند. نمودار قیمت تعدیل شده به این معنی است که اثرات عواملی مانند “افزایش سرمایه” و یا “تقسیم سود نقدی” از روی نمودار قیمت حذف شده است. دلیل این امر این است که تحلیل تکنیکال به بررسی اثر نیروهای عرضه و تقاضا بر تغییرات قیمت ها می پردازد در حالی که تغییرات قیمتی ناشی از عوامل ذکر شده (افزایش سرمایه یا تقسیم سود نقدی) ارتباطی با عرضه و تقاضا ندارد.

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

علی جان کوتاه مدت پیشنهاد خریدتون چیه؟
                    وخبمهن 135 تومانی ، خگستر 270 تومانی ، ثتران 218 تومانی ، وبیمه با حد ضرر 120 تومان.خودت بررسی کن ببین به نظرت کدوم بهتر هستش.

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                      سلام تشکر از نمودارهاتون میشه در مورد کرمان نظری بدین؟
                      کرمان تو کانال نزولی هستش ، خرید با حد ضرر 425 تومان باید انجام بگیرد که ریسکش بالاست.

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post

معامله گران برای تحلیل تکنیکال از نمودارهای به اصطلاح “تعدیل شده” یا Adjusted استفاده می کنند. نمودار قیمت تعدیل شده به این معنی است که اثرات عواملی مانند “افزایش سرمایه” و یا “تقسیم سود نقدی” از روی نمودار قیمت حذف شده است. دلیل این امر این است که تحلیل تکنیکال به بررسی اثر نیروهای عرضه و تقاضا بر تغییرات قیمت ها می پردازد در حالی که تغییرات قیمتی ناشی از عوامل ذکر شده (افزایش سرمایه یا تقسیم سود نقدی) ارتباطی با عرضه و تقاضا ندارد.
                        به نظر من تعدیل کردن اشتباه هستش ، اکثرا هم سر این موضوع دعوا هستش ، بالاخره عرضه و تقاضا هم باشه تو اون قیمت هستش و با اون حجم سرمایه مثلا شما همین وخارزم رو فرض کن تا حالا قیمت زیر 100 تومان رو ندیده ولی بعدا میاد و میره زیر 100 تومان ولی شما نمودارت رو تعدیل کردی و میگی مثلا تو 85 تومان یه حمایا داره بخاطر اینکه قبلا تو این قیمت حمایت داشته در حالیکه اصلا وخارزم زیر 100 نرفته ، در کل تعدیل به نظر من اشتباه هستش ، وقتی سهمی یه قیمتی رو ندیده دلیل نداره با تعدیل این قیمت رو ببینه حالا میخواد تعدیل برای افزایش سرمایه باشه یا سود نقدی

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

دوستانی که میخوان وخارزم بخرند صبر بکنند تا خط روند نزولیش رو بشکونه بعد اقدام به خرید کنند.

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

از دوستان کسی اعتبار نما بورس را داره ، یه خبری در مورد ساختمانیها گذاشته که ویژه هستش ، میخواستم ببینم اگر کسی داره به ما هم اطلاع بده چی هستش.

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

به نظر من تعدیل کردن اشتباه هستش ، اکثرا هم سر این موضوع دعوا هستش ، بالاخره عرضه و تقاضا هم باشه تو اون قیمت هستش و با اون حجم سرمایه مثلا شما همین وخارزم رو فرض کن تا حالا قیمت زیر 100 تومان رو ندیده ولی بعدا میاد و میره زیر 100 تومان ولی شما نمودارت رو تعدیل کردی و میگی مثلا تو 85 تومان یه حمایا داره بخاطر اینکه قبلا تو این قیمت حمایت داشته در حالیکه اصلا وخارزم زیر 100 نرفته ، در کل تعدیل به نظر من اشتباه هستش ، وقتی سهمی یه قیمتی رو ندیده دلیل نداره با تعدیل این قیمت رو ببینه حالا میخواد تعدیل برای افزایش سرمایه باشه یا سود نقدی
                              بر چه اساسی ؟ با همین دلایلی که گفتین یا تو منبع معتبری برای حرفتون دلیل دارید . ؟

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                                بر چه اساسی ؟ با همین دلایلی که گفتین یا تو منبع معتبری برای حرفتون دلیل دارید . ؟
                                دوست گرامی کجای دنیا با دیتای تعدیل شده کار میکنند ، میتونید چند تا مثال بیارید.
                                بعد وقتی شما چیزی که میبینی دیگه دلیل نمیخواد. وقتی سهمی تو تاریخ معاملاتش یه قیمتی رو ندیده چجوری با تعدیل میاد اون قیمت رو میبینه به نظرت یه جای کار نمیلنگه.
                                کسانی که میگن دیتای تعدیل شده برای حرفاشون دلیل یا منبع معتبر دارند دوست گرامی؟

نظر

در حال کار...
                                X