کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من تعدیل کردن اشتباه هستش ، اکثرا هم سر این موضوع دعوا هستش ، بالاخره عرضه و تقاضا هم باشه تو اون قیمت هستش و با اون حجم سرمایه مثلا شما همین وخارزم رو فرض کن تا حالا قیمت زیر 100 تومان رو ندیده ولی بعدا میاد و میره زیر 100 تومان ولی شما نمودارت رو تعدیل کردی و میگی مثلا تو 85 تومان یه حمایا داره بخاطر اینکه قبلا تو این قیمت حمایت داشته در حالیکه اصلا وخارزم زیر 100 نرفته ، در کل تعدیل به نظر من اشتباه هستش ، وقتی سهمی یه قیمتی رو ندیده دلیل نداره با تعدیل این قیمت رو ببینه حالا میخواد تعدیل برای افزایش سرمایه باشه یا سود نقدی
حتی اگه در مورد قیمت حرف شما درست باشه، باز هم اون واگرایی وخارزم تعدیل نشده درست نیست و وجود نداره.
فرض کنیم شما 2 دنگ یه زمین 300 متری رو داری که 3 تومن میارزه. بعد میرن سه تا سند 100 متری تفکیکی میگیرن براش. که هر پلاکی الان شده 1 تومن. اگه از شما بپرسن سه ماه پیش چند تومن بوده زمینتون باز هم میگید سه تومن؟ یا میگید زمین 3 تومنیم شد 1 تومن بدبخت شدم رفت؟
حتی اگه در مورد قیمت حرف شما درست باشه، باز هم اون واگرایی وخارزم تعدیل نشده درست نیست و وجود نداره.
فرض کنیم شما 2 دنگ یه زمین 300 متری رو داری که 3 تومن میارزه. بعد میرن سه تا سند 100 متری تفکیکی میگیرن براش. که هر پلاکی الان شده 1 تومن. اگه از شما بپرسن سه ماه پیش چند تومن بوده زمینتون باز هم میگید سه تومن؟ یا میگید زمین 3 تومنیم شد 1 تومن بدبخت شدم رفت؟
با درود
دوستان عذرخواهی میکنم
خواستم بگم که تعدیل قیمت که حتمیه و استفاده از قیمت تعدیل نشده مشکل داره ، ولی تو تعدیل افزایش سرمایه ، تعدیل مثبت و تقسیم سود ، باید (تو کشور عزیزمان) از تقسیم سود صرفنظر کرد و آن هم به دلیل اینکه مبلغ تقسیمی با احتساب زمان پرداخت سود و تورم معمولا ناچیز و قابل صرفنظر کردن میباشد .
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
با سلام
اصلا بحث من سر این نیست که واگرایی من درست هست یا نیست فقط در مورد تعدیل قیمتی صحبت میکنم. من نمیگم تعدیل نمیکنند ، تعدیل میکنند اما برای تحلیل از دیتای تعدیل نشده استفاده میکنند.مگر از تعدیل قیمتی فقط برای تحلیل سهم استفاده میشه ، هزار تا کار دیگه هم میشه استفاده کرد برای اینکه فهمید یه سهمی چقدر بازده داشته میشه راحت دیتا رو تعدیل کرد و فهمید به همین راحتی.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
با سلام
اصلا بحث من سر این نیست که واگرایی من درست هست یا نیست فقط در مورد تعدیل قیمتی صحبت میکنم. من نمیگم تعدیل نمیکنند ، تعدیل میکنند اما برای تحلیل از دیتای تعدیل نشده استفاده میکنند.مگر از تعدیل قیمتی فقط برای تحلیل سهم استفاده میشه ، هزار تا کار دیگه هم میشه استفاده کرد برای اینکه فهمید یه سهمی چقدر بازده داشته میشه راحت دیتا رو تعدیل کرد و فهمید به همین راحتی.
با سلام دوباره
شما از یکی از دوستان پرسیدید "
دوست گرامی کجای دنیا با دیتای تعدیل شده کار میکنند ، میتونید چند تا مثال بیارید." من هم یک مثال آوردم که با دیتای تعدیل شده کار میکنند. اتفاقا اگه بخوان تحلیل کنن از همین تعدیل شده استفاده میکنن. همین اپل رو در نظر بگیر. وقتی قیمت سهم یک هفتم شده اگه بخوای تعدیل نشده رو استفاده کنی یعنی کل دیتای 35 ساله شرکت رو ریختی دور. تو بروکری که من ازش دیتا میگیرم الان افزایش سرمایه اخیر رو تعدیل نکرده، در هر حالی که افزایش سرمایه های قبلی شرکت (مثلا ژوئن سال 2000) تو نمودار لحاظ شده بود. و کل دنیا هم این 14 سال از تعدیل شده ش استفاده میکردن. بعد هم این واگرایی هم جزئی از تحلیل کردنه دیگه. اگه واگرایی اشتباه ببینی تحلیلت هم نمیتونه درست باشه.
به هر حال اصراری بر تغییر عقیده شما ندارم.
دوست گرامی کجای دنیا با دیتای تعدیل شده کار میکنند ، میتونید چند تا مثال بیارید." من هم یک مثال آوردم که با دیتای تعدیل شده کار میکنند. اتفاقا اگه بخوان تحلیل کنن از همین تعدیل شده استفاده میکنن. همین اپل رو در نظر بگیر. وقتی قیمت سهم یک هفتم شده اگه بخوای تعدیل نشده رو استفاده کنی یعنی کل دیتای 35 ساله شرکت رو ریختی دور. تو بروکری که من ازش دیتا میگیرم الان افزایش سرمایه اخیر رو تعدیل نکرده، در هر حالی که افزایش سرمایه های قبلی شرکت (مثلا ژوئن سال 2000) تو نمودار لحاظ شده بود. و کل دنیا هم این 14 سال از تعدیل شده ش استفاده میکردن. بعد هم این واگرایی هم جزئی از تحلیل کردنه دیگه. اگه واگرایی اشتباه ببینی تحلیلت هم نمیتونه درست باشه.
به هر حال اصراری بر تغییر عقیده شما ندارم.
عادل خان اینجا جمع شدیم تا به هم کمک کنیم که ایرادات همدیگر رو برطرف کنیم تا کنار هم ، همه با هم پیشرفت کنیم.همین
ممنون از شما و دوستانی که اطلاعاتشون در اختیار من و دوستان دیگر قرار میدهند.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
عادل خان اینجا جمع شدیم تا به هم کمک کنیم که ایرادات همدیگر رو برطرف کنیم تا کنار هم ، همه با هم پیشرفت کنیم.همین
ممنون از شما و دوستانی که اطلاعاتشون در اختیار من و دوستان دیگر قرار میدهند.
سلام. آقا منظور بنده بی احترامی یا جسارت نبود. منظورم از جمله "به هر حال اصراری بر تغییر عقیده شما ندارم." این بود که نظر شما محترم هست که یه کم بد بیان کردم. در هر حال از شما عذر میخوام.
گرون بخر گرونتر بفروش رو که کاملا قبول دارم.
اما چند تا ایراد تو نمودار پکویر هست: اول از همه واگرایی شدید در مکدی، و RSi و ....
نکته دوم این که اگه الگوی پرچم رو در نظر بگیری یه دسته پرچم هست، بعد یه پرچم ( یا مثلث و گوه و ...) هست که سرش در خلاف جهت روند هست. یعنی سهم داره استراحت میکنه که انرژی بگیره و روندشو ادامه بده. ولی بر عکسش رو دارم تو پکویر میبینم. یعنی سهم یه نفس و بدون استراحت داره میره بالا. این حالت به هیچ عنوان علامت خوبی نیست. البته در بلند مدت قطعا هر سهمی به اهداف بنیادی خودش میرسه. که اونم شما خودت اوستای مایی...
علی جان این نظر منه. باز اگه اشتباه میگم بگید. ما خودمون هم در حال یاد گرفتنیم.
مخلصیم
با تاخير يك هفته با شما موافقم عادل جان . ميان مدت سهم فرصت فروشه . البته ميتونه مقداري از سقف قبلي هم بالاتر بره. ولي فرقي تو نتيجه كار نداره .
با تاخير يك هفته با شما موافقم عادل جان . ميان مدت سهم فرصت فروشه . البته ميتونه مقداري از سقف قبلي هم بالاتر بره. ولي فرقي تو نتيجه كار نداره .
نمودار تعديل نشده .
چقد نمودارش دستكاري شده .
چرا فرصت فروش عزیز دل؟
با اینکه سهم میخواد استراحت کنه موافقم ولی نزول بیشتر از 1500 بعید است و اینکه استراحت سهم و داشتن روندی خنثی یعنی رسیدن به اون خط پایینی شما و این یعنی همون کف سازی مناسب
با بنیاد هم حرف ما جور در میاد...نزدیک شدن به گزارش بعدی...فروش بهتر...افزایش نرخ...
در مورد فاندش کمی با بقیه دوستان قبلا صحبت کردیم . ولی به نتیجه نرسیدیم .
قیمت کائوچو ظاهرا 6 ماهه روند کاهشی داره .
شرکت کل فروش امسال رو داخلی دیده .
اگه بخوان با وجود کاهش مواد اولیه افزایش نرخ بگیرن بنظر مشکل فروش خواهند داشت .
تکنیکالی هم چیزی که من فهمیدم داره موج 5 رو تموم میکنه . شکست سقف کانال میتونه سناریو رو تغییر بده که بعید میدونم .
در مورد فاندش کمی با بقیه دوستان قبلا صحبت کردیم . ولی به نتیجه نرسیدیم .
قیمت کائوچو ظاهرا 6 ماهه روند کاهشی داره .
شرکت کل فروش امسال رو داخلی دیده .
اگه بخوان با وجود کاهش مواد اولیه افزایش نرخ بگیرن بنظر مشکل فروش خواهند داشت .
تکنیکالی هم چیزی که من فهمیدم داره موج 5 رو تموم میکنه . شکست سقف کانال میتونه سناریو رو تغییر بده که بعید میدونم .
ارزان شدن مواد اولیه یعنی بالا رفتن حاشیه سود شرکت...
افزایش نرخ که هم بشه عالی است
درباره فروش جز شرکت هایی بوده که در 3 ماهه که اوج رکود بازارهای کشور بوده خیلی خوب عمل کرده و سهم خوبی از کل بازار رو داره
گزارش بسیار خوب 6 ماهه
و ذخیره گیری مالیات به ازای هر سهم 50 تومن که امکان داره تا آخر سال دوباره بیاد رو سود دلیلی است بر شکستن سقف
به نظر من بیمه دانا ریزشی هستش ، تو دیلی که یه حمایت رو شکونده و بهش پولبک هم زده حالا آماده ریزش هستش تو تایم فریم 1ساعته هم که الگوی Gartley زده و خطو قرمز اهدافش هستند.توصیه به خرید نمیشه ، دوستان خودشون بررسی کنند و تصمیم خرید و فروش با خودتان باشد.
نظر