کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نفت در حال حاضر در تایم های کوتاه مدت و میان مدت صعودی شده اما بلند مدت هیچ سیگنال خریدی نداده ، فعلا با دید 5 و 6 ماهه میشه به رشد قیمت نفت امیدوار بود .
صادرات افزایش چشمگیری نداشت/ تولید 6ماهه به سطح قبل از تحریم میرسد
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به این که افزایش صادرات نفت منوط به لغو تحریمهاست، تصریح کرد: در حال حاضر میزان صادرات نفت افزایش چشمگیری نداشته است.
به گزارش ایسنا، رکن الدین جوادی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب با اشاره به قیمت کمتر از ٥٠ دلاری نفت عنوان کرد: همانطور که قبلا گفته شده درصدد هستیم ظرفیت تولید نفت کشور را بلافاصله بعد از لغو تحریمها حداقل ٥٠٠ هزار بشکه افزایش دهیم و در کمتر از ٦ ماه نیز به ظرفیت تولید قبل از تحریم برسیم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران درباره قراردادهای IPC افزود: هنوز ابلاغیه هیئت دولت درخصوص این قراردادها به دست ما نرسیده است.
جوادی درباره پیشنهاد روسیه برای مذاکره با اوپک گفت: اوپک تنها یک سوم نفت مصرفی جهان را تأمین می کند و از این رو هماهنگی بین اوپک با دیگر تأمین کنندگان بازار نفت جهان می تواند تأثیرات مثبتی به همراه داشته باشد.
وی یادآور شد: اگر این مذاکرات به حاکم شدن روندی منطقی بر میزان عرضه نفت منجر شود می تواند راهگشا باشد.
به گفته جوادی، صنعت نفت ایران در حوزه ساخت داخل، توسعه و نظام پیمانکاری رشد داشته است اما این رشد متوازن نبوده به طوری که در بخشهایی دچار ضعف هستیم.
وی همچنین بر ضرورت رشد متوازن بخشهای مختلف صنعت نفت تاکید کرد.
وزیر نفت کویت در یک کنفرانس صنعت نفت گفت: این کشور توسعه پروژه های نفتی خود را در واکنش به کاهش قیمت نفت کند نخواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، نزار العدسانی مدیرعامل شرکت نفت کویت نیز در این کنفرانس گفت: این شرکت در سال 2014/2015 رقم 13 میلیارد و 200 میلیون دلار و در سال مالی کنونی نصف این رقم را در پروژههای نفتی استراتژیک سرمایه گذاری کرده است.
وی افزود: شرکت نفت کویت اکنون در حال بررسی چندین فرصت سرمایه گذاری از جمله پتروشیمی در آسیا و آمریکای شمالی است. وی در این زمینه به جزئیات بیشتر اشاره نکرد.
العدسانی افزود: کویت در حال حاضر روزانه حدود سه میلیون بشکه نفت تولید میکند و تا سال 2020 قادر به تولید روزانه چهار میلیون بشکه نفت خواهد بود.
فاتح بیرول رئیس آژانس بینالمللی انرژی هفته گذشته گفت: کاهش سرمایه گذاری در بخش پروژه های نفتی بالادستی در سال 2015 در مقایسه با 2014 دستکم 20 درصد و بیشترین کاهش در کل تاریخ صنعت نفت جهان خواهد بود.
در نمودار هفتگی سهم شاهد حرکت سهم در کانال نزولی هستیم به نظر میرسد سهم در حال تکمیل الگوی هارمونیک باتر فلای باشد و احتمال بازگشت آن از محدوده 9000 ریال وجود دارد با توجه به این که هنوز سیگنالی از بازگشت روند مشاهده نمی شود بهتر است فعلا وارد ترید نشوید در صورتی که سهم در این محدوده حمایت نشود حمایت بعدی در 7380 ریال می باشد
در صورت بازگشت سهم مقاومت ها به ترتیب 10650، 11670، 13380-12690 می باشد
واگرایی مثبت در مکدی و RSI مشهود است و سهم پس از تکمیل الگوی شارک از حمایت 11830 ریال برگشته است و در مسیر خود با مقاومت 12186 ریال رو بروست و در صورت عبور از آن در 12990 ریال مقاومت مهی دارد
سهم در کانال نزولی در حال حرکت است و مقاومت های سهم محدوده 2470-2580، مقاومت خط روند نزولی بلند مدت، مقاومت2860 ریال و مقاومت سقف کانال می باشد و در صورت شکست سقف کانال اهداف3360، 3760 و 4315 ریال می باشد
سهم اکنون تحت حمایت خط روند صعودی بلند مدت قرار گرفته است و در صورت از دست دادن آن حمایت بعدی سهم در 2300 ریال می باشد
تصمیمگیری دلالان دکل و اسلحه درباره دکلهای نفتی ایران در بارسلون+سند
من با اصل این خبر و تحلیلش کاری ندارم .
داخل این خبر تصویر یک صورتجلسه اومده و آماری از دکل های برنامه ریزی شده برای خرید ذکر شده. مسئولان فارس نیوز اگر می خواهید واقعا بدونید چه خبر بوده برید از رستم قاسمی سوال کنید تو جلساتی که به اسم بررسی مشکلات تولید شرکت ها تشکیل می شد ایشون علی رغم اینکه هیچ کارشناس و مدیری به نیاز به دکل های بیشتر اشاره ای نکرده بودند ولی ایشان علم غیب داشتند و دقیقا این تعداد دکل هایی که تو نامه های (عکس هستند) بالا بهشون اشاره شده را گفتند باید خریداری بشه. من صورتجلسه رو خوندم از مافوقم پرسیدم کی همچین گزارشی تهیه کرده بود گفتند خود وزیر این اعداد رو گفت گفتم چرا مخالفت نکردید فقط گفتند هیچ کس (بیش از 7 مدیرعامل و 20 مدیر) چیزی نگفت.
تصمیمگیری دلالان دکل و اسلحه درباره دکلهای نفتی ایران در بارسلون+سند
من با اصل این خبر و تحلیلش کاری ندارم .
داخل این خبر تصویر یک صورتجلسه اومده و آماری از دکل های برنامه ریزی شده برای خرید ذکر شده. مسئولان فارس نیوز اگر می خواهید واقعا بدونید چه خبر بوده برید از رستم قاسمی سوال کنید تو جلساتی که به اسم بررسی مشکلات تولید شرکت ها تشکیل می شد ایشون علی رغم اینکه هیچ کارشناس و مدیری به نیاز به دکل های بیشتر اشاره ای نکرده بودند ولی ایشان علم غیب داشتند و دقیقا این تعداد دکل هایی که تو نامه های (عکس هستند) بالا بهشون اشاره شده را گفتند باید خریداری بشه. من صورتجلسه رو خوندم از مافوقم پرسیدم کی همچین گزارشی تهیه کرده بود گفتند خود وزیر این اعداد رو گفت گفتم چرا مخالفت نکردید فقط گفتند هیچ کس (بیش از 7 مدیرعامل و 20 مدیر) چیزی نگفت.
رستم قاسمی از مدیران ارشدی بوده که احمدی نژاد ارادت فراوان به این نوع تیپ هاداشت و نمونه های فراوانی از جنس ایشان را به قدرت رساند !...
در زمان جنگ و در جبهه های جنگ آقای قاسمی در بین همرزمان رزمنده شان معروف بودند به قاسم دزده :D
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
رستم قاسمی از مدیران ارشدی بوده که احمدی نژاد ارادت فراوان به این نوع تیپ هاداشت و نمونه های فراوانی از جنس ایشان را به قدرت رساند !...
در زمان جنگ و در جبهه های جنگ آقای قاسمی در بین همرزمان رزمنده شان معروف بودند به قاسم دزده :D
سلام جناب گیلان لطفا همین الان پیام خصوصی بفرستین برام. میخواستم خودم بفرستم که نتونستم قسمت مربوطه پروفایلت پیدا کنم
آخرین ویرایش توسط محمود گرگانی؛ 2015/10/13, 02:00.
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر