اخبار مربوط به نفت

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

    #1681
    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

    نفت ایران؛ وسوسه انگیز

    آنجلینا راسکوئیت
    تحلیلگر بلومبرگ

    با وجود کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی، ایران برای شرکت‌های نفتی که به دنبال تولید نفت بیشتر هستند وسوسه‌انگیز است.

    جهان با مازاد عرضه نفت خام مواجه است این در حالی است که شرکت‌های بزرگ نفتی تمایل دارند در حوزه‌های جدید نفتی در ایران سرمایه‌گذاری کنند. از طرفی شرکت‌ها سرمایه‌گذاری خود را در مناطق نفتی دیگر و فعالیت‌های اکتشافی خود را هم کاهش داده‌اند. اما در این حین متغیری که می‌تواند این پارادوکس رفتاری شرکت‌های بزرگ نفتی را تفسیر کند عامل «هزینه» است.

    کشورهای خاورمیانه جزو ارزان‌ترین مناطق نفتی برای کشف حوزه‌های جدید نفتی و استخراج نفت از چاه‌های موجود هستند. کاهش قیمت نفت خام باعث شده است ایران برای سرمایه‌گذاران نفتی جذاب‌تر و وسوسه‌انگیزتر باشد به خصوص پس از لغو تحریم‌های این کشور.

    ......


    Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz3p5PM8ZS7

    نظر

    • قمار باز حرفه ای
      Banned
      • Oct 2014
      • 647

      #1682
      پاسخ : اخبار مربوط به نفت




      امیدوارم حمایتش نشکنه
      آخرین ویرایش توسط قمار باز حرفه ای؛ 2015/10/20, 11:02.

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

        #1683
        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

        او ام وی پیش‌بینی کرد

        نفت سال آینده بشکه‌ای 55 دلار خواهد بود

        شرکت نفتی او ام وی اتریش پیش بینی کرد که قیمت نفت در سال 2016 بشکه ای 55 دلار خواهد بود.

        به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، شرکت نفتی اتریشی او.ام.وی پیش بینی خود را درباره قیمت نفت تنزل داد و اعلام کرد که قیمتها در سال 2016 بشکه ای 55 دلار، در سال 2017 بشکه ای 70 دلار خواهد بود. این شرکت همچنین قیمت نفت را در سالهای 2018 و 1019 به ترتیب 80 و 85 دلار در هر بشکه پیش بینی کرد.

        بهای نفت در معاملات امروز(دوشنبه) بازارهای جهانی به دلیل نگرانی درباره روند رشد اقتصادی چین و علایم فشار عرضه مازاد جهانی نفت روی صادرات نفت عربستان کاهش یافت.

        آمارهای رسمی که امروز منتشر شد نشان می‌دهد رشد اقتصادی چین در سه ماه سوم امسال کندترین رشد شش سال اخیر را داشته است. این امر این احتمال را بیش از پیش افزایش می‌دهد که پکن برای بهبود کسب و کار نرخ بهره بانکی را کاهش خواهد داد.

        در معاملات امروز نفت برنت با 38 سنت کاهش 50 دلار و هشت سنت در هر بشکه معامله شد و نفت سبک آمریکا با 35 سنت کاهش به 46 دلار و 91 سنت در هر بشکه رسید و به این ترتیب روند کاهشی شدید هفته گذشته ادامه یافت.

        تاماش وارگا تحلیلگر نفتی در لندن می‌گوید: آمار تولید ناخالص داخلی چین و افزایش ذخایر عربستان به دلیل کاهش صادرات نفت در حال پایین آوردن قیمت نفت هستند.

        آمارها نشان می‌دهد صادرات نفت عربستان به عنوان بزرگترین صادرکننده نفت جهان در ماه اوت روزانه 278 هزار بشکه کاهش یافته که نشان می‌دهد تقاضای نفت این کشور به دلیل تداوم روند عرضه مازاد رو به کاهش است.

        سرمایه گذاران بعلاوه در حال بررسی پیشرفت روند لغو تحریمهای ایران هستند که به افزایش تولید نفت این کشور و از سرگیری صادرات نفت تهران به مشتریان غربی خواهد شد.

        آمریکا و اتحادیه اروپا روز گذشته اقدامات قانونی را در زمینه لغو تحریمهای ایران اتخاذ کردند.

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

          #1684
          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

          به بهانه نشست اوپک با غیر اوپک

          استراتژی نفت 70 دلاری شکست می‌خورد

          برآوردها حاکی از این است که طرح ونزوئلا برای بازگرداندن مکانیسم قدیمی تعیین قیمت نفت در اوپک و تلاش برای تعیین کف قیمت 70 دلاری برای نفت از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد.

          به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، عربستان به عنوان بزر‌گ‌ترین صادر‌کننده نفت اوپک هیچ علاقه‌ای به بازگشت به استراتژی حمایت از قیمت‌ها نشان نداده و تولید‌کنندگان بزرگ خارج از سازمان کشورهای صادر‌کننده نفت از جمله روسیه اساسا کاهش تولید را رد کرده اند. همچنین بیشتر تحلیلگران می‌گویند تلاش برای تعیین یک محدوده قیمت برای نفت کاری بیهوده است و قیمت 70 دلاری به شکل غیرقابل تحملی بالا است.

          این در حالی است که عده کمی از کارشناسان و ناظران بازار نفت می‌گویند: این پیشنهاد که از سوی رافائل رامیرز وزیر نفت سابق ونزوئلا در مصاحبه با رویترز مطرح شده می‌تواند محرکی برای دور شدن از رویکر اوپک درقبال کاهش قیمت نفت که باعث کاهش سرمایه‌گذاری، کاهش بودجه و تقریبا ورشکستگی برخی از اعضای اوپک از جمله ونزوئلا شده، باشد.

          حتی اگر این ایده شکست بخورد می‌تواند بیانگر اولین گام منطقی در چند ماه گذشته به سمت پیدا کردن یک نقطه نظر مشترک برای کمک به ایجاد ثبات در بازار نفت باشد.

          رامیرز گفت: این طرح که در نشست 21 اکتبر بین کارشناسان فنی در وین مورد بحث قرار خواهد گرفت، ساده به نظر می‌رسد و شامل کاهش تولید برای کنترل قیمت‌ها با کف قیمتی 70 دلار برای هر بشکه نفت و هدفگذاری برای 100 دلار در هر بشکه است.

          سخنان وی در شرایطی است که چند ماه پیش نیکلاس مادورو رییس جمهور ونزوئلا در سفرها و سخنان مبهم خود برای بالا بردن قیمت نفت تلاش‌هایی را انجام داد که بیشتر آنها از سوی کشورهای دیگر با مخالفت مواجه شد چرا که وی سابقه چندانی در دیپلماسی نفت نداشت.

          این در حالی است که رامیرز یک چهره آشنا در سیاست نفتی ونزوئلا طی یک دهه گذشته بوده و اغلب همکاری نزدیکی را با علی النعیمی وزیر نفت عربستان، تنها وزیر اوپک باقی‌ مانده از دهه گذشته، داشته است.

          پل هورسنل رییس تحقیقات بازار در موسسه استاندارد چارتر که در دو دهه گذشته درباره بازار نفت و اوپک مطلب می‌نویسد گفت: فکر می‌کنم این طرح قدرت بیشتری داشته باشد.

          وی افزود: تلاش برای تعیین قیمت 70 تا 100 دلاری برای نفت برای هیچ کس زیاد سخت به نظر نمی‌رسد. مادامیکه هیچ مکانیسم خودکاری برای مرتبط کردن محدوده قیمت به تولید وجود ندارد اعلام همبستگی با نظرات دیگر اعضا یک راه کم هزینه به نظر می‌رسد.

          به گفته الوجیو دل‌پینو وزیر نفت ونزوئلا هشت کشور خارج از اوپک شامل جمهوری آذربایجان، برزیل، کلمبیا، قزاقستان، نروژ، مکزیک، عمان و روسیه به نشست فردا دعوت شده‌اند.

          فرمول تعیین محدوده قیمت در گذشته راهی برای خروج از بحران‌های قیمت مورد استفاده قرار می‌گرفت. پس از کاهش قیمت نفت به 10 دلار در اواخر دهه 1990 اوپک محدوده قیمت 22 تا 28 دلار را برای هر بشکه نفت تعیین کرد. در سال 2005 پس از آنکه افزایش تقاضا باعث بالارفتن قیمت‌ها شد اوپک این استراتژی را کنار گذاشت و از آن زمان هرگز هیچ محدوده یا هدف‌گذاری قیمتی را انجام نداده است.

          تلاشهای ونزوئلا در سالهای گذشته برای بازگرداندن اوپک به سیستم تعیین محدوده قیمت با شکست مواجه شده است. امسال قیمتها پایین تر از گذشته آمده است ولی تولیدکنندگان بزرگ از جمله عربستان و کویت تمایلی به فدا کردن مجدد سهم بازار خود برای احیای آن ندارند.

          همچنین دیگر علایمی وجود دارد مبنی بر اینکه حدود یک سال قیمت‌های پایین و ابهام عمیق در مورد زمان باقی ماندن قیمت‌ها زیر 50 دلار در حال تضعیف است.

          الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه اخیرا در دیدار با علی النعیمی وزیر نفت عربستان در استانبول گفت: روسیه آماده دیدار با تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک است.

          همچنین ابراهیم المهنا مشاور بلندپایه سعودی در زمینه انرژی از نبود یک "لنگر" در بازار نفت انتقاد کرد و نبود آن را عامل ناپایداری و کاهش سرمایه گذاری در بازار عنوان کرد.

          یک منبع نزدیک به هیئت نفتی ونزوئلا در اوپک گفت: به دلیل رنجش عربستان از بدقولی روسها در گذشته درباره کاهش تولید، تقریبا غیرممکن است که بتوان عربستان و روسیه را برای مذاکره درباره کاهش عرضه نفت دور یک میز نشاند اما برای شروع مذاکره درباره یک سطح قیمتی در سطح فنی می‌تواند برای رسیدن به این هدف مثمرثمر باشد.

          بسیاری از تحلیلگران می‌گویند، هدفگذاری یک قیمت مفهومی بدون هرگونه تعهدات واقعی برای محدودیت‌های تولید تاحد زیادی یک ژست بی‌معنی خواهد بود اما دیگران می‌گویند این کار می‌تواند به کاهش بی ثباتی در بازار و احتمالا نرم شدن موضع برخی از اعضا در اوپک بینجامد.

          آلوارو سیلوا دبیرکل اوپک در سالهای 2002 و 2003 زمانیکه اولین محدوده قیمت تعیین شده همچنان برقرار بود، می‌گوید: کشورها می‌توانند از این محدوده به عنوان یک مرجع جامع استفاده کنند.

          وی افزود: این رویکرد در گذشته مطلوب بود و یک مرجع قیمت را در اختیار بازار گذاشت تا از نوسانات قیمتی زیاد جلوگیری شود.

          جدا از خود این مکانیزم، این سوال بی جواب وجود دارد که آیا تولیدکنندگان با قیمت 70 دلاری به عنوان یک هدف درست موافقند؟ در حالیکه چند عضو از جمله عراق، آنگولا در ماه ژوئن 75 تا 80 دلار را یک محدوده منطقی برای قیمت نفت عنوان کردند اعضای کلیدی اوپک نگران از دست دادن سهم بازار خود در این سطح قیمتی هستند.

          به گفته تحلیلگران، در این سطح قیمت تولید نفت شیل آمریکا احتمالا مجددا افزایش خواهد یافت ولی اگر این سطح 10 دلار کمتر تعیین شود می‌تواند موفق باشد.

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #1685
            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

            جزییات جدید از قراردادهای نفتی ایران






            به گزارش ایسنا، سید مهدی حسینی با اشاره به پتانسیل ایران برای جذب سرمایه‌گذاری اظهار کرد: صنعت نفت ایران از پتانسیلها و جاذبه‌های متعددی به منظور جذب سرمایه‌گذار خارجی برخوردار است .



            وی با بیان این که مهم‌ترین اولویتهای سرمایه گذاری صنعت نفت ایران در دوران لغو تحریمها طرح توسعه میدانهای مشترک نفتی و پروژه‌های اکتشافی است به تشریح ویژگی قراردادهای جدید نفت (IPC) نسبت به قرارداد بای بک پرداخت و گفت: در قراردادهای جدید، برنامه توسعه میدانهای نفتی انعطاف پذیراست و بازگشت هزینه ها از زمان نخستین برداشت آغاز می شود .



            حسینی به انعطاف پذیری قراردادهای جدید نفتی ایران (IPC) اشاره کرد و گفت: در این قرارداد برنامه و بودجه سالانه کار در مقابل هزینه ها ثابت نگه داشته می شوند .



            وی بازگشت هزینه کامل، به کارگیری روش تعادل میان ریسک – پاداش، پاداش انعطاف پذیر با درنظر گرفتن تحولات قیمتهای جهانی نفت خام، اصلاح روند تصمیم سازی و شانس فعالیتهای اکتشافی بیشتر در بلوکهای همسایه در صورت ناموفق بودن ‎ را از دیگر ویژگیهای این نوع قرارداد عنوان کرد .



            براساس گزارش وزارت نفت، رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی با اشاره به همکاری شرکتهای ایرانی در کنار شرکتهای خارجی در این قرارداد افزود: انتقال تکنولوژی در این قراردادها بسیار مهم است.
            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

              #1686
              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

              ویتول:

              بازگشت ایران به بازار نفت به کاهش تولید آمریکا بستگی دارد

              مدیرعامل شرکت نفتی ویتول گفت: ورود نفت ایران به بازار دشوار خواهد بود و این امر تا حد زیادی به میزان کاهش تولید آمریکا بستگی دارد.

              به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، یکی از بزرگ‌ترین سوالات برای واسطه‌های نفتی، سرعت بازگشت ایران به بازارهای جهانی پس از لغو تحریم‌ها است. اتفاق نظر بین فعالان صنعت انرژی این است که صادرات نفت ایران تا بهار آینده روزانه حدود 300 تا 500 هزار بشکه افزایش خواهد یافت.

              یان تیلور مدیرعامل شرکت واسطه نفتی ویتول گفت:‌ برای سهم بازار یک رقابت به ویژه در آسیا و قدری در منطقه مدیترانه رخ خواهد داد. ورود نفت ایران به بازار دشوار خواهد بود. فکر می‌کنم این امر تا حد زیادی به میزان کاهش تولید آمریکا تا آن زمان بستگی دارد.

              تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا یکی از بزرگ‌ترین بازندگان رقابت بر سر سهم بازاری هستند که سازمان کشورهای صادرکننده نفت طی سال گذشته از دست داده و انتظار می‌رود که در ماه نوامبر بیشترین کاهش تولید را داشته باشند.

              خطر موجود علیه تعادل بازار نفت این است که جای خالی باقیمانده از ظرفیت نفت شیل آمریکا به سرعت به وسیله نفت ایران و لیبی که روزانه حدود 400 هزار بشکه تولید می‌کند پر شود.

              تیلور گفت:‌ آیا بازار می‌تواند فضا را برای ایران باز کند؟ احتمالا اینگونه خواهد بود اما مطمئن نیستم که بازار بتواند فضا را برای نفت ایران و دو یا سه برابر شدن تولید لیبی که دیگر نگرانی بزرگ من است باز کند.

              وی خاطرنشان کرد:‌ لیبی به راحتی می‌تواند به سطح تولید 300 یا 400 هزار بشکه در روز بازگردد. اگر 500 هزار بشکه در روز از سوی ایران و روزانه 400 هزار بشکه نفت از سوی لیبی روانه بازار شود و روزانه یک میلیون بشکه از عرضه نفت آمریکا کاسته شود تازه به نقطه شروع بازمی‌گردیم و به همین دلیل است که فکر نمی‌کنم بازار حرکت رو به جلوی چندانی داشته باشد.

              شرکت واسطه نفتی ویتول اعلام کرد که قیمت نفت سال آینده به سختی به بالای 60 دلار در هر بشکه خواهد رسید.

              در شرایطی که اثرات رکود رشد تقاضای جهانی نفت تحت تاثیر بازگشت نفت ایران و حتی لیبی می‌تواند وضعیت پیچیده تری پیدا کند، شرکت واسطه نفتی ویتول اعلام کرد که قیمت نفت سال آینده به سختی به بالای 60 دلار در هر بشکه خواهد رسید.

              قیمت نفت طی 12 ماه گذشته عمدتا بر اثر سطوح بی‌سابقه تولید از سوی کشورهای بزرگ صادرکننده و همچنین کاهش تقاضا از سوی چین و دیگر مصرف‌کنندگان همچون برزیل و روسیه نصف شده است.

              یان تیلور گفت: این شرکت پیش‌بینی می‌کند رشد تقاضای جهانی نفت در سال 2016 به حدود یک میلیون و 350 هزار بشکه در روز برسد که نسبت به رشد احتمالی امسال که یک میلیون و 700 هزار بشکه در روز است کاهش قابل توجهی نشان می‌دهد.

              نفت ارزان باعث تشویق سطح بی‌سابقه پالایش نفت شده است اما حتی این مساله نیز برای جذب مازاد عرضه کافی نبوده و قیمت نفت برای بیشتر زمان‌های نیمه دوم امسال کمتر از 50 دلار در هر بشکه معامله شده است.

              تیلور افزود: انتظار می‌رود مصرف نفت چین سال آینده افزایش پیدا کند اما رشد تقاضای جهانی احتمالا کمتر از سطح مشاهده شده در سال جاری خواهد بود.

              تیلور در نشست سالانه رویترز گفت: آیا ما در سال 2016 روزانه یک میلیون و 700 هزار بشکه نفت دریافت خواهیم کرد؟ خیر. من اینطور فکر نمی‌کنم و این یکی از نگرانی‌های من است. اگر ما در سال 2016 روزانه یک میلیون و 700 هزار بشکه نفت دریافت کنیم آنگاه می‌توانیم به راحتی به سطح قیمت 60 دلار در هر بشکه برسیم اما فکر نمی‌کنم که اینطور شود.

              وی افزود: آیا شاهد یک افزایش قیمت زیاد در سال آینده خواهیم بود؟ خیر. اگر تا پایان سال 2016 به بالای 60 دلار برسیم من از این بابت متعجب خواهم شد.

              آژانس بین‌المللی انرژی رشد تقاضای نفت در سال 2016 را روزانه یک میلیون و 210 هزار بشکه پیش‌بینی کرده است.

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #1687
                پاسخ : اخبار مربوط به نفت




                نفت بین ساپورت 44.92 و رزیستنس 46.62 در نوسان تا یکی از اینا شکسته شه

                فعلا با توجه به مازاد تولید در بازار احتمالا ساپورت شکسته شه و موقتا نفت تا 43.97 ریزش داشته باشه
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

                  #1688
                  پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                  نشست اوپکی‌ها و غیراوپکی‌ها نتیجه ای نداشت

                  نشست کشورهای عضو اوپک و غیراوپک در وین بدون نتیجه به پایان رسید.

                  به گزارش ایسنا به نقل از رویتر، کشورهای حاضر در نشست کارشناسان نفتی اوپک و غیراوپک پس از پایان نشست گفتند که در آن درباره خطرات ناشی از قیمت پایین نفت علیه سرمایه‌گذاری در میادین جدید در این بخش صحبت کردند ولی درباره هیچ اقدام ملموسی در زمینه افزایش قیمت‌ها در بازار به توافق نرسیدند.

                  سازمان کشورهای صادرکننده نفت از هشت کشور غیراوپک شامل روسیه برای حضور در این گفتگوها که در آستانه نشست سیاستگذاری این سازمان در وین(مقر اوپک) برگزار شد، دعوت کرده بود.

                  الوجیو دل‌پینو، وزیر نفت ونزوئلا پیشنهاد کشورش را برای انجام اقداماتی در زمینه تقویت قیمتها نظیر برگزاری نشست سران اوپک و غیراوپک مطرح کرد و گفت که قیمت تعادلی بازار برای نفت 88 دلار در هر بشکه است.

                  وی در جمع خبرنگاران با تاکید مجدد بر سخنان نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا اظهار کرد: با نفت 40 دلاری ما پایین تر از قیمت تعادلی هستیم.

                  دل پینو خاطرنشان کرد: نگران خالی شدن ذخایر و کاهش تولید و سرمایه گذاری مورد نیاز هستیم.

                  تولیدکنندگان خارج از اوپک با همکاری با اوپک در زمینه کاهش عرضه مازاد که باعث شده قیمت نفت از 115 دلار در ژوئن 2014 به کمتر از 50 دلار سقوط کند، مخالفت کرده اند. اوپک نیز با کاهش تولید به تنهایی مخالفت کرده و بسیاری از اعضای این سازمان تولید خود را افزایش داده اند.

                  ایلیا گالکین، نماینده روسیه در این نشست و رئیس دپارتمان همکاری‌های بین المللی وزارت انرژی روسیه گفت: سرمایه گذاری در بخش نفت به خطر افتاده است.

                  وی افزود: این خطر واقعی مبنی بر کاهش سرمایه گذاری برای کشورهای تولیدکننده نفت وجود دارد. بخش قابل توجهی از این دیدار مربوط به پیشنهادات ونزوئلا بود. ما درباره کاهش تولید مذاکره نکردیم.

                  در این نشست کشورهای غیراوپک حضور کمرنگی داشتند. از هشت کشور غیراوپکی دعوت شده شامل جمهوری آذربایجان، برزیل، کلمبیا، قزاقستان، نروژ، مکزیک، عمان و روسیه، فقط مکزیک، روسیه، کلمبیا، قزاقستان و برزیل نمایندگان خود را فرستاده بودند.

                  بیشتر کشورهای اوپک نماینده ای را به نشست فرستاده بودند. کارشناسان نفتی که پایین تر از سطح وزیران بودند. در این میان فقط ونزوئلا و اکوادور وزرای نفت خود را به نشست اعزام کرده بودند.

                  دل‌پینو گفت: رئیس جمهور ونزوئلا در نامه ای خطاب به سران کشورهای حاضر در نشست پیشنهاد برگزاری نشست سران اوپک و غیراوپک را در ماه آینده برای بررسی وضعیت بازار مطرح کرده است.

                  کشورهای عضو اوپک از حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان هیچ علاقه ای به بازگشت به استراتژی حمایت از قیمتها نشان نداده اند و در عوض به فکر مبارزه برای سهم بازار هستند.

                  منابع نزدیک به موضوع می‌گویند، عربستان مخالف پیشنهاد ونزوئلا و برگزاری نشست سران است.

                  نماینده روسیه گفت: هرگونه نشست سران تنها پس از اتخاذ دو یا سه اقدام برگزار خواهد شد و احتمالا در ماه دسامبر نیز یک نشست فنی دیگر برگزار خواهد شد.

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #1689
                    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                    آغاز جنگ جدید نفتی عربستان علیه ایران




                    درحالی که با لغو تحریم نفتی ایران انتظار می رود نفت این کشور به بازار اروپا بازگردد عربستان برای تنگ کردن جا برای ایران و همچنین کنار زدن روسیه اقدام به افزایش عرضه نفت ارزان در این بازار کرده است.
                    کد خبر: ۵۴۱۸۱۴
                    تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰ - 24 October 2015
                    درحالی که با لغو تحریم نفتی ایران انتظار می رود نفت این کشور به بازار اروپا بازگردد عربستان برای تنگ کردن جا برای ایران و همچنین کنار زدن روسیه اقدام به افزایش عرضه نفت ارزان در این بازار کرده است.

                    به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، در ماه های اخیر چند شرکت بزرگ نفتی، از جمله اکسون، شل، توتال و انی خرید نفت عربستان برای پالایشگاه هایشان در غرب اروپا و منطقه مدیترانه را افزایش داده اند.

                    در روز 13 اکتبر، ایگور سچگین، رئیس شرکت رزنفت روسیه گفت، عربستان فروش نفت خود به لهستان به زیر قیمت را شروع کرده است.

                    هرچند این اقدام می تواند برای سهم مسکو از بازار پرسود انرژی اروپا مشکلاتی به وجود بیاورد، اما تحلیلگران روسی تاکنون در ارزیابی های خود از این روند محتاطانه عمل کرده اند.

                    الکساندر پاسچنیک، رئیس بخش تحقیقات صندوق ملی امنیت انرژی در این باره گفت: «نفت عربستان پیش از این در بازار اروپا حضور داشته است. در سال 2010، اروپا حدود 10 درصد صادرات نفت عربستان، یعنی 30 میلیون تن نفت را به خود اختصاص داد.»

                    به گفته این تحلیلگر روسی، این به معنای ایجاد یک کوریدور انتقال نفت است نه بازتوزیع سهم کشورهای مختلف از بازار نفت اروپا.

                    وی در ادامه گفت: «بندر گدانسک لهستان دریافت محموله های نفتی از عربستان را آغاز کرده است. ممکن است در اینجا شرایطی برای افزایش همکاری ها و در نتیجه ریسک هایی برای روسیه وجود داشته باشد.»

                    تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی موسسه آر بی تی اچ گفته اند، از آنجایی که اعضای اوپک تلاش نمی کنند حجم تولیدشان را کاهش دهند، توسعه حضور عربستان در بازار اروپا یکی از منطقی ترین اقدامات این کشور است.

                    پاسچنیک افزود: «به محض اینکه تحریم های ایران به صورت قانونی برداشته شود، نفت این کشور راه خود را به سمت بازار اروپا پیدا خواهد کرد. احتمالا به همین علت است که عربستان اکنون تصمیم گرفته موقعیت خود در اروپا را تقویت کند.»

                    در حال حاضر، روسیه حدود 25 درصد نیاز نفتی اروپا را تامین می کند. امسال، عرضه نفت روسیه به اروپا بیش از 5.5 درصد افزایش یافته و به 97.6 میلیون تن رسیده است. با این حال، بر اساس ارزیابی یوری پروکودین، تحلیلگر مسائل نفتی، در سال آینده روسیه ممکن است تا یک سوم این بازار را از دست بدهد.
                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

                      #1690
                      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                      فعلا عربستان داره قبر خودش را با دستای خودش میکنه
                      عمر این دولت با دست خودش داره خیلی کم میشه

                      نظر

                      • Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

                        #1691
                        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                        در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                        فعلا عربستان داره قبر خودش را با دستای خودش میکنه
                        عمر این دولت با دست خودش داره خیلی کم میشه
                        این حرف شبیه حرف محسن رضایی است که می گفت نفت میشه 250 دلار ولی نشد،
                        شما که سلطان بورسی تحلیل بکن چرا عربستان بعد از ارزان شدن نفت اقتصادش رشد کرده ولی بقیه کشورهای فروشنده نفت اقتصادشون نزول داشته، همچنین بفرمایید چرا بورس عربستان رشد خیره کننده داشته؟!!

                        نظر

                        • anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

                          #1692
                          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                          در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                          این حرف شبیه حرف محسن رضایی است که می گفت نفت میشه 250 دلار ولی نشد،
                          شما که سلطان بورسی تحلیل بکن چرا عربستان بعد از ارزان شدن نفت اقتصادش رشد کرده ولی بقیه کشورهای فروشنده نفت اقتصادشون نزول داشته، همچنین بفرمایید چرا بورس عربستان رشد خیره کننده داشته؟!!
                          سلام . علت رشد بورس عربستان همون چیزیه که علت رشد بورس ایران در سال 88 تا 91 بود . علت ، بی ارزش شدن ریال عربستان و افزایش قیمت دلار در ان کشور است و از انجاییکه اکثر سهام بزرگ عربستان مرتبط با صنایع وارداتی اروپایی و امریکاییست به تبع افزایش ارزش دلار در اقتصاد عربستان باعث افزایش ارزش سهام این شرکتها خواهد شد . بورس عربستان دو سال دیگر به سرنوشت فعلی بورس ما دچار خواهد شد .
                          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

                          نظر

                          • Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

                            #1693
                            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                            در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                            سلام . علت رشد بورس عربستان همون چیزیه که علت رشد بورس ایران در سال 88 تا 91 بود . علت ، بی ارزش شدن ریال عربستان و افزایش قیمت دلار در ان کشور است و از انجاییکه اکثر سهام بزرگ عربستان مرتبط با صنایع وارداتی اروپایی و امریکاییست به تبع افزایش ارزش دلار در اقتصاد عربستان باعث افزایش ارزش سهام این شرکتها خواهد شد . بورس عربستان دو سال دیگر به سرنوشت فعلی بورس ما دچار خواهد شد .
                            این تحلیل اشتباه است چون رشد اقتصادی عربستان مثبت و ارزش بورسش از نظر دلاری رشد داشته نه از نظر ریال عربستان

                            نظر

                            • امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

                              #1694
                              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                              عربستان خاک بر سرش میباشد و در باتلاق یمن گیر کرده است. غربی ها جیبهایش را از دلار خالی میکنند و سلاحش میدهند و هرکس به عربستان نگاه کن میتواند بوی الرحمن و تکه تکه شدنش را بشنود.
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

                              نظر

                              • Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

                                #1695
                                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                                در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                                عربستان خاک بر سرش میباشد و در باتلاق یمن گیر کرده است. غربی ها جیبهایش را از دلار خالی میکنند و سلاحش میدهند و هرکس به عربستان نگاه کن میتواند بوی الرحمن و تکه تکه شدنش را بشنود.
                                یلی ما هم دوست داریم عربستان بخوره زمین ولی اون چیزی که شما دوست داری با واقعیت موجود ذره ای نزدیکی نداره. بیش از 4000 میلیارد دلار اوراق قرضه در آمریکا داره رشد اقتصادی مثبت بورس دلاری مثبت با رشد خیلی خوب
                                در یک قدمی محاصره صنعا و حذف حوثی ها از یمن هست.
                                قراردادهای متعدد اقتصادی با روسیه آلمان آمریکا و فرانسه اخیرا امضا کرده.

                                شما که آمریکا هستی و احتمالا انگلیسی ات هم خوب هست یک سرچ بکن حداقل کلی مقاله هست که چرا در این نزول نفت عربستان رشد اقتصادی اش بهتر شده!

                                نظر

                                در حال کار...
                                X