اخبار مربوط به نفت

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

    #2071
    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

    صاحبان طلای سیاه که به خاک سیاه نشستند







    وابسته‌ترین اقتصادهای جهان به نفت کدام‌اند؟

    اینوستوپدیا، 5 کشوری را که بیشترین وابستگی اقتصادی را به نفت دارند، معرفی کرده است. بسیاری از این کشورها از لحاظ سیاسی با عدم ثبات مواجه شده و این عدم ثبات با سقوط بیشتر قیمت‌ها بیش از پیش خواهد شد.

    ونزوئلا

    نفت، 96 درصد از کل صادرات و بیش از 40 درصد از درآمد دولت این کشور محسوب می‌شود؛ موضوعی که سرنوشت ونزوئلا را به شدت وابسته به قیمت نفت کرده است. ونزوئلا بیشترین ذخایر اثبات شده نفت دنیا را در اختیار دارد. همانند عربستان سعودی، این کشور به منظور حفظ سهام بازار نیاز دارد تا قیمت نفت به جای اول خود بازگردد. با این حال عربستان سعودی بیش از 600 میلیارد دلار در ذخایر خارجی سرمایه دارد که توانایی بیشتری به این کشور برای دستکاری ارز می‌دهد. ونزوئلا تنها 15 میلیارد دلار ذخیره ارزی خارجی داشته و در مقابله با تورم وحشتناک موجود در این کشور ناتوان است.

    لیبی
    لیبی یک اقتصاد تک صنعتی است؛ به طوری که بخش انرژی 65 درصد از GDP این کشور و در حدود 95 درصد از درآمد دولت را در اختیار دارد. اغلب مردم لیبی برای دولت کار می‌کنند و امور روزمره مصرف‌کنندگان در ارتباط با قیمت نفت است. این وابستگی کامل باعث ایجاد جنگ‌داخلی کنونی شده است، به طوری که دولت‌های رقیب در نبرد برای به دست گیری کنترل شرکت ملی نفت این کشور هستند. وابستگی لیبی به نفت باعث نزاع‌های سیاسی داخلی و شدت‌گرفتن خطر افت بیشتر قیمت شده است.

    روسیه
    ظاهرا توسعه‌یافته‌ترین و متنوع‌ترین اقتصاد حاضر در این فهرست، روسیه است. سقوط قیمت نفت وابستگی روسیه را به صادرات انرژی تحت الشعاع قرار داده است. روبل نیز در سال گذشته به شدت ارزش خود را از دست داد. قرارداد جدید گازی روسیه و چین برای سال‌ها سوددهی نخواهد داشت و این کشور تحت فشار تحریم‌های غربی نیز قرار دارد. اقتصاد روسیه از تمامی جهات در حال تضعیف از و بحران نفت کنونی بر شدت آن خواهد افزود.

    آنگولا
    صنعت نفت بیش از 50 درصد از تولید ناخالص داخلی آنگولا و بیش از 70 درصد از درآمد دولت محسوب می‌شود. این کشور از منابع طبیعی دیگر نظیر معادن سرشار بوده ولی همچنان در حال بهبود از جنگ‌داخلی خونینی است که در سال 2002 به پایان رسیده و زیرساخت‌های این کشور را به کلی از بین برده است. دولت با معرفی اقدامات ریاضتی جدید در سال 2015 ، در میان کاهش قیمت‌ها به بهبود وضعیت پرداخت بدهی مصمم بوده است ولی افت شدید قیمت نفت بیش از پیش‌بینی دولت در بودجه بوده است.

    کویت
    همچون اغلب دیگر کشورهای حاضر در این فهرست، کویت نیز بیش از نیمی از GDP و تقریبا همه درآمد دولت خود را از طریق صنعت نفت به دست می‌آورد. در حالی که کویت مزایایی نیز دارد. اخیرا کویت تلاش‌هایی را برای تحریک رشد در بخش‌های دیگر انجام داده است. در حالی که سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در خاورمیانه مردد هستند، در آینده نزدیک، کویت احتمالا به عنوان یک اقتصاد تک‌صنعتی باقی بماند.

    این کشورها در چه چیزی تفاهم دارند؟ همه‌ این دولت‌ها از لحاظ سیاسی شکننده بوده یا با مشکلات داخلی و خارجی درگیر هستند. در حالی که بسیاری از این کشورهای درگیر به طور کلی به قیمت نفت وابسته هستند، ادامه داشتن افت قیمت نفت در سال آینده احتمالا موجب ناپایداری جهانی بیشتری در ادامه سال 2016 شود.
    زندگی بدون تحریم سلام....

    نظر

    • اوشنوس
      ستاره دار(3)
      • Dec 2015
      • 880

      #2072
      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

      وزیر نفت خبر داد

      آمادگی ایران برای صادرات نفت و فرآورده به غنا

      شناسه خبر: 1000932 سرویس: اقتصادی
      ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۳

      وزیر نفت از آمادگی ایران برای صادرات نفت و فرآورده های نفتی به غنا خبر داد و گفت: یادداشت تفاهم همکاری میان دو کشور ظرف امروز یا فردا امضا می شود.

      به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت وزارت نفت، بیژن زنگنه بعد ازظهر امروز (یکشنبه، ٢٥بهمن ماه) پس از دیدار با امانوئل آرما کوفی بواه، وزیر انرژی و نفت غنا با اشاره به این که دیدار و گفتگوی امروز همسو با سیاست کلی جمهوری اسلامی ایران و توسعه روابط با کشورهای آفریقایی است، گفت: غنا مقدار ناچیزی نفت تولید می کند و هنوز بخش عمده ذخایر این کشور شناسایی نشده و از ظرفیتهای خود استفاده نکرده است.

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

        #2073
        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

        «سوپر-کونتانگو» در بازار نفت


        هر بشکه نفت خام آمریکا با افت هفتگی 7/ 4 درصدی همراه شد. کند شدن رشد اقتصاد جهانی با فشار بر سمت تقاضا عامل فشار بر قیمت نفت است؛ افزایش تولیدات اوپک و نگرانی‌ها از پر شدن ذخایر نفت تجاری با رسیدن حجم ذخایر نفت آمریکا به بالاترین سطح در 85 سال اخیر، چشم‌انداز نفت را تیره کرده است. با این وجود افت تعداد دکل‌های نفتی و کاهش سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای احتمال شوک‌های سمت عرضه را به وجود آورده است. بنابراین دورنمای تداوم روند نزولی قیمت نفت حداقل تا نیمه دوم 2016، اختلاف قیمت نفت در قراردادهای فعلی و سال آینده را به بیش از 10 دلار رسانده است. این اختلاف قیمتی (سوپر-کونتانگو) به معنای این است که ذخیره نفت در شرایط کنونی با احتساب هزینه ذخیره‌سازی و فروش آن در سال آینده توجیه‌پذیرتر از فروش نفت در قیمت‌های کنونی است.


        Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz40DFHNFAe

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #2074
          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #2075
            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

            آغاز مذاکرات نفتی با«زیمنس و مان»






            یک مقام مسئول از آغاز مذاکرات با دو شرکت بزرگ نیروگاه ساز «زیمنس و مان» آلمان به منظور نوسازی و بازسازی تاسیسات نیروگاهی صنعت نفت در خلیج فارس خبر داد.
            حمیدرضا سجادی در تشریح برنامه‌های افزایش ظرفیت تولید برق تاسیسات نفتی منطقه سیری در خلیج فارس، گفت: هم‌اکنون برق مورد نیاز سکوها و تاسیسات نفتی منطقه سیری از طریق سه نیروگاه قدیمی سیری، نیروگاه ایلام و فرآب تامین می‌شود.

            به گزارش مهر، رئیس نیروگاه سیری در شرکت نفت فلات قاره با اعلام اینکه در طول دوران تحریم، به دلیل عدم تحویل برخی از تجهیزات و توربین‌ها توسط شرکت‌های اروپایی، مشکلات متعددی در تامین و تولید برق پایدار سکوهای نفتی وجود داشت، تصریح کرد: از این رو دور جدید مذاکرات توسط شرکت نفت فلات قاره با دو شرکت بزرگ نیروگاه ساز آلمانی شامل «زیمنس و مان» آغاز شده است.

            این مقام مسئول با اشاره به آغاز مذاکرات جدید با شرکت زیمنس آلمان به منظور تامین برخی قطعات یدکی و توربین‌های نیروگاه‌های موجود در سطح جزیره سیری، اظهار داشت: از این رو پیش‌بینی می‌شود تا چند روز آینده برخی از کارشناسان شرکت زیمنس آلمان با حضور در جزیره نفتی سیری، مذاکراتی را به منظور تامین و یا تعمیرات اساسی برخی از توربین‌های نیروگاه‌های گازی را انجام دهند.

            وی با یادآوری اینکه برخی از توربین‌های نیروگاه‌های قدیم سیری باید از رده خارج شوند و توربین‌های جدید جایگزین شوند، تاکید کرد: همچنین برخی از توربین‌های نیروگاه گازی ایلام باید مورد تغییرات اساسی قرار بگیرند.

            رئیس نیروگاه سیری با اشاره به ضرورت استفاده از نسل جدید توربین‌های گازی به ویژه توربین‌های SGT۴۰۰ زیمنس آلمان در نیروگاه‌های سیری تاکید کرد: این توربین‌ها از ویژگی‌های خاص فنی و عملیاتی برخوردار هستند.

            سجادی در ادامه با اشاره به اخذ مصوبه اخیر هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران به منظور ساخت یک نیروگاه جدید ۱۷۵ مگاواتی در سطح جزیره سیری، بیان کرد: قرار است این نیروگاه در دو فاز ۱۰۰ و ۷۵ مگاواتی توسط شرکت نفت فلات قاره طراحی و احداث شود.

            این مقام مسئول در پایان با اعلام اینکه در صورت نوسازی، بازسازی و بروزرسانی توربین‌های نیروگاه‌های موجود، ظرفیت تولید برق در سطح جزیره سیری به بیش از ۴۰ مگاوات افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: علاوه بر این در صورت بهره‌برداری از نیروگاه جدید هم یک ظرفیت پایدار برای تولید و اجرای پروژه‌های جدید نفت و گاز در سطح جزیره سیری فراهم می‌شود.

            به گزارش مهر، جزیره سیری در حدود ۷۲ کیلومتری خط ساحلی ایران در ۴۰ کیلومتری غرب جزیره ابوموسی در خلیج فارس قرار دارد که میادین نفتی اطراف سیری از ظرفیت تولید روزانه ۱۵۰ هزار بشکه نفت برخوردار هستند. در حال حاضر میدان الوند، اسفند، سیوند، دنا و میدان مشترک نصرت از مهمترین میادین در حال تولید این منطقه عملیاتی به شمار می‌‌روند.

            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

              #2076
              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

              رویترز:

              واردات نفت چین ۲۰ درصد کاهش یافت

              سیل گازوئیل چینی در راه بازارهای آسیایی


              رویترز اعلام کرد: واردات نفت چین در ماه ژانویه سال جاری نسبت به ماه قبل از آن 20 درصد کاهش یافت.

              به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، واردات نفت چین در ماه ژانویه سال 2016 نسبت به دسامبر سال گذشته 20 درصد کاهش یافت.

              بنا به آمارهای گمرکی، واردات نفت چین در ماه ژانویه کمترین میزان واردات نفت چین از ماه اکتبر سال گذشته بوده است.

              واردات نفت چین در ماه ژانویه نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز 4.6 درصد پایین تر بوده و این کشور در این ماه روزانه 6.29 میلیون بشکه برابر با مجموع 26.69 میلیون بشکه نفت وارد کرده است.

              در ماه دسامبر سال گذشته چین روزانه 7.81 میلیون بشکه نفت وارد کرد و متوسط واردات نفت خود در این سال را به روزانه 6.71 میلیون بشکه رساند.

              چین در سال گذشته از سقوط شدید قیمت نفت بیشترین استفاده را کرد و حجم ذخایر انبارهای نفت خود را به 185 میلیون بشکه رساند.

              بنا به محاسبات صورت گرفته تقاضای نفت در چین در سال 2015 به میزان 3.1 درصد افزایش یافت.

              این کشور در ماه ژانویه سال 2016، روزانه 679 هزار بشکه سوخت صادر کرد به گونه ای که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 45.2 درصد رشد کرده است.

              صادرات سوخت چین در ماه دسامبر 2015 به 975 هزار بشکه در روز رسید.

              با کاهش تقاضای گازوئیل در چین در نیمه نخست سال جاری سیل گازوئیل چین راهی بازارهای آسیایی می شود و این در حالی است که تولید کنندگان این سوخت اعلام کرده اند که حاشیه سود تولید این سوخت به پایین ترین میزان خود در 6 سال گذشته رسیده است.

              انتهای پیام/

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #2077
                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                سناریوی گرانی بنزین روی میز رفت؟
                بنزین در خلیج‌فارس 1000 تومان شد








                همزمان با کاهش قیمت جهانی طلای سیاه و صادرات نفت ارزان، بهای هر لیتر بنزین در خلیج فارس به لیتری کمتر از ۱۰۰۰ تومان رسید، با این وجود سناریوهای جدید گرانی بنزین دوباره روی میز رفته است.

                سقوط آزاد قیمت جهانی نفت خام، دامن اکثر فرآورده‌های نفتی را هم در بازار جهانی گرفته به طوری‌که بهای انواع محصولات نفتی به ویژه بنزین، گازوئیل و نفت کوره در بازارهای مختلف بین‌المللی همچون خلیج مکزیک، روتردام، سنگاپور و خلیج فارس با کاهش روبرو شده است.

                به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، براساس اعلام منابع رسمی قیمت گذاری فرآورده‌های نفتی، هم اکنون قیمت هر لیتر بنزین کم گوگرد و با اکتان بالا در خلیج مکزیک با کاهش بی‌سابقه به بشکه‌ای ۳۸ دلار، در بازار روتردام اروپا به بشکه‌ای ۵۱ دلار و در بازار سنگاپور و خلیج فارس به بشکه‌ای ۴۵ تا ۴۶ دلار (هر بشکه معادل کمتر از ۱۵۹ لیتر است) کاهش یافته است.

                به عبارت دیگر، هم اکنون بهای هر لیتر بنزین با اکتان بالا در بازار خلیج مکزیک به ۲۳ تا ۲۴ سنت، بازار سنگاپور و خلیج فارس به لیتری ۲۸ تا ۲۹ سنت کاهش یافته که براساس برآوردهای انجام شده، با توجه به شکسته شدن رکورد ذخیره‌سازی بنزین در آمریکا و سنگاپور پیش بینی می‌شود حتی در صورت تثبیت قیمت نفت تا چند هفته آینده روند کاهشی قیمت بنزین در بازار ادامه یابد.

                از سوی دیگر همزمان با سقوط آزاد قیمت بنزین در بازارهای منطقه‌ای و جهانی، قیمت دلار به عنوان مهمترین ارز واردات بنزین به کشور هم روندی رو به کاهش در بازار داخلی در پیش گرفته و قیمت هر دلار هفته جاری در تهران به کمتر از ۳۴۵۰ تومان کاهش یافته است.

                همزمان با مرور تحولات قیمت جهانی نفت خام، بنزین و نوسان قیمت دلار در بازار داخلی، در شرایط فعلی قیمت یک لیتر بنزین با اکتان بالا در بازار خلیج فارس به کمتر از یکهزار تومان و بهای این فرآورده پرطرفدار نفتی در بازاری همچون خلیج مکزیک به لیتری کمتر از ۹۰۰ تومان کاهش یافته است.

                در حال حاضر براساس تعیین تکلیفی قیمت بنزین توسط دولت، بهای یک لیتر بنزین با اکتان ۸۷ تا ۹۰ لیتری ۱۰۰۰ تومان و قیمت یک لیتر بنزین سوپر با اکتان بالا ۱۲۰۰ تومان به مردم عرضه می‌شود.

                کاهش شدید قیمت‌ها و توقف قاچاق بنزین

                از سوی دیگر در حالی بازار جهانی شاهد سقوط آزاد قیمت نفت خام و به تبع آن بنزین است و حتی قیمت بنزین در برخی از کشورهای به کمترین میزان کاهش یافته است که براساس لایحه پیشنهادی دولت تدبیر و امید به مجلس شورای اسلامی، دولت‌مردان خواستار افزایش ۵ درصدی قیمت انواع فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین برای سال ۱۳۹۵ شده‌اند.

                در این بین کاهش قیمت بنزین در سطح کشورهای منطقه خاورمیانه به ویژه همسایه‌ها حتی با واکنش مسئولان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران هم مواجه شده است.

                سیدناصر سجادی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اخیرا در گفتگویی با اشاره به عرضه تک نرخی بنزین در کشور، تاکید کرده است: هم اکنون با توجه به آمارهای کاهش مصرف بنزین به نظر می‌رسد قاچاق بنزین در کشور از رونق افتاده است.

                در همین حال، بیژن زنگنه وزیر نفت هفته گذشته در واکنش به برنامه‌های دولت به منظور افزایش قیمت بنزین برای سال آینده، در جمع خبرنگاران، اعلام کرد: در حال حاضر هیچ بحث و یا پیشنهادی به منظور افزایش قیمت بنزین در سطح هیات دولت مطرح نشده است.

                سناریوی گرانی بنزین روی میز رفت؟

                گفتنی است؛ بیژن حاج محمدرضا رئیس انجمن جایگاه داران سوخت اخیرا در واکنش به کاهش قیمت جهانی نفت خام و بنزین درباره گران بودن قیمت عرضه شده در جایگاه‌های سوخت داخل کشور، گفته است: باتوجه به سقوط قیمت نفت به بشکه‌ای کمتر از ۳۰ دلار، هم اکنون قیمت بنزینی که در جایگاه‌های سوخت عرضه می‌شود، معادل فوب خلیج فارس (بدون احتساب هزینه انتقال) است.

                در این بین در حالی که کاهش قیمت جهانی نفت و بنزین منجر به کاهش قیمت بنزین در اکثر کشورهای همسایه از جمله امارات متحده عربی و ترکیه شده است، وزارت نفت حدود یک ماه پیش طرحی را به در دست مطالعه و نهایی کردن دارد که در صورت تصویب و ابلاغ آن توسط دولت، قیمت عرضه بنزین از سال آینده با افزایش روبرو خواهد شد.

                ماجرا از آن قرار است که هم اکنون آخرین مطالعات طرح «عرضه کلاس بندی شده بنزین» در سطح وزارت نفت در حال انجام است که پیش بینی می‌شود در صورت تصویب و ابلاغ بهای بنزین در اکثر کلانشهرها با افزایشی چندین درصدی همراه شود.

                عباس کاظمی معاون وزیر نفت اخیرا با اعلام اینکه با اجرای طرح «کلاس بندی» هیچ گونه تغییری در کیفیت و مشخصات بنزین داده نخواهد شد، گفته است: اما بنزین در جایگاه‌ها در سه کلاس کیفیت تقسیم بندی شده عرضه می‌شود و جایگاه‌داران مجاز هستند کیفیت خدمات را از مصرف کننده بگیرند.

                مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید بر اینکه جزئیات بیشتر این طرح پس از تصویب و ابلاغ آن اطلاع رسانی خواهد شد، اظهار کرده است: در صورت عرضه کلاس بندی شده بنزین، قیمت این فرآورده نفتی به صورت تکلیفی توسط دولت انجام می‌شود.

                حال باید دید با توجه به سیر نزولی قیمت نفت خام در بازار، آیا دولت‌مردان می‌توانند طرح شناورسازی و آزادسازی کامل قیمت بنزین در کشور را با موفقیت اجرایی کنند؟
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

                  #2078
                  پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #2079
                    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                    افت نفت با پایان زمستان شدت می‌گیرد







                    یکی از دلایلی که باعث نپذیرفتن روند صعودی نفت بعد از بیشترین رشد کوتاه‌مدت 7 سال اخیرش می‌شود، این است که با اتمام زمستان، روند تقاضای سوخت تا تابستان نزولی خواهد بود.
                    به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، رشد 12 درصدی قیمت نفت وست‌ تگزاس اینترمدییت در روز جمعه نیز نتوانست از کاهش 4.7 درصدی این معیار نفتی در هفته گذشته جلوگیری کند. حتی با وجود تقاضا برای گرمایش در میان سرمای نیمکره شمالی و رسیدن تقاضا به اوج فصلی خود، قیمت‌ها همچنان زیر 30 دلار برای هر بشکه باقی مانده است. با افزایش دما از ماه آینده، مصرف سوخت به عنوان یک عامل حمایتی قیمت به شدت افت خواهد کرد.








                    بر اساس آمار منتشر شده توسط اداره اطلاعات انرژی آمریکا، در 10 سال گذشته، تقاضای جهانی نفت در بازه زمانی فوریه تا می، به طور متوسط در حدود 1.4 میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرده است. از ماه می به بعد و با شروع فصل سفر در اروپا و آمریکا و روشن شدن دستگاه‌های تهویه در خاورمیانه تقاضای سوخت مجددا افزایش پیدا خواهد کرد.



                    دیود هوفتون، مدیر اجرایی ارشد گروه کارگزاری PVM اعلام کرد: «با توجه به تقاضای فصلی نفت، در نیمه اول سال معمولا با عرضه مازاد مواجه خواهیم بود.» آژانس بین‌المللی انرژی برآورد کرده است که در نیمه اول سال 2016، در حدود 1.75 میلیون بشکه در روز به مخازن ذخیره نفت خام اضافه خواهد شد. از نگاه هوفتون، این روند افزایشی تا نیمه دوم سال 2017 به طول خواهد انجامید.



                    باب دادلی، مدیر اجرایی بی‌پی هفته گذشته اعلام کرد قیمت‌ها تا نیمه‌اول سال جاری پایین باقی خواهد ماند و گروه گلدمن‌ساکس نیز پیش‌بینی کرد که قبل از خاتمه یافتن این سقوط، قیمت‌ها به زیر 20 دلار برای هر بشکه نیز خواهد رسید.

                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #2080
                      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                      سیل نفت عربستان و روسیه همچنان جاری است؟







                      کشورهایی همچون روسیه و عربستان با افزایش تولیدات نفتی خود، درصدد کنترل قیمت نفت "شیل" و از دست ندادن بازار خود هستند.
                      سرمایه گذاران بر این باور هستند که تنها راه مقابله با روند کاهشی بهای نفت، توافق بین اوپک و دیگر تولید کنندگان طلای سیاه است تا شاید از این طریق، تغییری در افزایش بهای نفت صورت گیرد.

                      به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از «سی ان ان مانی»؛ بهای نفت خام در بازار نیویورک روز جمعه با 12 درصد افزایش، بالاترین قیمت خود را پس از سال 2009 تجربه کرد ولی در روزهای بعد به روند کاهشی خود ادامه داد. یکی از دلایل نوسان بهای نفت، سردرگمی تولیدکنندگانی که عضو اوپک نیستند در کنترل میزان تولیداتشان است. رقبای غیر اوپک هنوز موفق نشده‌اند به هماهنگی لازم با سایر تولیدکنندگان نفت برسند. این هماهنگی می تواند در قالب توافقنامه‌ای بین اعضای اوپک و دیگر تولیدکنندگان نفت باشد.

                      «دل پینو،» وزیر نفت و انرژی ونزوئلا که اخیراً برای امضای توافقنامه نفتی به روسیه و خاورمیانه سفر کرده، در این باره می گوید: ما در مسیر بسیار خوبی قرار داریم. با توافقنامه‌ای که بین تولید کنندگان نفت امضا می شود، می توان به نتایج امیدوارکننده‌ای در کنترل و افزایش بهای نفت دست یافت.

                      با این حال، اظهارات روز جمعه «سهیل محمد المزروعی،» وزیر انرژی امارات متحده واکنش‌های متعددی را بدنبال داشت. وی در مصاحبه مطبوعاتی خود پس از سفر به هند گفت: کشورهای تولیدکننده نفت اوپک برای کنترل بهای نفت، آماده همکاری با دیگر تولیدکنندگان نفت هستند. در شرایط فعلی بازار، تمام تولیدکنندگان به دنبال کنترل تولیدات خود هستند و تمایلی برای افزایش آن ندارند. این اظهارنظر وزیر انرژی امارات، تا حد زیادی موجب افزایش تقاضا برای نفت و رشد جزئی بهای آن شد.

                      هم اکنون سیاست اوپک در راستای خارج کردن تولیدکنندگان نفت شیل از بازار جهانی نفت است. به گونه ای که کشورهایی همچون روسیه و عربستان با افزایش تولیدات نفتی خود، درصدد کنترل قیمت نفت شیل و از دست ندادن بازار خود هستند.

                      «الکساندر نواک،» وزیر انرژی روسیه نیز چندی قبل پیشنهاد داد که تولیدکنندگان نفت تا 5 درصد از تولیدات خود را کاهش دهند، در این صورت می توان تا حد زیادی بهای نفت را کنترل کرد. این مقام روسی تولید بی اندازه اوپک را علت کاهش بهای نفت عنوان کرده است. این در حالی است که تولید نفت روسیه تا ژانویه 2016 نزدیک به 11 میلیون بشکه در روز بود.

                      بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی، افزایش تولید نفت عراق، عربستان و ازسرگیری تولیدات نفتی ایران موجب جاری شدن سیل نفت در جهان شده است.


                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

                        #2081
                        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                        نوسان نفت در سطح 30 دلاری


                        دیروز ساعت 16، هر بشکه نفت خام آمریکا به قیمت 30 دلار معامله ‌شد. تداوم خوش‌بینی‌ها به احتمال توافق میان اوپک و رشد بازارهای سهام را می‌توان از جمله عوامل رشد نفت دانست. سیگنال‌هایی از سوی صادرکنندگان بزرگ نفتی از جمله وزیر انرژی امارات متحده، احتمال توافق میان صادرکنندگان بزرگ نفتی را تقویت کرده است. این عامل در کنار اثرگذاری کاهش سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای نفت و رسیدن تعداد دکل‌های نفتی به کمترین میزان از ژانویه 2010 چشم‌انداز بازگشت قیمت نفت از کف را ارائه می‌دهد. با این وجود فشار عوامل بنیادین، نفت را در سطح 30 دلاری حفظ می‌کند. واردات نفت خام چین (دومین مصرف‌کننده نفت) در ماه ژانویه نسبت به دسامبر 20 درصدی کاهش یافت. همچنین نگرانی‌ها از تکمیل ذخایر موجودی نفت تجاری و افزایش تولیدات ایران با صدور اولین محموله نفتی عوامل فشار بر نفت در کوتاه‌مدت هستند.


                        Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz40IoDYCS6

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #2082
                          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                          قیمت جهانی نفت افزایش یافت






                          قیمت جهانی نفت در بازار معاملات آتی روز سه شنبه روند صعودی به خود گرفت.
                          به دنبال اعلام برگزاری جلسه خصوصی مقامات ارشد کشورهای تولید کننده نفت برای بررسی روند کاهش تولید و بهبود بهای طلای سیاه، قیمت جهانی نفت در ساعات اولیه معاملات آتی روز سه شنبه با افزایش روبرو شد.

                          به گزارش مهر به نقل از رویترز، در همین حال، قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا برای تحویل در ماه مارس با ۱ دلار و ۲۶ سنت افزایش معادل ۴.۳ درصد رشد به رقم ۳۰ دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه رسید، ضمن اینکه نفت دریای برنت برای تحویل در ماه آوریل با ۳ سنت افزایش در برابر ۳۳ دلار و ۳۹ سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

                          همچنین قرار است امروز مقامات ارشد نفتی عربستان، روسیه با همتاهای ونزوئلایی و قطری خود در دوحه قطر جلسه ای را در راستای بررسی راه‌های کاهش تولید نفت و بهبود بهای آن برگزار کنند.

                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #2083
                            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                            نمودار نرخ بنزین در 4دهه اخیر







                            آنچه که آمارنامه مصرف فرآورده‌های نفتی و انرژی‌زای شرکت پخش نشان می‌دهد، قیمت بنزین در حدود 40 سال گذشته بالغ بر هزار و 166 برابر افزایش یافته است.
                            قیمت بنزین هر ساله یکی از دغدغه‌های اصلی مردم است. شاید به همین دلیل است که اطلاع از آخرین برنامه‌های مرتبط با بنزین در صدر اخبار روزانه است. شاید در این میان اطلاع از نوسانات صورت گرفته در قیمت بنزین در حدود 40 سال گذشته جای سوال باشد.

                            به گزارش اقتصادنیوز نگاهی به آمارهای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نشان از آن دارد که قیمت بنزین در 39 سال گذشته از 6 ریال به هفت هزار ریال افزایش یافته است. این افزایش در حالی است که در مقاطعی قیمت بنزین برای چند سال ثابت بوده است. به عنوان مثال از سال 59 تا 68 قیمت بنزین هیچ تغییری نکرده است. در این سال‌ها که در خلال جنگ هشت ساله ایران و عراق بوده، قیمت بنزین 30 ریال بوده است.

                            ثابت بودن قیمت بنزین در مقاطع دیگری نیز تکرار شده است. به عنوان مثال در سال‌های 69 تا 73 قیمت این فرآورده ثابت و 50 ریال بوده است. کمی بعد و در سال 83 قیمت به 800 ریال رسید و برای سه سال پیاپی ثابت ماند. در عین حال بعد از اجرایی شدن سهمیه‌بندی بنزین در سال 86 نیز قیمت بنزین با رسیدن به نرخ هزار ریال، چهار سال پیاپی ثابت ماند تا در سال 90 به یکباره به قیمت چهار هزار ریال برسد.

                            قیمت‌های بنزین در نمودار 39 ساله قیمت، از سال 86 مربوط به نرخ‌های دولتی است که بعد از اجرایی شدن سهمیه‌بندی بنزین محقق شده بود. بر همین اساس هم تا سال گذشته که سهمیه‌بندی بنزین اجرایی می‌شد، قیمت بنزین به هفت هزار ریال رسیده بود. براین اساس باید گفت که نرخ جاری بنزین در 39 سال گذشته یک افزایش هزار و 166برابری را تجربه کرده است.





                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • نجاT...
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 2639

                              #2084
                              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                              وزرای نفت روسیه، قطر، عربستان و ونزوئلا پس از نشستی چهارجانبه اعلام کردند برای کاهش تولید نفت توافق حاصل شده است...
                              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #2085
                                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                                در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                                وزرای نفت روسیه، قطر، عربستان و ونزوئلا پس از نشستی چهارجانبه اعلام کردند برای کاهش تولید نفت توافق حاصل شده است...



                                بلومبرگ: قطر، #عربستان، #روسیه و ونزوئلا توافق کردند تولید #نفت خود را در سطح تولید ماه ژانویه حفظ کنند و از افزایش تولید «خودداری» نمایند.

                                ?این تصمیم در اجلاس چهار جانبه وزاری نفت روسیه، قطر، عربستان و ونزوئلا در قطر، امروز (سه شنبه 27 بهمن) رخ داد.
                                ?وزیر نفت ونزوئلا اعلام کرد که متعاقب این تصمیم با کشورهای #ایران و #عراق نیز مذاکراتی به عمل خواهد آمد.
                                ?طبق گزارش آژانس جهانی انرژی؛#عربستان در ماه ژانویه 10.2میلیون بشکه #نفت در روز تولید کرده که از رقم 10.5 میلیون بشکه ای در ماه ژوئن کمتر است.


                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X