اخبار مربوط به نفت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی علیزاده
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1159

پاسخ : اخبار مربوط به نفت

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
    فعلا یه پنجاه پیپی میاد پایین
    'گفتم که یه پنجاه پیپی میاد پایین
    یا غنی....

نظر

• لولی بربط زن
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1862

بهای نفت به بالای 59 دلار افزایش یافت ...

بهای نفت به بالای 59 دلار افزایش یافت
      » سرویس: اقتصادي - انرژي
      کد خبر: 93112011449
      دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵

بهای نفت در بازار‌های جهانی امروز (دوشنبه) افزایش یافت؛ چرا که کاهش سکوهای حفاری در آمریکا و علایم رشد اقتصادی قوی در این کشور با کاهش واردات در چین که نشان‌دهنده کاهش تقاضای سوخت در بزرگ‌ترین کشور مصرف‌ کننده انرژی جهان است، خنثی شد.
      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از رویترز، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه مارس در معاملات امروز با 30 سنت افزایش 58 دلار و 10 سنت در هر بشکه معامله شد.
      نفت برنت در معاملات امروز تا 59 دلار و 6 سنت در هر بشکه افزایش یافت.
      همچنین نفت سبک آمریکا نیز برای تحویل در همین ماه با 60 سنت افزایش 52 دلار و 29 سنت در هر بشکه معامله شد، در حالی که تا 53 دلار و 40 سنت نیز افزایش یافته بود.
      نفت برنت هفته گذشته بیش از 9 درصد افزایش قیمت داشت که بیشترین افزایش قیمت هفتگی از ماه فوریه 2011 تاکنون محسوب می‌شود. بهای نفت برنت دریای شمال در دو هفته گذشته بیش از 18 درصد افزایش یافته است.
      این افزایش به روند کاهشی قیمت نفت طی شش ماه گذشته که باعث شده قیمت نفت بیش از نیمی از ارزش خود را از دست بدهد پایان داد.
      نتایج یک بررسی که روز جمعه منتشر شد نشان داد: تعداد سکوهای حفاری نفت در آمریکا در هفته جاری با 83 مورد کاهش به 1140 سکو رسید که کمترین مقدار از دسامبر 2011 تاکنون به حساب می‌آید. این نتایج نشانه آشکار فشار کاهش قیمت نفت روی تولید‌کنندگان نفت شیل در آمریکا است.
      تحلیلگران پیش‌بینی کردند که رشد فراتر از انتظار مشاغل در آمریکا در ماه ژانویه همچنین به افزایش قیمت نفت کمک کرده است، اما آمارها نشان می‌دهد که ضعف اقتصادی در چین به عنوان دومین مصرف‌کننده بزرگ جهان مانع از افزایش بیشتر قیمت‌ها شده است.
      عملکرد تجاری چین در ماه ژانویه دچار رکود شده به‌ طوری که صادرات این کشور نسبت به سطوح سال گذشته 3.3 درصد کاهش یافته و واردات این کشور نیز 19.9 درصد کاهش یافته است که این آمار بسیار پایین‌تر از پیش‌بینی‌های تحلیلگران بوده و نشان‌ دهنده یک رکود عمیق در اقتصاد چین است.
      واردات نفت خام چین در ماه ژانویه با 7.9 درصد کاهش یافت.
      مایکل میدن مدیر موسسه مشاور انرژی چاینا مترز گفت: رشد تقاضای نفت رو به کندی است. با توجه به این ‌که ظرفیت پالایشی جدید در چین رو به کاهش است تقاضای نفت نیز در این کشور محدود شده است.
      اندرو پولک اقتصاددان یک موسسه تجاری در پکن گفت: نگران عواقب آمار منفی واردات در چین هستم.
      وی افزود: آمار واردات نشان‌دهنده یک رکود قابل توجه در بخش صنعت چین است و به نظر می‌رسد سه ماهه اول 2015 شرایط وخیم باشد.
      وانگ تائو تحلیلگر فنی رویترز گفت: نمودارهای نفتی نشان‌ دهنده این است که افزایش قیمت‌ها ممکن است برای مدتی متوقف شده است.
      تائو به نشست جهانی نفت که توسط رویترز برگزار شد، گفت: وضعیت نفت برنت و نفت سبک آمریکا در هفته جاری قبل از اینکه وارد مسیر جدیدی شوند، احتمالا اصلاح می‌شود.
      اعتصاب کارکنان امنیتی باعث تعطیلی میدان نفتی حریقه در شرق لیبی شد که به جز دو میدان فراساحلی لیبی، آخرین میدان فعال صادرات نفت در این کشور بود.
      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

​گزارش اوپک مبنی بر اینکه تولید نفت در آمریکا و همچنین تولید کشورهای عضو اوپک ، در سال 2015 ، به ترتیب 170000و420000 بشکه کاهش می یابد ، باعث افزایش قیمت نفت شد
        Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10188

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          ​گزارش اوپک مبنی بر اینکه تولید نفت در آمریکا و همچنین تولید کشورهای عضو اوپک ، در سال 2015 ، به ترتیب 170000و420000 بشکه کاهش می یابد ، باعث افزایش قیمت نفت شد
          نفت برنت رو من الان نگاه کردم روی 59.49 دلار معامله میشه نزدیک مقاومت 59.89 دلار معامله میشه چند بار حمله کرده این مقاومت رو بشکنه ،نتونسته ولی این بار حمله کنه احتمال شکستنش زیاده.
          احتمال اینکه نفت برنت فردا بالای 60دلار دیده بشه وجود داره
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

​والا نفت یک سنت پایین بیاد، بورس منفی میشه ولی حالا اینقدر مثبت شده ، بورس انگار که نه انگار.بهر حال فکر میکنم امروز بازار سردرگم بود.نمیدونست سخنرانی رهبری را چطور تفسیر کنه؟ یه عده ای که دیگه نمی خواستند ریسک کنند فروختند.والا خبرگزاری های خارجی این سخنرانی را مثبت ارزیابی کردند.نمی دونم بازار امروز توجیه شده که اوضاع اونقدرها هم بد نیست یا نه؟
            Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10188

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              ​والا نفت یک سنت پایین بیاد، بورس منفی میشه ولی حالا اینقدر مثبت شده ، بورس انگار که نه انگار.بهر حال فکر میکنم امروز بازار سردرگم بود.نمیدونست سخنرانی رهبری را چطور تفسیر کنه؟ یه عده ای که دیگه نمی خواستند ریسک کنند فروختند.والا خبرگزاری های خارجی این سخنرانی را مثبت ارزیابی کردند.نمی دونم بازار امروز توجیه شده که اوضاع اونقدرها هم بد نیست یا نه؟
              دفعه قبل هم گفتم بازار الان دیگه با قیمت جهانی نفت کاری نداره چون محرک قویتری از نفت ،(مذاکرات هسته ای)بازار رو تحت تاثیر قرار داده.
              اون باید حل بشه اگه قراره قیمت نفت،الان بازار رو تحت تاثیر بذاره فقط درصورتی میتونه که بره بالای 70-80 دلار که یه جورایی احتمالش فقط یک درصده.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10188

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                نفت برنت رو من الان نگاه کردم روی 59.49 دلار معامله میشه نزدیک مقاومت 59.89 دلار معامله میشه چند بار حمله کرده این مقاومت رو بشکنه ،نتونسته ولی این بار حمله کنه احتمال شکستنش زیاده.
                احتمال اینکه نفت برنت فردا بالای 60دلار دیده بشه وجود داره
                نفت برنت 60.44 دلار

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

HIGH کندل نفت سل زدم...معامله دو دقیقه...تمام بسته شد...

از صبح منتظرشم

به شدت لذت داد...نه بخاطر سودش بخاطر لذتش

هدف قیمتی نفت فعلا 60

BUY STOP در 55.20 گذاشتم

:D

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

نفت
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

بای الان گرفتم رو نفت...یه بیست سی پیپ میره بالا علی الحساب ...حمایت فعلی57.43
                      یا غنی....

نظر

• علی علیزاده
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1159

بای الان گرفتم رو نفت...یه بیست سی پیپ میره بالا علی الحساب ...حمایت فعلی57.43
                        خداروشکر اینمد تی پی خوردیم تو کمتر نیم ساعت/:.smilingsmiley.:/
                        یا غنی....

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

خداروشکر اینمد تی پی خوردیم تو کمتر نیم ساعت/:.smilingsmiley.:/
                          شما چه نفتی رو میگید؟

میشه نمودارتون رو ببینم؟...نقطه ورود و خروجتون رو در نمودار ببینم

نظر

• علی علیزاده
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1159

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                            شما چه نفتی رو میگید؟

میشه نمودارتون رو ببینم؟...نقطه ورود و خروجتون رو در نمودار ببینم

خط قرمزنقطه ورودم هس خط زرد نقطه خروجhttps://www.mql5.com/en/charts/30041...hf-markets-ltd
                            یا غنی....

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

خط قرمزنقطه ورودم هس خط زرد نقطه خروجhttps://www.mql5.com/en/charts/30041...hf-markets-ltd
                              /:.wacsmiley.:/ من نمیدونم شما چطور UKOIL رو معامله می کنید

برا ما که نمیشه

OIL خالی بزن برادر

نظر

• علی علیزاده
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1159

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                                /:.wacsmiley.:/ من نمیدونم شما چطور UKOIL رو معامله می کنید

برا ما که نمیشه

OIL خالی بزن برادر
                                منظورتو نفهمیدم...چیکار کنم؟؟؟
                                یا غنی....

نظر

در حال کار...
                                X